bianka0 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 magenka1 napisał(a):ale my nie wiemy co to za prezent?? :) Uwierz mi STRASZNY PREZENT :shake: Przez 4 godziny zdążyłam osiwieć, jamniki wolą siedzieć na dworze, a na dodatek czekają mnie długie ciche dni w domu :-( Quote
magenka1 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 hheh już na innym wątku przeczytałam kto to jest :) Quote
bianka0 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Nie, to miał być grzeczniutki, malutki jamnik :diabloti: Quote
bianka0 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='magenka1']ale to jest malutki i piękny jamnik :) On ma 4 miesiące i jast już większy od moich :evil_lol: Quote
bianka0 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 deer_1987 napisał(a):ale to na stale? :D Broń Boże ! :shake: Ja lubię tylko stare i chore pieski. Nie przepadam za szczeniakami :diabloti: matrioszka2 napisał(a):Ale ma chyba kłopoty ze wzrokiem ... Nie matrioszko to tylko w świetle tak wyszło. Quote
bianka0 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 To teraz już trochę innych zdjęć Frediego ( tak jak ten z ,, Koszmaru z ulicy Wiązów''), bo tylko to imię dzisiaj mi przyszło na myśl.:diabloti: Tutaj trochę już upozowany na jamnika ;) Quote
anita_happy Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='bianka0']Anita_happy masz w Janowie przerąbane !!! Twój prezent zamordował wszystkie moje jamniki.:diabloti: no co tyyyyyyyyyyy..nie strasz......a ja dzis tak Józusia chwaliła jak smalczyk pałaszowała made by Józus :((( nie strasz..bo mi teraz do smalczyku co doda:((( bianka - toż to takie niewinne spojrzenie Jakbym nie brała wycofańca z lasu to jamol by był u mnie...ale cholera nawet kostki ma jamolowe... bo to będzie DUZY jamnik Quote
taxelina Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Widzialam wlasnie... http://jamniki.eadopcje.org/psiak/135 jak ja bym ja chciala przygarnac :( Quote
bianka0 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='anita_happy'] bianka - toż to takie niewinne spojrzenie to będzie DUZY jamnik Anita czy ty widzisz co Fredi robi moim staruszkom ! To niewinne spojrzenie to tylko podpucha. Quote
yunona Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Śliczny "maluszek" ale jak urośnie..... to właśnie po łapkach widać, że czegóś większy będzie:eviltong::evil_lol:. No ale tak po prawdzie to świeżego powiewu ruchu i młodości wprowadzi do statecznej rodzinki.:diabloti: (Bianka nie bij!) Quote
bianka0 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Ja pokocham każde draństwo na czterech łapach :evil_lol: Fredi został już trochę ustawiony. Reaguje na to imię po kilku godzinach i wie że go karcę, wtedy przestaje na chwilę miętolić jamniorki. Ale one chyba go nie pokochają :shake: Tak deer, ją też chciałabym przygarnąć, takie najbardziej lubię [quote name='deer_1987']Widzialam wlasnie... http://jamniki.eadopcje.org/psiak/135 jak ja bym ja chciala przygarnac :( Quote
matrioszka2 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Pisząc o słabym wzroku TO zdjęcie miałam na myśli: http://images40.fotosik.pl/671/5cb08642879d130dmed.jpg Jak można przebiegać przez innego psa nie mając słabego wzroku ?:crazyeye::evil_lol: Quote
yunona Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Będzie dobrze, na razie mu odpuszczają ale jak będzie mocno upierdliwy to go ustawią.:diabloti: Aleć i polubiąąąąą:evil_lol::multi: Quote
JamniczaRodzina. Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Ale fajny małolat pewnie posiada tyle energii co Nuka. Quote
bianka0 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='matrioszka2']Pisząc o słabym wzroku TO zdjęcie miałam na myśli: http://images40.fotosik.pl/671/5cb08642879d130dmed.jpg Jak można przebiegać przez innego psa nie mając słabego wzroku ?:crazyeye::evil_lol: On wcale nie miał zamiaru przebiec przez Polę, on się bezczelnie na nią powalił i jeszcze w międzyczasie Goliacika próbował dorwać.:diabloti: [quote name='yunona']Będzie dobrze, na razie mu odpuszczają ale jak będzie mocno upierdliwy to go ustawią.:diabloti: Aleć i polubiąąąąą:evil_lol::multi: Niestety one już mu nie odpuszczają, ale on jest dość agresywny, w zabawie wcale nie jest delikatny. Myślę że sprawia im ból. Jak się pomylił i chciał dziabnąć Goliata, a trafił w moją nogę to nieźle poczułam :angryy: [quote name='JamniczaRodzina.']Ale fajny małolat pewnie posiada tyle energii co Nuka. Chyba jednak więcej. Nuka w zabawie była delikatna, lubiły się z nią bawić, zwłaszcza Maluszek. Nuka słuchała komend, na polecenie uspokajała się, a Fredi na razie musi się jeszcze wiele nauczyć.:shake: Niestety poszedł spać oddzielnie od nas. Inaczej nic z tego by nie było. Przez 2 godziny wył i lamentował, skowytał, a od 10 minut jest cisza. Usnął :lol: Musi się chłopak przełamać, bo nikt go nie weźmie. Quote
Mika31 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 :evil_lol:ciocia Fredzio to będzie taki jamnik wielkości dobermana Quote
bianka0 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='Mika31']:evil_lol:ciocia Fredzio to będzie taki jamnik wielkości dobermana No, na pocieszenie mogę sobie tylko dodać : małego dobermana :diabloti: Łapki też mają jamniczą wysokość. Ciotka Anita musi się przeszkolić w rasach psów :mad: Ale mały jest kochany :p, będą z niego ludzie. Quote
anita_happy Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='bianka0']No, na pocieszenie mogę sobie tylko dodać : małego dobermana :diabloti: Łapki też mają jamniczą wysokość. Ciotka Anita musi się przeszkolić w rasach psów :mad: Ale mały jest kochany :p, będą z niego ludzie. ciocia Anita to go na fotach widziała - tak mi powiedzieli, ze to jamniok...a taki wystrachaniec był na ulicy...potem u Aimez - ona ma laba - Lab kłapnął dwa razy i mały ise ogarnął... ale ta separacja to ja jestem za - dobrze, że wy ludzie spicie na piętrze...JEZU Józuś mnie zabije....jakąs trutke dosypie jak bede u was - NIE JADE!!!!boje sie! do mnie zawitał tymczasowicz - jakby ten nie miał przyjechac to Kredi Klusek był by wychowywany twarda ręką /kłem/ Tekli i Latiki :) heh ale mamy wystrachańca - tez mi powiedzieli, że wystrachany i problematyczny... a to normalny szczyl - tylko troche przestraszony .... zaczyna sie bawić - juz go Tekla pogryzła:/ oto BAJER :) [FONT=Comic Sans MS] http://www.dogomania.pl/threads/203584-**BaJeR**-4mc-szczylkowy-ch%C5%82opiec-w-DT-CUDO-NATURY-prosimy-o-ogloszenia?p=16439385#post16439385 [/FONT] Quote
bianka0 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='anita_happy'] oto BAJER :) [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Też do jamnika podobny :evil_lol: Quote
anita_happy Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 bianka0 napisał(a):Też do jamnika podobny :evil_lol: o nieeeeeeeeeee błagammmmmmmmmmmmm welsch corgi :P Quote
Recommended Posts