Celina12 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Mateńko-niestety nie mogę....a tak bym chciała...teraz kombinuję transport z Łodzi..... Quote
bianka0 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Ona jest młodziutka, szybko znalazłaby dom. To ostatni jamnik jaki w tym molochu zostanie. Ja niestety mogę wziąć tylko te 2 :-(To i tak będzie z narażeniem mojego życia, znowu będę miała ciche dni w domu. W hotelikach mam komplet, będzie 2 u funi i 2 u Murki.W niedzielę przyjeżdża Leda z Gostynia. Nic nie wymyślę, a ten transport z Radysów do Lublina albo z Radysów do Gdańska to taka okazja, żeby zabrać trzeciego jamnika. Oto ona, może znajdzie ktoś dla niej kącik. Quote
Mika31 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 słodkie będziesz bianko miała towarzystwo będe czekać na foty ja też myślałam żeby zabrać psa na dt ale po historii z pajdą odpuszczam sobie dziś zabrali ode mnie owczarka ktoś go wywalił w lesie był u mnie 3 dni znielubili się z moimi ale szybko domek znalazł zamieszkał po sąsiedzku Quote
bianka0 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Mika piesek będzie wyadoptowany na mnie, a ja raczej mam już poukładane pod sufitem.:evil_lol: Na poprzedniej stronie wrzuciłam już jej zdjęcie. Quote
Mika31 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 wiem o tym że masz i ja też mam ale to co zrobiono z pajdą mnie odrzuciło dlatego biore i pomagam na własnym podwórku chociaż często mnie kusi jak widze te mordki Quote
kasiaprodex Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ciotki nie pozwulcie zostac tej biduni samej w schronie.Dwa jajniki pojada a ona samiutka taka bez nikogo za tymi kratami. Litośći, litości. Przeciez ono malutka to duzo miejsca nie zajmie. Plisssss Quote
yunona Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Po tym co przeczytałam dwie strony wstecz, nie wpisywałam się bo mi mózg się kompletne zmroził. Staram się być twarda, ale to chyba by mnie zwaliło na parę dni gdybym to ujrzała. Współczuję Ci Bianko, że czegoś takiego doświadczyłaś. A wracając do jamniorków to wszystkie śliczne i gdybym nie pracowała...... Ale nawet na tymczas to przez parę dni nie mogłyby być same. Fercia jest ok. jeszcze tak przyjaznej jamniczki nie spotkałam, ale Harutek czasem na nią warkoli a i potrafi rzucić się, ale już doopek nie kąsa ale jest zazdrośnik okrutny. Cały czas pracuję nad nim. Szkoda, tak bym chciała pomóc, tyle bid. A ta czarniutka śliczna też i przypomina mi moją pierwszą jamnisię Tinkę. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Sorrki. Yunonka masz pełniutką skrzynkę. Nocna przytulanki dla wszystkich pociech Bianki:):):) Quote
Isadora7 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 bianka0 napisał(a):Jadąc dzisiaj do Lublina widzieliśmy rozpaczliwą scenkę. Jakiś sku.......syn wywalił przy ruchliwej trasie sukę ze szczeniaczkiem przed Strzeszkowicami. Mały leżał rozkawałkowany na jezdni, a ta biedna próbowała go ściągnąć. Zjechaliśmy na pobocze próbując się do niej zbliżyć, ale już było za późno. TIR zmiażdżył jej łepek. Mam tego dosyć, boję się ruszać w trasę, żeby nie oglądać takich rzeczy. Ja weszlam do Ciebie po chwile spokoju i podogy ducha. Eeech ... wspołczuję Ci serdecznie tego sie nie da zapomnieć. bianka0 napisał(a):Holly miał psiak szczęście, że przy mniej ruchliwej ulicy go wyrzucili. Trasa Kraśnik-Lublin....tam zwierzę na prawdę nie ma żadnych szans. No i miał szczęście że trafił na holly i Maksymiliana :loveu: Ale dla poprawiania humoru. W sobotę przyjeżdża do mnie na DT taka śliczna malutka z Radysów. ( Boże, mąż jeszcze nic o tym nie wie :diabloti:) A ten chłopiec musi pojechać do hoteliku do funi. Nie mogę go już wziąć do siebie :-( No to mój ukochany kloszardzik będzie miał kumpele bliźniaczkę :):) Celina12 napisał(a)::-(:-(...aż mi się słabo zrobiła...takim to bym najgorsze tortury zadała...:-( MAlusia cudna jest.....Bianko-ja też powiększę chyba swoje stadko...o jamniczka ze schroniska z Łodzi..... I sie chwalimy widzę a jest czym. Przefajny jamniorek. bianka0 napisał(a):Ona jest młodziutka, szybko znalazłaby dom. To ostatni jamnik jaki w tym molochu zostanie. Ja niestety mogę wziąć tylko te 2 :-(To i tak będzie z narażeniem mojego życia, znowu będę miała ciche dni w domu. W hotelikach mam komplet, będzie 2 u funi i 2 u Murki.W niedzielę przyjeżdża Leda z Gostynia. Nic nie wymyślę, a ten transport z Radysów do Lublina albo z Radysów do Gdańska to taka okazja, żeby zabrać trzeciego jamnika. Oto ona, może znajdzie ktoś dla niej kącik. kasiaprodex napisał(a):Ciotki nie pozwulcie zostac tej biduni samej w schronie.Dwa jajniki pojada a ona samiutka taka bez nikogo za tymi kratami. Litośći, litości. Przeciez ono malutka to duzo miejsca nie zajmie. Plisssss Kurde co tu zrobić? Dobra wsukam na SOS newsa rano tylko na kogo dane????? szkoda ze tylko jedna foteczka no nic dane kontaktowe poproszę. Quote
yunona Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Sorrki. Yunonka masz pełniutką skrzynkę. Nocna przytulanki dla wszystkich pociech Bianki:):):) Wyczyszczona :) , ale Twoja nie przyjmuje masz zapchaną. Quote
bianka0 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Isadora7 napisał(a): Kurde co tu zrobić? Dobra wsukam na SOS newsa rano tylko na kogo dane????? szkoda ze tylko jedna foteczka no nic dane kontaktowe poproszę. Mogą zadzwonić do mnie lub do schroniska. Ale potem i tak muszą zadzwonić do mnie, żebym wiedziała czy baksio1 ma zabierać pieska z Radysów. Sarunia-Niunia napisał(a): Nocna przytulanki dla wszystkich pociech Bianki:):):) Fajne :evil_lol: No to idę spać, jutro się będę dalej martwiła. Quote
Isadora7 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Bianka - umiesciłam jamnisię podając telefon do Ciebie w tych miejscach: http://jamniki.eadopcje.org/ https://www.facebook.com/groups/jamniki/ http://www.facebook.com/ADOPTUJ.JAMNIKA Quote
bianka0 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Isadora7 napisał(a):Bianka - umiesciłam jamnisię podając telefon do Ciebie w tych miejscach: http://jamniki.eadopcje.org/ https://www.facebook.com/groups/jamniki/ http://www.facebook.com/ADOPTUJ.JAMNIKA Serdecznie dziękuję . Właściwie jak ktoś chciałby czarnego samczyka, to możemy podmienić. Do funi wtedy pojedzie ta mała. Quote
Isadora7 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Zmieniłam dalam i jamnika i jamnisie. Linki pozostają te same. Quote
bianka0 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 To to nielegalne przytulisko koło Annopola ? Był kiedyś nawet wątek mu poświęcony. http://www.dogomania.pl/threads/144764-B%C5%82agalny-apel-o-pomoc/page8 Quote
MaDi Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 bianka0 napisał(a):To to nielegalne przytulisko koło Annopola ? Był kiedyś nawet wątek mu poświęcony. http://www.dogomania.pl/threads/144764-B%C5%82agalny-apel-o-pomoc/page8 Dokładnie, teraz jest zupełnie inaczej...ich dawna opiekunka zmarła, psy są podzielone, sterylizowane i wyadoptowywane. Zapraszam na nowy wątek. Quote
anita_happy Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 bianka - oddałas juz swój głos.. jak nie - to oddaj na nas:( http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84! Quote
anita_happy Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 jak juz dotrze TO CUDO DO CIEBIE!!!!! to szybko daj znac :P na fb wrzuce ją... moze mama ją wypatrzy:P chociaz mama ostatnio woli większe psy..hahahahaha wyslij jej foto msmem..to moze bedzie miała dom..hahahahah Quote
bianka0 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Sprawa jamniczków w Radysach rozwiązana. Jutro rano do Lublina transport schroniskowy dowozi mi tą panienkę (będzie u mnie na DT) Oraz tą panienkę ( będzie w hoteliku u funi) Ten facik prawdopodobnie w poniedziałek zostanie zabrany przez p. Anię ( już zamówiony ) do Olsztyna ( DS) Kontakt dzięki pajdzie. Dziękuję pajda za dom dla jamniczka :loveu: Quote
anita_happy Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 ta szczota jest boska..zostaw sobie:P Goliacik nie bedzie sam:P albo nie zostawiaj:P bo ją potem z dziczkiem nie odróznimy Quote
bianka0 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Anita, czeka mnie przeprawa z Józiem :placz: Pewnie się dowie o tym jak przyjadę z dwiema suczkami z Lublina. Potem jeszcze musze podjechać do funi odwieźć czarną. Jak się wścieknie, to odwiozę obie. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Napewno sie nie wścieknie, tylko musisz Go jakoś przekonać...;):evil_lol::evil_lol:... Quote
Krysia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 My tak załatwiamy samo ze swoimi mężami ja swojemu o przyjeżdzie maluchów powiedziałam jak jechały żeby nie było .Ale powiedziałam że przyjedzie jeden:)a potem nakryłam się uszami:) Chodził i narzekał"znowu dywany zaszczane."ale to przed przyjazdem ,a teraz zakochany :) Quote
JamniczaRodzina. Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Wszystkie jamniorki śliczne.Jozef napewno zakocha się od pierwszego wejrzenia.:cool3: Quote
Recommended Posts