Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='haliza']A tu coś wygrzebałam jak maminka szaleje z aparatem :evil_lol:

[/QUOTE]

Haliza, zamorduję Cię :mad::mad:
Ładnie to tak cichaczem, z samego rana, zaraz po wyjściu z łóżka ?

Posted

[quote name='bianka0']Haliza, zamorduję Cię :mad::mad:
Ładnie to tak cichaczem, z samego rana, zaraz po wyjściu z łóżka ?[/QUOTE]
...i jeszcze przed poranną kawusią:)

Posted

[quote name='bianka0']Anita, ja naprawdę jeszcze nie wiem czy chcę oddać Muszkę :-(
Przepraszam Cię, ale ta malutka rozruszała nawet Dumiśkę. Nasz basset dzięki niej po raz pierwszy w życiu biega i bawi się z drugim psem, nawet zauważyła istnienie piłeczek i innych zabawek.
Muszka jest wyjątkowa, nawet Fiona ją toleruje. Mam mętlik w głowie, jeszcze nie dojrzałam do jej adopcji.[/QUOTE]

Może wyznacz termin szukania DS np. do końca lutego, jak z ogłoszeń nikt sensowny się nie odezwie będziesz mogła czuć się rozgrzeszona, że u Was zostaje. :razz: Potencjalne domy na zakochanie się w Muszcze będą miały AŻ miesiąc.

Posted

[quote name='bianka0']Haliza, zamorduję Cię :mad::mad:
Ładnie to tak cichaczem, z samego rana, zaraz po wyjściu z łóżka ?[/QUOTE]
A widzisz, a widzisz lepsze to niż kawa, ciśnienie jak się patrzy :evil_lol::diabloti: - mam wymazać :roll:, ba jak mam stracić życie to kto zajmie się moim zwierzyńcem :roll::diabloti:

Posted

[quote name='edyseja']Może wyznacz termin szukania DS np. do końca lutego, jak z ogłoszeń nikt sensowny się nie odezwie będziesz mogła czuć się rozgrzeszona, że u Was zostaje. :razz: Potencjalne domy na zakochanie się w Muszcze będą miały AŻ miesiąc.[/QUOTE]
Ja myślę, że 1 dzień to aż nadto :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='bianka0']Sęk w tym że Muszka nie ma ogłoszeń bo ich nie robię. Ciągle mam wrażenie że nie jest jeszcze gotowa do adopcji :roll:[/QUOTE]
Ja myślę, że Ty jesteś prawie gotowa żeby zamieszkała z Wami :evil_lol: , a malutka jest cudowna i przekochana :loveu:

Posted

[quote name='bianka0']Sęk w tym że Muszka nie ma ogłoszeń bo ich nie robię. Ciągle mam wrażenie że nie jest jeszcze gotowa do adopcji :roll:[/QUOTE]

A ile czasu Muszka już u Was jest? 2-3 miesiące? Bo już straciłam rachubę.

Posted

Myślę podobnie jak Haliza: Muszencja już dawno zdążyła zsocjalizować się ze stadem i jest w pełni gotowa by z nim zamieszkać. ;) Naszym psiakom dogadanie się we wszystkich kwestiach zajęło kilka dni. Wujcio TŻ jest niepowtarzalny, nikt o Muszkę lepiej nie zadba. ;) Czas przyznać przed samymi sobą, że wcale nie chcecie jej oddawać...

Posted

Muszkę bardzo chce zabrać do Anglii Krysia, ale nie wydaje mi się to dobrym pomysłem.
Rozmawiałyśmy że znajdzie w lecie starszą, spokojniejszą sunię, takich Muszek jest wiele. Nasza Muszka musi mieć towarzystwo innych psów lub dzieci, ciągle się musi coś dziać, bo inaczej zacznie im niszczyć rzeczy w domu, tak jak u nas na początku pobytu.

Posted

Bardzo wszystkim dziękuję za życzenia imieninowe :iloveyou:
Czasami sama o nich zapominam, tym przyjemniej kiedy inni o nich pamiętają.

Pączek dzisiaj był tylko jeden i to w biegu, za to miałam furę roboty :-(

Posted

Jeszcze raz serdecznie dziękuję :loveu:
Jestem pełna podziwu dla Was, zawsze pamiętacie o wszystkich imieninach, urodzinach i rocznicach.
Tak jak już się do tego przyznałam, ja często zapominam nawet o swoich :oops: