bianka0 Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Goliacik czuje się świetnie, natomiast Tuptuś ponownie ma wypadnięcie dysku. Od tygodnia jest unieruchomiony w kojcu. Czucie głębokie ma zachowane, więc na razie leczymy zachowawczo. Dostaje leki, robimy masaże no i znowu jest zacewnikowany. Sara zostaje u nas na DT Znowu mogę tylko wstawić miniaturkę. Czy ktoś może polecić moderatora od spraw techniczych, który zareaguje na prośbę naprawienia opcji w profilu ? Chyba będę musiała zrobić bazarek na fb, a nie mam o tym jeszcze pojęcia. Quote
haliza Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Witamy , wczoraj gdzieś czytałam, że trzeba zmienić przeglądarkę na Chrome Gogle i że jest wszystko po staremu Quote
haliza Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Goliacik czuje się świetnie, natomiast Tuptuś ponownie ma wypadnięcie dysku. Od tygodnia jest unieruchomiony w kojcu. Czucie głębokie ma zachowane, więc na razie leczymy zachowawczo. Dostaje leki, robimy masaże no i znowu jest zacewnikowany. Sara zostaje u nas na DT Jeszcze Tuptuś bez zmian , a dziewczynka piękna..... Quote
bianka0 Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Dzięki halizo za podpowiedź, spróbuję. Tak, Tuptuś nadal bez większych zmian, ale ostatnio ta faza też trwała 2 tygodnie. Quote
Mika31 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 biedny Tuptuś , Sara piękna .Ja tez mam ciągłe problemy z wstawianiem zdjęć polecam chrome albo dragon spisują się najlepiej przy nowym dogo Quote
bianka0 Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Niestety jestem zalogowana przez przeglądarkę Chrome Gogle i nadal bez zmian... Quote
mari23 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Handziu ja od lat korzystam z fotosika i nie mam z tym kłopotów. Problem jest z dogomanią, tak jak pisała wcześniej Sarunia, nie mam opcji wstawiania zdjęć, pogrubiania trzcionki itd. Mogę tylko pisać i wstawiać miniaturki. to dokładnie tak, jak ja.... do niedawna miałam problem z logowaniem, a raz zaniast na mój, zalogowało mnie na profil maarit ;) odwiedzam mój ulubiony wątek i pozdrawiam serdecznie ludzi i zwierzaczki :) miałam dzisiaj jamnicze odwiedziny w domu - jamnik Filip znów panu uciekł.... do mnie rzecz jasna.... i wracać nie chciał do pana, który po niego przyjechał.... aż mi smutno na wspomnienie jego błagalnego wzroku " chcę u ciebie zostać" :( Quote
mari23 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Handziu ja od lat korzystam z fotosika i nie mam z tym kłopotów. Problem jest z dogomanią, tak jak pisała wcześniej Sarunia, nie mam opcji wstawiania zdjęć, pogrubiania trzcionki itd. Mogę tylko pisać i wstawiać miniaturki. to dokładnie tak, jak ja.... do niedawna miałam problem z logowaniem, a raz zaniast na mój, zalogowało mnie na profil maarit ;) odwiedzam mój ulubiony wątek i pozdrawiam serdecznie ludzi i zwierzaczki :) miałam dzisiaj jamnicze odwiedziny w domu - jamnik Filip znów panu uciekł.... do mnie rzecz jasna.... i wracać nie chciał do pana, który po niego przyjechał.... aż mi smutno na wspomnienie jego błagalnego wzroku " chcę u ciebie zostać" :( no i proszę - kolejny "wynalazek" nowej dogomanii - dubel.... Quote
haliza Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Niestety jestem zalogowana przez przeglądarkę Chrome Gogle i nadal bez zmian...   To niestety ja w te klocki nie jestem najlepsza Quote
bianka0 Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Witaj mari :) (emotikonek też nie mogę wstawiać) A może by tak porobić zdjęcia Filipkowi i znaleźć mu prawdziwy dom ? O rany wskoczył uśmieszek... Quote
haliza Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Bianko, przypomniałam sobie, że bazarki wstawia Mama Alfika, aktualnie ma lavendowy http://emoty.blox.pl/resource/oczko.gif Quote
magenka1 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 biankaO fajnie,że powróciłaś na dogo stęskniłam się za Twoimi zwierzakami :) Quote
bianka0 Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Witaj magenka :) Całe lato zglądałam tu od czasu do czasu. Ale lato to dla mnie okres wytężonej pracy ( ogród, przygotowanie przetworów na bazarek, sezon urlopowy pracowników )Potem to ulepszanie dogomanii i ...ręce mi opadły. Miałam dzisiaj zacząć wstawiać zdjęcia na bazarku, a okazało się niemożliwe w ogóle jego wystawienie. Jak tam Mazury ? Pewnie jak zawsze piękne, już 10 lat nie mogę się wyrwać z mojego kieratu, żeby tam pojechać. Quote
magenka1 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 mnie dogo też wkurza miałam taki dobry porządek, wszystko pogrupowane a teraz wszystko w jednym Mazury piękne, piękne lato woda w Śniardwy w tym roku ponad 24 stopni, Jest takie fajne miejsce, po drugiej stronie jeziora i po drugiej stronie Mikołajek miejscowość nazywa się Okartowo plaża nieodkryta jeszcze przez turystów jest spokój i cisza. Moi bliscy znajomi tam mieszkają i często tam do nich jeżdżę. Jesień też piękna... Szkoda, że lata u nas takie krótkie. Jak lato się kończy to życie na Mazurach jakby zwalnia taki marazm i stagnacja. Ja mieszkam na Warmii. Kocham Warmię te domu z czerwonej cegły i czerwonej dachówki. Sama mieszkam w takim domu właśnie. Quote
Jo37 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Wystawiaj bazarek z miniaturkami lub bez zdjęć. Wszyscy się czaimy od dłuższego czasu. A Twoje przetwory można kupować w ciemno. Quote
EVA2406 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Wystawiaj bazarek z miniaturkami lub bez zdjęć. Wszyscy się czaimy od dłuższego czasu. A Twoje przetwory można kupować w ciemno. To prawda. Pyszności :) Quote
monikapf Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Bianko zrób tak tak jak pisze Jo 37,codziennie zaglądam i uważam żeby nie przegapić. A na fb po prostu się nieznam.Pozdrawiam. Quote
monikapf Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Bianko zrób tak tak jak pisze Jo 37,codziennie zaglądam i uważam żeby nie przegapić. A na fb po prostu się nieznam.Pozdrawiam. Quote
bianka0 Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Bardzo się cieszę że przetwory Wam smakują :) Ostatnio przeżyłam stres, kiedy zobaczyłam w Biedronce wielkie słoje ogórków, dżemów i różnych sałatek po 3-4 zł. Zwątpiłam w to czy moje przetwory mają jeszcze szansę na przebicie się na rynku. Właściwie jedynym konkretnym zyskiem w ,, naszej produkcji " są owoce i warzywa za darmo, lub za symboliczną cenę kupowane bezpośrednio od ludzi. No i grzyby, które sama za darmo zbieram całymi miesiącami. Ale potem dokładnie przeczytałam skład na etykiecie, było tam dużo dziwnych rzeczy, których w domowej produkcji się nie stosuje. Pewnie będę musiała zrobić z miniaturkami, jestem wściekła na prowadzących to forum. Z racji mojego perfekcjonalizmu dużą przyjemność miałam zawsze z przygotowania graficznej oprawy bazarku, w tym roku dogomania mnie tego pozbawiła :( Quote
Sarunia-Niunia Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 I ja zalogowałam się przez chrome, ale opcji niestety nadal ZERO :( Quote
Mika31 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Bianko twoje przetwory to klasa sama w sobie a nie przemysłowe nie wiadomo co .I cel szczytny , twoje powidła są ze śliwek nie z śliwek i innych owoców.Chętnych na pewno nie zabraknie. Quote
bianka0 Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Dziękuję Mika :) Będzie to nieciekawie wyglądało z minaturkami. Brak pogrubienia trzcionki i możliwości zmiany jej barwy spowoduje że bazarek będzie mało czytelny. A to susz z prawdziwków przygotowany w tym roku do sprzedaży i trochę podgrzybków, kozaków zebranych ,, przy okazji" ;) Quote
Jo37 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 O rany ! U mnie w tym roku nie było grzybów. Quote
haliza Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Dziękuję Mika :) Będzie to nieciekawie wyglądało z minaturkami. Brak pogrubienia trzcionki i możliwości zmiany jej barwy spowoduje że bazarek będzie mało czytelny. A to susz z prawdziwków przygotowany w tym roku do sprzedaży i trochę podgrzybków, kozaków zebranych ,, przy okazji" ;) Bianeczko podpytaj Mamy Alfika, ona pokazuje swoje cudeńka w pełnej krasie Quote
Recommended Posts