Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

funia napisał(a):
Józienio na dogo:evil_lol::multi:Będę miała o czy z nim rozmawiac w poniedziałek :diabloti:

Funiu czy zauważyłaś plaster na czole Josefa ?

Posted

Isadora7 napisał(a):
żebracze zdjęcia wymiatają, tak jak Josef wymiecie na bazarku dla TZtów

Nie zgodził się :shake:
Nie chce być weteranem, dinozaurem :diabloti:

Posted

funia napisał(a):
Bianko nie zauważyłąm plastra ....A ,co zbiłaś Józia ?

Nie, nie zbiłam tym razem :evil_lol:
W czwartek wycięłam mu poroże, bo było nieregularne ( niesymetryczne ).

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Pozdrawiamy pulchne jamnisie.;)Storczyki piękne .:loveu:

z naciskiem na PULCHNE!

[quote name='deer_1987']Co dobrego dostaly? :loveu:
jak kiedys z bianką rozmawiaąłm o karmieniu psów..i powiedziałam jej, ze moje suki tylko chroopki jedzą..ona na to..
SAMA JEDZ TE CHROOPKI!

heh...
moje laski do dzis wspominają wyżere u jamników..śnią po nocach
wiem - bo sie oblizują przez sen...
no przecie nie myślą o chroopkach

[quote name='bianka0']Nie, nie zbiłam tym razem :evil_lol:

ha ha ha...jutro zobaczymy Bianke bez głowy :)
hahahahha
Jak sie Josef dorwie do kompa..i zobaczy to zdjecie i wpis o porozu to ci kompa zresetuje..CTRL C i po sprawie :)

aświstak siedzi i zawija w sreberka:P

Posted

Już wie o zdjęciu i porożu :diabloti:
Ale chyba muszę zwiać teraz do lasu, pomimo brzydkiej pogody.

Anitko jamniki tak wychodzą pulchne na zdjęciach, w rzeczywistości....też są pulchne.
Co do chroopek ( nawet tych w pięciu rodzajach ) to nadal utrzymuję, żebyś sama je zjadła. :cool3:
Pieski też lubią coś dobrego zjeść od czasu do czasu.

Suchej karmy moje nie chcą jeść, chyba że już tylko z łakomstwa.

Posted

bianka0 napisał(a):
Nie, nie zbiłam tym razem :evil_lol:

A jakies foty z tego zbijania???:megagrin::megagrin::megagrin:

anita_happy napisał(a):
[...]
moje laski do dzis wspominają wyżere u jamników..śnią po nocach
wiem - bo sie oblizują przez sen...
[...]

Moja Ruda i Rambo do dzisiaj nie mogą zbić z wagi jakiej nabrały w czasie dwutygodniowego pobytu u bianki. I nie ma to tamto, że sterylka czy cóś. ganga po sterylce a wagę trzyma. A jakby pojechała do Jamnikowa Lubelskiego to zarzucałaby tłusta dupką.:evil_lol::cool3:

Posted

Jamników Lubelski :evil_lol::evil_lol:

To widzę że na jamniczy bazarek muszę przygotować w słoiczkach pasteryzowane porcje psiego jedzonka. Takie jakie przygotowuje TZet dla naszych okrąglaków.
Dla piesków niejadków.:razz:

Posted

[quote name='bianka0']Jamników Lubelski :evil_lol::evil_lol:

To widzę że na jamniczy bazarek muszę przygotować w słoiczkach pasteryzowane porcje psiego jedzonka. Takie jakie przygotowuje TZet dla naszych okrąglaków.
Dla piesków niejadków.:razz:

To ja poprosże 3 słoiki jedzonka i 3 słoiki papryki dla mnie. Podaj numer konta wysle kase od razu póki mam z wypłaty. A potem wpiszesz na bazarek.:lol::lol::lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
To ja poprosże 3 słoiki jedzonka i 3 słoiki papryki dla mnie. Podaj numer konta wysle kase od razu póki mam z wypłaty. A potem wpiszesz na bazarek.:lol::lol::lol:

Kaska nie zając nie ucieknie.
Bazarek dopiero w przygotowaniu, poczekaj, będzie sporo pozycji, może wypatrzysz coś innego.
Jestem dopiero na półmetku. Jeszcze nie gotowy do wystawienia.
Tą paprykę robiłam w słodko-kwaśnej zalewie. Za tydzień mam jeszcze zamówioną i zrobię w zalewie ostrej.

Posted

Tą paprykę robiłam w słodko-kwaśnej zalewie. Za tydzień mam jeszcze zamówioną i zrobię w zalewie ostrej.
Bianko, ja chętnie zmówie niejeden słoiczek.... ;)

Posted

[quote name='Diana S']Bianko, ja chętnie zmówie niejeden słoiczek.... ;)

Cieszę się że nasze przetwory smakują i są zamawiane :lol:

Na razie oprócz kurek nie ma żadnych grzybów, zupełnie. Pojedyncze chochułki i nic więcej. Ale wysyp prawdziwków powinien być za 2 tygodnie, może już nie będzie tak mokro.
Strasznie u nas pada przez cały dzień, woda płynie ulicami, aż strach pomyśleć co się dzieje w Tarnobrzegu i w Sandomierzu.

Posted

Ja też zacieram ręce (najgorzej z kasą:shake:) ale jak będzie po 10 sierpnia to wygospodaruję. Koleżanka mówiła mi, że pokazały się grzyby prawdziwki, kozaki czerwone, podgrzybki.:lol: Uwielbiam zbierać ale niestety na razie muszę odpuścić ze względu na moje kolanka.