Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Bianko to zapewne Tobiasz tak pędzi do Ciebie.:cool3:

Na razie rozmowy o Tobiaszku są w fazie wstępnej.
TZ jest jeszcze w szoku, ale muszę mu jak zawsze dać trochę czasu.:diabloti:

Dziękuję holly za śliczne jamniki, z tymi dwoma prześcignęłabym już JamnicząRodzinę ;)

Posted

Ja i całą moja rodzina pamiętamy o Tobie od rana, ale ...Tina dzisiaj odjeżdżała do hotelu i byłam skupiona na wyprawieniu pannicy w świat, no i "co se przypomłam-to se zapomłam", bo wciąż coś mnie dekoncentrowało.To najpierw przepraszam,a teraz rehabilituję zwłokę najserdecznościowymi życzonkami :zdrowia, siły, cierpliwości,realizacji zamierzeń i planów, ziszczenia się marzeń , niekoniecznie najskrytszych.:Rose::Rose::Rose:
Buziaki.:kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Posted

Choć nocną porą ale z całego serca Wszystkiego Najlepszego,spełnienia marzeń i powodzenia we wszystkich działaniach na polu zawodowym jak i w pomocy bidulkom bezdomnym, oby wszystkie lądowały we wspaniałych domkach, a najważniejsze - dobrego zdrówka życzą zaczarowani jamniczo :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Jo37 napisał(a):
Bardzo spóźnione ale szczere życzenia imieninowe aby marzenia się spełniały a w ich miejsce pojawiały się następne.

Jo podziękowania za życzenia również spóźnione, ale serdeczne :loveu:

Anitko dziękuję, może osoby z Azylu przypomną sobie o maleństwie :cool3: i od czasu do czasu ktoś zajrzy. Tym bardziej, że jednak muszę Frytce zoperować tą przepuklinę, coraz częściej uwięza. Poza tym dziewczyna jest zazdrosna o Polę, która jest przylepką, a Fryteczka przyzwyczaiła się że jest najważniejsza. Obraża się kiedy widzi, że Pola siedzi cały czas przyklejona do ludzi, robi w tył zwrot i łypie niezadowolona jednym oczkiem.

Posted

[quote name='bianka0']Jo podziękowania za życzenia również spóźnione, ale serdeczne :loveu:

Anitko dziękuję, może osoby z Azylu przypomną sobie o maleństwie :cool3: i od czasu do czasu ktoś zajrzy. Tym bardziej, że jednak muszę Frytce zoperować tą przepuklinę, coraz częściej uwięza. Poza tym dziewczyna jest zazdrosna o Polę, która jest przylepką, a Fryteczka przyzwyczaiła się że jest najważniejsza. Obraża się kiedy widzi, że Pola siedzi cały czas przyklejona do ludzi, robi w tył zwrot i łypie niezadowolona jednym oczkiem.
jak mogłaś - MAMO! jak moglaś

Posted

[quote name='siekowa']Wreszcie się dowiedziałam do kogo trafiła azylowa Fryteczka. Super widzieć jej fotki w domku, pięknie dziewczyna wygląda. :loveu: Widzę, że mam sporo stron do przejrzenia :D

Witaj.
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fryteczka jest u nas, niedługo będą 2 lata. Ma się całkiem dobrze, nie musi brać leków. Od momentu przyjazdu wiemy, że te zaburzenia gastryczne, na które cierpiała w schronisku, to uwięzająca przepuklina pachwinowa. Ze względu na wadę serca oszczędzaliśmy jej do tej pory zabiegów chirurgicznych. Jest starszą sunią, więc nie ma cieczki, ząbki są w opłakanym stanie, ale nie bolą ją, a względy estetyczne były na drugim miejscu. Przy delikatnej dietce przepuklinka uwięzała rzadko, ale teraz są szersze jej wrota i musimy podjąć decyzję o operacji w znieczuleniu ogólnym. Wprawdzie sunia przychodzi sama do odprowadzenia przepukliny, ale jest to coraz częściej.
Nie ukrywam, że obawiam się tej operacji i zwlekam dopóki to możliwe. Jest nadal bardzo wrażliwa na wszelkie ingerencje w jej organizm, przy zwykłym czyszczeniu i płukaniu jej chorego uszka, potrafi ze stresu zgubić połowę sierści.
Musiała przejść piekło na ziemi. Nadal zdarza jej się zerwać przez sen z piskiem i biec przed siebie jak oszalała, cała dygocząca.

Posted

żeby można było wymazać te koszmary z ich serc mój Maksiu przez 2 lata nie mogłam do niego podejść w okularach bo dostawał szału a jak widział jakiś kij to cały się kulił w sobie jest z nami 6,5 roku ale nadal takie napady się zdarzają

Posted

Mika31 napisał(a):
ona jest zdegustowana!!

Raczej jest zaspana :evil_lol:
Tylko wtedy można jaj zdjęcie zrobić, poza tym nie lubi już teraz ubranek. Jak widzi, że otwieram szufladę z ubrankami to zwiewa. Nie wspomnę, że w żadne już się nie mieści.