bianka0 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Maleństwo, które nie miało szans na życie. Sparaliżowane tylne nóżki zastępuje mu wózeczek, który skonstruowała Ania. Basenik do rehabilitacji psiaków. Quote
wapiszon Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Super fotki, jestem pełna podziwu dla Ani:) A może Ania założy wątek na Dogo? Quote
bianka0 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 I Foksio w nim Mała sunieczka, którą za darmo zoperowała sąsiadowi Ania. On zabrał ją po operacji, wywiózł kilkanaście kilometrów i wyrzucił w lesie. Po długich poszukiwaniach, Ania ją znalazła umierającą. Niestety teraz nóżka będzie do amputacji. Quote
Mika31 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 prawdziwy anioł wraca wiara w ludzi jak ogląda się takie zdjęcia Quote
wapiszon Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Mika31']prawdziwy anioł wraca wiara w ludzi jak ogląda się takie zdjęcia[/QUOTE] Z klawiatury mi to zdjęłaś:) Ania to Anioł w ludzkiej skórze :multi::multi::multi: Quote
holly101 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Wzruszające! A u nas też zmiany... 27 czerwca - jak już pisałam odeszła nasza ukochana Holly a 10 sierpnia pojawiła się u nas najprawdopodobniej porzucona (ech... standard) niespełna roczna sunia. No i po paru perypetiach - na szczęście - została z nami :) Tak więc do Dinga i Fletchera dołączyła Molly :loveu: ... a musiałam się pochwalić. Buziaczki dla całego stadka, dla Poleńki w sam czubek nocha :) Quote
Isadora7 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Foksio trafił cudownie holly101 - gratuluję :) Quote
yunona Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Rzeczywiście, pięknie i trafnie nazwałaś dom p. Ani psim rajem. Serducho ogromne.:loveu: Prawdziwy psi lekarz. Tylko sąsiad nieudany i ciemny.:angryy: Ale nic w przyrodzie nie ginie i wróci mu się w dwójnasób. Quote
bianka0 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Holly cudownie :multi: Myslę że Ania nie ma czasu na dogo, jej każda minuta życia jest poświęcona zwierzętom. To tytan pracy, zaraz będą zdjęcia ze stadniny i szkółki jeździeckiej. Olga, córka o jakiej marzy każda z nas.:lol: Quote
bianka0 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Nowy, jeszcze wystraszony piesek. Bity i kopany pod wiejskim sklepem przez parę miesięcy. Ania - Wielki Mały Człowiek :loveu: Quote
bianka0 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Krecik - jamnik samochodowy. To miejsce jest jego i nikogo tu nie wpuszcza. Na siłę idzie spać do domu. Ania ma 4 staruszki jamniki. Trzy czarne i brązowego Krecika.:cool3: Oto sypialnia.:lol: Miejsce snu dla ludzi w symbiozie z psiakami. A który się nie zmieści, to mają wokół poustawiane kanapy. Quote
bianka0 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Stadnina. Konie po przejściach i araby pod siodło w szkółce jeździeckiej. Nie boją sie psów, traktują je jak zło konieczne :evil_lol: Quote
bianka0 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 I kozy, które wybitnie nie chciały pozować do zdjęć. Następnym razem wezmę je z zaskoczenia :razz: Psiaki mają codziennie świeże mleko, które bardzo lubią. Wszystko bardzo chaotycznie, jakość zdjęć też pozostawia wiele do życzenia, ale miałam bardzo mało czasu. Nie zobaczyłam wszystkiego i nie zapamiętałam wiele. Umówiłam się, że w czasie urlopu pojadę Tam.:lol: W sobotę zawiozłyśmy z funią Mojego Fabianka do nowego domu, po półtorarocznym pobycie w hoteliku. No i funia podarowała ok 60 kg węgierek i renklod na bazarek. :loveu: Teraz po 2 dniach przerabiania nie mogę patrzeć na śliwki :diabloti: Quote
taxelina Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='bianka0'] Nie umiem robić takich pięknych zdjęć jak deer, ale zawsze oddadzą klimat. [/QUOTE] no juz mnie tak nie wychwalaj :oops: ale milo mi ze podobaja Ci sie moje zdjecia, staram sie oddac to co sama widze :loveu: Ja natomiast uwielbiam ogladac Twoj caly kochany zwierzyniec :loveu: Zwierzaka maja u Ani tak jak i u Ciebie raj po prostu :loveu: Quote
bianka0 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Deer, Twoje zdjęcia są po prostu piękne, ale do tego też trzeba mieć talent, no i wiedzieć co się z aparatem robi oprócz naciśnięcia spustu.:diabloti: Ciągle sobie obiecuję, że tego też się nauczę. Quote
taxelina Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Talent to raz ale sprzet tez sie liczy :diabloti: za pare lat moze mnie bedzie stac na jasny teleobiektyw :D Ty masz talent np do przetworow :loveu: Quote
bianka0 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 deer_1987 napisał(a): Ty masz talent np do przetworow :loveu: Mam już dosyć przetworów :diabloti: Dzisiaj skończyłam wysmażać jabłka i powiedziałam sobie DOSYĆ ! Jutro po pracy lecę do lasu. Quote
JamniczaRodzina. Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Ale przez zimę bedziecie spożywać lato zamnknięte w słoikach.:evil_lol: Quote
omi Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Twój wątek Bianko jest wątkiem terapeutycznym. Quote
bianka0 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Ale przez zimę bedziecie spożywać lato zamnknięte w słoikach.:evil_lol: Niestety moja rodzina ma wydzielane słoiczki, muszą pytać o zgodę :diabloti:, wszystko idzie na bazarki dla psiaków. omi napisał(a):Twój wątek Bianko jest wątkiem terapeutycznym. Dziękuję omi, ale to ja już potrzebuję terapii. Jestem totalnie przemęczona, za mną bardzo trudny rok. Doczekałam się urlopu, jeszcze 2 dni pracy i znikam od świtu do nocy w lesie. Quote
bianka0 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Dzisiaj jest piękna pogoda. Słońce i wiatr przepędziły komary w lesie, więc zapakowaliśmy sierściuchy i w drogę. Las w Krzemieniu. Gwizdów, tzw. ,,dyszyny droga" biegnąca 10 km przez środek lasu, a na niej stado zdziczałych stworzeń. Quote
bianka0 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Nie da się jednocześnie zbierać grzybów oraz pilnować sześć psów i męża.:shake: Więc z grzybobrania dzisiaj nici, ale psy miały mnóstwo radości. Polcia jest niezmordowana w spacerach po lesie, nigdy nie ma dość, zawsze pierwsza. Quote
Recommended Posts