bianka0 Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 wapiszon napisał(a): Kolega ma jamnika - wędkarza . Czasami zabieramy je wszystkie na ryby, ale musimy wtedy wybrać bardziej odludne miejsce. Najczęściej na rzekę Branewkę przepływającą przez środek lasu. Jest wtedy fajnie, ale wędkowanie kończy się najczęściej wyplątywaniem któregoś z żyłki. Quote
funia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Dorota ale się usmiałam z tego wędkarza ...Ty to zawsze coś fajnie obfocisz .....Ale jakie klapki Pana są fajowe:evil_lol: Quote
bianka0 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 To w ogóle było ciekawe połączenie. Pan taki ....typowy chłopisko-wędkarz.:evil_lol: I tyle miłości między nim a pieskiem. Gdybym pana zobaczyła na ulicy, nigdy bym nie podejrzewała go o tyle sympatii dla czworonoga. Jak to czasami można się mylić :roll: Quote
anita_happy Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 heh...jeszcze ludzie potrafią zaskoczyc..coo??? ale nie ma to tamto - pan ma białego puszka jak Kora z Mannamu:) ehhe Quote
bianka0 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 anita_happy napisał(a):heh...jeszcze ludzie potrafią zaskoczyc..coo??? ale nie ma to tamto - pan ma białego puszka jak Kora z Mannamu:) ehhe Tego puszka pan kupił na bazarze z litości. Pojechał do Stalowej Woli po przybory wędkarskie. A tam Rusek ze szczeniakami. Jeden się już nie ruszał, ale jeszcze oddychał. Rusek nie chciał go nawet wtedy oddać za darmo, musiał skasować 50 zetów. Pan go karmił z buteleczki po kroplach do oczu. Quote
Mika31 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ludzie potrafią zaskoczyć uratował i zyskał przyjaciela Quote
bianka0 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 U siebie na wsi też mam pacjenta, który zawsze przyjeżdża traktorem, a na półeczce z tyłu siedzi mu czarny kundelek. Obaj są starzy i bardzo zżyci ze sobą. Kiedyś jak facet był u mnie piesek mu uciekł do suczki. Szukał go po całej wsi, płakał, a uciekinier sam wieczorem wrócił pod ośrodek, dzwoniliśmy żeby przyjechał po niego. Inny dziadziuś staruszek poszukiwania swojego pieska prawie nie przypłacił życiem. 85 lat kilka dni biegania w jesienną pogodę, skończyło sie szpitalem z zapaleniem płuc. Przeżył, ale pieska znaleziono martwego,rozszarpały go duże psy. JESIEŃ. To już koniec lata....winogrona nam dojrzewają. Quote
taxelina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Kasztanowiec juz tez zmienia kolory... Quote
bianka0 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 deer_1987 napisał(a):Kasztanowiec juz tez zmienia kolory... Jesień w tym roku u nas jest wczesna, w lesie też widać zmiany z dnia na dzień. Susza od 2 tygodni i zimne noce przyspieszają jesienne przeobrażenia. Quote
taxelina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 No ja pamietam ze Tz rok temu juz na koniec wrzesnia musial skrobac rano szyby w samochodzie Quote
bianka0 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 deer_1987 napisał(a):No ja pamietam ze Tz rok temu juz na koniec wrzesnia musial skrobac rano szyby w samochodzie Nie kracz Marta !!! Dzisiaj dopiero 01. września.:roll: Quote
taxelina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 bianka0 napisał(a):Nie kracz Marta !!! Dzisiaj dopiero 01. września.:roll: Nie kracze :diabloti: ja tam nie chce zimy, to nie bedzie latwo dla Niuni.. Quote
bianka0 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Polcia jest najszczęśliwsza obok swojego ukochanego pana. I jest to miłość z wzajemnością :evil_lol: Quote
MaDi Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Przepraszam że śmiecę ale mamy wysyp psów, głównie maluchów:( Pilnie potrzebne są DS i DT. http://allegro.pl/show_item.php?item=1795828719 http://allegro.pl/show_item.php?item=1800026571 Quote
anita_happy Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 bianka0 napisał(a):Tego puszka pan kupił na bazarze z litości. Pojechał do Stalowej Woli po przybory wędkarskie. A tam Rusek ze szczeniakami. Jeden się już nie ruszał, ale jeszcze oddychał. Rusek nie chciał go nawet wtedy oddać za darmo, musiał skasować 50 zetów. Pan go karmił z buteleczki po kroplach do oczu. nie wziełas numeru tel od pana:))) opisało by sie jego historie Quote
bianka0 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 anita_happy napisał(a):nie wziełas numeru tel od pana:))) opisało by sie jego historie Anitko, ja i tak robiłam 2 godziny podchody do pana, a potem zapewniałam 10 minut, że jego twarzy nie będzie widać. Wiesz jak reagują mężczyźni w swoim pasjonerskim gronie, kiedy wyskakuje nagle głupia baba z aparatem. Ja i tak niezbyt jestem tam tolerowana. Mężczyźnie może wędka się zaplątać nawet w druty energetyczne przy zarzucaniu, ale jak kobiecie w nadbrzeżne szuwary, no.......to dopiero są głupie komentarze. To że poznałam ich historię, zawdzięczam temu, że facet poznał mojego męża, że mu dzieciaki na świat odbierał. Quote
anita_happy Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 a to sie Josef do czegoś przydał :) Quote
bianka0 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Anita, czy ty czasami sypiasz ? Jak nie łapiesz psów w Szydłowcu, to na dogo siedzisz. Dziecko IDŹ SPAĆ :diabloti: Quote
anita_happy Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='bianka0']Anita, czy ty czasami sypiasz ? Jak nie łapiesz psów w Szydłowcu, to na dogo siedzisz. Dziecko IDŹ SPAĆ :diabloti:[/QUOTE] zaraz potem usnełam... poszukuję ADWOKATA/Prawnika /jak zwał tak zwał/ aby na podstawie naszego opisu sklecił SKARGĘ ADMINISTRACYJNĄ :/ moja znajoma co mi sczytała tekst nie moze sie za to wziać bo ma za tyd examin :/ a tutaj trzeba kuć żelazo :( ADWOKATo Prawnika mi potrzebaaaaaaaaaaaaaaa Quote
funia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 E-S jest adwokatem ,ale nie ma jej na dogo ostatnio jakby co moge dać Ci numer.... Quote
bianka0 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Anitko na dogo znam tylko jednego prawnika, to E-S. Ale od wielu miesięcy nie widziałam jej na forum. Jest bardzo zaangażowana w poradach prawnych na dogo, ale prawdopodobnie musi rozdzielać pracę i swoje przekonania. Tak to często bywa.:-( Muszę robić to samo. Quote
bianka0 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Anitko a [B]lilith27[/B] z Radomia !!!! Pamiętam, że jak zaczynałyśmy razem na dogo to była skażona prawem :evil_lol: Zresztą moja Lilithka ukradła imię z jej nicku. Quote
bianka0 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Poziewamy sobie troszkę :cool3: [IMG]http://images37.fotosik.pl/1036/b7751ec6c26d7dc7med.jpg[/IMG] [IMG]http://images45.fotosik.pl/1074/7ae594f8c6c9d568med.jpg[/IMG] Quote
bianka0 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Prosimy.....o wiejską kiełbaskę. Wszystkie bardzo ją lubimy. Polka prosi, ale leniwcowi nie chce się nawet ze swojego łóżeczka wstać :shake: Quote
Recommended Posts