Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magenka1 napisał(a):
ale my nie wiemy co to za prezent?? :)

Uwierz mi STRASZNY PREZENT :shake:

Przez 4 godziny zdążyłam osiwieć, jamniki wolą siedzieć na dworze, a na dodatek czekają mnie długie ciche dni w domu :-(

Posted

deer_1987 napisał(a):
ale to na stale? :D

Broń Boże ! :shake:

Ja lubię tylko stare i chore pieski.
Nie przepadam za szczeniakami :diabloti:

matrioszka2 napisał(a):
Ale ma chyba kłopoty ze wzrokiem ...

Nie matrioszko to tylko w świetle tak wyszło.

Posted

To teraz już trochę innych zdjęć Frediego ( tak jak ten z ,, Koszmaru z ulicy Wiązów''), bo tylko to imię dzisiaj mi przyszło na myśl.:diabloti:
Tutaj trochę już upozowany na jamnika ;)

Posted

[quote name='bianka0']Anita_happy masz w Janowie przerąbane !!!

Twój prezent zamordował wszystkie moje jamniki.:diabloti:

no co tyyyyyyyyyyy..nie strasz......a ja dzis tak Józusia chwaliła jak smalczyk pałaszowała made by Józus :(((
nie strasz..bo mi teraz do smalczyku co doda:(((

bianka - toż to takie niewinne spojrzenie

Jakbym nie brała wycofańca z lasu to jamol by był u mnie...ale cholera nawet kostki ma jamolowe...
bo to będzie DUZY jamnik

Posted

[quote name='anita_happy']
bianka - toż to takie niewinne spojrzenie

to będzie DUZY jamnik

Anita czy ty widzisz co Fredi robi moim staruszkom !

To niewinne spojrzenie to tylko podpucha.

Posted

Śliczny "maluszek" ale jak urośnie..... to właśnie po łapkach widać, że czegóś większy będzie:eviltong::evil_lol:. No ale tak po prawdzie to świeżego powiewu ruchu i młodości wprowadzi do statecznej rodzinki.:diabloti: (Bianka nie bij!)

Posted

Ja pokocham każde draństwo na czterech łapach :evil_lol:
Fredi został już trochę ustawiony. Reaguje na to imię po kilku godzinach i wie że go karcę, wtedy przestaje na chwilę miętolić jamniorki.
Ale one chyba go nie pokochają :shake:

Tak deer, ją też chciałabym przygarnąć, takie najbardziej lubię

[quote name='deer_1987']Widzialam wlasnie...

http://jamniki.eadopcje.org/psiak/135

jak ja bym ja chciala przygarnac :(

Posted

[quote name='matrioszka2']Pisząc o słabym wzroku TO zdjęcie miałam na myśli:
http://images40.fotosik.pl/671/5cb08642879d130dmed.jpg

Jak można przebiegać przez innego psa nie mając słabego wzroku ?:crazyeye::evil_lol:

On wcale nie miał zamiaru przebiec przez Polę, on się bezczelnie na nią powalił i jeszcze w międzyczasie Goliacika próbował dorwać.:diabloti:

[quote name='yunona']Będzie dobrze, na razie mu odpuszczają ale jak będzie mocno upierdliwy to go ustawią.:diabloti: Aleć i polubiąąąąą:evil_lol::multi:

Niestety one już mu nie odpuszczają, ale on jest dość agresywny, w zabawie wcale nie jest delikatny. Myślę że sprawia im ból. Jak się pomylił i chciał dziabnąć Goliata, a trafił w moją nogę to nieźle poczułam :angryy:

[quote name='JamniczaRodzina.']Ale fajny małolat pewnie posiada tyle energii co Nuka.

Chyba jednak więcej. Nuka w zabawie była delikatna, lubiły się z nią bawić, zwłaszcza Maluszek. Nuka słuchała komend, na polecenie uspokajała się, a Fredi na razie musi się jeszcze wiele nauczyć.:shake:

Niestety poszedł spać oddzielnie od nas. Inaczej nic z tego by nie było. Przez 2 godziny wył i lamentował, skowytał, a od 10 minut jest cisza. Usnął :lol:
Musi się chłopak przełamać, bo nikt go nie weźmie.

Posted

[quote name='Mika31']:evil_lol:ciocia Fredzio to będzie taki jamnik wielkości dobermana

No, na pocieszenie mogę sobie tylko dodać : małego dobermana :diabloti:
Łapki też mają jamniczą wysokość.

Ciotka Anita musi się przeszkolić w rasach psów :mad:

Ale mały jest kochany :p, będą z niego ludzie.

Posted

[quote name='bianka0']No, na pocieszenie mogę sobie tylko dodać : małego dobermana :diabloti:
Łapki też mają jamniczą wysokość.

Ciotka Anita musi się przeszkolić w rasach psów :mad:

Ale mały jest kochany :p, będą z niego ludzie.

ciocia Anita to go na fotach widziała - tak mi powiedzieli, ze to jamniok...a taki wystrachaniec był na ulicy...potem u Aimez - ona ma laba - Lab kłapnął dwa razy i mały ise ogarnął...
ale ta separacja to ja jestem za - dobrze, że wy ludzie spicie na piętrze...JEZU Józuś mnie zabije....jakąs trutke dosypie jak bede u was - NIE JADE!!!!boje sie!

do mnie zawitał tymczasowicz - jakby ten nie miał przyjechac to Kredi Klusek był by wychowywany twarda ręką /kłem/ Tekli i Latiki :)
heh
ale mamy wystrachańca - tez mi powiedzieli, że wystrachany i problematyczny...
a to normalny szczyl - tylko troche przestraszony ....
zaczyna sie bawić - juz go Tekla pogryzła:/

oto BAJER :)
[FONT=Comic Sans MS]
http://www.dogomania.pl/threads/203584-**BaJeR**-4mc-szczylkowy-ch%C5%82opiec-w-DT-CUDO-NATURY-prosimy-o-ogloszenia?p=16439385#post16439385
[/FONT]