Isadora7 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='anita_happy']isadora - wrzuc do was na jamniki..jako - niesamowite historie Artykuł o jamniczym domu w janowie już jest jakiż czas w pliku roboczym, caly czas w niedoczasie, ale teraz i tak "korektę" musze zrobić. Tylko że najpierw wyjde z zaległosci aukcyjnych. Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Isadoro, nie w Janowie tylko w Jamnikowie Lubelskim :evil_lol: To jest Twój pomysł i całej mojej rodzinie strasznie się spodobał. Quote
Krysia Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Faktycznie niezłe stadko i bardzo ładne:) Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Krysia napisał(a):Faktycznie niezłe stadko i bardzo ładne:) Krysiu Twoje teraz też niczego sobie, i ....takie pachnące mleczkiem :loveu: Quote
Krysia Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 To fakt pachnie i brudzi :) ale to nic teraz już słodko śpią :) Wczoraj miałam przeprawę bo taki małe a już przebiegłe:) Wieczorkiem zamiast spać u siebie to wymuszały na kolankach i spać co ja zanosiłam do kojczyka, to zanim usiadłam to już stał wlepiał ślepka i piszczał żeby na kolanko:) Ten mniejszy był bardziej niezmordowany tak chyba z 5 razy . Normalnie już mi serce miękło ale powtarzałam sobie że nie mogę się poddać szantażowi:) Quote
Isadora7 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='bianka0']Isadoro, nie w Janowie tylko w Jamnikowie Lubelskim :evil_lol: To jest Twój pomysł i całej mojej rodzinie strasznie się spodobał. Tak dokładnie powiedziało mi sie skrótowo. NAwet wyrysowaną mam taka tabliczkę jak msie wjeżdza do miasta/miescowości i na niej jest Jamnikowo Lubelskie :). Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='Isadora7'] na niej jest Jamnikowo Lubelskie :). Ale to jest inna nazwa, mnie się podoba Jamników Lubelski , muszę zamówić taką tabliczkę z adresem : Jamników Lubelski ul......itd. Tabliczka UWAGA JAMNIKI już się chyba opatrzyła :evil_lol: Krysiu ukradnę Twoje zdjęcie. Jestem taka dumna z Tobiaszka. :loveu: Popatrzcie to ten chłopak swoimi oczkami przy pomocy Krysi zdemaskował Arktykę. Quote
taxelina Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Jak ja bym chciala odwiedzic to Jamnikowo Lubelskie :loveu: Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='deer_1987']Jak ja bym chciala odwiedzic to Jamnikowo Lubelskie :loveu: Mogę Cie tylko zaprosić do Jamnikowa Lubelskiego, co tez i czynię.:loveu: Isadoro gdzie jest to Jamnikowo Lubelskie? Quote
Celina12 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='bianka0']Ale to jest inna nazwa, mnie się podoba Jamników Lubelski , muszę zamówić taką tabliczkę z adresem : Jamników Lubelski ul......itd. Tabliczka UWAGA JAMNIKI już się chyba opatrzyła :evil_lol: Krysiu ukradnę Twoje zdjęcie. Jestem taka dumna z Tobiaszka. :loveu: Popatrzcie to ten chłopak swoimi oczkami przy pomocy Krysi zdemaskował Arktykę. ...o jeju a cio to za cudne kluseczki??? Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Ten większy to jest mój i Krysi kochany Tobiaszek, który dzięki niej został uratowany z ,,objęć'' Arktyki. A ten maluszek to jeden z dwóch chłopczyków zabranych przez Krysię z bytomskiego schroniska. Quote
Krysia Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 :crazyeye:To dzieci Tobiaszka:lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='bianka0']Mogę Cie tylko zaprosić do Jamnikowa Lubelskiego, co tez i czynię.:loveu: Isadoro gdzie jest to Jamnikowo Lubelskie? Dziekuje :loveu: Jakbym kiedys byla w Polsce to na pewno dam znac, choc na pewno nie bede z psami ale chociaz wymiziam Twoje :loveu: Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='Krysia']:crazyeye:To dzieci Tobiaszka:lol::evil_lol: Adoptowane !!!!. http://www.dogomania.pl/threads/213666-Jamnicze-dzieci-podrzucone-do-schronu!!!!%C5%9Al%C4%85sk/page8 Quote
Isadora7 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='bianka0']Mogę Cie tylko zaprosić do Jamnikowa Lubelskiego, co tez i czynię.:loveu: Isadoro gdzie jest to Jamnikowo Lubelskie? Za siedmioma górami, za siedmioma lasami, tam gdzie.... Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 deer_1987 napisał(a):Dziekuje :loveu: Jakbym kiedys byla w Polsce to na pewno dam znac, choc na pewno nie bede z psami ale chociaz wymiziam Twoje :loveu: Będziesz miała Marta co miziać, złagodzi to tęsknotę za Twoimi. Ale .....trzymam Cię za słowo :mad: Isadora7 napisał(a):Za siedmioma górami, za siedmioma lasami,. No to tak jakby w Jamnikowie Lubelskim. Chyba ktoś błędnie napisał na tablicy :cool3: Quote
taxelina Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Trzymaj, trzymaj bo to zawsze jakas motywacja :) na razie sie usiedlilam na 1.5-2 lata na dwoch klierunkach studiow na raz.. Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 deer_1987 napisał(a): usiedlilam na 1.5-2 lata. Marta, czas tak szybko leci, ani się obejrzysz będzie po wszystkim. Jesteś młodziutka , ale z wiekiem zobaczysz, że 2 lata, to jakby wczoraj było. Poczekam te 2 lata :diabloti: Quote
taxelina Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Jeszcze pomiedzy sa wakacje :diabloti: Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 deer_1987 napisał(a):Jeszcze pomiedzy sa wakacje :diabloti: A dla studentów, jak z sobie z trudem przypominam z powodu sklerozy, długie wakacje:evil_lol: . Quote
taxelina Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 bianka0 napisał(a):A dla studentów, jak z sobie z trudem przypominam z powodu sklerozy, długie wakacje:evil_lol: . Niestety nie w Szwecji, ja mam tylko 2 miesiace :diabloti: Quote
Mika31 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Jamników Lubelski podoba mi się o mnie mówią ta pani od jamniczków a mam tylko dwa Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 deer_1987 napisał(a): ja mam tylko 2 miesiace :diabloti: Wystarczy, żeby Cię moje jamniki zamęczyły, a zwłaszcza Goliat piłeczką.:p Mika31 napisał(a):Jamników Lubelski podoba mi się o mnie mówią ta pani od jamniczków a mam tylko dwa Ładnie mówią. :p Podoba mi się. Quote
wapiszon Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Też chcę do Jamnikowa Lubelskiego chociaż jestem fanką trochę większych psiurków :) Quote
Recommended Posts