moni12 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Brawa Bianeczko za utarg z bazarku. Ja czekam juz na następny.Wszystko pychotka. Sentymentalnie sie zrobiło na wątku.Tak jak są rodzice , człowiek niezależnie ile ma lat, inaczej funkcjonuje. Ja niestety mam taki okres w zyciu teraz , ze walczę z chorobą taty.Walcze to za duzo powiedziane bo w zasadzie walkę juz przegraliśmy , ale modlę sie ,zeby jak najdłuzej żył bez bólu.Bianko pytałaś o fotki suni, którą znalazłam.Mam , ale ze wstawianiem umnie byle jak. Sunia to była same kosci . Trzymałam ja tydzien i w Nowy Rok zawizłam ją do bdt. Byli w szoku co człowiek moze zrobic z psa a było to po tygodniu juz u mnie. Na chwilę obecną sunia jest w ds. Mam jej foty na fb . Jest cudna. Quote
bianka0 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Dzięki edyseji zrobiło się bardzo sentymentalnie. Nie często nam się to zdarza na stronach dogomanii.:roll: Moni walczcie razem z tatą, warto. Przebieg choroby nigdy nie jest z góry ustalony. My walczyłyśmy razem z mamą 10 lat i warto było. Cieszę się że znalazłaś już suczce dom. Quote
haliza Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ciepło i sentymentalnie się zrobiło :p...... Quote
bianka0 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Poszalejemy halizko :lol: miejsca zamówione, a ja kupiłam dzisiaj sukienkę. Chyba pierwszą od 5 lat :evil_lol: Quote
haliza Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 bianka0 napisał(a):Poszalejemy halizko :lol: miejsca zamówione, a ja kupiłam dzisiaj sukienkę. Chyba pierwszą od 5 lat :evil_lol: O rany, przerażasz mnie bianeczko, będę przy Tobie jak kopciuszek ;):diabloti: Quote
bianka0 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 haliza napisał(a):O rany, przerażasz mnie bianeczko, będę przy Tobie jak kopciuszek ;):diabloti: To raczej niemożliwe. :p Quote
haliza Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Troszkę się denerwuję, znowu Wam na głowę zjadę :roll: (ale i tak się cieszę :loveu:) Quote
bianka0 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Znowu muszę takie rzeczy czytać :mad: Quote
edyseja Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 haliza napisał(a):O rany, przerażasz mnie bianeczko, będę przy Tobie jak kopciuszek ;):diabloti: Kopciuszek to b. ładna dziewczyna tylko odrobinę zaniedbana. ;) Quote
haliza Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='edyseja']Kopciuszek to b. ładna dziewczyna tylko odrobinę zaniedbana. ;)[/QUOTE To chyba nie przemyślane porównanie :roll::diabloti: Quote
bianka0 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Haliza jest i ładna i zadbana, ale pewnie chodzi o tą nową sukienkę :diabloti: Quote
haliza Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 bianka0 napisał(a):Haliza jest i ładna i zadbana, ale pewnie chodzi o tą nową sukienkę :diabloti: Mówią',, jak kwiat róży tylko........ " no pewnie, że o sukienkę, a co :cool3::evil_lol: Quote
bianka0 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Bianka mi ją wybrała, ja się na tym nie znam. Gdyby chodziło o zakupy ubrań do lasu to wiedziałabym co kupić i mogłabym wtedy wydać majątek :lol: Quote
edyseja Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='haliza'] To chyba nie przemyślane porównanie :roll::diabloti: Bo do mnie nie przemawia stwierdzenie "wyglądam przy tobie jak kopciuszek".:D Kopciuszek to niezła laska (bajki nie oglądałaś? :eviltong:), porównywana do niego osoba też czyli mamy na stanie same atrakcyjne kobitki. ;) Quote
edyseja Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 bianka0 napisał(a):Haliza jest i ładna i zadbana, ale pewnie chodzi o tą nową sukienkę :diabloti: Nie chodziło mi o to, że Haliza jest zaniedbana tylko o sam fakt "urodziwości dziewczęcia". ;) Broń Boże o to, że Halizie czegokolwiek brakuje... Quote
haliza Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 edyseja napisał(a):Nie chodziło mi o to, że Haliza jest zaniedbana tylko o sam fakt "urodziwości dziewczęcia". ;) Broń Boże o to, że Halizie czegokolwiek brakuje... Tak, tak "" dziewczęcie "" ( ciut czasem nadszarpnięte :diabloti:) Quote
bianka0 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='edyseja']Broń Boże o to, że Halizie czegokolwiek brakuje... halizie niczego nie brakuje, ja to mogę potwierdzić. Józio w razie czego też może :diabloti: Oto nasz kopciuszek, albo raczej czerwony kapturek. Quote
haliza Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 No może już wystarczy :cool3:, że też musiałam włożyć kij w mrowisko.......i teraz mam za swoje :roll: Quote
bianka0 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 A ja z przyjemnością przypomniałam sobie jesień i nasze wyprawy do lasu. Quote
JamniczaRodzina. Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Życzymy miłej zabawy karnawałowej i poprosimy o foteczki z balu:razz:Halizo fajna cioteczka z Ciebie.:lol: Quote
anica Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']Życzymy miłej zabawy karnawałowej i poprosimy o foteczki z balu:razz:Halizo fajna cioteczka z Ciebie.:lol:[/QUOTE]... O to ,to:loveu:!... (oczywiście,że Haliza to laska!) Quote
haliza Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']Życzymy miłej zabawy karnawałowej i poprosimy o foteczki z balu:razz:Halizo fajna cioteczka z Ciebie.:lol:[/QUOTE] [quote name='anica']... O to ,to:loveu:!... (oczywiście,że Haliza to laska!)[/QUOTE] Całe szczęście, że mi dogo wywala po północy to nie musiałam się rumienić :oops: - zabawa na pewno będzie przednia tylko nie wiem czy ja jeszcze umiem się bawić :roll:, nie była ze 100 lat. Ale z bianeczką i Józiem damy radę może :diabloti: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Dacie rade niezłe z Was laseczki :lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Co taka cisza pobalowa?:diabloti: Quote
bianka0 Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']Co taka cisza pobalowa?:diabloti:[/QUOTE] To cisza na razie przedbalowa, szalejemy w tą sobotę. Mam nadzieję że uda się halizce do nas dojechać, dzisiaj pogoda fatalna. W domu słychać jak kryształki lodu spadające z nieba tłuką o szyby i drzwi balkonowe. I tak już od kilkunastu godzin. Nie pamiętam czegoś takiego, na ziemi kilkudziesięcio centymetrowa warstwa drobnego gradu. Samochodem jeździ się jak saniami, ani sól, ani piasek tego nie bierze. Quote
Recommended Posts