bianka0 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Krysiu czy to Tobiaszek i Riki ? http://images35.fotosik.pl/1753/000bb01545fadf82.jpg Quote
bianka0 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 U nas pod nogami ciągle się coś kotłuje, kokosi, przewraca. :evil_lol: Wesoło jest. Quote
Krysia Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Bardzo mi przykro ale to Toffik i Riki a Tobiaszek nie chciał pozować tz.śpiochnał na kanapie a młode wpychały się przed obiektyw jak tylko mogły:lol:.Ta sesja zdjęciowa miała być mojej córki Moniki i choinki:evil_lol:. Jeśli chcesz to wstawię kilka na stronę Tobka:diabloti: Quote
Krysia Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Wiem coś o tym kokoszeniu :evil_lol:chi chi:evil_lol: Quote
bianka0 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Krysia napisał(a):Bardzo mi przykro ale to Toffik i Riki a Tobiaszek nie chciał pozować tz.śpiochnał na kanapie a młode wpychały się przed obiektyw jak tylko mogły:lol:.Ta sesja zdjęciowa miała być mojej córki Moniki i choinki:evil_lol:. Jeśli chcesz to wstawię kilka na stronę Tobka:diabloti: Krysiu ja ich w ogóle nie rozróżniam :evil_lol: Pewnie że chcę Tobiaszka :iloveyou: Co do kokoszenia to wyobraź sobie osiem futer szalejących po domu, to dopiero radość. Quote
bianka0 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 A teraz nasz gość honorowy : basset Bodzio ali123. Quote
Krysia Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Specjalnie dla cioteczki Dorotki:diabloti: Tobi z brudnym brzuszkiem (wróciłem z wypadu na dwór):diabloti::evil_lol: Quote
bianka0 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Krysiu dziękuję za Tobiaszka :Rose: On jest śliczny, jego brzuszek też. Quote
JamniczaRodzina. Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Basset Bodzio uroczy.My też mamy jamnikobsseta tylko w wersji gładkiej.:evil_lol: Quote
bianka0 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 JamniczaRodzina. napisał(a):Basset Bodzio uroczy.My też mamy jamnikobsseta tylko w wersji gładkiej.:evil_lol: Czy myślisz o Amisiu ? Quote
JamniczaRodzina. Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Tak Dorotko o Amisiu on ma troszkę cech z zchowań jak i wyglądu bassetów jest uparty ma wspaniały węch . Quote
bianka0 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Amiś to jednak połowa basseta :p One są jednak olbrzymie, Alicja mówiła że Bodzio jest mniejszy od Bazyla, a waży bagatelka - ponad 30 kg. Z Dumisią to dla nas olbrzymie zaskoczenie, bardzo często mówiliśmy że przypomina basseta szorstkowłosego, nie mając pojęcia że takie są. Wszyscy goście zawsze się śmieli z Dumisi że jest olbrzymim jamnikiem, rodzina nazywała ją jamnikiem XXL, waży 17,5 kg. Dopiero Ala, która ją po raz pierwszy zobaczyła uświadomiła nam że są bassety szorstkowłose -petit basset griffon verdeen. :evil_lol: Quote
anica Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Piękne Świąteczne Futerka, tak naprawdę jak się przyjrzeć kazdemu z osobna to jest w nim coś pięknego... wyjątkowego:loveu:!!... czyż można wymarzyć, sobie piękniejsze Święta :tree1: Tobi w tej pozie do zacałowania:loveu: Quote
haliza Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Ale piękna sesja, futerka urocze i kochane :loveu:, ale Dumisia :crazyeye:........Dumisia zaskoczyła wszystkich, kto by pomyślał, że to taki rasowiec (a swoją drogą na ulicy ląduje wszystko :-(, a mówią, ze jak ktoś zapłaci pieniądze to będzie bardziej dbał o pieska :shake:). Zdjęcia robione już nowym aparatem ? :diabloti: Quote
bianka0 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 haliza napisał(a):, ale Dumisia :crazyeye:........Dumisia zaskoczyła wszystkich, kto by pomyślał, że to taki rasowiec Ja myślę że Dumiś to jest tylko w typie rasy, do wzorca to jej pewnie wiele brakuje tak jak większości naszym jamnikom :evil_lol: Jedyny rasowiec w moim gronie to Tuptuś. Ale nareszcie mamy odpowiedź skąd biorą się takie olbrzymie jamniki jak Dumka :p Tak Halinko zdjęcia robione już nowym aparatem, ale jeszcze ćwiczę. Quote
haliza Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Są super, ale jak nabierzesz wprawy to padniemy z wrażenia :evil_lol: - a co to za aparat ? ( piesia u Murki nie będzie :-() Quote
bianka0 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 haliza napisał(a):Są super, ale jak nabierzesz wprawy to padniemy z wrażenia :evil_lol: :crazyeye: ( piesia u Murki nie będzie :-() Dlaczego pieska nie będzie :crazyeye: Odszedł ? Quote
haliza Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 bianka0 napisał(a):Dlaczego pieska nie będzie :crazyeye: Odszedł ? Zapadła decyzja taka nie inna :shake:, odszedł w Wigilię :-( Quote
bianka0 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Tak mi przykro :-( Zawsze najbardziej szkoda mi staruszków, przynajmniej już nie cierpi. Aparat to olympus, ma wiele opcji, ale potrzebuję trochę czasu. Quote
Recommended Posts