Sarunia-Niunia Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 [FONT=comic sans ms] Kochanemu Goliacikowi i Całej wspaniałej Rodzince Ludzko-Psieskiej; życzę z serca:[/FONT] Quote
bianka0 Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Dziękuję wszystkim za wspaniałe życzenia. Ja również życzę Wesołych i Pogodnych Świąt. Quote
yunona Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Moc Świątecznych Życzeń przesyłają wróżka Ferka, czarodziej Harry oraz wiedźma yun :loveu: Quote
EVA2406 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Też zaglądam w oczekiwaniu na nowe, DOBRE, wiadomości. Quote
bianka0 Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Bez oszałamiających zmian. Ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. Quote
anica Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 I ode mnie również i jeszcze dużo dobrych myśli dla Was:glaszcze: Quote
JamniczaRodzina. Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Dorotko a czy Goliacik przed operacją miał czucie głębokie ? Quote
bianka0 Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 JamniczaRodzina. napisał(a):Dorotko a czy Goliacik przed operacją miał czucie głębokie ? Szczątkowe. Ogólnie nie jest źle, już widać że będzie chodził, lewa nóżka jest już silna, w prawej ma znacznie słabszą siłę mięśniową. W poruszaniu sie przeszkadza mu masa ciała. Jest intensywnie odchudzany, z czego jest strasznie niezadowolony. Pozostałe psy też są na specjalnej, odchudzającej karmie, po nich już widać spadek masy ciała, po Goliaciku jeszcze nie, ze względu na ograniczony ruch. Quote
EVA2406 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 A jaką karmę podajesz? Biedny Goliacik. Nie dość, że każą ćwiczyć, nie może chodzić, to jeszcze kiepsko karmią. Quote
bianka0 Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 EVA2406 napisał(a):A jaką karmę podajesz? Royal Canin Obesitas. Quote
Mika31 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 jamnik na diecie to przekleństwo ja ograniczam Aleks i te spojrzenia i żebractwo , dobrze że czucie wraca Quote
bianka0 Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Dziękuję Mika za życzenia. :loveu: Cieszę się że rok 2013 już się kończy, był dla nas tragiczny. Na sam koniec roku, wczoraj kolega pracujący u mnie dostał rozległego zawału serca. Wierzę, że 2014 będzie lepszy. Quote
anica Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 ... to dokładnie tak samo jak u mnie!... i też wierzę że 2014 będzie dla nas Dobrym Rokiem:loveu: proszę przyjmij Bianko Serdeczne życzenia Szczęśliwego Nowego Roku dla całej rodziny ,zobaczysz będzie lepszy, będzie.... Dobry! Spokojny! Serdeczny! Udany! Życzliwy! Zdrowy! Rodzinny!... no przecież wiesz że tak :) Quote
haliza Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Dorotko,my też życzymy Wam (ja, Tomiczek i Amenda;)) oby ten 13, pechowy został jak najdalej za nami, a nowy okazał się tym szczęśliwym, radosnym dla Ciebie, Rodzinki i tych wszystkich Waszych futrzaczków i oczywiście o ile uda mi się Was odwiedzić Goliacik musi pomykać za piłeczką :evil_lol:.Dobrze, że są postępy i oby teraz w tym Nowym Roku rehabilitacja przebiegała jak najszybciej..... Quote
yunona Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 I od czarodziejów Nalepsze Życzenia Noworoczne ( miałam od Świąt awarię kompa i korzystałam z tableta, ale głównie do prostego pisania i czytania) Quote
Krysia Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Tobiaszek też Życzy Wszystkiego Najlepszego ukochanej cioci:) Quote
bianka0 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Krysia napisał(a):Tobiaszek też Życzy Wszystkiego Najlepszego ukochanej cioci:) Dziękuję Tobiaszkowi i całej jego Wspaniałej Rodzince.:loveu: Mam dobre wiadomości. Dzisiaj Goliatek ( tak wołali na niego w klinice ) biegał za piłeczką na wszystkich czterech łapkach. :multi: Nie załatwia się już na podkładach, musimy go wynosić na dwór. Kiedy byliśmy w piątek u kontroli, lekarze nagrali film z Goliatkiem. Nie mogli uwierzyć, że miesiąc po operacji już porusza się samodzielnie na czterech nóżkach. Wózeczek nie będzie potrzebny.:lol: Quote
Recommended Posts