anita_happy Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 bianka0 napisał(a):Anita, czeka mnie przeprawa z Józiem :placz: Pewnie się dowie o tym jak przyjadę z dwiema suczkami z Lublina. Potem jeszcze musze podjechać do funi odwieźć czarną. Jak się wścieknie, to odwiozę obie. nie wscieknie! zgon na mnie, ze to ode mnie:) hahahhaha Quote
bianka0 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 No...nie wiem jak to u mnie będzie :shake: Pewnie będzie marudził. Jak Maksymilian przywiózł Polcię, to 3 dni się nie odzywał. A teraz uwielbia ją jeszcze bardziej niż Fryteczkę. Najbardziej lubię jak jesteśmy razem, kiedy znajduje się kolejna bieda na mojej drodze. Każe zabierać i nie odzywa się potem tylko jeden dzień.:diabloti: Quote
Mika31 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 bianka zakocha się zobaczysz a ty zrób dobry obiad lub kolacje i problem z głowy Quote
wapiszon Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Mika31 napisał(a):bianka zakocha się zobaczysz a ty zrób dobry obiad lub kolacje i problem z głowy Najlepiej zrób kolację ... ze śniadaniem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Działa ;););) Quote
Mika31 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 zgadzam się te ze śniadaniem zawsze funkcjonują Quote
bianka0 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Mika31 napisał(a):bianka zakocha się zobaczysz a ty zrób dobry obiad lub kolacje i problem z głowy Niestety Mika nie trafione :evil_lol: U nas jest odwrotnie, to ja dostaję ulubione danie na przeprosiny. Quote
bianka0 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Mika31 napisał(a):ja dostaje książki lub kwiaty A ja niezmiennie proszę o kolejnego jamnika i ....nigdy nie dostaję, muszę go zawsze wziąć sobie sama :diabloti: Quote
yunona Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 No bo to w końcu kobitki rządzą, ale trzeba tak robić, żeby mieli przeświadczenie, że to ich decyzja. Trzeba nie lada sprytu. Bianka ma całą noc na ułożenie strategii:eviltong:;):evil_lol:. Trzymam kciuki:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
anita_happy Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 bianka0 napisał(a):A ja niezmiennie proszę o kolejnego jamnika i ....nigdy nie dostaję, muszę go zawsze wziąć sobie sama :diabloti: ALE CWANIAKUJESZ:p hihihi a DŻosef i tak będzie krzyczal:P ale co tam...jeden w te..czy w te :P Quote
Isadora7 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 bianka0 napisał(a):Sprawa jamniczków w Radysach rozwiązana. Jutro rano do Lublina transport schroniskowy dowozi mi tą panienkę (będzie u mnie na DT) Oraz tą panienkę ( będzie w hoteliku u funi) Ten facik prawdopodobnie w poniedziałek zostanie zabrany przez p. Anię ( już zamówiony ) do Olsztyna ( DS) Kontakt dzięki pajdzie. Dziękuję pajda za dom dla jamniczka :loveu: Uffff ależ sie ciesżę. Pajda dziękuje. Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Mam je !!!!!.:multi: Obie dziewczyny są wspaniałe, nie chcę oddawać ich do hoteliku.:-( Oszukuję, udaję że są zmęczone, zwlekam z kąpielą. Zaproponuję mężowi, że będę mu płaciła dniówkę za obie sunie według stawki w hoteliku, do momentu adopcji, może się da nabrać :diabloti: Negra i Dumka to typowe pieski domowe. Niestety trzeci piesek, który miał być samczykiem okazał się suczką. P. Ania z Olsztyna nie może zaadoptować suczki. Została w schronisku. Moje psiaki jak zwykle przywitały je OK, jakby to już było normą. Jest świetnie: dwa rude, dwa czarne podpalane, dwa szorstkie dzicze i Maluszek. Joguś też je olał na podwórku, zero agresji. Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Na razie jedno :evil_lol: i idę je kąpać. Quote
taxelina Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 http://images46.fotosik.pl/1045/46c78bc59700a32bmed.jpg ale duzo jamniczkow :loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Super banda.A co na to Józio? Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Super banda.A co na to Józio? Cieszy się i widzę że mu się podobają. Ale jesteśmy na etapie że suczki będą jutro odwiezione do hoteliku u funi. deer_1987 napisał(a):] ale duzo jamniczkow :loveu: Tu jeszcze nie ma wszystkich :evil_lol: Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Przyjechały,:eviltong: odbiór na parkingu. Sunie zadbane , tłuściutkie, wesołe. Widać że zżyte z opiekunami schroniska. NEGRA DUMKA Całą drogę Negra spała, przytuliła się do Bianki i pochrapywała. Dumka z chęcią obserwowała świat za oknem i też podsypiała. Powitanie moich psiaków Tuptuś z irokezem na grzbiecie :evil_lol: Quote
Mika31 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 teraz Tuptuś i Goliacik mają swoje damskie alter ego Quote
bianka0 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Poznawanie wzajemnych zapachów i nowego terenu Quote
funia Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 A .ja czekam i czekam a to się okazuje ,ze jutro tak ? Quote
Recommended Posts