Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To moja wina, podcinałam róże i naśmieciłam Frytce w ogródku.

PS. Nie tak było sformułowane pytanie. Nie pytałam o efekt końcowy . Efektem końcowym u Frytki jest czyrak a nie saneczkowanie.:cool3:

Posted

faktycznie kolce róży psy dziwnym trafem zbierają na siebie nasza Fiśka bardzo często znosi je na sobie do domu , choć nikt róż nie przycina i rosną sobie w stanie dzikim ....
upodobała sobie przedzieranie się przez ich gąszcz i ma później na sobie prezenty , raz tylko wbiła sobie w poduszkę kolec , ale przykuśtykała o "ludzia" i Kaśka jej wyjęła , z tym chociaż jest dobra , obojętnie co się jej stanie , przybiega na skargę i po pomoc , " bo ona taka biedna i nieszczęśliwa " :lol:

Posted

Z czyrakiem nie ma problemu, kiedy jest oczyszczony ból zmniejsza się z godziny na godzinę. Mamy to szczęście, że nie musimy szukać dzisiaj weterynarza. Sama nie wiem jak przeoczyłam tworzący się naciek na ogonku. Chyba dlatego że zrobił się pod spodem ogonka i nie był widoczny. Dopiero zobaczyłam plamkę na kołderce.

U nas dzisiaj 17 stopni, zaraz będzie zbiorowa kąpiel psiaków.

Dziękuję matrioszko za film z Goliacikiem i moim letnim ogrodem, który pozostał już wspomnieniem:-(

Posted

[quote name='bianka0']Efekt naszej półrocznej pracy zbliża się do finału.:cool3:

Ten moment lubię najbardziej.

Podczytuję Twój wątek , ale to co zobaczyłam to zwaliło mnie z nóg :evil_lol: co za niebotyczna praca a ile dobroci mniam , mniam:eating: , czekam na bazarek.
Uściski dla psiaczków:loveu:, dla konika klepanko :p

Posted

[quote name='bianka0']A tu Nuka zmieniła chłopaka, tym razem sypia z Maluszkiem :evil_lol:
Dobrze, że jest wysterylizowana :roll:

[FONT=Arial Black]SodomYa i GomorYa[/FONT] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Założę im wątek, mam więcej zdjęć. Zresztą muszę je jutro zawieźć do weterynarza, mają coś ze skórą, to zrobię zdjęcia ich mamy.Suczka jest do połowy uda, dłuższa sierść, czarno-biała. Tatusiowie jak zwykle nieznani :cool3:, zresztą jak widać było ich co najmniej dwóch, a żaden nie chce się przyznać.

Posted

Sliczne futrzaczki ,mama jak piszesz wielka ale to chyba niekoniecznie że i one będą super duże
ostatnio córka opowiadała mi co widziała u dalszego sąsiada na podwórku , ludzie mieli owczarka niemieckiego i yorka.... nie wiem który to suka .... ostatnio pojawił się tam szczeniak tzn teraz to już paro miesięczny szczeniak mix yorka i owczarka :crazyeye:
posturę ma owczarka , siodło na grzbiecie również tylko pysk i sierść yorka...
zupełna nieodpowiedzialność :shake:
mam tylko cichą nadzieję że mamusią była jednak owczarzyca
kazałam Kaśce przy okazji zrobić zdjęcie , bo ja w tamte rejony nie chodzę , to taka ślepa uliczka i głupio by było sterczeć pod ogrodzeniem i wypatrywać ;)

Posted

Lilk_a tak mnie te szczeniaki wkurzyły, że napisałam bzdurę :oops:
DO POŁOWY ŁYDKI.

Mam jeszcze prośbę do wszystkich odwiedzających nasz wątek.
W ostatni weekend listopada ma przyjechać do naszej gromadki jamniczka Pola. Będzie miała transport ze Zgorzelca do Łodzi. Dalej już nie. Gdybyście gdzieś widziały możliwość transportu z Łodzi do Lublina, Zamościa lub gdzieś w okolice Polski B pamiętajcie o nas.

Posted

DO POŁOWY ŁYDKI.

no tak .... to różnica i to zasadnicza :evil_lol: .... a już miałam namawiać chłopaka mojej Kaśki na drugiego wielkopsa :eviltong:

Posted

bianka0 napisał(a):
DO POŁOWY ŁYDKI.

Mam jeszcze prośbę do wszystkich odwiedzających nasz wątek.
W ostatni weekend listopada ma przyjechać do naszej gromadki jamniczka Pola. Będzie miała transport ze Zgorzelca do Łodzi. Dalej już nie. Gdybyście gdzieś widziały możliwość transportu z Łodzi do Lublina, Zamościa lub gdzieś w okolice Polski B pamiętajcie o nas.

Kurcze, to źle. Napisałaś już na transportowym ?