bianka0 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Krysia napisał(a):Ja też się piszę na zlot:))jamoli To nie ma siły, musimy ten zlot zorganizować .:p Quote
bianka0 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Ciekawe ile jamników uda się zebrać.:crazyeye: Quote
Isadora7 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Moje trzy już wpisz, ciekawe czy Jamnicza Rodzina z siódemką sie wybierze Quote
bianka0 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 A dzisiaj w nocy miałam jeszcze Ledę - suczkę do pary dla Maluszka. Rano zawiozłam ją do hoteliku u Murki. Niestety nie mam wspólnych zdjęć, bo przyjechała w środku nocy bardzo zmęczona, a rano dalej w drogę. Quote
Celina12 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 ...ja się oczywiście też zapisuję....3 jamniki plus ja-mam też ponad metr:diabloti: Quote
yunona Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Też bym się wybrała, ale jestem nieśmiała.....:oops:;) Quote
yunona Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Anette napisał(a):A gdzie ten zlot miłe panie?? W Jamnikowie Lubelskim :) Quote
bianka0 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 No to musimy ustalić miesiąc zlotu. W lesie w Zdzisiławicach jest wielki , dość pusty hotelik, gdzie nawet 50 psów nie będzie nikomu przeszkadzać, miejsce do ognisk. Takie fajne odludzie, gdzie jest cisza i spokój, a dookoła tylko las. Quote
Isadora7 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Na ten zlot musza być gadżety takie jak tabliczka z napisem "Jamnikowo Lubelskie" i inne takie. Mogę pomyslec o kotylionach te na marszu to mój projekt i koordynacja produkcji Quote
bianka0 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Isadora7 napisał(a):Na ten zlot musza być gadżety takie jak tabliczka z napisem "Jamnikowo Lubelskie" i inne takie. Mogę pomyslec o kotylionach te na marszu to mój projekt i koordynacja produkcji Możemy mieć kotyliony, dzikom i sarnom na pewno się spodobają. :loveu:Mam zamiar wywieźć towarzystwo w sam środek lasu. Quote
Isadora7 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 No to kotyliony musza być oczoje...e i z gwizdkami w razie gdy ktoś sie zgubi. Quote
bianka0 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Jak będę miała w tym tygodniu wolny dzień, to podjadę pod ten zajazd w lesie i porobię Wam zdjęcia do wglądu. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 To ja też chcę... z moimi dwoma... do Jamnikowa...:eviltong::evil_lol:... Quote
anita_happy Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 bianka0 napisał(a):To nie ma siły, musimy ten zlot zorganizować .:p to kiedy!!!!kobitki..kiedy bianka..jak dobrze pójdzie to jestesmy u Was na ten week :P hahahaha nie mow Josefowi...przetestujey go :P na 11 psów Quote
anita_happy Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 PARWKOWYWORLD u biankiki :) Isadora - musisz ich na Waszą stronę dac..normalnie czaderska jest ta ekipa Quote
wapiszon Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Żałuję, że nie mam jamników ;( Jakbym Korze i Reksowi skróciła łapy to i tak nie będą przypominać jamniorów. Chyba, że koty Garfielda i Mysię przerobię na jamniki ? ;) Quote
JamniczaRodzina. Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Alicjo Ty nieśmiała:evil_lol: Trzeba jakiś jamnikobus zamówić na ten zlot. Quote
Isadora7 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='yunona']Też bym się wybrała, ale jestem nieśmiała.....:oops:;) Leżę i nie wiem kiedy wstanę :megagrin::grin::grin::grin::megagrin: Nieśmiała to ja jestem Anita szykuje sie szykuje opowiesc o ekipie Quote
bianka0 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 anita_happy napisał(a):to kiedy!!!!kobitki..kiedy bianka..jak dobrze pójdzie to jestesmy u Was na ten week :P hahahaha nie mow Josefowi...przetestujey go :P na 11 psów Anitko w następny, w ten mamy Krysię i Arka z Anglii. Będą jeszcze mieli za sobą jakichś Fancuzów, jeszcze nie widzą że zwiększył się nieco u nas stan psów :cool3: Quote
funia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ja tez chcę !!!!Jakby co Melvina biorę i mam wstęp gwarantowany !!!Przecież to czysty jamnik:eviltong: A jak z bufetem ?:cool3:Czy sa jakieś szczególne gusta ?I czy wogóle organizatorka zgadza się na procenty :razz:bo Bo może to jakiś moherowy spęd ma być ,co ?:mad: Quote
bianka0 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Funiu w środę będę miała wolne, więc podjadę do Władysławowa ( źle napisałam wcześniej nazwę ) i dowiem się wszystkiego. Czy będą mogli udostępnić poza sezonem, wiem że w zeszłym roku babka mieszkająca obok nawet gotowała obiady. To zajazd drewniany, w środku lasu, dużo pokoi, olbrzymi plac. Daleko od ludzi i cywilizacji, fajne miejsce na taki psi zlot. Porobię fotki. Jak się zatrzymamy 2-3 dni, to procenty nie będą przeszkadzały naszym samochodom. Quote
Recommended Posts