Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, normalna deprecha.
Dopadł mnie rotavirus, cała noc i dzień z głowy, fatalnie się czuję. A tyle rzeczy miałam dzisiaj zrobić, mogę tylko leżeć. Dogo prawie nie działa.

Posted

bianka0 napisał(a):
Tak, normalna deprecha.
Dopadł mnie rotavirus, cała noc i dzień z głowy, fatalnie się czuję. A tyle rzeczy miałam dzisiaj zrobić, mogę tylko leżeć. Dogo prawie nie działa.

Bianko, zdrówka, zdrówka życzymy!!!!!!!!!!

Posted

Dzisiaj już wszystko OK. Wzięłam się za robotę, no i poczułam głód i zjadłam pierwszy posiłek. :p

bianka0 napisał(a):
Podpiszcie petycję.....
Myślałam że już wiele w życiu widziałam, ale jestem w szoku, mąż też. Dziecku w ogóle nie pokazałam.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/241082-Petycje-proszę-podpiszcie

Miałam duże wątpliwości czy udostępnić tą stronę dziecku. Ale jednak podjęłam decyzję, że jeżeli ma w przyszłości robić to co ja, to musi być twarda.
I dobrze zrobiłam, nie mogła obejrzeć wszystkiego, ale zebrała ok 30 podpisów wśród znajomych.

Posted

Wracając do schronisk w Anglii. Tak, tam psy maja luksusowe warunki, tylko jest ich tam bardzo mało, bo po 14 czy po 30 dniach ( nie pamiętam) jeśli nie zgłosi się właściciel, ani nikt nie zaadoptuje psa, to się go usypia. Do kitu z takim luksusem :(

Bianeczko, piszesz o tym, ze ptaszki są biedne. To fakt. Ja mam przed oknem gniazdko synogarlic, a w nim od prawie dwóch tygodni są jajeczka. Z podziwem patrzę na tych biednych rodziców, którzy dzielnie na zmianę ogrzewają swoje dzieciaczki. A moje koty, siedząc na parapecie, mają telewizję na żywo :)

Posted

Dzisiaj Josef naliczył 158 szpaków !!!!.
Sikorek, wróbelków i synogarlic nie potrafimy zliczyć. Chyba z całego miasta się do nas zlatują, sąsiad ( do tej pory burak nieprzeciętny) też zaczął wywieszać płaty błony na drzewach, zaczynam go trochę lubić.

Miałam dzisiaj porobić zdjęcia drzew oblepionych szpakami, ale Goliacik mi się trochę pochorował i na zmianę masowaliśmy mu tłuściutki brzuszek.
Wieczorem już było trochę lepiej, wstał i czekał na swoją miseczkę, bezskutecznie niestety.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Biedny chudzina....;). Jak możesz nie dać jeść takiemu biedakowi :evil_lol:

No tak, chudzina straszna, jego brzuszek po chorobie podniósł się 3 mm ponad poziom podłogi :diabloti: Już nie zaczepia loczkiem o dywan.

Posted

bianka0 napisał(a):
Już zdrowy, nalał mi na dywan, szuka jedzenia.

No jakoś musi zwrócić na siebie uwagę :diabloti:, bo jeszcze wejdzie Ci w krew pomijać jego posiłki :eviltong:

Posted

haliza napisał(a):
No jakoś musi zwrócić na siebie uwagę :diabloti:, bo jeszcze wejdzie Ci w krew pomijać jego posiłki :eviltong:

Nie da się pomijać posiłków Goliacika, ta bambaryła umie się o nie upomnieć.
A z sikaniem....zawsze mamy kłopoty, pomimo że wychowałam go od szczeniaczka. Jest spokój 2 miesiące, a potem coś w tym łebku się przestawia i zaczyna znaczyć teren. Nie mam na to żadnego sposobu.

Posted

bianka0 napisał(a):
Nie da się pomijać posiłków Goliacika, ta bambaryła umie się o nie upomnieć.
A z sikaniem....zawsze mamy kłopoty, pomimo że wychowałam go od szczeniaczka. Jest spokój 2 miesiące, a potem coś w tym łebku się przestawia i zaczyna znaczyć teren. Nie mam na to żadnego sposobu.

Nie umiem nic doradzić, moje jakoś załapują o co w tym chodzi.

Posted

haliza napisał(a):
Nie umiem nic doradzić, moje jakoś załapują o co w tym chodzi.

No cóż Goliacik może jest uroczy, ale inteligencją nie grzeszy. :diabloti: Jak to piłkarz.

Posted

[B]TINKA
[*][/B]

Dzisiaj minął rok od jej śmierci, a ja ciągle za nią tęsknię.... :-(

[IMG]http://images37.fotosik.pl/1139/ad879647eeed6eb7med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images43.fotosik.pl/1119/60cd08ecc73e8b5emed.jpg[/IMG]

Posted

[CENTER][COLOR=#8b4513][SIZE=6][FONT=comic sans ms][B]
[*]Tineczko
[*]...

[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/5533/dsc0068yj.jpg[/IMG]

Pozostałaś w pamięci i sercu swojej Pani...
w naszych także... i tak już zapewne zostanie...
[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER]

Guest Elżbieta481
Posted

A my wielbicielom Jamniczków życzymy spokojnych świąt,bo wiemy,że wesołe nie będą macie bowiem w pamięci wszystkie ukochane psy-te samotne,te głodne,te opuszczone i katowane..A więc kochani Przyjaciele spokoju!
Ela,Waldek,Rufus