anita_happy Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 bianka - Polucha kolęduje pierwsza!!!!prawda.... a Dumka ładnie się juz nauczyła żebractwa...bardzo ładnie.. dzizas...uświadom DŻosefa, ze te psy są do adopcji... :P niedługo nie odróżnimy Dumki od Goliata Quote
bianka0 Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Anitko ta z lewej to Polcia , ta okrągła z prawej to już Tinka :evil_lol: A co do uświadamiania Josefowi, to będziecie miały okazje za tydzień, tylko wiesz jaka jest odpowiedź. :angryy: Chyba muszę Josefa oddać do adopcji :diabloti: Co 2 dni jest rytuał gotowania gara smakołyków dla tej jamniczej bandy, on tym żyje i cieszy się jak mają apetyt. No nie wiem jak z tą adopcją suczek będzie, mnie już serce pęka. Quote
anita_happy Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 bianka0 napisał(a):Anitko ta z lewej to Polcia , ta okrągła z prawej to już Tinka :evil_lol: A co do uświadamiania Josefowi, to będziecie miały okazje za tydzień, tylko wiesz jaka jest odpowiedź. :angryy: Chyba muszę Josefa oddać do adopcji :diabloti: Co 2 dni jest rytuał gotowania gara smakołyków dla tej jamniczej bandy, on tym żyje i cieszy się jak mają apetyt. No nie wiem jak z tą adopcją suczek będzie, mnie już serce pęka. to ZLOT JEST ????w next week??? bo juz wybiłam sie z obiegu :P a TINKA szybko nabrała hmm.kragłosci :P Quote
bianka0 Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Ja czekam tylko na hasło. W każdej chwili podjeżdżam i rezerwuję domki, tylko muszę wiedzieć ile osób chętnych. Quote
Celina12 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Josefa do adopcji...no ciekawe....:diabloti::evil_lol::eviltong: JA jeszcze wgrywam fotki a mój Krzysztofor poszedł spać...no z KIM????? No z FOKUSEM!!!! Fokus jak Mu źle przychodzi wymizać się do mnie...ale spać-tylko z PANEM! Tak też robił u KarOli....:evil_lol::evil_lol: Quote
wapiszon Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Celina12 napisał(a):Josefa do adopcji...no ciekawe....:diabloti::evil_lol::eviltong: JA jeszcze wgrywam fotki a mój Krzysztofor poszedł spać...no z KIM????? No z FOKUSEM!!!! Fokus jak Mu źle przychodzi wymizać się do mnie...ale spać-tylko z PANEM! Tak też robił u KarOli....:evil_lol::evil_lol: Bianko , uważaj, bo się zgłosi dużo Pańć zainteresowanych adopcją Josefa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bianka0 Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 wapiszon napisał(a):Bianko , uważaj, bo się zgłosi dużo Pańć zainteresowanych adopcją Josefa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No właśnie on też mi tak dzisiaj powiedział :diabloti: Celinko oglądam dzisiaj twoich nowych chłopców, obaj cudowni :loveu: No i druga wnusia w drodze.:multi: A na dodatek córka chce adoptować jamniczka. Szczęście przyszło do Was nie tylko w parze, ale całą kupą :p Quote
Celina12 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Kochanie to Synowa chce adoptować jamnika....oni chcieli najpierw Fokusika ale Synowa trafiła do szpitala-problemy z ciążą....ja jak już zaczęłam z adopcją-skończyłam-,że Fokus jest u mnie....jeżeli chcą zabrać jamnika-lepiej teraz-przed porodem-przyzwyczaić psiaka do domku a potem powoli.... Quote
bianka0 Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Synowa to też córka :diabloti: A chcą pieska czy sunię. Młodego czy może być starszy ? Quote
Celina12 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Fakt-synowa to też córka.Oni wolą raczej młodszego psiaka no i chyba sunię. Quote
bianka0 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Celina12 napisał(a):Fakt-synowa to też córka.Oni wolą raczej młodszego psiaka no i chyba sunię. No to Celinko pisz do Jagody1 ma śliczną, młodziutką jamniczą piękność. Quote
Celina12 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 bianka0 napisał(a):No to Celinko pisz do Jagody1 ma śliczną, młodziutką jamniczą piękność. powiem dziś Synowej,żeby napisała do Jagody1-ja już nie chcę sama pisać....pewnie trafiłaby do mnie znowu....hihihi Quote
Mika31 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 śliczne masz jamniki Celinko mi też marzy się trzeci ale przy moich talentach to tylko szczeniak w sobote Pik był chory Maksiu podszedł i został ugryziony w nos pełno krwi biedny staruszek Quote
Isadora7 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Celina12 napisał(a):powiem dziś Synowej,żeby napisała do Jagody1-ja już nie chcę sama pisać....pewnie trafiłaby do mnie znowu....hihihi zdjęcia sliczności mogę ci podesłać Quote
bianka0 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 deer_1987 napisał(a):Cudna jamnicza rodzina :loveu: Ale i sporo pracy ta ilość psiaków wymaga. Negra i Dumka już po sterylizacji. Z Negrą były techniczne kłopoty. Macica prawdopodobnie tuż przed cieczką, krucha , krwawliwa. Operacja trwała 2 godziny. Godzinę po operacji Negra zasuwała po salach u weta, próbując dostać się do Dumki. Ta mała jest niezniszczalna. Dumcia była operowana druga po południu. Leży biedna i nic nie chce chodzić. Ufajdała się po pachy. Miała biegunkę i zeszła sama z kocykiem, w który natrąbiła, wysmarowała futerko i koszulkę. Negra ma 3 lata, rodziła 1-2 x. Dumka 1,5 roku, nie rodziła. Od razu do weta zapakowałam Tinkę i miałyśmy zrobione USG gratis :loveu: Niepokoił mnie jej duży brzuszek, ale jest wszystko OK, tylko listwy mleczne trzeba usunąć, bo są guzy. Quote
Celina12 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Całuski dla PAnienek....teraz już tylko lepiej będzie....:loveu::loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Niech dziewczynki szybko wracają do zdrówka... Quote
bianka0 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Dziewczynki przyszły do nas do pokoju, nie chcą leżeć same. Przytuliły się do siebie. Negra, która czuje się lepiej cały czas zagląda do Dumki i sprawdza czy wszystko z nią w porządku. Quote
Mika31 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 śliczna para z nich ciężko będzie je oddać Quote
Celina12 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 ...i to właśnie jest jamnicze SERCE....jamnicza MIłośc...jamnicza Wierność....uczy się od NICH!!!! Jakie mają boskie kocyki....:loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='bianka0']Dziewczynki przyszły do nas do pokoju, nie chcą leżeć same. Przytuliły się do siebie. Negra, która czuje się lepiej cały czas zagląda do Dumki i sprawdza czy wszystko z nią w porządku. Jakbym Rudą i Gangę widziała Quote
Recommended Posts