anita_happy Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='matrioszka2']Ta, a pierwszą "Poznaj naszą paczkę z sanatorium" :evil_lol:[/QUOTE] chyba geriatrium :) chodza z nosami przy ziemi i tylko jak leżaki zobaczą wolne to zapominają o tym, ze chore i slabe:P hihihi żart... najlepsza jest FRYTKA... biduli mi żal strasznie bo od zeszłego roku widać, że się posunęła w latach...lezie z nosem przy ziemi...kuśtyka - wystarczy ją dotknac przypadkeim, a płacze jak by jej głowe urywali... no tak jest na widoku.. A JAK SIĘ ZAPOMNI to za piłką poleci....do furtki ze szczekiem jak poleciała raz to wywaliła donice!!i nie płakała wtedy... no i jak mojej Tekli kiełbaska wyleciała z pyska to tez Fryta była pierwszaAAA - a niby niedowidzi!!! ściema i juz! to taka BABCIA Z autobusu miejskiego!!! jak nie ma wolnych miejsc do siedzenia to chora - jak będąc na początku autobana zobaczy wolną miejscówe na końcu - to wtedy NAGLE zapomina, ze chora i niedołężna i LECI do tego miejsca z laską w gorze!!! całą FRYTA POLCIA - malutka to ona jest - w pamięci i na wątku dogomanii :P cholernica jedna - jak sie jej cos nie podoba to dziabnie! Malunio - też ścieme strzela, ze obłożnie chory!!!jak leciał do furtki to nie zauważył doniczek..nic....łazi i obija sie tym kolnierzem...no ale było pierwszego dnia źle - leżała bida i była smutna...do życia szybko wrócił...i ta wygolona DOOPKA:))) sweet....ale niech sie chłopak cieszy - mamusia Bianka mu siusiaka uratowała!!!bo tak to był by odsrany i osikany..bo jak sikać nibycipką z podniesioną nogą???? toż to sport extremalny! TUPTUŚ - to warszafka w pełnym tego słowa znaczeniu - jak coś cche to sie przymila..jak mu nie pasi to ugryzie! no i on nie chadza w gaciach - ino w STRINGACH...od dziś ma ksywe BORAT /jak nie wiecie czemu BORAT to se w google wpiszcie:P/ YOGI - ma swój kawałek podłogi i ma wszystko w nosie..to znaczy jamole:))) NO I GOLIAT!!!!!! MISTRZUNIO..Maradona...Warchlaczek...Prosiaczek... jak wpada pod komode to boczkiem:)))bo mniejszy:) Quote
Isadora7 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Karka z Goliatem jest moja mam dowód Anita pisała że specjalnie dla mnie :):):):) Quote
bianka0 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Bardzo dziękuję Anito za odwiedziny :loveu: i opisanie bardzo trafne mojego stadka. ,, Nasza paczka z sanatorium'' miała niedosyt gości. Dzisiaj po wyjeździe ciągle biegali na górę, nie mogły psiaki uwierzyć, że długi weekend już się skończył :placz:i goście wyjechali. Anity sunie cudowne i grzeczne. Mogłabym je wszystkie też u mnie zostawić. Ale one świata poza swoją panią nie widzą. Jeszcze jedno wspomnienie bardzo przyjemnych dni. A tu popatrz Isadoro, Goliacik stracił kontakt z podłożem. Pofrunął za piłeczką :evil_lol: Mika fajnie jest mieć tyle psiaków, ale i obowiązków jest więcej. :diabloti: Pomimo to z chęcią wzięłabym jeszcze jakąś staruszeńkę, bo mam przewagę i to znaczną płci męskiej. Myślałam że Anita przekona mojego męża do tego, ale jej się też nie udało. Quote
matrioszka2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Trzy nowe śliczne i stare jamniki wstawiła właśnie Isadora na jamniki i jamnikowate- właścicielka bardzo chora.Psy miniatury.Kastrowane, sterylizowane ...:cool3: Goliat miałby siostrunię-dzikunię.:lol: Quote
Isadora7 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='matrioszka2']Trzy nowe śliczne i stare jamniki wstawiła właśnie Isadora na jamniki i jamnikowate- właścicielka bardzo chora.Psy miniatury.Kastrowane, sterylizowane ...:cool3: Goliat miałby siostrunię-dzikunię.:lol:[/QUOTE]' Jednej tej starszej to nawet nie trzeba dotuczać do reszty towarzystwa bo jest sama w sobie już mocno okrągła. A tak poza tym to z tej hodowli jest w sumie 9 jamników do natychmiastowej adopcji z tym że są teżmłode np merlaczka ok 2 letnia i ona na prawach hodowlanych. No i z innego miejsca doszła tez zatuczona jamniczka dł i zatuczony jamnik pręgowany 9 i 10 letnie. Quote
bianka0 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Widziałam obie jamniczki :p Piękna jest Vega, ale Iwa ma mniejsze szanse na adopcje, większa i starsza. Gdyby ktoś był w stanie przekonać mojego męża, to kojec i kącik dla niej by się znalazł.:roll: No cóż, nawet Anita budząca respekt u każdego mężczyzny nic nie wskórała. Quote
anita_happy Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='bianka0']Widziałam obie jamniczki :p Piękna jest Vega, ale Iwa ma mniejsze szanse na adopcje, większa i starsza. Gdyby ktoś był w stanie przekonać mojego męża, to kojec i kącik dla niej by się znalazł.:roll: No cóż, nawet Anita budząca respekt u każdego mężczyzny nic nie wskórała.[/QUOTE] ty ty ty.... ja to sie Józusia bałam - po Fredim...ale Bianko..jak powiesz, ze ten jamol od Anity - na chwile.... - zobacz Josef - jak Opalowi szybko sie dom znalazł.... Powiedz, ze na chwilę!!!Anita dom już ma:) ha ah ha ha za rok Josefowi przejdzie..... a tego JEDNEGO do tej 10 TKI to brakowało nam na majówce:) Dziekujemy jamnikom i ich RODZINIE:P za Majówke... i za smalczyk :P aha... przyznaję się bez bicia - w wyjazdowej wałówce dostałam chochółki i smalczyk i porzeczki - ALE TO BYŁO ZA allegro dla INKI :P a podgrzybki i wiśnie były za tą sesję zdjeciową:P ła ha ha ha ha ha czyli - przekupstwa nie było :P juz tęsknie za Kloszardem i za sfochowaną Frytą...za Polinka, ktora ustawiała wszystkich..za Maluszkiem co ukrywał się po kątach i wylizywał szwy....za szczypawicą Tuptusiem...za Yogim co naparzał non stop... aha - o jednym nie powiedziałam - jamole na pożegnanie dały SUPER KONCERT POD BRAMĄ...nie z żalu za namia, a z tęsknoty za Bianką..bo myślały, ze ona z nami jedzie... ale to miłe, ze potem szukały moich suczydeł :) no...i mama sie załapała na foto :P Quote
bianka0 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Happy-mamas wyszła tak uroczo z Twoimi suczkami, że nie mogłam nie wstawić jej zdjęcia :p Co do przekupstwa, to niestety nie miałam cię czym w tym roku przekupić, spiżarnia wymieciona dokumentnie :evil_lol: Twoich suczek chłopcy szukali na górze jeszcze dzisiaj. Niestety wrócili niepocieszeni, Goliacik smutny zniósł piłeczkę w pyszczku na dół. Jutro do domu jedzie mój Liroj :multi: TUPTUŚ MOJA MIŁOŚĆ Quote
anita_happy Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Chłopaki wasze są superowe...GOLIACIK szczególnie... no Tuptus jak nie szczypie tez :) moja mamas - szczęśliwa z wyjazdu..a tak narzekała, że mnie na DOGO skierowała..hihihihihi..dawnoooo temu za LIROJA - gratulacje...imię chłopak ma bombowe.... p.s. PODZIWIAJCIE MOJE PANIE biankowe rzęsy :))))) Quote
bianka0 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Anita jesteś nieznośna :mad: Ja nie rzęsy wstawiłam tylko mojego Tupolewa do podziwiania :evil_lol: Quote
anita_happy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='bianka0']Anita jesteś nieznośna :mad: Ja nie rzęsy wstawiłam tylko mojego Tupolewa do podziwiania :evil_lol:[/QUOTE] trutu tuttu...chciałaś ZABŁYSNĄĆ..polansować się na DOGO :P Quote
bianka0 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='anita_happy']trutu tuttu...chciałaś ZABŁYSNĄĆ..polansować się na DOGO :P[/QUOTE] Na dogo lansuje się pieski. I to, przyznaję robię z wielką przyjemnością.:Dog_run: A to jest Twoja zemsta za za małą ,, łapówkę '' :evil_lol: Quote
anita_happy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='bianka0']Na dogo lansuje się pieski. I to, przyznaję robię z wielką przyjemnością.:Dog_run: A to jest Twoja zemsta za za małą ,, łapówkę '' :evil_lol:[/QUOTE] nie no..smalczyk był..to jestem USATYSFAKCJONOWANA :P a rzęsy masz takie, że i na TUPOLEWA działają... piękne jestem u INKI na FB...rozklejam ją :) Quote
bianka0 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='anita_happy'] jestem u INKI na FB...rozklejam ją :) Dzięki serdeczne za Inkę. Ale pilna pomoc jest mi potrzebna dla Fabianka:modla: Pojechał dzisiaj do domu Liroj, na jego miejsce przyjeżdża w poniedziałek z Zamościa to naburmuszone cudo :evil_lol: Quote
anita_happy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 zakochałas sie..coooooooooo :P FABIAN to pies w typie rasy co ma problemy adopcyjne....prawda bolesna...ale niech ci będzie... Quote
bianka0 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='anita_happy'] FABIAN to pies w typie rasy co ma problemy adopcyjne....prawda bolesna...ale niech ci będzie...[/QUOTE] Tak, ale to mój jedyny pies idealny. Nie ma wad. A siedzi już półtora roku w hotelu, przez ten czas poszło już ze 20 moich psiaków do domów :shake: Quote
anita_happy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='bianka0']Tak, ale to mój jedyny pies idealny. Nie ma wad. A siedzi już półtora roku w hotelu, przez ten czas poszło już ze 20 moich psiaków do domów :shake:[/QUOTE] no wiem..wiem...ale coz począc.. żyj tym KAZDA POTWORA znajdzie swego amatora :P ja tym żyje i co..mam sie dobrze :P Quote
bianka0 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='anita_happy']no wiem..wiem...ale coz począc.. żyj tym KAZDA POTWORA znajdzie swego amatora :P ja tym żyje i co..mam sie dobrze :P[/QUOTE] Jesteś niemożliwa :mad: Ale chyba tak, skoro lakierki mogą stać się klapkami ;), to Fabianek może stać się nawet jamnikiem w życzliwych oczach. Quote
anita_happy Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='bianka0']Jesteś niemożliwa :mad: Ale chyba tak, skoro lakierki mogą stać się klapkami ;), to Fabianek może stać się nawet jamnikiem w życzliwych oczach.[/QUOTE] jak odzyskam swój komp to wkleję te CROCcSY Józefa :P ła ha ha ha.... [quote name='Isadora7']No to robimy jamnika z Fabiana?[/QUOTE] to moze do bianki na tydzień niech jedzie...zarz się w jamnika przeobrazi..u bianki to nawet HARNAS po jamniczemu śpiewa :P Quote
bianka0 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Jak wkleisz te CROCcSY Józefa, to Ci więcej smalczyku nie zrobi. :evil_lol: Tak, z Fabianka będzie taki jamnik jak z Józefa lakierek klapki. Fabian wtedy w cyrku będzie mógł występować jako klaun. :diabloti: Niech już psina lepiej w typie sznaucera zostanie. Quote
Recommended Posts