Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki psiakom mamy zaplanowane remonty na wiosnę :diabloti:
Ja wymianę podłogi w kuchni dzięki mojemu Koliberkowi, a Ty Anitko położenie tapet.
I gospodarka kwitnie dzięki naszym czworonogom :evil_lol:

Posted

bianka0 napisał(a):
Dzięki psiakom mamy zaplanowane remonty na wiosnę :diabloti:
Ja wymianę podłogi w kuchni dzięki mojemu Koliberkowi, a Ty Anitko położenie tapet.
I gospodarka kwitnie dzięki naszym czworonogom :evil_lol:

ja już sama przykleiłam teraz - zerwała małpa kawał tapety!!!małpa i już...
a jaka zadowolona była!!!
ktoś tu powiedział kiedyś No Pupies!!!
prawda...ale nie było wyjścia trza było brać...
szczyle z klatki obok już za TM!

Posted

To fakt, że jak ją się bierze na ręce to już się czuje, że to piesek a nie szczurek. Ale jak przyjemnie ja teraz przytulić i pogłaskać, jak nie czuje się żeberek pod skórą.
Jest dużo żywsza, żywotniejsza, nie śpi tyle co na początku. Zagryza notorycznie Nukę, to jej ulubiona zabawa. Nie chce już nosić sweterków, naturalny tłuszczyk ją grzeje.
No i już bez oporów niezależnie od pogody wybiega co 3 godziny na siusiu, chociaż trzeba zerkać na nią, bo jak się da to nadal zleje się w kuchni :diabloti:
Co do lodówki, to u mnie jest już dla wszystkich zamknięta, ale ona bardzo dobrze zna drogę do kuchni TZ-ta i umie go ślicznie prosić o jedzenie przebierając łapkami i kręcąc ogonkiem jak śmigiełkem. Musiałabym jednemu związać ręce, a drugiemu na stałe zapiąć kaganiec. Nadal jest strasznie żarłoczna.:razz:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Cudna ta malutka perełeczka. W oczach sama niewinność.

W oczach tak, ale już w tym pyszczku kryjącym ostre ząbki raczej widać zadziorność :diabloti:

Posted

operacje by się plastyczną zrobiło...ale szok - są tak podobne...i futro mają podobne..
no la e 4 go psa to nie będę miec
hahahahahahah
chyba, że na DT...
wiesz jaka madra - wali na podkład pampersowy :)

Posted

anita_happy napisał(a):

wiesz jaka madra - wali na podkład pampersowy :)

No to mogę tylko pozazdrościć, bo moje jak im się zdarza w domu, to robią wszędzie tam, gdzie najtrudniej usunąć :diabloti:

Posted

Dawno nas tu nie było - a tu taki pozytywny klimat :) - nie licząc oczywiście podłogi w kuchni ;)

Pozdrawiamy i całujemy Koliberka w nosek.
Cudownie się czyta takie informacje - jeszcze raz dziękujemy
Holly i Maksymilian 101-owie ;)

Posted

Koliberek jest wspaniałym pieskiem, grzeczna, posłuszna, ładnie zgrała się z pozostałymi psiakami, a one już całkowicie przyjęły ją do swojego stada.
Podłogą nie ma się co przejmować, zbierałam się do jej wymiany parę lat, Polcia pmogła mi podjąć decyzję.
Zresztą już coraz rzadziej zdarza jej się siusiać w domu, tylko w nocy jak nie zauważę, że chce wyjść. Sama biegnie do drzwi i czeka, żeby ją wypuścić. Usypia ze mną i Tuptusiem, ale w nocy idzie do swojego kojca, który stoi obok łóżka, tam jej wygodniej.