bianka0 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Czarne podpalane to straszne skarżypyty :diabloti: Quote
taxelina Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 bianka0 napisał(a):Czarne podpalane to straszne skarżypyty :diabloti: To jutro ja przemaluje :razz: Quote
Mika31 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Tuptuś wygląda dokładnie jak mój Kacperek [za tm]jak na niego patrze to tak mi mojej kruszynki brakuje Quote
Krysia Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Świetne zdjęcia. Tuptuś jak widać przywódca rodziny dba o koleżanki i pilnuje ich. Jaki macho:evil_lol: Quote
bianka0 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='Krysia']Świetne zdjęcia. Tuptuś jak widać przywódca rodziny dba o koleżanki i pilnuje ich. Jaki macho:evil_lol: Witamy na naszej stronie NOWĄ RODZINKĘ TOBIASZKA :multi::multi::multi: Quote
holly101 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Super, witamy Domek Tobiaszka - gratulujemy nowego członka rodziny :) Quote
coronaaj Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='bianka0']Kiedy tylko pogoda umożliwia jamnikom spacery, robimy takie wypady co sobotę lub niedzielę. Teraz już mrozów dużych nie będzie, więc wyprawy do lasu mają zapewnione. Wjeżdżamy głęboko w las, tam mogą wyszaleć się do woli. Badzcie ostrozni z tym glebokim lasem...mysliwi ...super te spacery, moje ukubione zdjecie jak lezysz na sniegu... Dopiero sobie uzmyslowilam ..przeciez ja do jamniczej rodzinki naleze..mam Pakusia...maz nazywa go Jamnikowata Parowka... Tak wygladal jak go adoptowalam w Polsce...1.5kg teraz z ponad 5kg... Agroturystyce na Podkarpaciu...przyjeli z 3 kurdupelkami... Pakus teraz ...w Phoenix, AZ Lubi wode i przejazdki po jeziorze...boje sie zeby nie wskoczyl poplywac. Quote
bianka0 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak masz rację coronaaj, Pakuś to prawie jamniczek . Nawet mój Harnaś robi się coraz bardziej podobny do jamniczka. Co do lasów to o mnie się nie bój, znam je jak własną kieszeń. TZet czasami mi się gubi, ale nie wpada w panikę i można go odnaleźć. Quote
bianka0 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 deer_1987 napisał(a):Te Wasze tereny sa przepiekne! :loveu: Dla osób takich jak ja, które kochają włóczyć się po lesie, to jest idealne miejsce do zamieszkania. Ale ludzie którzy są bardziej związani z cywilizacją, zanudzili by się na śmierć. Quote
Mika31 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ja też mieszkam na leśno-jeziornych terenach kiedyś tęskniłam za cywilizacją teraz od niej uciekam Quote
taxelina Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 bianka0 napisał(a):Dla osób takich jak ja, które kochają włóczyć się po lesie, to jest idealne miejsce do zamieszkania. Ale ludzie którzy są bardziej związani z cywilizacją, zanudzili by się na śmierć. Mi sie marzy taki domek na odludziu ale bez prawa jazdy to na razie moge zapomniec :razz: Quote
bianka0 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Mika31 napisał(a):ciocia robić prawko!! I to szybko. Im starsza jesteś tym trudniej siąść samodzielnie za kółko, Quote
taxelina Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 bianka0 napisał(a):I to szybko. Im starsza jesteś tym trudniej siąść samodzielnie za kółko, Chetnie tylko ze to kosztuje tyle kasy tutaj ze ledwo sie udalo uzbierac prawie 2 lata temu dla meza :) na razie poki nie ma pracy to nie ma z czego odkladac a jak nie ma prawka to i o prace trudniej :razz: Quote
YxNinaxY Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 O ludzie, no nie mogę :) Ja też chcę mieć takie stadko! :lol: (niestety tylko ja, rodzice i TŻ jakoś nie mają takich zachcianek:roll:). Wesoła rodzinka :) Pozdrawiam Quote
bianka0 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Witamy YxNinaxY w naszym stadzie :lol: Nina bardzo pomogła mi przy adopcji Korka.:loveu: Quote
YxNinaxY Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Witam serdecznie :) Wcale tak dużo nie pomogłam :) Ale polecam się na przyszłość, jeśli będę mogła to pomogę ;) Quote
bianka0 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Anita_happy masz w Janowie przerąbane !!! Twój prezent zamordował wszystkie moje jamniki.:diabloti: Quote
bianka0 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 matrioszka2 napisał(a):Zamorduj prezent.:mad: Qurcze próbujemy wszyscy, ale ten diabeł jest niezniszczalny :angryy: Quote
matrioszka2 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Jak diabeł, to go wodą święconą załatwicie.:diabloti: Quote
bianka0 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 matrioszka2 napisał(a):Jak diabeł, to go wodą święconą załatwicie.:diabloti: Nic nie działa :placz: Quote
matrioszka2 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Oddaj prezent ofiarodawcy - cokolwiek to jest. :roll:Przecież nie może stresować przegubowców :placz: Quote
Recommended Posts