Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bianka0 napisał(a):
Anita, czeka mnie przeprawa z Józiem :placz:
Pewnie się dowie o tym jak przyjadę z dwiema suczkami z Lublina. Potem jeszcze musze podjechać do funi odwieźć czarną. Jak się wścieknie, to odwiozę obie.

nie wscieknie!
zgon na mnie, ze to ode mnie:)
hahahhaha

Posted

No...nie wiem jak to u mnie będzie :shake:
Pewnie będzie marudził.
Jak Maksymilian przywiózł Polcię, to 3 dni się nie odzywał. A teraz uwielbia ją jeszcze bardziej niż Fryteczkę.
Najbardziej lubię jak jesteśmy razem, kiedy znajduje się kolejna bieda na mojej drodze. Każe zabierać i nie odzywa się potem tylko jeden dzień.:diabloti:

Posted

Mika31 napisał(a):
bianka zakocha się zobaczysz a ty zrób dobry obiad lub kolacje i problem z głowy

Najlepiej zrób kolację ... ze śniadaniem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Działa ;););)

Posted

Mika31 napisał(a):
bianka zakocha się zobaczysz a ty zrób dobry obiad lub kolacje i problem z głowy

Niestety Mika nie trafione :evil_lol:
U nas jest odwrotnie, to ja dostaję ulubione danie na przeprosiny.

Posted

No bo to w końcu kobitki rządzą, ale trzeba tak robić, żeby mieli przeświadczenie, że to ich decyzja. Trzeba nie lada sprytu. Bianka ma całą noc na ułożenie strategii:eviltong:;):evil_lol:.
Trzymam kciuki:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

bianka0 napisał(a):
A ja niezmiennie proszę o kolejnego jamnika i ....nigdy nie dostaję, muszę go zawsze wziąć sobie sama :diabloti:

ALE CWANIAKUJESZ:p

hihihi
a DŻosef i tak będzie krzyczal:P
ale co tam...jeden w te..czy w te :P

Posted

bianka0 napisał(a):
Sprawa jamniczków w Radysach rozwiązana.
Jutro rano do Lublina transport schroniskowy dowozi mi tą panienkę (będzie u mnie na DT)

Oraz tą panienkę ( będzie w hoteliku u funi)

Ten facik prawdopodobnie w poniedziałek zostanie zabrany przez p. Anię ( już zamówiony ) do Olsztyna ( DS)
Kontakt dzięki pajdzie.
Dziękuję pajda za dom dla jamniczka :loveu:

Uffff ależ sie ciesżę. Pajda dziękuje.

Posted

Mam je !!!!!.:multi:
Obie dziewczyny są wspaniałe, nie chcę oddawać ich do hoteliku.:-( Oszukuję, udaję że są zmęczone, zwlekam z kąpielą.
Zaproponuję mężowi, że będę mu płaciła dniówkę za obie sunie według stawki w hoteliku, do momentu adopcji, może się da nabrać :diabloti:
Negra i Dumka to typowe pieski domowe.
Niestety trzeci piesek, który miał być samczykiem okazał się suczką. P. Ania z Olsztyna nie może zaadoptować suczki. Została w schronisku.

Moje psiaki jak zwykle przywitały je OK, jakby to już było normą.
Jest świetnie: dwa rude, dwa czarne podpalane, dwa szorstkie dzicze i Maluszek.
Joguś też je olał na podwórku, zero agresji.

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Super banda.A co na to Józio?

Cieszy się i widzę że mu się podobają. Ale jesteśmy na etapie że suczki będą jutro odwiezione do hoteliku u funi.

deer_1987 napisał(a):
]
ale duzo jamniczkow :loveu:

Tu jeszcze nie ma wszystkich :evil_lol:

Posted

Przyjechały,:eviltong: odbiór na parkingu. Sunie zadbane , tłuściutkie, wesołe. Widać że zżyte z opiekunami schroniska.

NEGRA

DUMKA

Całą drogę Negra spała, przytuliła się do Bianki i pochrapywała. Dumka z chęcią obserwowała świat za oknem i też podsypiała.

Powitanie moich psiaków

Tuptuś z irokezem na grzbiecie :evil_lol: