Celina12 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 No to robim zlot jamników w JAmnikowie Lubelskim....ja z trzema,Elunia z 7....Isadora z...3.....dalej Ciotki zapisywać się...potem zapraszam do jamniczego raju pod Opolem...u mnie....:multi: Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 wapiszon napisał(a):Też chcę do Jamnikowa Lubelskiego chociaż jestem fanką trochę większych psiurków :) Znajdź na mapie i przyjeżdżaj z Anitą. Przetestujemy wytrzymałość mojego wspaniałego męża.:diabloti: Grzyby będą :multi: już to czuję. Quote
Mika31 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ciocie kupimy teren i postawimy swoje miasto JAMNIKÓW wstęp tylko z jamnikami Quote
wapiszon Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Mika31 napisał(a):ciocie kupimy teren i postawimy swoje miasto JAMNIKÓW wstęp tylko z jamnikami A może Piesków Lubelski,żeby inne psiury reż miały tam wstęp ? ;) Quote
Mika31 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ;)no ewentualnie będzie takie nasze miasto Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 wapiszon napisał(a):A może Piesków Lubelski,żeby inne psiury reż miały tam wstęp ? ;) Mają, jak najbardziej.:p Jak się patrzy na moje zwierzaki, to nawet Harnaś do jamnika robi się podobny pod wpływem sugestii, Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Mika31 napisał(a):ciocie kupimy teren i postawimy swoje miasto JAMNIKÓW wstęp tylko z jamnikami Mika będzie taki teren , tylko jeszcze jakieś kilka lat mi zostało do emerytury. Ale cały czas mam to na myśli. Chcę zabrać do siebie Harnasia. A jamniki mogą obok jamnika leżeć, byleby szczekały. Jeszcze trochę.:p Quote
Mika31 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 poczekam ja wprawdzie z powodu choroby rencista ale do wieku emertylnego mam jeszcze 30 lat Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Mika31 napisał(a):poczekam ja wprawdzie z powodu choroby rencista ale do wieku emertylnego mam jeszcze 30 lat No to nie daj się, walcz o ten wiek emerytalny. Warto dla samej siebie :p Quote
Mika31 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ten rok był ciężki ale obiecano mi że na wiosne wrócę do pracy Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Mika31 napisał(a):ten rok był ciężki ale obiecano mi że na wiosne wrócę do pracy A Ty ich zaskocz i wróć na zimę :lol: Quote
Celina12 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ...ja tu kurczaki proponowałam zlot i co cisza???:angryy::mad::diabloti: Quote
Mika31 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 może duże może jak rekonwalescencja pójdzie dobrze to może w styczniu mam dosyć 1,5 roku dom/szpital można po ścianach chodzić.Nigdy nie byłam osobą która siedzi na tyłku a to właśnie robiłam.Trzy lata temu pracowałam studiowałam i podróżowałam i ciągle było mi mało bardzo za tym tęsknie mój tz mówił że ja nie mam czasu umrzeć był w błędzie ale jestem optymistą Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Celina12 napisał(a):...ja tu kurczaki proponowałam zlot i co cisza???:angryy::mad::diabloti: Celinko zlecimy się jak czarownice na miotle, tylko czekamy na tych dwóch facecików, którzy są w drodze do twojego domu. Niech staną na własnych nóżkach razem z całą rodzinką, a wtedy zrobimy zmasowany nalot.:cool3: Mika31 napisał(a):mój tz mówił że ja nie mam czasu umrzeć był w błędzie ale jestem optymistą I Twój Tz-et miał rację. Pamiętaj że nadal nie masz czasu umrzeć. Optymizm i wiara w siebie to bardzo dużo. Przez 25 lat pracy w moim zawodzie ludzie i ich determinacja są dla mnie zagadką. Quote
Celina12 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 bianka0 napisał(a):Celinko zlecimy się jak czarownice na miotle, tylko czekamy na tych dwóch facecików, którzy są w drodze do twojego domu. Niech staną na własnych nóżkach razem z całą rodzinką, a wtedy zrobimy zmasowany nalot.:cool3: ...na jednego...hihi...aaaa teraz zaczaiłam-Fokusik no i mój Wnusio,który lada moment się urodzi....:loveu::loveu: Wiesz,że znowu muszę oddać się pod skalpel chirurga-ortopedy-znów prawa dłoń-już trzeci raz...:shake: Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Celina12 napisał(a): Wiesz,że znowu muszę oddać się pod skalpel chirurga-ortopedy-znów prawa dłoń-już trzeci raz...:shake: Przykro mi Celinko.:-( Ale to pewnie jest konieczność, żeby Twoja ręka mogła klepać pupcię wnusia i głaskać Fokusika bez bólu. Quote
anita_happy Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 zlot jamników u bianki...hahhahaha Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 anita_happy napisał(a):zlot jamników u bianki...hahhahaha Tuli, Tekli, Latice i Anicie skrócę nóżki i też jako jamniczki się załapią. Te trzy pierwsze muszę troszkę podkarmić, żeby do mojej hałastry pasowały :diabloti: Quote
Celina12 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 bianka0 napisał(a):Przykro mi Celinko.:-( Ale to pewnie jest konieczność, żeby Twoja ręka mogła klepać pupcię wnusia i głaskać Fokusika bez bólu. ...wiem ale już mam w tej ręce słabiutkie ścięgna....no ale...powoli mam dość bólu,szpitali...a może do Ciebie przyjadę na operację....:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 anita_happy napisał(a):zlot jamników u bianki...hahhahaha Kiedyś taki był u Jamniczej Rodziny :) Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Celina12 napisał(a):.a może do Ciebie przyjadę na operację....:evil_lol: Celinko u nas jest bardzo dobry oddział ortopedyczny i rehabilitacyjny, jeżeli podejmiesz taką decyzję zawsze służę pomocą. No i drugą ręką moje jamniki wygłaszczesz. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Bianko! Jesteś Wielka! Zazdroszczę Ci tej gromadki... Widok i satysfakcja zapewne BEZCENNE:loveu:!!! U mnie w domu tylko dwie sierotki i kotek (też sierotka)... choć chciałoby się uszczęśliwić więcej, ale niestety realia.... W wolnej chwili zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/206649-Pabianice-szczeniak-jamnika-znaleziony-na-ulicy-JU%C5%BB-W-NOWYM-DOMU-%29-%29/page4 Ciebie i wszystkie cioteczki...:lol::lol::lol:... Quote
Celina12 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 To kiedyś pogadamy na ten temat....gdzieś mi sie zapodział Twój numer telefonu...podasz mi na PW??? Quote
taxelina Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 bianka0 napisał(a):Wystarczy, żeby Cię moje jamniki zamęczyły, a zwłaszcza Goliat piłeczką.:p Musisz mu kupic takie cos :D [video=youtube;4PcL6-mjRNk]http://www.youtube.com/watch?v=4PcL6-mjRNk[/video] Quote
Recommended Posts