Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to robim zlot jamników w JAmnikowie Lubelskim....ja z trzema,Elunia z 7....Isadora z...3.....dalej Ciotki zapisywać się...potem zapraszam do jamniczego raju pod Opolem...u mnie....:multi:

Posted

wapiszon napisał(a):
Też chcę do Jamnikowa Lubelskiego chociaż jestem fanką trochę większych psiurków :)

Znajdź na mapie i przyjeżdżaj z Anitą. Przetestujemy wytrzymałość mojego wspaniałego męża.:diabloti:
Grzyby będą :multi: już to czuję.

Posted

wapiszon napisał(a):
A może Piesków Lubelski,żeby inne psiury reż miały tam wstęp ? ;)

Mają, jak najbardziej.:p Jak się patrzy na moje zwierzaki, to nawet Harnaś do jamnika robi się podobny pod wpływem sugestii,

Posted

Mika31 napisał(a):
ciocie kupimy teren i postawimy swoje miasto JAMNIKÓW wstęp tylko z jamnikami

Mika będzie taki teren , tylko jeszcze jakieś kilka lat mi zostało do emerytury.
Ale cały czas mam to na myśli. Chcę zabrać do siebie Harnasia. A jamniki mogą obok jamnika leżeć, byleby szczekały.
Jeszcze trochę.:p

Posted

Mika31 napisał(a):
poczekam ja wprawdzie z powodu choroby rencista ale do wieku emertylnego mam jeszcze 30 lat

No to nie daj się, walcz o ten wiek emerytalny. Warto dla samej siebie :p

Posted

może duże może jak rekonwalescencja pójdzie dobrze to może w styczniu mam dosyć 1,5 roku dom/szpital można po ścianach chodzić.Nigdy nie byłam osobą która siedzi na tyłku a to właśnie robiłam.Trzy lata temu pracowałam studiowałam i podróżowałam i ciągle było mi mało bardzo za tym tęsknie mój tz mówił że ja nie mam czasu umrzeć był w błędzie ale jestem optymistą

Posted

Celina12 napisał(a):
...ja tu kurczaki proponowałam zlot i co cisza???:angryy::mad::diabloti:

Celinko zlecimy się jak czarownice na miotle, tylko czekamy na tych dwóch facecików, którzy są w drodze do twojego domu. Niech staną na własnych nóżkach razem z całą rodzinką, a wtedy zrobimy zmasowany nalot.:cool3:

Mika31 napisał(a):
mój tz mówił że ja nie mam czasu umrzeć był w błędzie ale jestem optymistą

I Twój Tz-et miał rację. Pamiętaj że nadal nie masz czasu umrzeć. Optymizm i wiara w siebie to bardzo dużo. Przez 25 lat pracy w moim zawodzie ludzie i ich determinacja są dla mnie zagadką.

Posted

bianka0 napisał(a):
Celinko zlecimy się jak czarownice na miotle, tylko czekamy na tych dwóch facecików, którzy są w drodze do twojego domu. Niech staną na własnych nóżkach razem z całą rodzinką, a wtedy zrobimy zmasowany nalot.:cool3:

...na jednego...hihi...aaaa teraz zaczaiłam-Fokusik no i mój Wnusio,który lada moment się urodzi....:loveu::loveu:

Wiesz,że znowu muszę oddać się pod skalpel chirurga-ortopedy-znów prawa dłoń-już trzeci raz...:shake:

Posted

Celina12 napisał(a):

Wiesz,że znowu muszę oddać się pod skalpel chirurga-ortopedy-znów prawa dłoń-już trzeci raz...:shake:

Przykro mi Celinko.:-( Ale to pewnie jest konieczność, żeby Twoja ręka mogła klepać pupcię wnusia i głaskać Fokusika bez bólu.

Posted

anita_happy napisał(a):
zlot jamników u bianki...hahhahaha

Tuli, Tekli, Latice i Anicie skrócę nóżki i też jako jamniczki się załapią.
Te trzy pierwsze muszę troszkę podkarmić, żeby do mojej hałastry pasowały :diabloti:

Posted

bianka0 napisał(a):
Przykro mi Celinko.:-( Ale to pewnie jest konieczność, żeby Twoja ręka mogła klepać pupcię wnusia i głaskać Fokusika bez bólu.

...wiem ale już mam w tej ręce słabiutkie ścięgna....no ale...powoli mam dość bólu,szpitali...a może do Ciebie przyjadę na operację....:evil_lol:

Posted

Celina12 napisał(a):
.a może do Ciebie przyjadę na operację....:evil_lol:

Celinko u nas jest bardzo dobry oddział ortopedyczny i rehabilitacyjny, jeżeli podejmiesz taką decyzję zawsze służę pomocą.
No i drugą ręką moje jamniki wygłaszczesz.

Posted

Bianko! Jesteś Wielka!
Zazdroszczę Ci tej gromadki... Widok i satysfakcja zapewne BEZCENNE:loveu:!!!

U mnie w domu tylko dwie sierotki i kotek (też sierotka)... choć chciałoby się uszczęśliwić więcej, ale niestety realia....

W wolnej chwili zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/206649-Pabianice-szczeniak-jamnika-znaleziony-na-ulicy-JU%C5%BB-W-NOWYM-DOMU-%29-%29/page4
Ciebie i wszystkie cioteczki...:lol::lol::lol:...

Posted

bianka0 napisał(a):
Wystarczy, żeby Cię moje jamniki zamęczyły, a zwłaszcza Goliat piłeczką.:p

Musisz mu kupic takie cos :D

[video=youtube;4PcL6-mjRNk]http://www.youtube.com/watch?v=4PcL6-mjRNk[/video]