Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jak widziałaś funiu, Frytka już była słabiutka, ale jak pojechałaś zjadła jeszcze twoje mięsko i to z apetytem. Chociaż już od trzech dni nie chciała jeść.
Za godzinę zaczęła się duszność. Podaliśmy leki i czekamy na reakcję. Dostała już maksymalną dawkę.
Tak jak z Lilith, siedzę i patrzę jak odchodzi....

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Trzymam :happy1:

trzymammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmy
Fryta nie wygłupiaj sie AL Capone
za rok majówka!!!kto bedzie straszył wszystkich..coooo
panikaro kochana

Bianka - buziaki od nas dla was

Posted

Noc była bez cienia nadziei, myślałam kilka razy że już po Frytce.
Dzień bez większych zmian, po podaniu leków 2 godziny lepiej, potem to samo. Cały czas jedziemy na moczopędnych, sterydach i nasercowych.
Przed nami kolejna noc.

Posted

Być może będzie nadal potrzebować pomocy taki zabiedzony,chory bardzo i zaniedbany i skrzywdzony przez los ,sliczny jamniorek szorstkowlosy z Łodzi -Boss...Na razie wstępnie jednak umieszczam wątek biedaka jamnika 15-let. Bossa...
http://www.dogomania.pl/threads/209137-Zag%C5%82odzony-JAMNIOREK-w-%C5%81ODZI_-nie-wiem-co-poradzi%C4%87-i-zaproponowa%C4%87_-POM%C3%93ZCIE!/page5

filmik z zabiedzonym ,chorym jamnikiem
http://www.youtube.com/watch?v=dtOawJDa48s

Posted

Bardzo mi Was szkoda. Trzymamy z Kapslem kciuki za psiaka :D Oby jej stan był stabilny! Szybko wracaj do zdrowia malutka! Gorąco pozdrawiamy z Bydgoszczy :*
Buziaki na pocieszenie :* :* :*

Posted

bianka0 napisał(a):
Odsypiałam noce.
Nie poprawia się Fryteczce, duszność nasila się.Sprawiam jej już ból.
Muszę podjąć dzisiaj decyzję i skrócić jej cierpienie.

To trudne wiem....Ale nie bedzie ja juz bolało....

Posted

bianka0 napisał(a):
Odsypiałam noce.
Nie poprawia się Fryteczce, duszność nasila się.Sprawiam jej już ból.
Muszę podjąć dzisiaj decyzję i skrócić jej cierpienie.

Bianko, nie pozwólcie Jej cierpieć. Jeśli nie ma nadziei, to pozwólcie Jej na ostatni spacer za TM.
Kiedyś nie potrafiłam podjąć takiej decyzji i moja kochana Aza bardzo cierpiała. Do dzisiaj mam wyrzuty sumienia,że bardziej myślałam o sobie a nie o Niej.

Posted

Tak mi przykro. Wszyscy się starali...
Gorące całusy.
Nic więcej chyba nie napiszę na ten temat bo jeszcze nigdy (odpukać) nie miałam takiej trudnej sytuacji.
Jednoczę się w bólu :glaszcze: :sad: :lilangel:

Posted

Jeszcze nie czas na Frytkę.
Zrobiła mi dzisiaj niespodziankę. Już praktycznie podjęłam decyzję i prosto po pracy pojechałam do mojego weterynarza umówić się, żeby wieczorem przyjechał uśpić ją w domu.
Kiedy wróciłam Fryteczka na mój widok wypełzła z kojca.
Nie jest dobrze, ale już dzisiaj lżej oddycha, pije wodę. Zjadła nawet parę kęsków sarninki.
Jest iskierka nadziei.