Isadora7 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ∗∗∗∗∗2013∗∗∗∗∗ .•´ (¸.•` * ¸).•´ (¸.•` * ¸) ░░░░░▓███▓¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░▓█████▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░░▓███▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░ *;;;;;;;;;*¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░* ;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░ * ;;;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░▓█████▓ .•´ (¸.•` * ¸) * ░░░▓███████▓ * ¸) * ¸) ░░▓█████████▓ * ¸) * ¸) ░▓███████████▓ ;o* * ¸) ▓█████████████▓ ;* o;* ▓███░░░░░░░▀▀▀▓ o; o ▓███░░█████████████ ▓███░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░█▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░░█▒▒▒▒▒█ ▓███░░░2░░█▒▒▒█ ▓███░░░0░░░████ ▓███░░░1░░░▌██▌ ▓███░░░3░░░▌██▌ ▓███░░░░░░░▌██▌ ░▓██░░░░░░▓████▓ ░░▓███▓ ▓████████▓ ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* Quote
Sarunia-Niunia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [FONT=georgia]Dorotko, dla Ciebie, Józia, Bianki i całej Rodzinki, a także dla całej Wspaniałej Przygarniętej Gromadki [/FONT][FONT=georgia] tylko dobra na cały Nowy Rok 2013!!! [/FONT] Quote
haliza Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='bianka0']Serdecznie wszystkim dziękuję za życzenia :loveu::loveu::loveu: Dziękuję że o nas pamiętacie. My po raz kolejny spędzamy Sylwestra w domu ze względu na psy. Dumka, Maluszek i Tuptuś szaleją kiedy słyszą petardy. :-( Na poprawienie humoru https://www.youtube.com/watch?v=84jRsz8lq5c My też w domku - to jest nas więcej :loveu:( u mnie chwilowo zero reakcji na strzelanie :crazyeye:, zobaczymy co będzie dalej :p) Quote
bianka0 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 U mnie już strzelają, mam trzy trzęsące się galarety wciśnięte za moimi plecami. Wkraczam z Luminalem zanim Maluszek zacznie wymiotować. Quote
JamniczaRodzina. Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 U nas już od trzech dni strzelają a teraz coraz intensywniej.My też w domciu z jamnikami.:lol: Quote
bianka0 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 JamniczaRodzina. napisał(a):My też w domciu z jamnikami.:lol: To witamy w klubie :loveu: Czy Wasze jamniki boją się wystrzałów? Quote
JamniczaRodzina. Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 U nas tylko Tosia się boi ale to nie taki strach jak bał się Groszek i Rulon to było straszne w mysią dziurę by weszli.Oni burze potrafili przewidzieć na pól dnia na przód.:shake: Quote
Isadora7 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 U mnie rude mają zlew na strzały za to Ganga robi za brygadę, uskutecznia taniec chińskich chorągiewek na wysokości lamperii. Amok totalny. Quote
bianka0 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Dumka z Maluszkiem wymiotują, ślinią się. Zupełnie nie ma z nimi kontaktu. To jest prawdziwy paniczny strach. Tuptuś jest niespokojny, skacze z miejsca na miejsce, liże łapy, szaleje, pcha się na ręce, żeby za chwilę biegać po domu. Dobrze że pozostałe 5 nie reagują tak szaleńczo, ale również nie są zadowolone z wystrzałów. Zaraz zaczną działać leki, troszkę po nich przysną. Quote
danka1234 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wszystkiego dobrego w Nowym 2013 Roku Oby był lepszy od poprzedniego a przynajmniej nie gorszy. Quote
bianka0 Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Dziękujemy Danusiu :loveu: Jakoś przeżyliśmy sylwestrową noc. Dumka i Maluszek odsypiają szaleństwo, Tuptusia nic nie ruszyło. :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Ja dopiero wstałam. Ganga dała koncert, fruwała, skakała po regałach zeskakiwała i tak w kółko z prędkością światła. Biorąc pod uwagę fakt ze ma wadę genetyczną (wyskakujące rzepki) to masakra. A oczy miała wyłupiaste ze strachu jak żaba. Rambo jest bradzo uczuciowy, ma szczegółną wrażliwość jak padaczkowiec. No to chodził za Gangą całował, przytulał denerwował się. I szczał, szczał, szczał, szczał (poszlo 8 zmian z łóżka 9 teraz piorę, piore, piorę...). Aż w końcu podałam Gandze luminal i Rambiemu dodatkowy. Zrobiło się spokojnie po ~30 minutach. Quote
bianka0 Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Wyciągnęłam sylwestrowe czapeczki, chciałam porobić im zdjęcia, ale jak zaczęły się wystrzały to podstawowe akcesoria to były ścierki do podłogi. Zawsze wyszukuję film, gdzie jest strzelanina, nastawiam na całą głośność telewizor i trochę jest lepiej. Luminal podaję półtorej godziny przed północą, wtedy są już senne i oszołomione. Dziewczyny po Sylwestrze : Wiem że muszę napisać tekst do ogłoszeń dla Muszki, Danusia czeka z ogłoszeniami. Piszę go od rana......:-( Nie idzie mi. Quote
bianka0 Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Cisza, spokój, nikt nie strzela. Popołudniowa sjesta. Quote
haliza Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wreszcie złapały oddech :loveu:, mam nadzieję, że nie ma poprawki z rozrywki :mad:.....u nas cisza....aż w uszach dzwoni :p Quote
bianka0 Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Była o zmroku, ale bardzo krótko. Całe szczęście kryzys i petardy coraz droższe. Quote
haliza Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 bianka0 napisał(a):Była o zmroku, ale bardzo krótko. Całe szczęście kryzys i petardy coraz droższe. A no właśnie, ....u nas nadal cicho...... Quote
Celina12 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 U nas też troszkę dziś postrzelali ale w miarę cicho jest....okazało się,że Fokus boi sie wystrzałów.... A u WAS jak widzę wszyscy zmęczeni i taki spokój bije w ten pierwszy dzień Nowego Roku.... Quote
Sonka95 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Witamy się pierwszy raz :D U nas jeszcze niekiedy teraz strzelają :/ Ale w tym roku było o wiele więcej petard niż rok temu ... Quote
bianka0 Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Sonka95 napisał(a):Witamy się pierwszy raz :D U nas jeszcze niekiedy teraz strzelają :/ Ale w tym roku było o wiele więcej petard niż rok temu ... Witaj :lol: Nigdy nie uda mi się zauważyć czy jest ich więcej, czy mniej. Dla mnie i psów zawsze jest ich za dużo.:evil_lol: Rozmawiałam dzisiaj z halizą nad fenomenem rozrzutności ludzi jeżeli chodzi o petardy. Pojedyncza petarda nie ma wcale uroku, odpalenie jej to jakiś odruch atawistyczny, a spore pieniądze idą z hukiem i krótkim błyskiem w powietrze. Celina12 napisał(a): A u WAS jak widzę wszyscy zmęczeni i taki spokój bije w ten pierwszy dzień Nowego Roku.... Już wszystko wróciło do normy, wrócił apetyt i chęć do zabawy. Quote
JamniczaRodzina. Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 U nas tak wspaniale strzelali ,że dom dalszego sąsiada poszedł z dymem.:shake:Teraz jest jeszcze moda na lampiony latające nie robią huku ale stwarzają chyba gorsze zagrożenie pożarem. Quote
danka1234 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 bianka0 napisał(a): Wiem że muszę napisać tekst do ogłoszeń dla Muszki, Danusia czeka z ogłoszeniami. Piszę go od rana......:-( Nie idzie mi. No nie idzie ale się nie dziwię,pewnie na samą myśl o oddaniu kruszynki serce boli. Quote
bianka0 Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 danka1234 napisał(a):No nie idzie ale się nie dziwię,pewnie na samą myśl o oddaniu kruszynki serce boli. Strasznie Danusiu i to jest ta przyczyna że zwlekam z napisaniem tekstu :oops: Uwielbiam ją i wszystkie psy też bardzo ją lubią. Cały dzień dzisiaj noszę ją na rękach i przytulam, na myśl co będzie czuła kiedy ją oddam, słabo mi się robi. Quote
Recommended Posts