yunona Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Popatrz jakie wygłodniałe bestie:evil_lol: pomyślałby ktoś, że już trzy dni jak nie jadły:eviltong:. Zdjęcia fajne, znam to ale w mniejszym wydaniu. Cokolwiek by nie powiedział żebractwo wygląda przeuroczo (ale tylko w wykonaniu psiaków).:p Quote
Isadora7 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Anita PRZEGŁAŚ już Ty wiesz dlaczego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to zdjęcie roku http://images40.fotosik.pl/819/ae2acc0cb4ed062fmed.jpg Maluszku kochany Gospodarzyku jak się cieszę widząc twój pycholek. Quote
taxelina Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 http://images41.fotosik.pl/831/82add87cfbe17ee9med.jpg Ciekawe ile kg smakolykow poszlo :razz: Quote
danka1234 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='deer_1987']a ja nie widze zdjec od bianka :( puste posty[/QUOTE] u mnie tez. Quote
JamniczaRodzina. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 A ja widzę i podziwiam super majówka:lol: macie chyba ładną pogodę.Cieszę się ,że gospodarzyk wraca do zdrowia.:loveu: Bianko kiedy wypada następny wolny termin wypoczynkowy u Was?:evil_lol:Jamniki zacierają łapki jak zobaczyły zdjęcia z majówki. Quote
danka1234 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='danka1234']u mnie tez.[/QUOTE] i ja tez juz wszystkie widze,pewnie przedtem były jakies chwilowe zawirowania ze sie nie wyświetlały. Quote
taxelina Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 to prawda juz widac foty. Sherry pozdrawia brata! Quote
bianka0 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Chciałam wstawić więcej zdjęć, ale coś w nocy działo się z fotosikiem. Anita_happy zrobiła im całą sesję zdjęciową, dzisiaj również Poleńce i swoim dziewczynkom. Zaraz będę dalej wstawiała. JamniczaRodzino serdecznie zapraszamy z 7 jamniczkami. :multi: Moje psiaki przyjmują wszystkie do siebie jak swoje, zero agresji. Anita przyjechała z 3 dziewczynkami i pełna zgoda. Co do pogody to średnia, zimno i wietrznie, chwile przebłysku słońca, z którego szybko wszyscy korzystamy. Ale o wypadzie do lasu w taki chłód nie ma mowy :shake: Pewnie jak będzie trzeba wracać do pracy zrobi się ciepło i słonecznie. Quote
bianka0 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Dziczek, cały zapluty i przyczajony w oczekiwaniu na kopnięcie piłki Quote
Recommended Posts