Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wapiszon napisał(a):
nasze TZ mają szczęście, że ich wybrałyśmy ;)

No to ten szczęściarz i jego pieskie szczęście :diabloti:

Dwa niedźwiadki i psy. ;) Trzeci - Anita nie dała sobie zrobić zdjęcia :mad:

Goliat z jęzorem do ziemi.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jest moje kochanie, mój kloszardzik :loveu::loveu::loveu:

Goliacik - wodnik Szuwarek :cool3:

Tuptuś sentymentalny.

CDN...

P.S. pieski lansują taksową modę :loveu:

Posted

Uwaga
Ostatnio w lasach lubelskich pokazały się dziwne źwierzęta :eviltong::evil_lol:(pisownia zamierzona), długie, włochate lub nie, z długimi kufami, chodzące w stadzie ok. 10-13 sztuk, wydają dziwny szczekliwy głos, kolorystka to jasny brąz, beż, rudy i czarny. :eviltong:
Ktokolwiek widział, proszony jest o zgłoszenie tego zdarzenia do Komisji Badań nad UFO. Te dziwne stwory uprowadziły 3-4 osoby różnej płci, prawdopodobnie w celach badawczych i eksperymentalnych.:diabloti:

Śledztwo w toku.

Posted

yunona napisał(a):
Uwaga
Ostatnio w lasach lubelskich pokazały się dziwne źwierzęta :eviltong::evil_lol:(pisownia zamierzona), długie, włochate lub nie, z długimi kufami, chodzące w stadzie ok. 10-13 sztuk, wydają dziwny szczekliwy głos, kolorystka to jasny brąz, beż, rudy i czarny. :eviltong:
Ktokolwiek widział, proszony jest o zgłoszenie tego zdarzenia do Komisji Badań nad UFO. Te dziwne stwory uprowadziły 3-4 osoby różnej płci, prawdopodobnie w celach badawczych i eksperymentalnych.:diabloti:

Śledztwo w toku.

Ogłoszenie super!!!:eviltong::evil_lol::diabloti:!!!
A nagrody dla znalazcy też są?:eviltong::evil_lol::diabloti:???

Posted

Sztuk było 10.
Niestety biedny Joguś jako jedyny posiadacz dolnych półkul mózgowych musiał zostać w domu, ze względu na Teklę, która ma cieczkę i cały czas staruszka zachęcała zdzierając ogonek.
Zawinił kowal, szewca powiesili :shake:

A Dumka rzeczywiście jest temperamentem bardzo podobna do Goliata, spojrzenia mają też podobne :evil_lol:

Cwał Goliata

Cwał Tuptusia

Posted

Z lekkim poczuciem pozytywnej zazdrości ogladam te piękne foty:loveu: las, pogoda piękna klasyczna złota jesień i fajne pychole jamniorków i nie tylko. Pozytywne fluidy wyłapałam:eviltong::lol: ile wlazło! :lol:

Posted

Tylko grzybów brak , susza :placz:

Ato kto ? Dumka czy Goliat ?

Negra przypięta do Maluszka, wlokła go, a Goliacik zrobił własnym ciałkiem dodatkową blokadę.:evil_lol:

Nie dali rady, więc została przypięta do Latiki.

Posted

To się nazywa aktywnie spędzona niedziela:evil_lol:.Pieski pewnie prze szczęśliwe :multi: Moje nie umywając się małe stadko cały dzień spędziło z nami w ogrodzie:evil_lol: Małe padły o 19 :eviltong:Czułam się jak przed adopcją ,dalej Tobiasz miał nas tylko dla siebie:eviltong: Co do grzybków to u nas sa maślaki ale co 10 dobry tak robaczywe :shake: