Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bianka0 napisał(a):
Dla kogo dobry, dla tego dobry :evil_lol:
Ja zaraz zaczynam maraton do wieczora.:-(

Dla nas tez taki sobie... 40 min w kolejce w aptece zeby sie dowiedziec ze leku nie maja i musza zamowic... nie zdazylam wyslac paczki do polski do brata bo musialam do domu po psy i na rehab. dojezdzamy u nas na stacje pociag 30 min spozniony, zerwana siec trakcyjna w malmö... no to zadzownilam na jutro sie umowic i do domu wrocilam.. patrze najpierw mial byc ponad godzine spozniony ten pociag a potem calkiem zawieszony.... dobrze ze jestem w domu cieplo milo ale co sie dzis na wkurzalam....

Posted

Mika31 napisał(a):
;);):diabloti:nic nie powiem....a jest na co patrzeć jak je ściągnął

Obowiązuje mnie tajemnica zawodowa :eviltong:
Ale wolę wtedy zerkać na dogo.:crazyeye:

Posted

[quote name='Isadora7']jamnisiowi z tego wątku szykuje się dom w Hrubieszowie, szukamy transportu, może coś łączonego?

http://www.dogomania.pl/threads/202715-Cudny-jamnik-o-wspania%C5%82ym-charakterze-w-dt-szuka-domu!!!?p=16514444#post16514444

Jeżeli wizyta przedadopcyjna dla Frediego będzie pozytywna, a transport z Warszawy Celiny12 wypali, ta będę szukała transportu na odcinku Janów - Warszawa. Ale to chyba nie po drodze :shake:

Posted

Uśmiechnięty ... tia ... W końcu piłka zaklinowała mu ten pysk. :evil_lol:
Za karę.
Za męczenie.
Za dzwonienie nimi.:mad:

Czy maluszkowa łapka wróciła do zdrowia ? Czy lekarz :eviltong:, który mu to zrobił poniósł zasłużone lanie, kwarantannę oraz karcer :cool3: