Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='matrioszka2']Przepraszam, a na tym ostatnim zdjęciu, to Goliacik - co ? Przewrót próbował ... czy na głowie stanąć..., czy granat mu fryzurkę rozpirzył z lekka ?:lol:

Goliacik to kloszard :):):)

Pola drobniutka jest. Połowa Tuptusia. A Twoja córka to laska ładna, zgrabna :)

A ja właśsnie wstawiłam na stronę kolejne nieszczęście (Danusia już wie)

http://jamniki.eadopcje.org/psiak/77

masakrycznie chudy

Posted

[quote name='matrioszka2']Przepraszam, a na tym ostatnim zdjęciu, to Goliacik - co ? Przewrót próbował ... czy na głowie stanąć..., czy granat mu fryzurkę rozpirzył z lekka ?:lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie matrioszko, Goliacik jak zwykle walczy z piłeczką, ma ją tam schowaną w kudełkach.

http://jamniki.eadopcje.org/psiak/77
O Boże, co ci ludzie zrobili temu psu ! Jak długo musieli się nad nim znęcać, żeby do tego go doprowadzić.

Posted

[quote name='bianka0']Kotłują się wszystkie, tym bardziej podziwiam pozy jamników JamniczejRodziny. Z moimi to by się nie udało :diabloti:

Moich tylko troje a tez nie udaje się ustawić do fotografii.

[quote name='matrioszka2']Jest mój kochany dziczek.

o przeprraszam dziczek to jest mój, mój kochany Kloszardzik

[quote name='bianka0']Tylko Maluszek w tym nie uczestniczy, patrzy z góry i pilnuje porządku, żeby nie było jakiejś rozróby. Zawsze wkracza w odpowiednim momencie i rozdziela.

Jasne Maluszek to Gospodarzyk.

Posted

Ale masz niesforne dzieciaczki,:evil_lol: ja swoich zachęcać do spania nie muszę. Jak tylko wchodzę do sypialni z łazienki i zapalam lampkę nocną już trzepią futro, zeskakując z kanap salonowych i biegusiem do sypialni i hop do swoich wyrek.:p I natychmiast rytualne pomrukiwania -no przykryj mnie! - szczególnie Fercia, a spać chodzimy ca. 3-4 rano. Cały czas mi towarzyszą oczywiście oprócz wylegiwania się na kanapach pochrapują na nich.:evil_lol: Wstają też wtedy kiedy i ja się budzę.:lol:

Posted

Niekoniecznie matrioszko.:shake:
Ale ostatnio mam ich tyle, że jak nauczę się chociaż 10, to odciążę Danusię. ostatnio prawie wszystkie jej ogłoszenia były robione dla moich psiaków.

Posted

Nie wiem czy są grzeczne, nie mam porównania :evil_lol:
Ale na zdjęciach widać mniej więcej jak lubią rozrabiać, dość często muszę podnosić głos żeby uspokoić towarzystwo. Ich wielkim atutem jest brak agresji wobec siebie i do innych psów. Dzięki temu możemy mieć gości ze swoimi psami. Nie atakują ich.

Posted

Mika31 napisał(a):
aż dziw że go ktoś przywiązł za zamkniętym sklepem i o mało nie umarł z głodu

Mika, to jak długo on musiał być przywiązany, że do tego stopnia był wyniszczony ?!!