Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co ciekawego jest na bazarku jeśli można już wiedzieć? Link na fejsie u mnie się nie otwiera.

na bazarku są przepyszne przetwory wykonania Bianki, mniam, mniam...

To może być kwestia tego, że edyseja nie ma w znajomych bianki...

Edysejo, zaproś do grona znajomych: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001825067728 i wtedy spróbuj otworzyć link bazarkowy.

Wydarzenie nie ma opcji publicznej, tylko dla znajomych...

Posted

Myślałam, że skoro wcześniej licytowałam na fejsie to link będzie działał.. Dzięki za namiary, zaraz wyślę zaproszenie. :) Z firmowego konta bo nie mam prywatnego.

Posted

Nie wiem co jest grane bo zostałam zaakceptowana jako znajoma, a nadal nie mogę otworzyć linku. :( Wyczyściłam ciasteczka, zalogowałam się ponownie - też nic nie pomogło. "Niestety, ta treść jest obecnie niedostępna" - tylko tyle mi się wyświetla...

Posted

Czy miody są w tym roku? Miody i jagody najbardziej mnie zwykle interesują. :) Zresztą gdyby nie brak kasy przygarnęłabym bez wahania całą zawartość piwniczki. ;)

Posted

Niestety nie działa, na szczęście można u Bianki robić zamówienie mailowe co też uczyniłam. :) Na razie nie wiem jakie przysmaki są w tym roku w spiżarni, czy są jakieś nowości czy to samo co na wcześniejszych bazarkach... Może jutro w końcu uda mi się zajrzeć na fejsa.

• Upvote 1
Posted

Wysłać PW na dogo też nie mogę i nie wiem czemu (od czasu zmiany forum na "nowe"). Dlatego mam w stopce informację, żeby kontaktować się ze mną mailowo.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

k,NDU2ODM0ODUsNjgxNjgz,f,swiateczna_lini

Zbliżający się Nowy Rok niesie wszystkim nadzieję...

W te piękne i jedyne w roku chwile
chcę złożyć Dorotko Tobie i Pociechom

najlepsze życzenia;
zdrowych, radosnych dni
i tylko szczęścia w Nowym 2016 Roku

z%C5%82oty-nowy-rok-2016.jpg

Bernadka,

Korunia, Nerunio, Maxiulinek, Tinusia, Gajunia i Killerek :)

k,NDU2ODM0ODUsNjgxNjgz,f,swiateczna_lini

• 2 months later...