matrioszka2 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 No weź ... :oops: Porody i operacja . Co do saneczkowania ... używam papieru toaletowego .Zamiast ...:eviltong: A jak już muszę, to uważam na róże.:razz: Quote
bianka0 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 To moja wina, podcinałam róże i naśmieciłam Frytce w ogródku. PS. Nie tak było sformułowane pytanie. Nie pytałam o efekt końcowy . Efektem końcowym u Frytki jest czyrak a nie saneczkowanie.:cool3: Quote
lilk_a Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 faktycznie kolce róży psy dziwnym trafem zbierają na siebie nasza Fiśka bardzo często znosi je na sobie do domu , choć nikt róż nie przycina i rosną sobie w stanie dzikim .... upodobała sobie przedzieranie się przez ich gąszcz i ma później na sobie prezenty , raz tylko wbiła sobie w poduszkę kolec , ale przykuśtykała o "ludzia" i Kaśka jej wyjęła , z tym chociaż jest dobra , obojętnie co się jej stanie , przybiega na skargę i po pomoc , " bo ona taka biedna i nieszczęśliwa " :lol: Quote
taxelina Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Zamiast grzybkow to Ty pokaz wiecej stadka dziewczyn i chlopcow :) Quote
JamniczaRodzina. Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Pamiętajcie róża jest piękna lecz kole a kłójąc zadaje rany .Biedna Frytusia. Quote
bianka0 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Z czyrakiem nie ma problemu, kiedy jest oczyszczony ból zmniejsza się z godziny na godzinę. Mamy to szczęście, że nie musimy szukać dzisiaj weterynarza. Sama nie wiem jak przeoczyłam tworzący się naciek na ogonku. Chyba dlatego że zrobił się pod spodem ogonka i nie był widoczny. Dopiero zobaczyłam plamkę na kołderce. U nas dzisiaj 17 stopni, zaraz będzie zbiorowa kąpiel psiaków. Dziękuję matrioszko za film z Goliacikiem i moim letnim ogrodem, który pozostał już wspomnieniem:-( Quote
yunona Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='bianka0']Efekt naszej półrocznej pracy zbliża się do finału.:cool3: Ten moment lubię najbardziej. Podczytuję Twój wątek , ale to co zobaczyłam to zwaliło mnie z nóg :evil_lol: co za niebotyczna praca a ile dobroci mniam , mniam:eating: , czekam na bazarek. Uściski dla psiaczków:loveu:, dla konika klepanko :p Quote
bianka0 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 ........i konika :evil_lol: Zdjęcia świeżutkie, po powrocie Harnasia z terenu. Jest naprawdę pięknym chłopakiem :p Quote
yunona Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Chciałam zdrobniale, czule, wiem, że Harnaś to koń (wałach?) porządny.:evil_lol: Ale pięęęęęęęęęękny jest Ci on :loveu::loveu::loveu: Quote
yunona Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Sorry, ale dogo znowu jakieś hopki i zdublował powyższy post.:angryy: Quote
bianka0 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 A tu Nuka zmieniła chłopaka, tym razem sypia z Maluszkiem :evil_lol: Dobrze, że jest wysterylizowana :roll: Quote
Isadora7 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='bianka0']A tu Nuka zmieniła chłopaka, tym razem sypia z Maluszkiem :evil_lol: Dobrze, że jest wysterylizowana :roll: [FONT=Arial Black]SodomYa i GomorYa[/FONT] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
bianka0 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Ręce mi dzisiaj opadły, nawet nie mogę zobaczyć w nich piękna, jetem przerażona tym co je czeka. Czy może ktoś chce szczeniaczka ? bo muszę je rozdać :-( Quote
MaDi Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Cudne te maluchy, wiadomo coś o rodzicach? Quote
bianka0 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Założę im wątek, mam więcej zdjęć. Zresztą muszę je jutro zawieźć do weterynarza, mają coś ze skórą, to zrobię zdjęcia ich mamy.Suczka jest do połowy uda, dłuższa sierść, czarno-biała. Tatusiowie jak zwykle nieznani :cool3:, zresztą jak widać było ich co najmniej dwóch, a żaden nie chce się przyznać. Quote
lilk_a Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Sliczne futrzaczki ,mama jak piszesz wielka ale to chyba niekoniecznie że i one będą super duże ostatnio córka opowiadała mi co widziała u dalszego sąsiada na podwórku , ludzie mieli owczarka niemieckiego i yorka.... nie wiem który to suka .... ostatnio pojawił się tam szczeniak tzn teraz to już paro miesięczny szczeniak mix yorka i owczarka :crazyeye: posturę ma owczarka , siodło na grzbiecie również tylko pysk i sierść yorka... zupełna nieodpowiedzialność :shake: mam tylko cichą nadzieję że mamusią była jednak owczarzyca kazałam Kaśce przy okazji zrobić zdjęcie , bo ja w tamte rejony nie chodzę , to taka ślepa uliczka i głupio by było sterczeć pod ogrodzeniem i wypatrywać ;) Quote
bianka0 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Lilk_a tak mnie te szczeniaki wkurzyły, że napisałam bzdurę :oops: DO POŁOWY ŁYDKI. Mam jeszcze prośbę do wszystkich odwiedzających nasz wątek. W ostatni weekend listopada ma przyjechać do naszej gromadki jamniczka Pola. Będzie miała transport ze Zgorzelca do Łodzi. Dalej już nie. Gdybyście gdzieś widziały możliwość transportu z Łodzi do Lublina, Zamościa lub gdzieś w okolice Polski B pamiętajcie o nas. Quote
lilk_a Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Lilk_a tak mnie te szczeniaki wkurzyły, że napisałam bzdurę :oops: DO POŁOWY ŁYDKI. no tak .... to różnica i to zasadnicza :evil_lol: .... a już miałam namawiać chłopaka mojej Kaśki na drugiego wielkopsa :eviltong: Quote
matrioszka2 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 bianka0 napisał(a):Lilk_a tak mnie te szczeniaki wkurzyły, że napisałam bzdurę :oops: DO POŁOWY ŁYDKI. Mam jeszcze prośbę do wszystkich odwiedzających nasz wątek. W ostatni weekend listopada ma przyjechać do naszej gromadki jamniczka Pola. Będzie miała transport ze Zgorzelca do Łodzi. Dalej już nie. Gdybyście gdzieś widziały możliwość transportu z Łodzi do Lublina, Zamościa lub gdzieś w okolice Polski B pamiętajcie o nas. Kurcze, to źle. Napisałaś już na transportowym ? Quote
bianka0 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Nie, jeszcze nie znam ostatecznej daty, czy to będzie sobota, czy niedziela. Dopiero wtedy będę mogła napisać. Quote
bianka0 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Założyłam wątek szczeniaczkom, zajrzyjcie do nich czasami :crazyeye: http://www.dogomania.pl/threads/196109-NIE-PROSI%C5%81Y-SI%C4%98-NA-TEN-%C5%9AWIAT-5-szczeniaczk%C3%B3w-do-adopcji.?p=15697955#post15697955 Quote
bianka0 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Niezmiennie moja miłość Tuptuś :loveu::loveu::loveu: Mały bandziorek Quote
bianka0 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Pozdrowienia dla Kostek od Fryteczki ( już do nas nie zagląda :-() Quote
Recommended Posts