bianka0 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='haliza']A tu coś wygrzebałam jak maminka szaleje z aparatem :evil_lol: [/QUOTE] Haliza, zamorduję Cię :mad::mad: Ładnie to tak cichaczem, z samego rana, zaraz po wyjściu z łóżka ? Quote
Jagoda1 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='bianka0']Haliza, zamorduję Cię :mad::mad: Ładnie to tak cichaczem, z samego rana, zaraz po wyjściu z łóżka ?[/QUOTE] ...i jeszcze przed poranną kawusią:) Quote
edyseja Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='bianka0']Anita, ja naprawdę jeszcze nie wiem czy chcę oddać Muszkę :-( Przepraszam Cię, ale ta malutka rozruszała nawet Dumiśkę. Nasz basset dzięki niej po raz pierwszy w życiu biega i bawi się z drugim psem, nawet zauważyła istnienie piłeczek i innych zabawek. Muszka jest wyjątkowa, nawet Fiona ją toleruje. Mam mętlik w głowie, jeszcze nie dojrzałam do jej adopcji.[/QUOTE] Może wyznacz termin szukania DS np. do końca lutego, jak z ogłoszeń nikt sensowny się nie odezwie będziesz mogła czuć się rozgrzeszona, że u Was zostaje. :razz: Potencjalne domy na zakochanie się w Muszcze będą miały AŻ miesiąc. Quote
haliza Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='bianka0']Haliza, zamorduję Cię :mad::mad: Ładnie to tak cichaczem, z samego rana, zaraz po wyjściu z łóżka ?[/QUOTE] A widzisz, a widzisz lepsze to niż kawa, ciśnienie jak się patrzy :evil_lol::diabloti: - mam wymazać :roll:, ba jak mam stracić życie to kto zajmie się moim zwierzyńcem :roll::diabloti: Quote
haliza Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='edyseja']Może wyznacz termin szukania DS np. do końca lutego, jak z ogłoszeń nikt sensowny się nie odezwie będziesz mogła czuć się rozgrzeszona, że u Was zostaje. :razz: Potencjalne domy na zakochanie się w Muszcze będą miały AŻ miesiąc.[/QUOTE] Ja myślę, że 1 dzień to aż nadto :evil_lol::diabloti: Quote
bianka0 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Sęk w tym że Muszka nie ma ogłoszeń bo ich nie robię. Ciągle mam wrażenie że nie jest jeszcze gotowa do adopcji :roll: Quote
haliza Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='bianka0']Sęk w tym że Muszka nie ma ogłoszeń bo ich nie robię. Ciągle mam wrażenie że nie jest jeszcze gotowa do adopcji :roll:[/QUOTE] Ja myślę, że Ty jesteś prawie gotowa żeby zamieszkała z Wami :evil_lol: , a malutka jest cudowna i przekochana :loveu: Quote
edyseja Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='bianka0']Sęk w tym że Muszka nie ma ogłoszeń bo ich nie robię. Ciągle mam wrażenie że nie jest jeszcze gotowa do adopcji :roll:[/QUOTE] A ile czasu Muszka już u Was jest? 2-3 miesiące? Bo już straciłam rachubę. Quote
anica Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='bianka0']Już prawie 2 miesiące.[/QUOTE] ......dopiero.....dwa miesiące;) Quote
edyseja Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Myślę podobnie jak Haliza: Muszencja już dawno zdążyła zsocjalizować się ze stadem i jest w pełni gotowa by z nim zamieszkać. ;) Naszym psiakom dogadanie się we wszystkich kwestiach zajęło kilka dni. Wujcio TŻ jest niepowtarzalny, nikt o Muszkę lepiej nie zadba. ;) Czas przyznać przed samymi sobą, że wcale nie chcecie jej oddawać... Quote
bianka0 Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Muszkę bardzo chce zabrać do Anglii Krysia, ale nie wydaje mi się to dobrym pomysłem. Rozmawiałyśmy że znajdzie w lecie starszą, spokojniejszą sunię, takich Muszek jest wiele. Nasza Muszka musi mieć towarzystwo innych psów lub dzieci, ciągle się musi coś dziać, bo inaczej zacznie im niszczyć rzeczy w domu, tak jak u nas na początku pobytu. Quote
haliza Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Więc wszystko zaplanowane i tak trzymać :evil_lol: Quote
edyseja Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Wszelakiej pomyślności i mnóstwa radości (każdego dnia). Quote
anica Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [FONT=georgia]Wszystkiego Najlepszego!!! jak najwięcej Dobrych chwil! a dzisiaj ... fury pączków;)[/FONT] Quote
bianka0 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Bardzo wszystkim dziękuję za życzenia imieninowe :iloveyou: Czasami sama o nich zapominam, tym przyjemniej kiedy inni o nich pamiętają. Pączek dzisiaj był tylko jeden i to w biegu, za to miałam furę roboty :-( Quote
Sarunia-Niunia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [FONT=georgia]To i ja dołączam się do życzeń imieninowych i życzę samego dobra, a w prezencie przy okazji tłustego czwartku serwuję pączusie....[/FONT] Quote
bianka0 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Jeszcze raz serdecznie dziękuję :loveu: Jestem pełna podziwu dla Was, zawsze pamiętacie o wszystkich imieninach, urodzinach i rocznicach. Tak jak już się do tego przyznałam, ja często zapominam nawet o swoich :oops: Quote
Mika31 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 szewc w dziurawych butach chodzi......... Quote
yunona Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Dorotko wybacz , spóźnione ale Najserdeczniejsze Życzenia Imieninowe, spełnienia, szczęścia i czego tylko zapragniesz . Quote
Recommended Posts