Krysia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Pozdrawiam cieplutko:) Zdjęcia wspaniałe :cool3:jak zawsze rodzinne ciepełko:cool1:. Quote
haliza Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Sms-sik wysłany :p, chyba nie widziałaś :roll: - mam nadzieję, że dzisiaj nie złapie Cię prawie ranek :evil_lol: - pozdrowienia dla Wszystkich :buzi: Quote
bianka0 Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 Widziałam SMS, dziękuję za szeleczki i wiadomość :lol: A tu widać jak ciocia haliza tuczy psiaki :mad: Quote
bianka0 Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 A tu ciotki wybierają się na bal. Jeszcze trzeźwe :diabloti: Quote
bianka0 Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 Taki piękny prezent przywiozła Krysia z Anglii dla macochy :diabloti: Weszła na dogomanię i znalazła moją stronkę z pieskami i ich zdjęciami. Zrobiła mi niespodziankę :lol: Quote
yunona Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Dziewczyny super wystrojone na balety :), a prezent wspaniały, mnie osobiście bardzo się podoba, włożyła dziewczyna serce i jest to moim zdaniem bezcenny prezent. Takie lubię. Bo kupić bluzkę czy buty to już nie to samo :) Quote
Mika31 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 super stroje na imprezę a prezent wspaniały Quote
JamniczaRodzina. Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Ale było u Was fajnie tyle futerek :loveu: Cioteczki elegancko wystrojone na balety. Super że wstawilyście fotki.Garnuszek pomysłowy naprawdę fajny upominek.:lol: Quote
anica Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='yunona']Dziewczyny super wystrojone na balety :), a prezent wspaniały, mnie osobiście bardzo się podoba, włożyła dziewczyna serce i jest to moim zdaniem bezcenny prezent. Takie lubię. Bo kupić bluzkę czy buty to już nie to samo :) ... aż się łza w oku kręci!... kubek marzenie!... ona chyba musi Ciebie, kochać Bianco;) Mika31 super stroje na imprezę a prezent wspaniały ... ale, muszę wtrącić ,że ... na pięknych kobietach, tylko tak pięknie się mogą prezentować:p:loveu: Quote
Jagoda1 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Wyglądacie elegancko i szalenie kobieco, na pewno bawiłyście sie wspaniale....:) A takiego stadka zwierzaków - to tylko pozazdrościc! Quote
bianka0 Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 Bawiłyśmy się świetnie prawie do rana :lol: Joosef stanął na wysokości zadania i po równo zabawiał nas obie, chwalił się wszystkim kolegom, że jako jedyny facet przyszedł z dwoma kobietkami. Na przyszły bal zażyczył sobie trzech :diabloti: Kubek wspaniały, można pić i oglądać sobie psiaczki, te które odeszły też. To było dla mnie zaskoczenie, bo nie sądziłam że Krysia odnajdzie strony dogomanii a na nich zdjęcia piesków. Ostatecznie jestem dla niej macochą ( to słowo strasznie brzmi ) :evil_lol: Miałyśmy 10 piesków w domu, wszystkie bardzo grzeczne, zgadzały się ze sobą. Tomiś i Amanda halizki czują się już u nas jak u siebie, nawet nauczyły się stawać w kolejce po smaczki. Myślę że częściej będą do nas zaglądać. Quote
haliza Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 No, dotarłam :loveu:, dopiero nogi wróciły mi do normy he he, balety do 4 rano :roll::diabloti:. poszaleliśmy :evil_lol: - prezent od Krysi z głębi serca, widziałam na własne oczy :p. To futrzaste stadko jest cudowne, pełna dyscyplina :p, no chyba, że Fiona z Tomikiem otrą się o siebie, to troszkę iskrzy ;). Bianeczka umie wyegzekwować posłuch. Moja podopieczna sunia od soboty po sterylce, wszystko dobrze, wraca do zdrówka :lol: ( nie chcę myśleć co by było gdyby tego nie zrobić :-() Quote
moni12 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Piękne kobiety z Was. O psiej grupce nie wspomnę bo to juz wogóle odlot:))A kubek no cóz ..wzrusza bo tyle serca w nim. Quote
EVA2406 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='bianka0']Bawiłyśmy się świetnie prawie do rana :lol: Joosef stanął na wysokości zadania i po równo zabawiał nas obie, chwalił się wszystkim kolegom, że jako jedyny facet przyszedł z dwoma kobietkami. Na przyszły bal zażyczył sobie trzech :diabloti: Kubek wspaniały, można pić i oglądać sobie psiaczki, te które odeszły też. To było dla mnie zaskoczenie, bo nie sądziłam że Krysia odnajdzie strony dogomanii a na nich zdjęcia piesków. Ostatecznie jestem dla niej macochą ( to słowo strasznie brzmi ) :evil_lol: Miałyśmy 10 piesków w domu, wszystkie bardzo grzeczne, zgadzały się ze sobą. Tomiś i Amanda halizki czują się już u nas jak u siebie, nawet nauczyły się stawać w kolejce po smaczki. Myślę że częściej będą do nas zaglądać. Dorotko, w tej sytuacji musisz zaprosić nastepną koleżankę na kolejny bal;) Quote
bianka0 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='EVA2406']Dorotko, w tej sytuacji musisz zaprosić nastepną koleżankę na kolejny bal;)[/QUOTE] Też tak pomyślałam :evil_lol: Obiecałyśmy to Joosefowi. Quote
edyseja Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='bianka0']A tu ciotki wybierają się na bal. Jeszcze trzeźwe :diabloti: Piękne i eleganckie z Was kobitki. :p Ciocia Haliza kokietowała nas kopciuszkiem... :razz: Quote
haliza Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='edyseja']Piękne i eleganckie z Was kobitki. :p Ciocia Haliza kokietowała nas kopciuszkiem... :razz: [/INDENT][/QUOTE] Oj tam, oj tam......:oops: było minęło a psiaczki najpiękniejsze :evil_lol: Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 ha ha ha - jak tak dalej pójdzie to KUBEK bedziesz za rok miała taki 1,5 litrowy:) czad prezent - a ile pracy w odcedzaniu zdjęć i wybieraniu - SZACUN! Bianka - nie dzwonił do Ciebie ten pan co Ci mówiłam - co? Jak nie to dawaj małą czarna na emila :P bezdomne.szydlowiec@wp.pl Jak jej ogłoszeń nie robisz - nie rób, ale ludzie szukają psa podobnego do naszej Muszki (wyszperali ogłoszenie gdzies) - daj to podesle w pakiecie :) obiecałam, ze na weekend podesle a ja cierpliwosci tyle nie mam aby sciagac foty stąd :P Quote
edyseja Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Przepraszam za OT, zapraszam Ciocie na walentynkowe ciasteczka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239375-Szybki-bazar-walentynkowy-kruche-ciastka-i-serca-z-piernika-na-koty-osiedlowe-do-4-02 :) Quote
edyseja Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='haliza']było minęło a psiaczki najpiękniejsze :evil_lol:[/QUOTE] Najbardziej podobają mi się zdjęcia grupowe psiaków, jakie zgodne podczas "tuczenia" w kuchni. ;) Quote
bianka0 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Anita, ja naprawdę jeszcze nie wiem czy chcę oddać Muszkę :-( Przepraszam Cię, ale ta malutka rozruszała nawet Dumiśkę. Nasz basset dzięki niej po raz pierwszy w życiu biega i bawi się z drugim psem, nawet zauważyła istnienie piłeczek i innych zabawek. Muszka jest wyjątkowa, nawet Fiona ją toleruje. Mam mętlik w głowie, jeszcze nie dojrzałam do jej adopcji. Niestety od kilku dni nie mogę odbierać telefonów z nieznanych numerów. Przykra sprawa, ale po 20 latach odezwał się do mnie mąż jakiejś mojej dawnej koleżanki z podstawówki i żąda ode mnie darowizny ( sic!) dużej sumy pieniędzy. Babsko pracując w firmie ubezpieczeniowej okradło ludzi i teraz ma pójść siedzieć. Wyjaśniłam chłopu że nie wchodzi to w grę bo nienawidzę złodziejstwa w jakiejkolwiek formie, ale do niego nic nie dociera. Wydzwania do mnie z różnych nr telefonów, niestety nieświadomy niczego mój mąż podał mu nr mojej komórki :shake: Szlag mnie trafia na głupotę i bezczelność niektórych ludzi. Quote
haliza Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='TeklaTulaLatika&PePa']ha ha ha - jak tak dalej pójdzie to KUBEK bedziesz za rok miała taki 1,5 litrowy:) czad prezent - a ile pracy w odcedzaniu zdjęć i wybieraniu - SZACUN! Bianka - nie dzwonił do Ciebie ten pan co Ci mówiłam - co? Jak nie to dawaj małą czarna na emila :P bezdomne.szydlowiec@wp.pl Jak jej ogłoszeń nie robisz - nie rób, ale ludzie szukają psa podobnego do naszej Muszki (wyszperali ogłoszenie gdzies) - daj to podesle w pakiecie :) obiecałam, ze na weekend podesle a ja cierpliwosci tyle nie mam aby sciagac foty stąd :P Chyba to nie trafiona propozycja :evil_lol:, myślę, że możesz sobie odpuścić, bo wątpię czy jest taki domek na świecie który nadawałby się dla MUSZKI :p Quote
bianka0 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='haliza'] wątpię czy jest taki domek na świecie który nadawałby się dla MUSZKI :p[/QUOTE] Niestety, obawiam się że to może być prawda :roll: Quote
haliza Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) A tu coś wygrzebałam jak maminka szaleje z aparatem :evil_lol: Edited February 2, 2013 by haliza Quote
haliza Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='bianka0']Niestety, obawiam się że to może być prawda :roll:[/QUOTE] Może tak trzeba, staruszki jak to staruszki a tu młodzutka sunia, wulkan energii i te staruszki odnalazły w sobie szczeniaczki :loveu:. U mnie tak było z kociskami, Asik 16 rok a gania się z dziewczynami jak nastolatek :evil_lol: Quote
Recommended Posts