bianka0 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 wapiszon napisał(a):nasze TZ mają szczęście, że ich wybrałyśmy ;) No to ten szczęściarz i jego pieskie szczęście :diabloti: Dwa niedźwiadki i psy. ;) Trzeci - Anita nie dała sobie zrobić zdjęcia :mad: Goliat z jęzorem do ziemi. Quote
bianka0 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Maluszek z jęzorem do ziemi. Polcia z jęzorem do ziemi. Latika Tula Tekla Quote
Isadora7 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jest moje kochanie, mój kloszardzik :loveu::loveu::loveu: Quote
bianka0 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Dwa brytany Dumka i Negra. Negra Dumka Quote
bianka0 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Isadora7 napisał(a):Jest moje kochanie, mój kloszardzik :loveu::loveu::loveu: Goliacik - wodnik Szuwarek :cool3: Tuptuś sentymentalny. CDN... P.S. pieski lansują taksową modę :loveu: Quote
yunona Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Uwaga Ostatnio w lasach lubelskich pokazały się dziwne źwierzęta :eviltong::evil_lol:(pisownia zamierzona), długie, włochate lub nie, z długimi kufami, chodzące w stadzie ok. 10-13 sztuk, wydają dziwny szczekliwy głos, kolorystka to jasny brąz, beż, rudy i czarny. :eviltong: Ktokolwiek widział, proszony jest o zgłoszenie tego zdarzenia do Komisji Badań nad UFO. Te dziwne stwory uprowadziły 3-4 osoby różnej płci, prawdopodobnie w celach badawczych i eksperymentalnych.:diabloti: Śledztwo w toku. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 yunona napisał(a):Uwaga Ostatnio w lasach lubelskich pokazały się dziwne źwierzęta :eviltong::evil_lol:(pisownia zamierzona), długie, włochate lub nie, z długimi kufami, chodzące w stadzie ok. 10-13 sztuk, wydają dziwny szczekliwy głos, kolorystka to jasny brąz, beż, rudy i czarny. :eviltong: Ktokolwiek widział, proszony jest o zgłoszenie tego zdarzenia do Komisji Badań nad UFO. Te dziwne stwory uprowadziły 3-4 osoby różnej płci, prawdopodobnie w celach badawczych i eksperymentalnych.:diabloti: Śledztwo w toku. Ogłoszenie super!!!:eviltong::evil_lol::diabloti:!!! A nagrody dla znalazcy też są?:eviltong::evil_lol::diabloti:??? Quote
bianka0 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Sztuk było 10. Niestety biedny Joguś jako jedyny posiadacz dolnych półkul mózgowych musiał zostać w domu, ze względu na Teklę, która ma cieczkę i cały czas staruszka zachęcała zdzierając ogonek. Zawinił kowal, szewca powiesili :shake: A Dumka rzeczywiście jest temperamentem bardzo podobna do Goliata, spojrzenia mają też podobne :evil_lol: Cwał Goliata Cwał Tuptusia Quote
yunona Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Z lekkim poczuciem pozytywnej zazdrości ogladam te piękne foty:loveu: las, pogoda piękna klasyczna złota jesień i fajne pychole jamniorków i nie tylko. Pozytywne fluidy wyłapałam:eviltong::lol: ile wlazło! :lol: Quote
bianka0 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Tylko grzybów brak , susza :placz: Ato kto ? Dumka czy Goliat ? Negra przypięta do Maluszka, wlokła go, a Goliacik zrobił własnym ciałkiem dodatkową blokadę.:evil_lol: Nie dali rady, więc została przypięta do Latiki. Quote
wapiszon Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dobre określenie : dolne półkule mózgowe :) Quote
yunona Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dumisia oczywiście :) A Michał przywiózł mi kosz podgrzybków z okolic Mińska Maz. i mam nadzieję, że grzybki jeszcze będą. Pokazały się również gąski :) Quote
bianka0 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Z radością dopadły samochodów i zaczęło się wielkie pakowanie . Do jednego.... Quote
yunona Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jakie grzeczniutkie, zajmują miejsca .... he, he fajny widok :) Quote
Isadora7 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 no to zdjęcia zapakowanych booskie, a na zdejciu gdzie padło pytanie to Dumka. Quote
Mika31 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 śliczne foty mizianko dla całego stada moje dziś też grzały dupki na słoneczku Quote
Celina12 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Fotki-rewelacja-rzeczywiście...:loveu::loveu:....spacerek jak się patrzy. W auteczko leciutki ściska był:diabloti:....sama nie wiem co podziwiać...kogo....??? Quote
wapiszon Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Faktycznie , cudne fotki :) Ale trzeba zgłosić do TOZ-u, że taka psia banda musi się tłoczyć w dwóch samochodach !!!!!!!! To skandal !!!!!!!!!!!!! ;) Quote
Krysia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 To się nazywa aktywnie spędzona niedziela:evil_lol:.Pieski pewnie prze szczęśliwe :multi: Moje nie umywając się małe stadko cały dzień spędziło z nami w ogrodzie:evil_lol: Małe padły o 19 :eviltong:Czułam się jak przed adopcją ,dalej Tobiasz miał nas tylko dla siebie:eviltong: Co do grzybków to u nas sa maślaki ale co 10 dobry tak robaczywe :shake: Quote
Recommended Posts