JamniczaRodzina. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Tuptuś pewnie jest Twoim osobistym ochroniarzem. Quote
Isadora7 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='JamniczaRodzina.']Tuptuś pewnie jest Twoim osobistym ochroniarzem. Na pewno, widziałam jaki wpatrzony. Ooo widze mojego bandziorka :):): Bianka ja sobie do Ciebie dzisiaj zadzwonię a tymczasem kosz kwiatów Ty już wiesz za co - dziękuję :) Quote
bianka0 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Nie ma za co Isadoro, wydarłam od firmy, niestety krótkie terminy, ale przedstawiciel zapewniał, że spokojnie można wziąć nawet do 3 miesięcy po .:roll: One wszystkie są moimi osobistymi ochroniarzami, TZet nie może nawet za długo popatrzeć bo im się to nie podoba :diabloti: Tylko Frytka jest wierną asystentką męża. Często mu mówię, że tak zakochanej babki to w życiu nie miał i już mieć nie będzie. Tuptuś jest psem wyjątkowym, jego potrzeba ,,przyklejania'' się do człowieka jest niesamowita. Kiedy wracam z pracy przytula się, wkłada kufę pod szyję i dosłownie oddycha mną parę minut. Dopiero potem mogę cokolwiek robić. Takiego psa to jeszcze nie widziałam, tym bardziej, że był 6 lat w zupełnie innym domu, gdzie też był kochany. On nie ma swojego świata jak inne psy, jego światem jest człowiek. Mąż mówi, że gdyby nas rozdzielono, Tuptuś nie przeżyłby, pękłoby mu serduszko. Tylko Lilithki strasznie brak, nawet mojej sprzątaczce.:-( Quote
JamniczaRodzina. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Wiesz Bianko to chyba te czarne tak mają :evil_lol:.Ja też mam osobistego ochroniarza. Quote
bianka0 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Tuptuś jest moim pierwszym gładkim, czarnym jamnikiem. Ale obserwując poszczególne wątki widzę, ze one są najwrażliwsze i najdelikatniejsze , wręcz na granicy lekkiej psychopatii. Nie będę ukrywała że jest on również najinteligentniejszy ze wszystkich. Nawet u mojego męża ( który jest o niego zazdrosny ) jego pomysły wzbudzają podziw. To że potrafi pokazać w czasie aury przedpadaczkowej, że chce żeby mu podać Luminal, znacznie zmniejszyła częstość ataków. Quote
Canaveral-staff Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 moim ulubieńcem z tego watku jest oczywiście Harnaś i bardzo prosze o zdjęcia tego misiaczka Quote
bianka0 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Canaveral-staff napisał(a):moim ulubieńcem z tego watku jest oczywiście Harnaś i bardzo prosze o zdjęcia tego misiaczka Witamy razem z misiaczkiem :multi: W sobotę obiecuję z terenu, jeżeli będzie przyzwoita pogoda. Quote
taxelina Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kochany masz ten zwierzyniec :loveu: Quote
bianka0 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Fryteczka i moja tymczasowiczka Nuka Nuka rozruszała nawet gospodarzyka Maluszka :diabloti: Quote
JamniczaRodzina. Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Figlareczka z tej Nuki musi być jak emeryci wciągają się do zabawy. Quote
yunona Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Zgadzam się w całej rozciągłości, że czarne są niesamowite. Ostatnio o 2 w nocy Harutek szurał miseczką a ja przy kompie. Zajrzałam do kuchni a mój mądrala jedną miseczkę do wody ustawił przy wyjściu z kuchni a drugą pod zlewozmywakiem i tam siedział czekając przesuwał noskiem po kaflach , żebym wreszcie nalała wody. O zgrozo obie były puste. Obśmiałam się i pochwaliłam moją mądralę. On nie szczeka natomiast Fercia tylko głosowo. Quote
wieso Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 przychodzimy z wizyta zapoznawcza, poznalysmy jamniorki i konika, zaplakalysmy za Lilithka, slinka nam splynela gdy zobaczylysmy spizarnie z zapasami, pozazdroscilysmy grzybkow i powiemy ze juz sie od Was nie odczepimy. :)....bo uwielbiamy jamole i lubimy czytac o nich, lubimy wszystkie....a najbardziej te z dziecinstwa....jeden jamolopodobny czarny podpalany a drugi gladkowlosy brazowy.....wiele razy myslalam o kupnie takiego brazowego ale nie mialam odwagi, bo tyle ich jest....tych ktorych nikt nie chce i zawsze jakas bida ze schroniska do mnie zawitala i pozostala ale to nie byl jamolek.... pozdrawiamy Quote
matrioszka2 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 JamniczaRodzina. napisał(a):Figlareczka z tej Nuki musi być jak emeryci wciągają się do zabawy. Niektórzy emeryci tak mają :cool3: .Byle figlarka ich wciągnie. A serce już nie to :eviltong::evil_lol: Quote
bianka0 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 matrioszka2 napisał(a):Niektórzy emeryci tak mają :cool3: .Byle figlarka ich wciągnie. A serce już nie to :eviltong::evil_lol: No to pokazałam ten wpis TZ- towi :diabloti: MASZ U NIEGO PRZERĄBANE :mad: Quote
matrioszka2 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Przecież napisałam , że "NIEKTÓRZY".:siara: To On też ?! :crazyeye::diabloti: Quote
bianka0 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 matrioszka2 napisał(a):Przecież napisałam , że "NIEKTÓRZY".:siara: To On też ?! :crazyeye::diabloti: :shake::shake::shake::shake: Quote
matrioszka2 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Nie gadaj !:turn-l::turn-l::crazyeye: To daj mu te ciasteczka :diabloti:, a ja jeszcze dopiekę - dla pewności.:mad: Quote
bianka0 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Tak, już zaplanowałam przetestowanie ciasteczek :razz: które......specjalnie dla niego upiekłaś. Kochane dziewczyny ( nie cierpię słowa ciotki) jamnikolubne, proszę pomóżcie tym ślicznym jamnikom. Są w bardzo nieciekawym schronie, każdego dnia ślad po nich może zaginąć. http://www.dogomania.pl/threads/196410-Dwa-jamnisie-szukaj%C4%85-domu Quote
taxelina Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Juz ide zagladac do jamnisiow :( A niedlugo mam nadzieje ze Was bede mogla do naszej galeri zaprosic. Quote
bianka0 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 deer_1987 napisał(a):Juz ide zagladac do jamnisiow :( A niedlugo mam nadzieje ze Was bede mogla do naszej galeri zaprosic. Dziękujemy za odwiedziny.:loveu: A ja zapraszam na bazarek dla Korka i Jaśka :p http://www.dogomania.pl/threads/196598-JAMNICZA-SPI%C5%BBARNIA-d%C5%82uuuuga-jak-Korek-i-Jasiek.-Do-30.11.2010.?p=15753001#post15753001 Quote
bianka0 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Przyjechała do nas Polcia :loveu: Quote
matrioszka2 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Jejusiu, jaka ona mniumnia . :crazyeye::loveu:Cudownie, że dotarła.Widać, że zmęczona. No i jak , i jak ? :razz: Jak reszta bandy zareagowała ? Maluszek wylizał i przytulił ?:p Quote
taxelina Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 ale cudkna kruszynka :loveu: zaakceptowana? Quote
bianka0 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Tak, wszystkie psiaki ją zaakceptowały. Tylko ona jeszcze nas nie bardzo, tęskni za hotelikiem u Kikou i pewnie jej zwierzętami. Biedna jest, zupełnie jeszcze zdezorientowana, potrzeba trochę czasu. Jest malutka, jak połowa Frytki. Quote
Recommended Posts