Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
∗∗∗∗∗2013∗∗∗∗∗

.•´ (¸.•` * ¸).•´ (¸.•` * ¸)
░░░░░▓███▓¸.•´ (¸.•` * ¸)
░░░░▓█████▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸)
░░░░░▓███▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸
░░░░ *;;;;;;;;;*¸.•´ (¸.•` * ¸)
░░░░* ;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸)
░░░ * ;;;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸)
░░░░▓█████▓ .•´ (¸.•` * ¸) *
░░░▓███████▓ * ¸) * ¸)
░░▓█████████▓ * ¸) * ¸)
░▓███████████▓ ;o* * ¸)
▓█████████████▓ ;* o;*
▓███░░░░░░░▀▀▀▓ o; o
▓███░░█████████████
▓███░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█
▓███░░░░█▒▒▒▒▒▒▒█
▓███░░░░░█▒▒▒▒▒█
▓███░░░2░░█▒▒▒█
▓███░░░0░░░████
▓███░░░1░░░▌██▌
▓███░░░3░░░▌██▌
▓███░░░░░░░▌██▌
░▓██░░░░░░▓████▓
░░▓███▓ ▓████████▓ ∗
,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* 

Posted

[quote name='bianka0']Serdecznie wszystkim dziękuję za życzenia :loveu::loveu::loveu:
Dziękuję że o nas pamiętacie.

My po raz kolejny spędzamy Sylwestra w domu ze względu na psy.
Dumka, Maluszek i Tuptuś szaleją kiedy słyszą petardy. :-(

Na poprawienie humoru

https://www.youtube.com/watch?v=84jRsz8lq5c
My też w domku - to jest nas więcej :loveu:( u mnie chwilowo zero reakcji na strzelanie :crazyeye:, zobaczymy co będzie dalej :p)

Posted

Dumka z Maluszkiem wymiotują, ślinią się. Zupełnie nie ma z nimi kontaktu. To jest prawdziwy paniczny strach.
Tuptuś jest niespokojny, skacze z miejsca na miejsce, liże łapy, szaleje, pcha się na ręce, żeby za chwilę biegać po domu.
Dobrze że pozostałe 5 nie reagują tak szaleńczo, ale również nie są zadowolone z wystrzałów. Zaraz zaczną działać leki, troszkę po nich przysną.

Posted

Ja dopiero wstałam. Ganga dała koncert, fruwała, skakała po regałach zeskakiwała i tak w kółko z prędkością światła. Biorąc pod uwagę fakt ze ma wadę genetyczną (wyskakujące rzepki) to masakra. A oczy miała wyłupiaste ze strachu jak żaba. Rambo jest bradzo uczuciowy, ma szczegółną wrażliwość jak padaczkowiec. No to chodził za Gangą całował, przytulał denerwował się. I szczał, szczał, szczał, szczał (poszlo 8 zmian z łóżka 9 teraz piorę, piore, piorę...). Aż w końcu podałam Gandze luminal i Rambiemu dodatkowy. Zrobiło się spokojnie po ~30 minutach.

Posted

Wyciągnęłam sylwestrowe czapeczki, chciałam porobić im zdjęcia, ale jak zaczęły się wystrzały to podstawowe akcesoria to były ścierki do podłogi.
Zawsze wyszukuję film, gdzie jest strzelanina, nastawiam na całą głośność telewizor i trochę jest lepiej.
Luminal podaję półtorej godziny przed północą, wtedy są już senne i oszołomione.

Dziewczyny po Sylwestrze :

Wiem że muszę napisać tekst do ogłoszeń dla Muszki, Danusia czeka z ogłoszeniami.
Piszę go od rana......:-( Nie idzie mi.

Posted

U nas też troszkę dziś postrzelali ale w miarę cicho jest....okazało się,że Fokus boi sie wystrzałów....

A u WAS jak widzę wszyscy zmęczeni i taki spokój bije w ten pierwszy dzień Nowego Roku....

Posted

Sonka95 napisał(a):
Witamy się pierwszy raz :D U nas jeszcze niekiedy teraz strzelają :/ Ale w tym roku było o wiele więcej petard niż rok temu ...

Witaj :lol:

Nigdy nie uda mi się zauważyć czy jest ich więcej, czy mniej. Dla mnie i psów zawsze jest ich za dużo.:evil_lol:
Rozmawiałam dzisiaj z halizą nad fenomenem rozrzutności ludzi jeżeli chodzi o petardy. Pojedyncza petarda nie ma wcale uroku, odpalenie jej to jakiś odruch atawistyczny, a spore pieniądze idą z hukiem i krótkim błyskiem w powietrze.

Celina12 napisał(a):

A u WAS jak widzę wszyscy zmęczeni i taki spokój bije w ten pierwszy dzień Nowego Roku....

Już wszystko wróciło do normy, wrócił apetyt i chęć do zabawy.

Posted

bianka0 napisał(a):

Wiem że muszę napisać tekst do ogłoszeń dla Muszki, Danusia czeka z ogłoszeniami.
Piszę go od rana......:-( Nie idzie mi.

No nie idzie ale się nie dziwię,pewnie na samą myśl o oddaniu kruszynki serce boli.

Posted

danka1234 napisał(a):
No nie idzie ale się nie dziwię,pewnie na samą myśl o oddaniu kruszynki serce boli.

Strasznie Danusiu i to jest ta przyczyna że zwlekam z napisaniem tekstu :oops:
Uwielbiam ją i wszystkie psy też bardzo ją lubią. Cały dzień dzisiaj noszę ją na rękach i przytulam, na myśl co będzie czuła kiedy ją oddam, słabo mi się robi.