funia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Józienio na dogo:evil_lol::multi:Będę miała o czy z nim rozmawiac w poniedziałek :diabloti: Quote
bianka0 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 funia napisał(a):Józienio na dogo:evil_lol::multi:Będę miała o czy z nim rozmawiac w poniedziałek :diabloti: Funiu czy zauważyłaś plaster na czole Josefa ? Quote
Isadora7 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 żebracze zdjęcia wymiatają, tak jak Josef wymiecie na bazarku dla TZtów Quote
bianka0 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Isadora7 napisał(a):żebracze zdjęcia wymiatają, tak jak Josef wymiecie na bazarku dla TZtów Nie zgodził się :shake: Nie chce być weteranem, dinozaurem :diabloti: Quote
funia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Bianko nie zauważyłąm plastra ....A ,co zbiłaś Józia ? Quote
bianka0 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 funia napisał(a):Bianko nie zauważyłąm plastra ....A ,co zbiłaś Józia ? Nie, nie zbiłam tym razem :evil_lol: W czwartek wycięłam mu poroże, bo było nieregularne ( niesymetryczne ). Quote
anita_happy Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='JamniczaRodzina.']Pozdrawiamy pulchne jamnisie.;)Storczyki piękne .:loveu: z naciskiem na PULCHNE! [quote name='deer_1987']Co dobrego dostaly? :loveu: jak kiedys z bianką rozmawiaąłm o karmieniu psów..i powiedziałam jej, ze moje suki tylko chroopki jedzą..ona na to.. SAMA JEDZ TE CHROOPKI! heh... moje laski do dzis wspominają wyżere u jamników..śnią po nocach wiem - bo sie oblizują przez sen... no przecie nie myślą o chroopkach [quote name='bianka0']Nie, nie zbiłam tym razem :evil_lol: W czwartek wycięłam mu poroże, bo było nieregularne ( niesymetryczne ). ha ha ha...jutro zobaczymy Bianke bez głowy :) hahahahha Jak sie Josef dorwie do kompa..i zobaczy to zdjecie i wpis o porozu to ci kompa zresetuje..CTRL C i po sprawie :) aświstak siedzi i zawija w sreberka:P Quote
taxelina Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 No ja moim gotuje wlasnie same pysznosci :loveu: ale i sucha karme maja czasami :D Quote
bianka0 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Już wie o zdjęciu i porożu :diabloti: Ale chyba muszę zwiać teraz do lasu, pomimo brzydkiej pogody. Anitko jamniki tak wychodzą pulchne na zdjęciach, w rzeczywistości....też są pulchne. Co do chroopek ( nawet tych w pięciu rodzajach ) to nadal utrzymuję, żebyś sama je zjadła. :cool3: Pieski też lubią coś dobrego zjeść od czasu do czasu. Suchej karmy moje nie chcą jeść, chyba że już tylko z łakomstwa. Quote
anita_happy Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 od dzis bede jesc same chroopki...za tydzien mam kumpeli wesele! sukienek cała szafa! pasuja tylko dwie - bo mają LAJKRE! masakra Quote
bianka0 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 anita_happy napisał(a):od dzis bede jesc same chroopki...za tydzien mam kumpeli wesele! Tylko nie jedz tych ze sterydami, zaostrzają apetyt :diabloti: Quote
Isadora7 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 bianka0 napisał(a):Nie, nie zbiłam tym razem :evil_lol: W czwartek wycięłam mu poroże, bo było nieregularne ( niesymetryczne ). A jakies foty z tego zbijania???:megagrin::megagrin::megagrin: anita_happy napisał(a):[...] moje laski do dzis wspominają wyżere u jamników..śnią po nocach wiem - bo sie oblizują przez sen... [...] Moja Ruda i Rambo do dzisiaj nie mogą zbić z wagi jakiej nabrały w czasie dwutygodniowego pobytu u bianki. I nie ma to tamto, że sterylka czy cóś. ganga po sterylce a wagę trzyma. A jakby pojechała do Jamnikowa Lubelskiego to zarzucałaby tłusta dupką.:evil_lol::cool3: Quote
bianka0 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Jamników Lubelski :evil_lol::evil_lol: To widzę że na jamniczy bazarek muszę przygotować w słoiczkach pasteryzowane porcje psiego jedzonka. Takie jakie przygotowuje TZet dla naszych okrąglaków. Dla piesków niejadków.:razz: Quote
Isadora7 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='bianka0']Jamników Lubelski :evil_lol::evil_lol: To widzę że na jamniczy bazarek muszę przygotować w słoiczkach pasteryzowane porcje psiego jedzonka. Takie jakie przygotowuje TZet dla naszych okrąglaków. Dla piesków niejadków.:razz: To ja poprosże 3 słoiki jedzonka i 3 słoiki papryki dla mnie. Podaj numer konta wysle kase od razu póki mam z wypłaty. A potem wpiszesz na bazarek.:lol::lol::lol: Quote
bianka0 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Isadora7 napisał(a):To ja poprosże 3 słoiki jedzonka i 3 słoiki papryki dla mnie. Podaj numer konta wysle kase od razu póki mam z wypłaty. A potem wpiszesz na bazarek.:lol::lol::lol: Kaska nie zając nie ucieknie. Bazarek dopiero w przygotowaniu, poczekaj, będzie sporo pozycji, może wypatrzysz coś innego. Jestem dopiero na półmetku. Jeszcze nie gotowy do wystawienia. Tą paprykę robiłam w słodko-kwaśnej zalewie. Za tydzień mam jeszcze zamówioną i zrobię w zalewie ostrej. Quote
Isadora7 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 to ja idę szukać dodatkowego zajęcia, aby opanować Twój bazarek :):):):) Quote
Diana S Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Tą paprykę robiłam w słodko-kwaśnej zalewie. Za tydzień mam jeszcze zamówioną i zrobię w zalewie ostrej.Bianko, ja chętnie zmówie niejeden słoiczek.... ;) Quote
bianka0 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 [quote name='Diana S']Bianko, ja chętnie zmówie niejeden słoiczek.... ;) Cieszę się że nasze przetwory smakują i są zamawiane :lol: Na razie oprócz kurek nie ma żadnych grzybów, zupełnie. Pojedyncze chochułki i nic więcej. Ale wysyp prawdziwków powinien być za 2 tygodnie, może już nie będzie tak mokro. Strasznie u nas pada przez cały dzień, woda płynie ulicami, aż strach pomyśleć co się dzieje w Tarnobrzegu i w Sandomierzu. Quote
JamniczaRodzina. Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Bianko Wasze przetwory są wyborne do wyboru różnorodność smaków.:p Quote
Diana S Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Juz nie mogę sie doczekać, kiedy bazarek bedzie gotowy ;) Quote
wapiszon Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Bianko, namów TZ-ta na bazarek TZ-towy; ma mój głos:) Wystawiłam swojego Tz-ta ale na Niego nie mogę głosować :( Quote
yunona Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ja też zacieram ręce (najgorzej z kasą:shake:) ale jak będzie po 10 sierpnia to wygospodaruję. Koleżanka mówiła mi, że pokazały się grzyby prawdziwki, kozaki czerwone, podgrzybki.:lol: Uwielbiam zbierać ale niestety na razie muszę odpuścić ze względu na moje kolanka. Quote
Jo37 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ja znalazłam już parę prawdziwków. Przy drodze też widziałam dużo grzybów. Quote
Recommended Posts