Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Staruszeczek czy nie - w każdym razie "zarys" psa i to dość ostry.:placz:
A może szkic ? :placz::placz::placz: Matko, że też kości skóry mu nie przebiją.:shake: Jak takie coś na ręce wziąć i krzywdy nie zrobić ...:-(

Posted

Oczy mnie pieką jak widzę takie zdjęcia! Następny psiak obdarzany "miłością" człowieka.:angryy: Chyba go tylko przypominał z wyglądu:mad:.
Na wikcie u Bianki nabierze ciałka. Trzymamy kciuki :thumbs:oby w zdrowiu! Będzie z niego piękny jamniorek:lol:.

Posted

[quote name='yunona']Oczy mnie pieką jak widzę takie zdjęcia! Następny psiak obdarzany "miłością" człowieka.:angryy: Chyba go tylko przypominał z wyglądu:mad:.
Na wikcie u Bianki nabierze ciałka. Trzymamy kciuki :thumbs:oby w zdrowiu! Będzie z niego piękny jamniorek:lol:.

i OKRĄGŁY :)))))))

Posted

[quote name='anita_happy']i OKRĄGŁY :)))))))
Takie są najlepsze, nie powiesz, że jesteś zachwycona wersją "Twiggy" (była kiedys taka modelka chuda jak prawdziwy wieszak!)
Normalny jamnik to ładna paróweczka może nie spasiona, lecz nie żylasty pies wyścigowy:eviltong::evil_lol:

Posted

To chłopczyk i jak znam życie to pewnie już u nas zostanie. Ma 12 lat, nie jest zbyt adopcyjny. Ząbki ma chyba jeszcze w gorszym stanie niż Frytka.
Nie mogę wymyślić dla niego imienia, mam ostatnio pustkę w głowie.

Posted

Isadora7 napisał(a):
rzekłabym bardzo okrągły :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

w zwiazku z powyższym...

bianka0 napisał(a):
To chłopczyk i jak znam życie to pewnie już u nas zostanie. Ma 12 lat, nie jest zbyt adopcyjny. Ząbki ma chyba jeszcze w gorszym stanie niż Frytka.
Nie mogę wymyślić dla niego imienia, mam ostatnio pustkę w głowie.

BURBON...BARON...Marlon /jak M.Brando - kawał chłopa!!/...a moze STEFAN?????

bianka0 napisał(a):
Israel i P. Joanna nazywają go Czako, Czakuś czasem Czokolot. Reaguje już na wszystkie imiona.

mi sie nie podoba...

Posted

Skoro imię ma mieć pod kolor JR sugeruje orzechową Nugat ( fajne), a że czekolada z kakao robiona to może Kakał? :eviltong::megagrin::megagrin::megagrin: :roflt:
A tak poważniej trochę może Karmel, Guinness (czyt. Gines), Faro (piwo ciemne belg.),
Koniak.
Pomyślę może jeszcze coś "męskiego" podrzucę:eviltong:
I:
Porto, Prince,Koffi, Fido, Flet, Fagot, Fill, Gino, Karat,Niko, Olo, Bongo, Ralf, Bej,Gonzo.:lol:

Posted

Polcia jest cudowna !!!
Niesamowicie żywotne Maleństwo. Bardzo przywiązana do męża, co niestety wiąże się z ciągłym jej tuczeniem :shake: Ona prosi, a mąż z radością podtyka smakołyki.

Piesek chyba zostanie Czoko, już pięknie reaguje na to imię, nie ma mu co robić wody z mózgu. Przywiązał się bardzo do obecnych opiekunów. Poczekamy na decyzję, czy będzie musiał ich opuścić.Może będzie mógł u Nich pozostać. Jest ulubieńcem pana domu.

Może ktoś chce piękne 8 tygodniowe szczenię labradora ? Sąsiedzi, którzy od roku do mnie nie odzywają się, wczoraj przemówili, chcą oddać komuś ,,swój prezent ". Dostali śliczną suczkę czekoladową, podpalaną z pseudohodowli. Szkoda maleństwa.:-(