haliza Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 bianka0 napisał(a):Pewnie jak jej sunia urodzi 10 szczeniąt, podniesie larum i poprosi cię o pomoc. Szkoda że wykształcenie nie idzie w parze z inteligencją, szlag mnie trafia na takie osoby. Mnie też, tym bardziej, że ma dom wolno stojący, mieszka sama więc mogła sunię przypilnować a nie wypuścić ją do tabunu psów,. to jej pierwsza cieczka, nawet nie ma 1 roku :-( Quote
bianka0 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Mam nadzieję Halinko, że uda Ci się ją przekonać. Quote
haliza Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Trzymaj kciuki Dorotko ( piszę już 5 raz :cool3:) Quote
anica Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 ... to ja też będę trzymała;) pewnie, teraz już będzie łatwiej panią przekonać....Oby!... Quote
bianka0 Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 haliza napisał(a):Trzymaj kciuki Dorotko ( piszę już 5 raz :cool3:) Mocno trzymam kciuki Halinko, daj znać jak negocjacje. Quote
haliza Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Wyglądam co chwilę przez balkon ale ta włóka jeszcze nie wróciła :cool3:, Gosia uzgodni z vetem żeby została u niego przez kilka dni, tylko jakoś przekonać Maryśkę, eh :shake: Quote
haliza Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='anica']... to ja też będę trzymała;) pewnie, teraz już będzie łatwiej panią przekonać....Oby!...[/QUOTET To nie taka prosta sprawa :roll:, kobieta wykształcona ale totalne Średniowiecze :mad: - kciuki się przydadzą :p Quote
edyseja Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Spotkałam niedawno sąsiadkę - dziewczyna po studiach. Jej suczka miała cieczkę, beztrosko zostawiła ją przed wejściem do sklepu sama wchodząc do środka. Kiedy spytałam czy nie lepiej wysterylizować sunię i mieć spokój odrzekła, że to wbrew naturze. Odparłam, że rak listwy mlecznej i ropomacicze również są naturalne, nic nie powiedziała i poszła... Quote
haliza Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 edyseja napisał(a):Spotkałam niedawno sąsiadkę - dziewczyna po studiach. Jej suczka miała cieczkę, beztrosko zostawiła ją przed wejściem do sklepu sama wchodząc do środka. Kiedy spytałam czy nie lepiej wysterylizować sunię i mieć spokój odrzekła, że to wbrew naturze. Odparłam, że rak listwy mlecznej i ropomacicze również są naturalne, nic nie powiedziała i poszła... ...a jeszcze dzieci z kolejnych miotów :shake: Quote
haliza Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Dorotko zgodziła się :p, ale kciuki nadal wskazane żeby się nie rozmyśliła i żeby wszystko było dobrze:roll: Quote
bianka0 Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 haliza napisał(a):Dorotko zgodziła się :p, ale kciuki nadal wskazane żeby się nie rozmyśliła i żeby wszystko było dobrze:roll: Świetnie Halinko, musisz kuć żelazo póki gorące. Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 wyobraźcie sobie - JA WIELKA, ona duża i OBIE z przodu - ja za kółiem :) Ludzie zabijali się na chodnikach.... przyjechałam do Szydłwoca TYLKO do Urzędu Skarbowego a w urzędzie KTOŚ mnie szukał... * chyba po zwrot podatku tez przyszła ... Quote
haliza Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Pierwsza próba się nie powiodła :shake:, nie ma mowy o założeniu obroży bez właścicielki :shake: Quote
bianka0 Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 haliza napisał(a):Pierwsza próba się nie powiodła :shake:, nie ma mowy o założeniu obroży bez właścicielki :shake: O rany, szkoda że się nie udało, już byłoby po wszystkim :-( Anita ta suczka jest śliczna, pasuje do Ciebie. Zostawisz ją sobie ? W pewnym momencie już jest wszystko jedno czy ma się 4 psy, czy 8 :cool3: Quote
haliza Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 bianka0 napisał(a):O rany, szkoda że się nie udało, już byłoby po wszystkim :-( Dorotko najgorsze jest to, że ona utwierdza się w tym, że my robimy jej krzywdę i ona nie chce w tym uczestniczyć :shake:, a poza tym boję się, że jak to dłużej potrwa to się rozmyśli :-( - sunia ma pogryzione jedno ucho po tych amorach :placz: Quote
bianka0 Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Szkoda że nie mogę pomóc na odległość. Quote
anica Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 haliza napisał(a):Dorotko najgorsze jest to, że ona utwierdza się w tym, że my robimy jej krzywdę i ona nie chce w tym uczestniczyć :shake:, a poza tym boję się, że jak to dłużej potrwa to się rozmyśli :-( - sunia ma pogryzione jedno ucho po tych amorach :placz: ... mocno zaciśnięte:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
bianka0 Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Wszyscy kochają Muszkę, nawet księżniczka Dumisia pozwala jej przytulać się do siebie. :razz: Muszka jest zakochana w Tuptusiu, a Tuptuś w niej. Odbiła mi faceta :mad: Najpierw wymyła mu uszko, oczka a potem przytuliła się do niego. Quote
haliza Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Amory, amory.......ciekawe jak ją oddacie :roll::loveu:.....( sunia dzisiaj jadła z ręki i pokazała mi wieczorem brzuszek;), właścicielka uciekła :shake:) Quote
danka1234 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 bianka0 napisał(a): Muszka jest zakochana w Tuptusiu, a Tuptuś w niej. Odbiła mi faceta :mad: To może bedzie to dobry pretekst do napisania dla niej tekstu ogłoszeniowego? Quote
haliza Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 danka1234 napisał(a):To może bedzie to dobry pretekst do napisania dla niej tekstu ogłoszeniowego? Chyba niekoniecznie :evil_lol::diabloti: Quote
bianka0 Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 danka1234 napisał(a):To może bedzie to dobry pretekst do napisania dla niej tekstu ogłoszeniowego? Wiem, wiem Danusiu że powinnam, będzie coraz trudniej. Ale Muszeńka wnosi tyle radości i kotłowaniny do naszego domu..... Jamniczka z Puław została już adoptowana. haliza napisał(a):sunia dzisiaj jadła z ręki i pokazała mi wieczorem brzuszek;-), właścicielka uciekła :shake:) To może Halinko będzie łatwiej najpierw złapać babę i pierwszą ją ciachnąć. Może dobrze jej to na głowę zrobi :cool3: Quote
Recommended Posts