bianka0 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 funia napisał(a):A .ja czekam i czekam a to się okazuje ,ze jutro tak ? Funiu, poczekaj jeszcze do jutra, dopiero rozgrywam bardzo trudną partię szachów. Quote
funia Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 bianka0 napisał(a):Funiu, poczekaj jeszcze do jutra, dopiero rozgrywam bardzo trudną partię szachów. Jasne ,poczekam.Czyżby pod szachami kryło się,,rozpracuję Józia do rana '':cool3: Quote
yunona Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Przepraszam , że spytam to dziewczyny nie odróżniają samczyków od samic a co z tym na zdjęciu na jamnikach w potrzebie? Dziwne trochę. Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 funia napisał(a):Jasne ,poczekam.Czyżby pod szachami kryło się,,rozpracuję Józia do rana '':cool3: No właśnie :evil_lol: Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 yunona napisał(a):Przepraszam , że spytam to dziewczyny nie odróżniają samczyków od samic a co z tym na zdjęciu na jamnikach w potrzebie? Dziwne trochę. To była informacja ze schroniska, że jest jeden samczyk ( czarny ) i dwie sunie (czarna i szorstka). Wczoraj przed północą przygotowywali jamniki do wyjazdu i okazało się, że to są trzy suczki. Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Dumka zagląda do króliczka- Polci. Dumka jest baardzo dłuuga. Quote
wapiszon Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 bianka0 napisał(a):Cieszy się i widzę że mu się podobają. Ale jesteśmy na etapie że suczki będą jutro odwiezione do hoteliku u funi. Tu jeszcze nie ma wszystkich :evil_lol: Ale jutro może spaść deszcz albo co gorsza śnieg i nie będzie można jechać ;) Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 wapiszon napisał(a):Ale jutro może spaść deszcz albo co gorsza śnieg i nie będzie można jechać ;) Albo mnie będzie głowa bolała.. Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Potem zostały wykąpane, zaraz będą zdjęcia z kąpieli. Obie są cudowne !!!! Quote
wapiszon Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 bianka0 napisał(a):Albo mnie będzie głowa bolała.. Jutro rano może Cię boleć główka ale nie dzisiaj!!!!! Twoje wszystkie jamniorki są cudne a Twój TZ WSPANIAŁY :) Quote
yunona Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Powiedz Bianko jakie masz odczucia, kłębowisko długaśnych parówek w domu, ja jak patrzę na te zdjęcia to mi się "okropnie" podoba.:loveu::loveu::loveu::loveu: Niezły zwierzyniec.:multi: Szkoda tylko tej malutkiej suni co tam została. Napisałaś do Reksia7? Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 yunona napisał(a):Powiedz Bianko jakie masz odczucia, kłębowisko długaśnych parówek w domu, ja jak patrzę na te zdjęcia to mi się "okropnie" podoba.:loveu::loveu::loveu::loveu: Niezły zwierzyniec.:multi: Szkoda tylko tej malutkiej suni co tam została. Napisałaś do Reksia7? Fajne mam odczucia.:lol: Nie dam rady ich teraz policzyć, więc sprawdzam czy są 2 brązowe, 2 czarne, 2 kudłate i rudy. Nie pisałam do reksia7, przekazałam wiadomość Jagodzie1, bo ja o tej suni niewiele wiem. Schronisko nie jest złe, one są tłuściutkie, nie chcą jeść kiełbaski, tylko gotowane. Są zadbane, czyste, lgną do ludzi, nic a nic nie boją się. Jeszcze takich psów ze schroniska nie widziałam. Ostatnia jamniczka ma mieć zrobione dobre zdjęcia i będzie można ją ogłaszać. Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Nie były zadowolone z kąpieli. Quote
Celina12 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 :loveu::loveu::loveu:...DUMKA...cudnie...:multi::multi: Fotki piękne....jamniki piękne...wszystko PIĘKNE a najbardziej Twoje Serduszka....kocham WAS!!!! Quote
Isadora7 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Widzę zę mój kloszardzik swoją piłęczkę rodaczce prezentuje Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Celina12 napisał(a)::loveu::loveu::loveu:...DUMKA...cudnie...:multi::multi: Celinko nie miałam zamiaru ukraść imienia Twojej jamniczce :cool3: Całą drogę próbowaliśmy wybrać im imiona, ale nie pasowały. Dumka samo przyszło na myśl jak ją zobaczyliśmy. No i Negra też przyszło samo, idealnie brzmi dla drugiej dziewczyny. Te dwie suczki są bez wad, po sterylizacji będą gotowe do adopcji. Zdarzyła się obu próba siknięcia na dywan, ale myślę że po prostu zapomniały w schronisku gdzie to się robi. Martwi mnie trochę to, że Negra dzisiaj nic nie zjadła. Ale ona cały czas śpi przykryta kocykiem, jak się budzi to łapie kocyk w zęby, trzyma go i znowu usypia. Tak jakby nie mogła nacieszyć się kanapą i kocem. Musi nadrobić 3 lata w schronisku. Dumka troszkę bardziej płochliwa, większy pieszczoch. A z tą demonstracją piłeczki przez Goliacika to nie do końca :evil_lol:, po prostu poleciała w stronę Dumki, a on chciał ją w sposób dyplomatyczny odebrać. Quote
Celina12 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ależ...jestem dumna,że ma też tak na imię...nawet przez myśl mi nie przeszło,że ukradłaś...jejciu- :loveu::loveu::loveu: Mój Dżekuś tak właśnie chodził z kocykiem,spał nawet trzymając go w ząbkach-nie chcieli z Atosikiem jeść w pierwszych dwóch dniach-potem chcieli tylko....KULCAKA. Quote
Recommended Posts