Isadora7 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kliknij wydarzenie na: [FONT=lucida sans unicode][/FONT] :cool1: Jak będą nowe foty to dołożę, jak masz jakieś uwagi i propozycje co np dopisać to też oczywiście. Proszę mających konto na fejsie o udział i udostępnianie. :cool1: Quote
bianka0 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Serdecznie dziękuję Isadoro :loveu: Jutro po pracy porobię mu zdjęcia z moimi psami i założę wątek, zacznę ogłoszenia. Tak bardzo nie chcę, żeby musiał kolejny raz zmieniać miejsce pobytu i jechać do hoteliku, może będą zainteresowani, a Josef pozwoli go zostawić na DT. Quote
Mika31 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 :cool3:ciociu jak mu uszka naciągnąć to będzie przerośnięty jamnik do twojego stadka Quote
JamniczaRodzina. Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 To są bardzo przyjazne i zabawne psiaczki.Może on był z kimś na wczasach w waszych okolicach i się zgubił. Quote
bianka0 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):To są bardzo przyjazne i zabawne psiaczki.Może on był z kimś na wczasach w waszych okolicach i się zgubił. Hm... W tym problem, że w tamte okolice nikt nie przyjeżdża na wczasy, tam nic nie ma, tylko zgraja mętów pod sklepem i rozpadające się chałupy. Potem już tylko lasy w których nie ma się gdzie zatrzymać. Jeden z mętów jak już odjeżdżaliśmy, rzucił się na maskę samochodu, negocjując 2 złote na piwo, za ,, sprzedaż " psa, którego wcześniej pomagał kopać. Szkoda gadać, dobrze że mąż prowadził, bo ja bym z nim na masce dalej pojechała nie przejmując się odpadem. Quote
JamniczaRodzina. Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Psiaki jak sie gubią potrafią naprawdę duze odległości na oślep przebiec. Quote
bianka0 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Psiaki jak sie gubią potrafią naprawdę duze odległości na oślep przebiec. Porobię ogłoszenia, może będą szukać w internecie. U weta już zdjęcie powieszone. MMSy do kół łowieckich przesłane. Tak domy odnalazły moja Róża i Igor. Quote
bianka0 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Foksio zna również leżenie na kanapie i przytulanie się do człowieka. Musiał być u cywilizowanych ludzi, bo nawet ogona mu nie skopiowali. Quote
Mika31 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 bo jak tu się nie zakochać ....zawsze może zostać u ciebie tak sobie myśle że może go ktoś ukradł albo miał rodzine ale coś jej się stało,,,,,,sama nie wiem Quote
Isadora7 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Bianka mało nie pogoniłam Małgosi na fejsie. Wchodzi mi ktoś i mówi że jest znalazcą Foksia. Ktoś kogo nie znam hyhyhy Quote
bianka0 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Isadora7 napisał(a):Bianka mało nie pogoniłam Małgosi na fejsie. Wchodzi mi ktoś i mówi że jest znalazcą Foksia. Ktoś kogo nie znam hyhyhy Hm... To moje drugie imię i nazwisko mojego męża :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 bianka0 napisał(a):Hm... To moje drugie imię i nazwisko mojego męża :evil_lol: Domyśliłam się przeglądając profil :0 Ale wiesz ten pierwszy moment jak wchodzi ktoś i pisze TO JA.... moge Ciebie adminem zrobić będziesz mogła szperac w tekscie jak chcesz Quote
bianka0 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Isadora7 napisał(a): moge Ciebie adminem zrobić będziesz mogła szperac w tekscie jak chcesz Nie chcę :shake: Ja i tak za dużo szperam, tu i ówdzie ;) Ale widzę, że dodałaś mnie do : stworzone przez :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 bianka0 napisał(a):Nie chcę :shake: Ja i tak za dużo szperam, tu i ówdzie ;) to zmienić? Bo już zrobiłam. To ide zabrać Quote
bianka0 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Isadora7 napisał(a):to zmienić? Bo już zrobiłam. To ide zabrać Nie, mogę poszperać, tylko nie wiem jak. Quote
Isadora7 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 bianka0 napisał(a):Nie mogę poszperać, tylko nie wiem jak. Dobra przywróciłam. Masz możliwość edycji wydarzenia u góry po prawej. Wtedy możesz np cos dopisac w tekście, albo zmienić Quote
bianka0 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 AHA. Ale przeskakiwałyśmy z postami. :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Jak będzie miał wątek to można będzie tam też dopisać Quote
Recommended Posts