Celina12 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Wdzę,że Tuptuś wtula się w Ciebie tak samo jak moja Dumiś-całym sobą-blisko,z oddaniem,miłością i ufnością.Aż się łezka w oku kręci. Quote
bianka0 Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Celina12']Wdzę,że Tuptuś wtula się w Ciebie tak samo jak moja Dumiś-całym sobą-blisko,z oddaniem,miłością i ufnością.Aż się łezka w oku kręci.[/QUOTE] Tak, Tuptuś jest cały czas przyklejony do mnie, nie odstępuje na krok. Jak jest taka możliwość to siada obok i cały się we mnie wtula, zagląda w oczy, posapuje. Mamy nawet swoją piosenkę, tylko naszą :evil_lol: Quote
anita_happy Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 bianka....pilny tymczas...dzis ją znaleźliśmy płakała - wywalona... malusia... długa jak jamnik i look ma Opala:) Quote
bianka0 Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Owszem śliczna , ale to duże szczenię, zamordowałoby mi jamniki w zabawie. Sama widziałaś że Frytka już potrzebuje dużo spokoju. Nawet Opala nie zabrałam do siebie, tylko zawiozłam do hoteliku. U mnie w grę teraz wchodzą tylko psy spokojne, albo szczenięta małych gabarytów. Quote
anita_happy Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='bianka0']Owszem śliczna , ale to duże szczenię, zamordowałoby mi jamniki w zabawie. Sama widziałaś że Frytka już potrzebuje dużo spokoju. Nawet Opala nie zabrałam do siebie, tylko zawiozłam do hoteliku. U mnie w grę teraz wchodzą tylko psy spokojne, albo szczenięta małych gabarytów.[/QUOTE] ona jest malusiaaaaa....kota się boi... :)) wchodzą w GRĘ :) ciekawe co na to Józef :P pomyślcie babeczki - kto moze na DT wziać maluszke... jak nikt to we wtorek pójdzie na DT!!! za 300 zł!!!a za to mógł by iść dorosły pies z ulicy, a nie szczyl...ale nieswtety... małą w kłebie ma ok 17 cn - to nieduza szczeniorka ..długa...ale to nie ONEK..:))) tylko ma taki ryjek Quote
handzia Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Anita masz zapchaną skrzynkę. Chciałam podziękować za banerki. Jutro poszukam gdzie indziej, sorry, że głowę zawracałam. Quote
yunona Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Anita to taka kusicielka jak ten wąż w raju.... Lata, wynajduje jakieś psiaki niemalże na czworaka, robi przeciąg aż do Warszawy.:eviltong::evil_lol: No ale taka karma jak to powiedziałby mój syn.:evil_lol: A psinka fajnista. Quote
anita_happy Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 sorka - ja nie latam..u nas w Szydłowcu wystarczy z ddomu na ulice wyjsc!!!! Quote
bianka0 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='anita_happy']zobacz...te krótkie łapinki i KOTA w TLE :) [/QUOTE] Psinka piękna, niepowtarzalna, myślałam, że to ON :evil_lol: A kot w tle..... z pozycji suni jakby do ataku na niego się szykowała.:diabloti: Quote
yunona Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='anita_happy']sorka - ja nie latam..u nas w Szydłowcu wystarczy z ddomu na ulice wyjsc!!!![/QUOTE] Ja oczywiście użyłam wielkiej przenośni, ale skoro w Szydłowcu mieszkają tacy pskudni ludzie, że co krok to jakaś bida to może coś z tym zrobić? Widzę, że jesteś prężna i działasz , może jakąś akcję zrobić , pouświadamiać , ulotki itp., przecież dobrych ludzi na pewno jest dużo. Tylko jakieś porządne wsparcie przydałoby się. Co ja się mądrzę pewnie z siebie flaki wypruwasz, a znam mentalność większości ludzi co do zwierząt, gdzie ich miejsce,- pani przecież głodne dzieci są a pani psom pomaga? Zawsze odpowiadam, że pomagam biednym dzieciom (bo to robię) a pani? I cisza. Najwięcej pyskują ci co nic nie robią.... Quote
anita_happy Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='bianka0']Psinka piękna, niepowtarzalna, myślałam, że to ON :evil_lol: A kot w tle..... z pozycji suni jakby do ataku na niego się szykowała.:diabloti: no KAWAŁ ONka z niej hahahahah juz po alarmie:) mamy DT :P [quote name='yunona']Ja oczywiście użyłam wielkiej przenośni, ale skoro w Szydłowcu mieszkają tacy pskudni ludzie, że co krok to jakaś bida to może coś z tym zrobić? Widzę, że jesteś prężna i działasz , może jakąś akcję zrobić , pouświadamiać , ulotki itp., przecież dobrych ludzi na pewno jest dużo. Tylko jakieś porządne wsparcie przydałoby się. Co ja się mądrzę pewnie z siebie flaki wypruwasz, a znam mentalność większości ludzi co do zwierząt, gdzie ich miejsce,- pani przecież głodne dzieci są a pani psom pomaga? Zawsze odpowiadam, że pomagam biednym dzieciom (bo to robię) a pani? I cisza. Najwięcej pyskują ci co nic nie robią.... WYPRUWAMY jest nas sztuk 2 + "2" Quote
anita_happy Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Bianka - Tylko ty mu pomożesz... już drugi raz sobie wyrwał gwoździe z nogi :/ pilnie potrzebny tymczas dla JAMNIKA na długich nogach ON krzyczy BIANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa Quote
Mika31 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 :shake:cudo !!!! tylko czemu tyle krzywdy go spotkało Quote
bianka0 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Anita !!! nie bierz mnie pod włos. :mad: Wiesz że NIE MOGĘ BRAĆ SZCZENIAKÓW !!! W pierwszym rzędzie jestem odpowiedzialna za te które adoptowałam. Ze względu na stan Frytki nie mogę wziąć do domu nic szalonego. Frytka jest głucha, prawie ślepa, porusza się już na wyczucie. Ona musi mieć poczucie spokoju i bezpieczeństwa we własnym domu na starość. A szczeniak...sama wiesz.:roll: Quote
handzia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Bianko,nie mogę się doczekać, kiedy założysz wątek tej ślicznotce :loveu: Sunia to wiercipięta, ciężko było jej jakieś konkretne zdjęcie cyknąć :evil_lol: No i nie wie na razie co to smycz :) Quote
bianka0 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Na żywo jest znacznie ładniejsza :evil_lol:, pomimo że była wystraszona, oczka miała jak czarne guziczki. W nocy założę jej wątek. Quote
anita_happy Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Mika31']:shake:cudo !!!! tylko czemu tyle krzywdy go spotkało[/QUOTE] no bida z nędza..dwa razy sie juz zmasakrowal sam! a jest BOSKI [quote name='bianka0']Anita !!! nie bierz mnie pod włos. :mad: Wiesz że NIE MOGĘ BRAĆ SZCZENIAKÓW !!! W pierwszym rzędzie jestem odpowiedzialna za te które adoptowałam. Ze względu na stan Frytki nie mogę wziąć do domu nic szalonego. Frytka jest głucha, prawie ślepa, porusza się już na wyczucie. Ona musi mieć poczucie spokoju i bezpieczeństwa we własnym domu na starość. A szczeniak...sama wiesz.:roll:[/QUOTE] wiem..biere pod włos :) ale mam cie na uwadze :P Quote
anita_happy Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 a ja poprosze WAS - zagłosujcie na RADOM!!! już prognozuje się, że trzeba ciąć teraz aby mieć minimum na jedzenie na zimę... JEST źle - bo kasa taka sama jak rok temu a juz maja 100 psów więcej!!! schron na 300 psów, a jest ich juz ok 700 Quote
anita_happy Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='bianka0']Zagłosowane.[/QUOTE] buziaki... za głos masz baner dla tej paskudy z guzikami! tylko foty ładniejssze mi potrza Quote
handzia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Anita, mam już moje banerki, o które Cię prosiłam, dzięki. Nie wiem dlaczego ale nie mogę wysłać wiadomości. Quote
Recommended Posts