Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Krysia']Świetne zdjęcia. Tuptuś jak widać przywódca rodziny dba o koleżanki i pilnuje ich. Jaki macho:evil_lol:

Witamy na naszej stronie NOWĄ RODZINKĘ TOBIASZKA :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='bianka0']Kiedy tylko pogoda umożliwia jamnikom spacery, robimy takie wypady co sobotę lub niedzielę. Teraz już mrozów dużych nie będzie, więc wyprawy do lasu mają zapewnione. Wjeżdżamy głęboko w las, tam mogą wyszaleć się do woli.

Badzcie ostrozni z tym glebokim lasem...mysliwi ...super te spacery, moje ukubione zdjecie jak lezysz na sniegu...

Dopiero sobie uzmyslowilam ..przeciez ja do jamniczej rodzinki naleze..mam Pakusia...maz nazywa go Jamnikowata Parowka...

Tak wygladal jak go adoptowalam w Polsce...1.5kg teraz z ponad 5kg...

Agroturystyce na Podkarpaciu...przyjeli z 3 kurdupelkami...

Pakus teraz ...w Phoenix, AZ

Lubi wode i przejazdki po jeziorze...boje sie zeby nie wskoczyl poplywac.

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak masz rację coronaaj, Pakuś to prawie jamniczek .
Nawet mój Harnaś robi się coraz bardziej podobny do jamniczka.

Co do lasów to o mnie się nie bój, znam je jak własną kieszeń. TZet czasami mi się gubi, ale nie wpada w panikę i można go odnaleźć.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Te Wasze tereny sa przepiekne! :loveu:

Dla osób takich jak ja, które kochają włóczyć się po lesie, to jest idealne miejsce do zamieszkania.
Ale ludzie którzy są bardziej związani z cywilizacją, zanudzili by się na śmierć.

Posted

bianka0 napisał(a):
Dla osób takich jak ja, które kochają włóczyć się po lesie, to jest idealne miejsce do zamieszkania.
Ale ludzie którzy są bardziej związani z cywilizacją, zanudzili by się na śmierć.

Mi sie marzy taki domek na odludziu ale bez prawa jazdy to na razie moge zapomniec :razz:

Posted

bianka0 napisał(a):
I to szybko. Im starsza jesteś tym trudniej siąść samodzielnie za kółko,

Chetnie tylko ze to kosztuje tyle kasy tutaj ze ledwo sie udalo uzbierac prawie 2 lata temu dla meza :) na razie poki nie ma pracy to nie ma z czego odkladac a jak nie ma prawka to i o prace trudniej :razz:

Posted

O ludzie, no nie mogę :)
Ja też chcę mieć takie stadko! :lol: (niestety tylko ja, rodzice i TŻ jakoś nie mają takich zachcianek:roll:).
Wesoła rodzinka :)
Pozdrawiam