Mika31 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 to masz dobrze bo z moimi to różnie bywa ale Pik pójdzie na kastracje to mam nadzieje że się poprawi Quote
bianka0 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 A teraz trochę z innej beczki, żeby odpocząć od ,,psiego tematu " Nasz najmniejszy chłopak : Quote
Isadora7 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Mika31 napisał(a):super przystojny!!! Bardzo super przystojny Quote
anita_happy Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 zobacz co miałam :) zostało mi TO TO niewinne jest tylko zdjecie - własnie mi TAPETE ze sciany zdjeła!!!! Quote
bianka0 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Dzięki psiakom mamy zaplanowane remonty na wiosnę :diabloti: Ja wymianę podłogi w kuchni dzięki mojemu Koliberkowi, a Ty Anitko położenie tapet. I gospodarka kwitnie dzięki naszym czworonogom :evil_lol: Quote
anita_happy Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Bianka - a tak swoją drogą. Mozesz juz POLI lodówkę zamknąc - juz pasuje do reszty:P jeszcze kilo i będzie grała w lidze Maluszka i Goliacika Quote
anita_happy Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 bianka0 napisał(a):Dzięki psiakom mamy zaplanowane remonty na wiosnę :diabloti: Ja wymianę podłogi w kuchni dzięki mojemu Koliberkowi, a Ty Anitko położenie tapet. I gospodarka kwitnie dzięki naszym czworonogom :evil_lol: ja już sama przykleiłam teraz - zerwała małpa kawał tapety!!!małpa i już... a jaka zadowolona była!!! ktoś tu powiedział kiedyś No Pupies!!! prawda...ale nie było wyjścia trza było brać... szczyle z klatki obok już za TM! Quote
bianka0 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 To fakt, że jak ją się bierze na ręce to już się czuje, że to piesek a nie szczurek. Ale jak przyjemnie ja teraz przytulić i pogłaskać, jak nie czuje się żeberek pod skórą. Jest dużo żywsza, żywotniejsza, nie śpi tyle co na początku. Zagryza notorycznie Nukę, to jej ulubiona zabawa. Nie chce już nosić sweterków, naturalny tłuszczyk ją grzeje. No i już bez oporów niezależnie od pogody wybiega co 3 godziny na siusiu, chociaż trzeba zerkać na nią, bo jak się da to nadal zleje się w kuchni :diabloti: Co do lodówki, to u mnie jest już dla wszystkich zamknięta, ale ona bardzo dobrze zna drogę do kuchni TZ-ta i umie go ślicznie prosić o jedzenie przebierając łapkami i kręcąc ogonkiem jak śmigiełkem. Musiałabym jednemu związać ręce, a drugiemu na stałe zapiąć kaganiec. Nadal jest strasznie żarłoczna.:razz: Quote
Isadora7 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Cudna ta malutka perełeczka. W oczach sama niewinność. Quote
bianka0 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Isadora7 napisał(a):Cudna ta malutka perełeczka. W oczach sama niewinność. W oczach tak, ale już w tym pyszczku kryjącym ostre ząbki raczej widać zadziorność :diabloti: Quote
bianka0 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Tylko trzeba uszka na druciki usztywnić, bo klapnięte. Quote
anita_happy Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 operacje by się plastyczną zrobiło...ale szok - są tak podobne...i futro mają podobne.. no la e 4 go psa to nie będę miec hahahahahahah chyba, że na DT... wiesz jaka madra - wali na podkład pampersowy :) Quote
bianka0 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 anita_happy napisał(a): wiesz jaka madra - wali na podkład pampersowy :) No to mogę tylko pozazdrościć, bo moje jak im się zdarza w domu, to robią wszędzie tam, gdzie najtrudniej usunąć :diabloti: Quote
Isadora7 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Przyszłam na prośbę Ludwiczka ktorego 2 godziny temu wyprawiłam do nowego domu. Prosił aby pozdrowić Goliacika i resztę janowskiej ferajny Quote
bianka0 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Oby Ludwiczek zaznał już w życiu tylko szczęścia, swoje biedactwo już przeszło. Szorściuszki mają duże zainteresowanie. Quote
holly101 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Dawno nas tu nie było - a tu taki pozytywny klimat :) - nie licząc oczywiście podłogi w kuchni ;) Pozdrawiamy i całujemy Koliberka w nosek. Cudownie się czyta takie informacje - jeszcze raz dziękujemy Holly i Maksymilian 101-owie ;) Quote
bianka0 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Koliberek jest wspaniałym pieskiem, grzeczna, posłuszna, ładnie zgrała się z pozostałymi psiakami, a one już całkowicie przyjęły ją do swojego stada. Podłogą nie ma się co przejmować, zbierałam się do jej wymiany parę lat, Polcia pmogła mi podjąć decyzję. Zresztą już coraz rzadziej zdarza jej się siusiać w domu, tylko w nocy jak nie zauważę, że chce wyjść. Sama biegnie do drzwi i czeka, żeby ją wypuścić. Usypia ze mną i Tuptusiem, ale w nocy idzie do swojego kojca, który stoi obok łóżka, tam jej wygodniej. Quote
yunona Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......co za rozkosz i w oglądaniu i w czytaniu.:multi: Quote
bianka0 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 No to mam następnego parówkowatego kundelka.:p Melvin od niedzieli w hoteliku u funi. http://www.dogomania.pl/threads/200575-MELVIN-warszawski-%C5%BCulik-wyszed%C5%82-z-wi%C4%99zienia.?p=16144301#post16144301 Quote
holly101 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 a ja sobie pozwolę wrzucić link do Konga - jamnikowatego psiurka, którego zaadoptował mój kuzyn (chłopaka nie widziałam od dzieciństwa ale jak widział wyrósł na mężczyznę wielkiego serca), Maluszek walczy z parwowirozą - dziś decydujące chwile. duchowe wsparcie będzie bardzo mile widziane :) http://www.dogomania.pl/threads/199793-Kongo-w-typie-jamniczka-już-w-DS-) Quote
Recommended Posts