matrioszka2 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Staruszeczek czy nie - w każdym razie "zarys" psa i to dość ostry.:placz: A może szkic ? :placz::placz::placz: Matko, że też kości skóry mu nie przebiją.:shake: Jak takie coś na ręce wziąć i krzywdy nie zrobić ...:-( Quote
yunona Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Oczy mnie pieką jak widzę takie zdjęcia! Następny psiak obdarzany "miłością" człowieka.:angryy: Chyba go tylko przypominał z wyglądu:mad:. Na wikcie u Bianki nabierze ciałka. Trzymamy kciuki :thumbs:oby w zdrowiu! Będzie z niego piękny jamniorek:lol:. Quote
anita_happy Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='yunona']Oczy mnie pieką jak widzę takie zdjęcia! Następny psiak obdarzany "miłością" człowieka.:angryy: Chyba go tylko przypominał z wyglądu:mad:. Na wikcie u Bianki nabierze ciałka. Trzymamy kciuki :thumbs:oby w zdrowiu! Będzie z niego piękny jamniorek:lol:. i OKRĄGŁY :))))))) Quote
yunona Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='anita_happy']i OKRĄGŁY :))))))) Takie są najlepsze, nie powiesz, że jesteś zachwycona wersją "Twiggy" (była kiedys taka modelka chuda jak prawdziwy wieszak!) Normalny jamnik to ładna paróweczka może nie spasiona, lecz nie żylasty pies wyścigowy:eviltong::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='anita_happy']i OKRĄGŁY :))))))) rzekłabym bardzo okrągły :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
bianka0 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 To chłopczyk i jak znam życie to pewnie już u nas zostanie. Ma 12 lat, nie jest zbyt adopcyjny. Ząbki ma chyba jeszcze w gorszym stanie niż Frytka. Nie mogę wymyślić dla niego imienia, mam ostatnio pustkę w głowie. Quote
Jo37 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 A może Wigo - na razie jeszcze tego zupełnie nie widać ale nabierze wigoru jak pobędzie u Ciebie. Quote
bianka0 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Israel i P. Joanna nazywają go Czako, Czakuś czasem Czokolot. Reaguje już na wszystkie imiona. Quote
rasowa2410 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Wigo mi się z dużym psem kojarzy... A dlaczego nie Czako-Czakolot? Quote
JamniczaRodzina. Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Kochana mordka aby jak najszybciej dojechał do jamniczej druzyny.On jest jak czekolada Czako jest ładnie moja Córka nazwała go Nugat. Quote
anita_happy Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Isadora7 napisał(a):rzekłabym bardzo okrągły :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: w zwiazku z powyższym... bianka0 napisał(a):To chłopczyk i jak znam życie to pewnie już u nas zostanie. Ma 12 lat, nie jest zbyt adopcyjny. Ząbki ma chyba jeszcze w gorszym stanie niż Frytka. Nie mogę wymyślić dla niego imienia, mam ostatnio pustkę w głowie. BURBON...BARON...Marlon /jak M.Brando - kawał chłopa!!/...a moze STEFAN????? bianka0 napisał(a):Israel i P. Joanna nazywają go Czako, Czakuś czasem Czokolot. Reaguje już na wszystkie imiona. mi sie nie podoba... Quote
yunona Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Skoro imię ma mieć pod kolor JR sugeruje orzechową Nugat ( fajne), a że czekolada z kakao robiona to może Kakał? :eviltong::megagrin::megagrin::megagrin: :roflt: A tak poważniej trochę może Karmel, Guinness (czyt. Gines), Faro (piwo ciemne belg.), Koniak. Pomyślę może jeszcze coś "męskiego" podrzucę:eviltong: I: Porto, Prince,Koffi, Fido, Flet, Fagot, Fill, Gino, Karat,Niko, Olo, Bongo, Ralf, Bej,Gonzo.:lol: Quote
holly101 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ale biedny Maluszek. Taki Orzeszek. Cudownie, że będzie u Ciebie :) A co u Polci? No i oczywiście WIELKIE GRATULACJE!!! Quote
bianka0 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Polcia jest cudowna !!! Niesamowicie żywotne Maleństwo. Bardzo przywiązana do męża, co niestety wiąże się z ciągłym jej tuczeniem :shake: Ona prosi, a mąż z radością podtyka smakołyki. Piesek chyba zostanie Czoko, już pięknie reaguje na to imię, nie ma mu co robić wody z mózgu. Przywiązał się bardzo do obecnych opiekunów. Poczekamy na decyzję, czy będzie musiał ich opuścić.Może będzie mógł u Nich pozostać. Jest ulubieńcem pana domu. Może ktoś chce piękne 8 tygodniowe szczenię labradora ? Sąsiedzi, którzy od roku do mnie nie odzywają się, wczoraj przemówili, chcą oddać komuś ,,swój prezent ". Dostali śliczną suczkę czekoladową, podpalaną z pseudohodowli. Szkoda maleństwa.:-( Quote
rasowa2410 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 moja koleżanka chciała czekoladowego labka! Problem będzie z dowozem do Bydgoszczy... Quote
anita_happy Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 jakieś wieści?????ej no juz po egzaminie!!!!!!!!!!!!!! Quote
matrioszka2 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Kobieta się zresetowała :drinking: (jak to po egzaminie :evil_lol:), a Ty Ją męczysz.:mad: Quote
bianka0 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Umiera moja Fryteczka. Jeszcze próbujeemy ją wyprowadzić z obrzęku płuc, ale jest ciężko. Quote
wapiszon Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 bianka0 napisał(a):Umiera moja Fryteczka. Jeszcze próbujeemy ją wyprowadzić z obrzęku płuc, ale jest ciężko. Trzymamy kciuki :( Jesteśmy z Wami. Quote
holly101 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Trzymaj się Kochana :( Bądź dzielna Fryteczko! Quote
funia Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Tym bardziej mi przykro bianko bo ja widziałam dzisiaj .....Trzymajcie się Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Kurcze, okropnie mi żal dzielnej maleńkiej.:-( Quote
yunona Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Frytuś nie daj się, słuchaj się bianki, jesteśmy z Wami Quote
Recommended Posts