Isadora7 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Goliacik!!!!!!!!! Jesteś jeszcze większy kloszard niż byłes dwa lata wstecz. Quote
bianka0 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 On został celowo ucharakteryzowany, Kmicic nie może być lalusiem. Quote
holly101 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 nie no, błysk w oku pierwsza klasa :) Quote
bianka0 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Zagłoba też się znajdzie Tuptuś najbardziej pasuje w roli Bohuna No i piękna Helenka do kompletu Quote
bianka0 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 I tak mamy całą obsadę Trylogii. Za Małego Rycerza może robić Joguś, tylko chwilowo jeszcze niedysponowany, z powodu kontuzji jaką odniósł w obronie Jamniczego Grodu. Baśka - blondynka była, ale pojechała do Dąbrowy Górniczej. Quote
bianka0 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Mika31 napisał(a)::evil_lol:uwielbiam tą biankową bande Zgadzam się, ja też ją uwielbiam :p Quote
bianka0 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 No to jeszcze nasz rekonwalescent. Spuścił trochę z tonu, pół go zostało. Ledwie uszedł z życiem w ostatniej potyczce. A tu odkryłam nową rzecz dla Oleńki. Po wyrwaniu ząbków ona w ogóle nie umie pić wody, połowa płynu wycieka bokiem mordki. Znalazłam specjalną miseczkę dla plujących piesków. Oleńka właśnie ją demonstruje. Quote
yunona Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 UUUUUUUUUUUUrrrrrrrrrrrroooooooocze!!!!!!! A przyrównanie do bohaterów z trylogii fajny. Typowo jamnicze poczucie humoru. Obśmiałam się jak norka. Całusy i myzianki dla bandeczki !!! Quote
bianka0 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Przed chwilą spotkała mnie niespodzianka.:cool3: Nasza szylkretowa koteczka która przychodziła do drewutni na kolację od lata gdzieś zniknęła. Zastąpiła ją strasznie dzika czarna kotka. Nie staram się oswajać kotów, chcę żeby dla bezpieczeństwa pozostały dzikie. Ale koteczka od 2 miesięcy stała się bez mojej zachęty wybitnie towarzyska, wybiega po mnie i pcha się na ręce do głaskania. Ale tylko do mnie, od innych nadal dzika ucieka. Mąż w drewutni wstawił jej wiklinowy koszyk psa, okrył go z zewnątrz folią, w środku wyłożył poduszeczkami. Od pewnego czasu zauważyłam, że kiedy przychodzę z jedzeniem dla kotki, w koszyczku siedzi łepek jeszcze innego kota. Karmię ją zawsze w nocy o 23-ciej, jest zupełnie ciemno. Kilka dni temu wzięłam latarkę, żeby obejrzeć kotkę, jest czarna, ale z rudymi pręgami i rudą stopą w tylnej łapce. Nawet głaszcząc ją byłam zdziwiona, że taka chuda, codziennie znika bez śladu porcja jedzenia dla dobermana, a ona taka zasuszona. Dzisiaj wzięłam latarkę, sprawdzić czy koszyk dobrze okryty, a tam w środku....trzy łebki. Dwa rude i jeden czarny. To jej dzieci z jesiennego miotu. Nie wytrzymałam, włożyłam rękę do koszyka, a one nawet nie uciekały. Musiała je ze 2 tygodnie temu tu przyprowadzić. Czyli mam cztery koty. :evil_lol: Quote
yunona Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ale numer! Najpierw upewniła się , że jest bezpiecznie a potem przytachała kociaki. :multi:A może to nie koniec. Zajrzyj tam z latareczką za dwa trzy dni, może stadko jest większe?:evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Wow :crazyeye:.Bianko jeszcze jeden jamniś i jeden koteczek i mamy jamniczarodzinka 2.:diabloti:Widać czuła gdzie dobrzy ludzie mieszkają.A może szylkrecik to tatuś.:cool3: Quote
Mika31 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ciocia ale ci się rodzina powiększa!!! Quote
bianka0 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Wow :crazyeye:.Bianko jeszcze jeden jamniś i jeden koteczek i mamy jamniczarodzinka 2.:diabloti:Widać czuła gdzie dobrzy ludzie mieszkają.A może szylkrecik to tatuś.:cool3: Nie, szylkrecik czyli trzy kolorki może być genetycznie tylko koteczką. Przypuszczam, że to była mama tej czarnej kotki, gdzieś w lecie odeszła, nauczyła ją wcześniej gdzie jest stołówka. Dzisiaj wezmę aparat i latarkę, może uda mi się zrobić chociaż po ciemku zdjęcia. Z kotką już nie ma problemu, bo mogę ją brać na ręce, kocięta to takie już podrostki, pewnie na wiosnę rozejdą się po swoim terenie, chyba, że będą chciały zostać. Koteczkę umówię na sterylizację. Quote
coronaaj Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Isadora7']Ten koszyczek musi być urokliwy :) :crazyeye::crazyeye:Tylu jamniczkow nie widzialam naraz...pare moich Pakusiow....rowniez.:evil_lol::evil_lol: :lol::lol:Witam warszawskie ciotki....super...ze was tutaj sporo...oczywiscie jestem na zaproszenie BiankiO...:loveu: :placz::placz:Martwie sie o Dudzie napiszcie czy widzicie zdjecie.:-( prosze zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/201845-Dudzia-10-letnia-pudelka-Gdynia-bezpieczna-w-DT-w-Toruniu?p=16351329#post16351329 A to moj 15 kg kot Guber (Goober) Quote
anita_happy Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 kochanie - moje....ukochane :)rozczochraneaz sobie foteckę powtórze..bo musze:) Quote
matrioszka2 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 A co Wy tam wiecie : to jest MÓJ kochany i MÓJ rozczochrany Goliacik. O! Uploaded with ImageShack.us Quote
Isadora7 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Goliacik on ci mój jest, jedynie mój poszukam płytki z jego "aktami" jakie mu robiłam Quote
matrioszka2 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Tere-fere ...:eviltong::eviltong::eviltong: Uploaded with ImageShack.us Tak nam było dobrze.Byle blisko.:lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
Isadora7 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Protestuję to było nasze łoże, poza tym Goliacik zostawiał nam twarde prezenciki codziennie pod pokojem. Quote
bianka0 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Dziękuję dziewczyny za sesję zdjęciową Goliacika. Jest śliczny, na zdjęciach, na żywo trochę mniej.:razz: Quote
Isadora7 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 uffff dobrze że jesteś, zamarłąm jak sie dowiedziałam a sen odleciał. Quote
Recommended Posts