Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mika31']ciocie zajrzyjcie do jamnisi http://www.dogomania.pl/threads/202932-Domki-tymczasowe-pilnie-potrzebne!!!!!

ja tez z tym samym tutaj!!! biankaaaa nie no - padłam!

• JAMINISIA:
    W domu mieszkała sobie sunia jamnisia. Znalazła się tam jako prezent komunijny 17 lat temu. iWszystko było dobrze. Do czasu. Jamnisia ma obecnie 17 lat, posikuje w domu. W związku z tym jest trzymana w ciemnej komórce pod schodami, bez kontaktu z człowiekiem. Ostatnio sunia chciała się wydostać z tego więzenia i zaklinowała się między drzwiami i schodami. Mało co nie doszło do tragedii. Właścicielka suni przebywa za granicą, jej rodzina nie chce się nią zajmować, bo " nie będzie mi pies szczał w mieszkaniu". Jamnisia bardzo cierpi, jest pozbawiona kontaktu z człowiekiem, wyje zamknięta pod schodami. Jak jest wyrzucana do ogrodu, po czasie wraca i szczeka pod drzwiami, bo chce wejść do ciepłego pomieszczenia.
    Ludzie chcą się jej pozbyć jak najszybciej.
    Pilnie poszukujemy choć domu tymczasowego dla jamnisi!!!!! Suczka jest sprawną dziewczynką, człapie sobie powolutku, dużo śpi.
  • POMÓŻCIE!!!!
    Schronisko to dla niej będzie szok. Boimy się, że umrze z tęsknoty i rozpaczy!

Kontakt: 501 258 303 lub 502 385 252

Posted

[quote name='anita_happy']ja tez z tym samym tutaj!!! biankaaaa nie no - padłam!

• JAMINISIA:
    W domu mieszkała sobie sunia jamnisia. Znalazła się tam jako prezent komunijny 17 lat temu. iWszystko było dobrze. Do czasu. Jamnisia ma obecnie 17 lat, posikuje w domu. W związku z tym jest trzymana w ciemnej komórce pod schodami, bez kontaktu z człowiekiem. Ostatnio sunia chciała się wydostać z tego więzenia i zaklinowała się między drzwiami i schodami. Mało co nie doszło do tragedii. Właścicielka suni przebywa za granicą, jej rodzina nie chce się nią zajmować, bo " nie będzie mi pies szczał w mieszkaniu". Jamnisia bardzo cierpi, jest pozbawiona kontaktu z człowiekiem, wyje zamknięta pod schodami. Jak jest wyrzucana do ogrodu, po czasie wraca i szczeka pod drzwiami, bo chce wejść do ciepłego pomieszczenia.
    Ludzie chcą się jej pozbyć jak najszybciej.
    Pilnie poszukujemy choć domu tymczasowego dla jamnisi!!!!! Suczka jest sprawną dziewczynką, człapie sobie powolutku, dużo śpi.
  • POMÓŻCIE!!!!
    Schronisko to dla niej będzie szok. Boimy się, że umrze z tęsknoty i rozpaczy!

Kontakt: 501 258 303 lub 502 385 252

Anitko, moze zaloz oddzielny watek dla niej? Bardzo prosze. Moze uda sie cos zdzialac. Szydlowiec, cholera jak daleko :placz:

Posted

Piękna , ładniejsza nawet od mojego Goliata, na drugim zdjęciu nawet spojrzenie podobne.
No i olbrzymi plus : nie jest szczeniakiem !

A ja mam nową podopieczną wyciągniętą ze schronu w Puławach.

Ruda jamnisia szorstkowłosa, 5 kg Rita :cool3: