Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Zboczeńcy.:evil_lol:

Dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Anita nie bądź złośliwa :mad: Dobrze wiesz, że dla mojego męża najważniejsza jest motywacja, bez tego nic nie chce robić.

Posted

:evil_lol:ale Polcia okrągła!Bianka powiedz jak znielubić słodkie bo ja bez cukru żyć nie mogę prawde powiedziawszy żyje nim proszę o porade!

Posted

Mika31 napisał(a):
:evil_lol:ale Polcia okrągła!Bianka powiedz jak znielubić słodkie bo ja bez cukru żyć nie mogę prawde powiedziawszy żyje nim proszę o porade!

Nie wiem, po prostu nie lubię.
Właściwie to mam tylko dwie ulubione słodkie rzeczy: gorzką czekoladę i marcepana. No i grzybki w zalewie octowej.

Posted

Nie można wszystkiego sobie odmawiać, na starość już nic nie smakuje tak jak w młodości. Trzeba z tego korzystać.
On sobie też nie żałuje, wszystkie kostki są Goliacika, nie odda żadnej.

Zabrali Maluszkowi wszystkie kostki

Posted

Polcia Olcia i jej wieczorny, sentymentalny nastrój.

Od razu wklejam następne, Polcia wcale nie jest taka gruba, ona się tylko tak zwinęła.

Fryteczka, indywidualistka.

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Miodek gryczany pyszniutki.:)

Bardzo, mój już zeżarty :)

Mój kochany kloszardzik, hippisik Goliacik :):):)
Tuptuś cwaniaczek warszawski , a Ola dystyngowana panienka :)

Posted

Milusińscy jak zwykle cudowni. Uwielbiam oglądać jamniorki , myślę ze to zboczenie, może mało groźne ale zawszeć to cóś nie tak:eviltong:.
A ja.... chciałam się poskarżyć :placz:, bo przegapiłam ostatni bazarek i ani grzybków, ani mniodku se ne kupila i mi smutno , bo ja ze słodczy to ogórki konserwowe, grzybki i paprykę, a miodek do herbatki zamiast cukru, zimową porą. Tak, że pliz nie zapomnieć o mnie !:grins::modla:

Posted

Dobrze, będę pamiętała. Powinnam zdąrzyć z przygotowaniem w ten weekend. Muszę tylko zobaczyć jaki będę miała przyszły tydzień, bo najwięcej czasu potem zajmuje pakowanie przesyłek.

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
To masz szczęście ja lubię likierki, ciasteczka itp a potem dieta aby zgubić nadmiar tu i tam.:evil_lol:

Oj, to dokładnie tak jak ja, tylko z ta dietą, to może nie do końca, bo leniwa jestem ;). Mój mąż ze słodkości też najbardziej preferuje ogórki :)

Posted

Evita jedzie do domu.:multi:
Szukam transportu Chełm - Warszawa.
Niedługo nie będę miała psów , żeby wystawić na nich bazarek. Muszę się rozejrzeć za kolejnym jamnikowatym do zabrania ze schronu.

Posted

[quote name='bianka0']
Niedługo nie będę miała psów , żeby wystawić na nich bazarek. Muszę się rozejrzeć za kolejnym jamnikowatym do zabrania ze schronu.

Możesz na nas liczyć - mamy już swoich faworytów, co nie Isadoro7 ?:cool3:

Na przykład Tosia
post 1844 http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!?p=16384147#post16384147

Miluś
http://www.dogomania.pl/threads/203006-Ma%C5%82y-kud%C5%82aty-piesek-Milu%C5%9B-szuka-domu

Czarna , nr 16 na zbiorowym jamniczym

Lila, nr 22 na jamniczym zbiorowym
http://www.ostrowschronisko.pl/animal_info-166.html

Gonzo nr 91 na zbiorowym
:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Mika31']a może ten ślepy z Tych http://www.dogomania.pl/threads/198664-%C5%9Alepy-jamnik-wpad%C5%82-do-studzienki...-Tychy!target=%22blank%22 lub ten http://www.dogomania.pl/threads/202847-STARY-JAMNIK-z-chorym-sercem-bez-szans-na-adopcje-a-mo%C5%BCe-i-na-%C5%BCycie...-POM%C3%93%C5%BB?p=16368362#post16368362

Niestety Mika wybierając psa do hotelu muszę zabrać adopcyjnego i w miarę samodzielnego. Warunki hotelowe, to nie są domowe. A poza tym muszę patrzeć, żeby za sumę zebraną z bazarku znaleźć dom jak największej ilości psów.
Za sumę z ostatniego bazarku udało się znaleźć domy czterem psom.( Melvin jeszcze siedzi, ale jego konto jeszcze pełne).
Ten niewidomy piesek, lub ten chory na serce potrzebuje bezpłatnego DT. Niewidomy może długo czekać na dom, a tego chorego na serce hotelik może zdyskwalifikować do przyjęcia. I jest to całkiem uczciwe podejście do sprawy, bo nie powinno się przyjmować do hoteliku psów, którym przy 10 lub 15-tu nie jest się w stanie zaoferować specyficznej opieki.
Poza tym muszę mieć dobrą współpracę z osobą która na czas wyciągnie psa ze schronu, Już nie raz miałam z tym problem, na początku było wielkie hura, a potem tygodnie mijały, ja blokowałam miejsce w hotelu, a wolontariuszki nie mogły zabrać psa i zorganizować dowiezienia do hotelu.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale z nich zebraki, dokladnie tak jak wypada jamnikom :razz:

Żebraki to mało powiedziane.:evil_lol:
Żeby spokojnie zjeść posiłek często muszę się przed nimi zamykać w innym pomieszczeniu.

Posted

Nasz dzisiejszy wypad do lasu.
Było bardzo ładnie, ciepło, więc zafundowaliśmy im forsowny 4 km spacerek.To była sama przyjemność.
Mam nadzieję, że oglądając te zdjęcia odpoczniecie razem z nami :cool3: