bianka0 Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 danka1234 napisał(a): U nas na szczęscie typowo wiosennie,słonecznie,suchutko ani śladu po zimie i oby juz tak zostało Tylko pozazdrościć, sporo czasu minie zanim do nas wróci wiosna. Quote
JamniczaRodzina. Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Dorotko proszę przekazać Józiowi Naiserdeczniejsze Życzenia Imieninowe Quote
Mika31 Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Wszystkiego co Naj......... dużo zdrowia i piesków:evil_lol: Quote
funia Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 A ja dzisiaj zadzwonię i osobiście mu złoże :eviltong: skontroluje przy okazji ( w wywiadzie tel )czy ma klomba :evil_lol: Quote
funia Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 funia napisał(a):A ja dzisiaj zadzwonię i osobiście mu złoże :eviltong: skontroluje przy okazji ( w wywiadzie tel )czy ma klomba :evil_lol: Przepraszam za niesłowność ....Józiowi zdrowia i sto lat .Ale wczoraj walczyłam z wybuchającym klozetem :angryy:I co odeszłam to mi wypłyneło na pół łazienki .... Quote
bianka0 Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Serdecznie dziękuję za życzenia dla Józia:loveu::loveu::loveu: Przepraszam że nie mogłam wczoraj podziękować, ale u nas znowu dogomania nie działała. Solenizant zastrajkował. :evil_lol: Stwierdził że nie obchodzi w taką pogodę imienin. Nie chce być Józefem Oblubieńcem i przenosi swoje święto na 01. maja na Józefa Robotnika :diabloti: Ale święto było, będziemy je najwyżej obchodzić jeszcze raz :p Quote
bianka0 Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Bardzo zapraszam na kolejny bazarek dla smakoszy : http://www.dogomania.pl/forum/threads/241279-WIEJSKIE-JAJKA-W-MARYNACIE-dla-Melvina-i-trzech-babinek-Do-23-03-2013?p=20617216#post20617216 :lol: Quote
haliza Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Wreszcie dotarłam, mnie też internet nie działa :shake:, no to do ! 05 :p Quote
bianka0 Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Cały poniedziałek po pracy spieszyliśmy się z Józiem żeby przygotować bazarek na wtorek. A tu du....a, dogo w ogóle nie działało. Quote
bianka0 Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Nasze szpaczki zamarzają, siedzą już od tygodnia we wszystkich budkach. Karmimy je psią karmą, zlatują się z całej okolicy. Sikoreczki też głodne, dostają orzechy i słonecznik. Quote
anica Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Ale JAJA!!! :crazyeye: .....faktycznie....JAJA!!! :crazyeye: Quote
haliza Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 U mnie też karmnik ma wzięcie, dosypuję co chwila jak jestem w domu.... Quote
bianka0 Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Dzisiaj było trochę lepiej, dodatnia temperatura, nawet na godzinkę słońce się pokazało. Ptaki mogły się w nim chwilę ogrzać. Quote
bianka0 Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Podpiszcie petycję..... Myślałam że już wiele w życiu widziałam, ale jestem w szoku, mąż też. Dziecku w ogóle nie pokazałam. http://www.dogomania.pl/forum/threads/241082-Petycje-proszę-podpiszcie Quote
Sarunia-Niunia Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 bianka0 napisał(a):Podpiszcie petycję..... Myślałam że już wiele w życiu widziałam, ale jestem w szoku, mąż też. Dziecku w ogóle nie pokazałam. http://www.dogomania.pl/forum/threads/241082-Petycje-proszę-podpiszcie Jezusie Drogi... nawet nie wiem, co napisać... przecież to jest tak okrutne, że aż nieprawdopodobne.... Quote
bianka0 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):Jezusie Drogi... nawet nie wiem, co napisać... przecież to jest tak okrutne, że aż nieprawdopodobne.... Masz rację, to koszmar który się w głowie nie mieści. Quote
yunona Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 bianka0 napisał(a):Podpiszcie petycję..... Myślałam że już wiele w życiu widziałam, ale jestem w szoku, mąż też. Dziecku w ogóle nie pokazałam. http://www.dogomania.pl/forum/threads/241082-Petycje-proszę-podpiszcie Podpisałam, mam nadzieję ,że jakiś oddźwięk będzie, mnóstwo ludzi na świecie podpisuje. Ciemnota jest wszędzie, u nas też niestety, nóż w kieszeni się otwiera jak się czyta takie rzeczy. Oczywiście wrzuciłam na fejsbuka. Quote
bianka0 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Od wczoraj cały czas o tym myślę, szok i zaskoczenie. Do tej pory myślałam że nasz kraj jest bezduszny wobec zwierząt. Ale skala procederu w Hiszpanii przeraża. Wiedziałam że Hiszpania nie jest cywilizowanym krajem, przez 3 lata mieszkała tam i pracowała niańka mojego dziecka. Opowiadała o okrucieństwach wobec zwierząt jakie odbywają się tam na wsiach, o dzikich tradycjach związanych ze świętami chrześcijańskimi ( np. zrzucanie żywej kozy z wieży kościelnej), ale nie sądziłam że tyle ludzi przechodzi obojętnie obok konających psów ,, bo nie są zwierzętami " A Anglia... w ogóle załamka. Zawsze mówiłam Krysi że zazdroszczę jej życia w kraju o uregulowanych przepisach. Bianka w wakacje była w schronisku w Manchesterze i opowiadała jakie warunki mają tam psy, lepsze niż u nas w wielu hotelach. W nic już nie można wierzyć. Quote
haliza Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Straszne to wszystko :-( , kolejny raz utwierdzam się w tym, że człowiek to najbardziej okrutna i bezduszna istota na tym świecie :shake: Quote
Sarunia-Niunia Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 No, u nas zima od wczoraj... dzisiaj rano to siatka ogrodzeniowa wyglądała niczym mur - w oczkach śnieg, no więc biała ściana... Sypało wczoraj od popołudnia, w nocy i dziś do popołudnia... wieczorem zaczęło na nowo.... teraz mamy minus 4 stopnie... Quote
anica Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 ... we Wrocławiu też!... normalna deprecha:shake:.... Quote
Recommended Posts