Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='matrioszka2']Ta, a pierwszą "Poznaj naszą paczkę z sanatorium" :evil_lol:[/QUOTE]
chyba geriatrium :)
chodza z nosami przy ziemi i tylko jak leżaki zobaczą wolne to zapominają o tym, ze chore i slabe:P
hihihi

żart...
najlepsza jest FRYTKA...
biduli mi żal strasznie bo od zeszłego roku widać, że się posunęła w latach...lezie z nosem przy ziemi...kuśtyka - wystarczy ją dotknac przypadkeim, a płacze jak by jej głowe urywali...

no tak jest na widoku..
A JAK SIĘ ZAPOMNI to za piłką poleci....do furtki ze szczekiem jak poleciała raz to wywaliła donice!!i nie płakała wtedy...
no i jak mojej Tekli kiełbaska wyleciała z pyska to tez Fryta była pierwszaAAA - a niby niedowidzi!!!
ściema i juz!
to taka BABCIA Z autobusu miejskiego!!!
jak nie ma wolnych miejsc do siedzenia to chora - jak będąc na początku autobana zobaczy wolną miejscówe na końcu - to wtedy NAGLE zapomina, ze chora i niedołężna i LECI do tego miejsca z laską w gorze!!!
całą FRYTA

POLCIA - malutka to ona jest - w pamięci i na wątku dogomanii :P cholernica jedna - jak sie jej cos nie podoba to dziabnie!

Malunio - też ścieme strzela, ze obłożnie chory!!!jak leciał do furtki to nie zauważył doniczek..nic....łazi i obija sie tym kolnierzem...no ale było pierwszego dnia źle - leżała bida i była smutna...do życia szybko wrócił...i ta wygolona DOOPKA:))) sweet....ale niech sie chłopak cieszy - mamusia Bianka mu siusiaka uratowała!!!bo tak to był by odsrany i osikany..bo jak sikać nibycipką z podniesioną nogą???? toż to sport extremalny!

TUPTUŚ - to warszafka w pełnym tego słowa znaczeniu - jak coś cche to sie przymila..jak mu nie pasi to ugryzie! no i on nie chadza w gaciach - ino w STRINGACH...od dziś ma ksywe BORAT /jak nie wiecie czemu BORAT to se w google wpiszcie:P/

YOGI - ma swój kawałek podłogi i ma wszystko w nosie..to znaczy jamole:)))

NO I GOLIAT!!!!!! MISTRZUNIO..Maradona...Warchlaczek...Prosiaczek...
jak wpada pod komode to boczkiem:)))bo mniejszy:)

Posted

Bardzo dziękuję Anito za odwiedziny :loveu: i opisanie bardzo trafne mojego stadka.
,, Nasza paczka z sanatorium'' miała niedosyt gości. Dzisiaj po wyjeździe ciągle biegali na górę, nie mogły psiaki uwierzyć, że długi weekend już się skończył :placz:i goście wyjechali.

Anity sunie cudowne i grzeczne. Mogłabym je wszystkie też u mnie zostawić. Ale one świata poza swoją panią nie widzą.

Jeszcze jedno wspomnienie bardzo przyjemnych dni.

A tu popatrz Isadoro, Goliacik stracił kontakt z podłożem. Pofrunął za piłeczką :evil_lol:

Mika fajnie jest mieć tyle psiaków, ale i obowiązków jest więcej. :diabloti:
Pomimo to z chęcią wzięłabym jeszcze jakąś staruszeńkę, bo mam przewagę i to znaczną płci męskiej.
Myślałam że Anita przekona mojego męża do tego, ale jej się też nie udało.

Posted

Trzy nowe śliczne i stare jamniki wstawiła właśnie Isadora na jamniki i jamnikowate- właścicielka bardzo chora.Psy miniatury.Kastrowane, sterylizowane ...:cool3:
Goliat miałby siostrunię-dzikunię.:lol:

Posted

[quote name='matrioszka2']Trzy nowe śliczne i stare jamniki wstawiła właśnie Isadora na jamniki i jamnikowate- właścicielka bardzo chora.Psy miniatury.Kastrowane, sterylizowane ...:cool3:
Goliat miałby siostrunię-dzikunię.:lol:[/QUOTE]'

Jednej tej starszej to nawet nie trzeba dotuczać do reszty towarzystwa bo jest sama w sobie już mocno okrągła. A tak poza tym to z tej hodowli jest w sumie 9 jamników do natychmiastowej adopcji z tym że są teżmłode np merlaczka ok 2 letnia i ona na prawach hodowlanych. No i z innego miejsca doszła tez zatuczona jamniczka dł i zatuczony jamnik pręgowany 9 i 10 letnie.

Posted

Widziałam obie jamniczki :p
Piękna jest Vega, ale Iwa ma mniejsze szanse na adopcje, większa i starsza.
Gdyby ktoś był w stanie przekonać mojego męża, to kojec i kącik dla niej by się znalazł.:roll:
No cóż, nawet Anita budząca respekt u każdego mężczyzny nic nie wskórała.

Posted

[quote name='bianka0']Widziałam obie jamniczki :p
Piękna jest Vega, ale Iwa ma mniejsze szanse na adopcje, większa i starsza.
Gdyby ktoś był w stanie przekonać mojego męża, to kojec i kącik dla niej by się znalazł.:roll:
No cóż, nawet Anita budząca respekt u każdego mężczyzny nic nie wskórała.[/QUOTE]

ty ty ty....
ja to sie Józusia bałam - po Fredim...ale Bianko..jak powiesz, ze ten jamol od Anity - na chwile....
- zobacz Josef - jak Opalowi szybko sie dom znalazł....

Powiedz, ze na chwilę!!!Anita dom już ma:)
ha ah ha ha

za rok Josefowi przejdzie.....

a tego JEDNEGO do tej 10 TKI to brakowało nam na majówce:)

Dziekujemy jamnikom i ich RODZINIE:P za Majówke...
i za smalczyk :P

aha...
przyznaję się bez bicia - w wyjazdowej wałówce dostałam chochółki i smalczyk i porzeczki - ALE TO BYŁO ZA allegro dla INKI :P
a podgrzybki i wiśnie były za tą sesję zdjeciową:P

ła ha ha ha ha ha

czyli - przekupstwa nie było :P

juz tęsknie za Kloszardem i za sfochowaną Frytą...za Polinka, ktora ustawiała wszystkich..za Maluszkiem co ukrywał się po kątach i wylizywał szwy....za szczypawicą Tuptusiem...za Yogim co naparzał non stop...

aha - o jednym nie powiedziałam - jamole na pożegnanie dały SUPER KONCERT POD BRAMĄ...nie z żalu za namia, a z tęsknoty za Bianką..bo myślały, ze ona z nami jedzie...
ale to miłe, ze potem szukały moich suczydeł :)

no...i mama sie załapała na foto :P

Posted

Happy-mamas wyszła tak uroczo z Twoimi suczkami, że nie mogłam nie wstawić jej zdjęcia :p
Co do przekupstwa, to niestety nie miałam cię czym w tym roku przekupić, spiżarnia wymieciona dokumentnie :evil_lol:
Twoich suczek chłopcy szukali na górze jeszcze dzisiaj. Niestety wrócili niepocieszeni, Goliacik smutny zniósł piłeczkę w pyszczku na dół.

Jutro do domu jedzie mój Liroj :multi:

TUPTUŚ MOJA MIŁOŚĆ

Posted

Chłopaki wasze są superowe...GOLIACIK szczególnie...
no Tuptus jak nie szczypie tez :)

moja mamas - szczęśliwa z wyjazdu..a tak narzekała, że mnie na DOGO skierowała..hihihihihi..dawnoooo temu

za LIROJA - gratulacje...imię chłopak ma bombowe....

p.s.
PODZIWIAJCIE MOJE PANIE biankowe rzęsy :)))))

Posted

[quote name='bianka0']Anita jesteś nieznośna :mad:
Ja nie rzęsy wstawiłam tylko mojego Tupolewa do podziwiania :evil_lol:[/QUOTE]
trutu tuttu...chciałaś ZABŁYSNĄĆ..polansować się na DOGO :P

Posted

[quote name='anita_happy']trutu tuttu...chciałaś ZABŁYSNĄĆ..polansować się na DOGO :P[/QUOTE]

Na dogo lansuje się pieski. I to, przyznaję robię z wielką przyjemnością.:Dog_run:

A to jest Twoja zemsta za za małą ,, łapówkę '' :evil_lol:

Posted

[quote name='bianka0']Na dogo lansuje się pieski. I to, przyznaję robię z wielką przyjemnością.:Dog_run:

A to jest Twoja zemsta za za małą ,, łapówkę '' :evil_lol:[/QUOTE]

nie no..smalczyk był..to jestem USATYSFAKCJONOWANA :P

a rzęsy masz takie, że i na TUPOLEWA działają...
piękne

jestem u INKI na FB...rozklejam ją :)

Posted

[quote name='anita_happy']

jestem u INKI na FB...rozklejam ją :)

Dzięki serdeczne za Inkę. Ale pilna pomoc jest mi potrzebna dla Fabianka:modla:

Pojechał dzisiaj do domu Liroj, na jego miejsce przyjeżdża w poniedziałek z Zamościa to naburmuszone cudo :evil_lol:

Posted

[quote name='anita_happy']

FABIAN to pies w typie rasy co ma problemy adopcyjne....prawda bolesna...ale niech ci będzie...[/QUOTE]

Tak, ale to mój jedyny pies idealny. Nie ma wad. A siedzi już półtora roku w hotelu, przez ten czas poszło już ze 20 moich psiaków do domów :shake:

Posted

[quote name='bianka0']Tak, ale to mój jedyny pies idealny. Nie ma wad. A siedzi już półtora roku w hotelu, przez ten czas poszło już ze 20 moich psiaków do domów :shake:[/QUOTE]

no wiem..wiem...ale coz począc..
żyj tym
KAZDA POTWORA znajdzie swego amatora :P
ja tym żyje i co..mam sie dobrze :P

Posted

[quote name='anita_happy']no wiem..wiem...ale coz począc..
żyj tym
KAZDA POTWORA znajdzie swego amatora :P
ja tym żyje i co..mam sie dobrze :P[/QUOTE]

Jesteś niemożliwa :mad:
Ale chyba tak, skoro lakierki mogą stać się klapkami ;), to Fabianek może stać się nawet jamnikiem w życzliwych oczach.

Posted

[quote name='bianka0']Jesteś niemożliwa :mad:
Ale chyba tak, skoro lakierki mogą stać się klapkami ;), to Fabianek może stać się nawet jamnikiem w życzliwych oczach.[/QUOTE]
jak odzyskam swój komp to wkleję te CROCcSY Józefa :P
ła ha ha ha....

[quote name='Isadora7']No to robimy jamnika z Fabiana?[/QUOTE]
to moze do bianki na tydzień niech jedzie...zarz się w jamnika przeobrazi..u bianki to nawet HARNAS po jamniczemu śpiewa :P

Posted

Jak wkleisz te CROCcSY Józefa, to Ci więcej smalczyku nie zrobi. :evil_lol:

Tak, z Fabianka będzie taki jamnik jak z Józefa lakierek klapki. Fabian wtedy w cyrku będzie mógł występować jako klaun. :diabloti:
Niech już psina lepiej w typie sznaucera zostanie.