Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anita_happy']isadora - wrzuc do was na jamniki..jako - niesamowite historie

Artykuł o jamniczym domu w janowie już jest jakiż czas w pliku roboczym, caly czas w niedoczasie, ale teraz i tak "korektę" musze zrobić. Tylko że najpierw wyjde z zaległosci aukcyjnych.

Posted

To fakt pachnie i brudzi :) ale to nic teraz już słodko śpią :) Wczoraj miałam przeprawę bo taki małe a już przebiegłe:) Wieczorkiem zamiast spać u siebie to wymuszały na kolankach i spać co ja zanosiłam do kojczyka, to zanim usiadłam to już stał wlepiał ślepka i piszczał żeby na kolanko:) Ten mniejszy był bardziej niezmordowany tak chyba z 5 razy . Normalnie już mi serce miękło ale powtarzałam sobie że nie mogę się poddać szantażowi:)

Posted

[quote name='bianka0']Isadoro, nie w Janowie tylko w Jamnikowie Lubelskim :evil_lol:
To jest Twój pomysł i całej mojej rodzinie strasznie się spodobał.

Tak dokładnie powiedziało mi sie skrótowo. NAwet wyrysowaną mam taka tabliczkę jak msie wjeżdza do miasta/miescowości i na niej jest Jamnikowo Lubelskie :).

Posted

[quote name='Isadora7'] na niej jest Jamnikowo Lubelskie :).

Ale to jest inna nazwa, mnie się podoba Jamników Lubelski , muszę zamówić taką tabliczkę z adresem : Jamników Lubelski ul......itd. Tabliczka UWAGA JAMNIKI już się chyba opatrzyła :evil_lol:

Krysiu ukradnę Twoje zdjęcie.
Jestem taka dumna z Tobiaszka. :loveu:
Popatrzcie to ten chłopak swoimi oczkami przy pomocy Krysi zdemaskował Arktykę.

Posted

[quote name='deer_1987']Jak ja bym chciala odwiedzic to Jamnikowo Lubelskie :loveu:

Mogę Cie tylko zaprosić do Jamnikowa Lubelskiego, co tez i czynię.:loveu:
Isadoro gdzie jest to Jamnikowo Lubelskie?

Posted

[quote name='bianka0']Ale to jest inna nazwa, mnie się podoba Jamników Lubelski , muszę zamówić taką tabliczkę z adresem : Jamników Lubelski ul......itd. Tabliczka UWAGA JAMNIKI już się chyba opatrzyła :evil_lol:

Krysiu ukradnę Twoje zdjęcie.
Jestem taka dumna z Tobiaszka. :loveu:
Popatrzcie to ten chłopak swoimi oczkami przy pomocy Krysi zdemaskował Arktykę.

...o jeju a cio to za cudne kluseczki???

Posted

Ten większy to jest mój i Krysi kochany Tobiaszek, który dzięki niej został uratowany z ,,objęć'' Arktyki.
A ten maluszek to jeden z dwóch chłopczyków zabranych przez Krysię z bytomskiego schroniska.

Posted

[quote name='bianka0']Mogę Cie tylko zaprosić do Jamnikowa Lubelskiego, co tez i czynię.:loveu:
Dziekuje :loveu: Jakbym kiedys byla w Polsce to na pewno dam znac, choc na pewno nie bede z psami ale chociaz wymiziam Twoje :loveu:

Posted

[quote name='bianka0']Mogę Cie tylko zaprosić do Jamnikowa Lubelskiego, co tez i czynię.:loveu:

Za siedmioma górami, za siedmioma lasami, tam gdzie....

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dziekuje :loveu: Jakbym kiedys byla w Polsce to na pewno dam znac, choc na pewno nie bede z psami ale chociaz wymiziam Twoje :loveu:

Będziesz miała Marta co miziać, złagodzi to tęsknotę za Twoimi. Ale .....trzymam Cię za słowo :mad:

Isadora7 napisał(a):
Za siedmioma górami, za siedmioma lasami,.

No to tak jakby w Jamnikowie Lubelskim. Chyba ktoś błędnie napisał na tablicy :cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
usiedlilam na 1.5-2 lata.

Marta, czas tak szybko leci, ani się obejrzysz będzie po wszystkim. Jesteś młodziutka , ale z wiekiem zobaczysz, że 2 lata, to jakby wczoraj było.
Poczekam te 2 lata :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja mam tylko 2 miesiace :diabloti:

Wystarczy, żeby Cię moje jamniki zamęczyły, a zwłaszcza Goliat piłeczką.:p

Mika31 napisał(a):
Jamników Lubelski podoba mi się o mnie mówią ta pani od jamniczków a mam tylko dwa

Ładnie mówią. :p Podoba mi się.