Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bianko... Dorotko , współczuję Wam bardzo , trzeba pamiętać ile dobrych chwil dają nam nasze psy , to że kochają nas bezinteresowną miłością , że niczego za tą miłość nie oczekują , że mamy w nich towarzyszy dobrych i trudnych chwil ..... to trzeba pamiętać , choć nie da się wymazać z pamięci tych ostatnich ich chwil , ich bólu i naszej rozpaczy po ich odejściu

Posted

Boże....brak słó,żeby oddać cierpienie kiedy przychodzi nam zmierzyc sie z tym,że nas opuszczają na zawsze :shake::-(..

Fryteczko dałaś tak wiele...otrzymałaś wiele od wspaniałej Rodzinki Dorotki...poszukaj Maleńka mego Hektorka,Dżekusia i Atosika-Trzy Wielkie SERCA.

Dorotko...tak za każdym razem umiera kawałek serca....to tak boli....przytulam Cię

Posted

Mojej ulubionej dogomaniaczce przed którą chylę czoło za to ,ze zawsze bierze właśnie takie psy ...Stare ,chore ,których nikt nie chce ....Daje im wspaniały dom i miłość na końcówkę ich życia .Bianko jesteś wzorem i przykładem.To był wspaniały dzień w ,którym Ciebie poznałam . Frytka zyła jak księżniczka w waszym domu i była szczęsliwa do końca swoich dni .Dziękuje Bianko .

Posted

Dziękuję że jesteście ze mną na wątku.
Z mężem nie mogę się rozklejać, bo boję się że nie zgodzi się więcej na staruszka. On obawia się o mnie i to, że tak przeżywam ich śmierć.
Ciągle wspominamy Kubusia, Lilith i Frytkę, ale przy nim muszę być twarda.

Posted

Psiaki są bardzo smutne, jakby czuły że w domu jest teraz przygnębiająco.
Zabraliśmy je dzisiaj na ryby do lasu.
Z wędkowania nic mi nie wyszło, co raz któryś zaplątywał się w żyłkę wędki.
Dałam spokój i poszliśmy w las na spacer.

Posted

siekowa napisał(a):
Żegnaj Fryteczko
  • :(

Bardzo Wam dziękuję za to, że daliście jej wspaniały dom na ostatnie lata.

• To my bardzo dziękujemy za Fryteczkę. Była niepowtarzalna.
    To była wielka radość obserwować jak mała się otwierała na ludzi i otoczenie. Szkoda że psy żyją tak krótko.
    Bardzo za nią tęsknimy. Dzisiaj liczyłam je na spacerze i ciągle brakowało mi tego szóstego pieska.... Fryteczki.