Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Mam wrażenie , że coś się stało niedobrego ...

Moja droga nie kracz.... Dowiemy się w swoim czasie.:lol: Cierpliwości (choć sama nie mogę wytrzymać!).

Posted

do 6 czerwca nie zobaczymy naszego kochanego KUJONA:)

pozdrowienia dla jamoli od NAS:) my sie bawimy

[video=youtube;zwhJCT4iIPk]http://www.youtube.com/watch?v=zwhJCT4iIPk&feature=player_embedded[/video]

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
:nerwy:Halo halo długo jeszcze mamy trzymać:kciuki:

do 6 czerwca - i nie bójcie - bianka nie rodzi :P ani żadna jej sunia:P ani żadny jej pies:P

Isadora7 napisał(a):
nooooo właśnie

nie mów własnie bo Cie JAMNIK JAJEM TRZAŚNIE:P /taki przed kastracją/

matrioszka2 napisał(a):
Mam wrażenie , że coś się stało niedobrego ...

sie stanie niedobrego jak bianka przejdzie co ma przejsć - wtedy łojjjjjj...będzie miał o czym FAKT pisac....

yunona napisał(a):
Moja droga nie kracz.... Dowiemy się w swoim czasie.:lol: Cierpliwości (choć sama nie mogę wytrzymać!).

no to Wam powiem....bianka pojechała do USA po jamnika:)

Posted

anita_happy napisał(a):
do 6 czerwca - i nie bójcie - bianka nie rodzi :P ani żadna jej sunia:P ani żadny jej pies:P

nie mów własnie bo Cie JAMNIK JAJEM TRZAŚNIE:P /taki przed kastracją/

sie stanie niedobrego jak bianka przejdzie co ma przejsć - wtedy łojjjjjj...będzie miał o czym FAKT pisac....

no to Wam powiem....bianka pojechała do USA po jamnika:)

Jaja od niewykastrowanego jamnika sobie robisz ????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Ty mnie nie strasz jajami niekastrowanego jamnika, mam takiego w domu. Ćwiczyłam tez jego jodłowanie przez cały czas cieczki Gangi. Sasiadów w onym czasie wolałam nie widzieć :)

Posted

Picnic niekiepski,ale te uwiązane to chyba im nie teges. Tu jedzo , pijo a one przy "budzie". Mam nadzieję, że też sobie pohasały:eviltong::evil_lol:.

Posted

yunona napisał(a):
Picnic niekiepski,ale te uwiązane to chyba im nie teges. Tu jedzo , pijo a one przy "budzie". Mam nadzieję, że też sobie pohasały:eviltong::evil_lol:.

ta..i bude do Pilicy zaciagneły :)

Posted

Wszystko dobrze, właśnie odespałam egzamin i wracam do życia....to znaczy jutro normalnie do pracy.
Mogę tylko zdradzić, że spośród 53 mężczyzn w punktacji byłam trzecia.:evil_lol:
Utarło im się trochę nosa nawet w ich wybitnie męskiej dziedzinie.

Będziemy mieli nowego lokatora. Krytycznie wychudzonego staruszka, jest już pod dobrą opieką mamy israela. Czekamy żeby doszedł do siebie na tyle, żeby mógł znieść transport.

Posted

bianka0 napisał(a):
Wszystko dobrze, właśnie odespałam egzamin i wracam do życia....to znaczy jutro normalnie do pracy.
Mogę tylko zdradzić, że spośród 53 mężczyzn w punktacji byłam trzecia.:evil_lol:
Utarło im się trochę nosa nawet w ich wybitnie męskiej dziedzinie.

Będziemy mieli nowego lokatora. Krytycznie wychudzonego staruszka, jest już pod dobrą opieką mamy israela. Czekamy żeby doszedł do siebie na tyle, żeby mógł znieść transport.

witamy was allleluja...alleluja!!!

Bianko - ten transport co Ci mówiłam..jak na razie 50/50 bo jak dzis sunia dogada sie z psem ludzi z Wawy to ja zabieraja do Wawy...trzymać kciuki

Posted

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków.
Tu chodziło głównie o rywalizację płci i dziedzinę całkowicie odmienną od mojego zawodu. Pasja diametralnie nie pasująca do kobiety.
Wychodzę z założenia, że niektórych spraw nie zlikwiduje się tylko brakiem akceptacji.
Tam gdzie nas nie ma ( kobiet i ekologów), tam nigdy nie będziemy mieli prawa głosu i wpływu na postępowanie. Jestem teraz niejako ,, koniem trojańskim""
Matrioszko mam zdjęcie ale tylko zrobione komórką, a nie mam kabelka, moja córka go kiedyś ,, pożyczyła''

Posted

Witamy kobietę sukcesu i gratulacje !!! :multi:
U nas niestety jeszcze potrwa ciasne myślenie, że kobieta to tylko do garów. Ciemnota cały czas krąży jak sęp nad naszą krainą wystarczy tu wejść i zobaczyć jak się traktuje zwierzęta.:shake:

Posted

a to nie chłopak?? dzizas - to dziewczynka - no to jeszcze gorzej :/

bosze ludzie są jak parapety...
jeszcze bedzie brzuszkiem tarł po podłodze - spokojna głowa
oby ZDROWIE BYŁO!!!

p.s.
Isadora - TO chłopak! nie mienszaj mi....
p.s.
dokleje go do banerka jak dojedzie do Ciebie bianko i jak przytyje..