Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo mi przykro ale to Toffik i Riki a Tobiaszek nie chciał pozować tz.śpiochnał na kanapie a młode wpychały się przed obiektyw jak tylko mogły:lol:.Ta sesja zdjęciowa miała być mojej córki Moniki i choinki:evil_lol:. Jeśli chcesz to wstawię kilka na stronę Tobka:diabloti:

Posted

Krysia napisał(a):
Bardzo mi przykro ale to Toffik i Riki a Tobiaszek nie chciał pozować tz.śpiochnał na kanapie a młode wpychały się przed obiektyw jak tylko mogły:lol:.Ta sesja zdjęciowa miała być mojej córki Moniki i choinki:evil_lol:. Jeśli chcesz to wstawię kilka na stronę Tobka:diabloti:

Krysiu ja ich w ogóle nie rozróżniam :evil_lol:

Pewnie że chcę Tobiaszka :iloveyou:
Co do kokoszenia to wyobraź sobie osiem futer szalejących po domu, to dopiero radość.

Posted

Amiś to jednak połowa basseta :p
One są jednak olbrzymie, Alicja mówiła że Bodzio jest mniejszy od Bazyla, a waży bagatelka - ponad 30 kg.
Z Dumisią to dla nas olbrzymie zaskoczenie, bardzo często mówiliśmy że przypomina basseta szorstkowłosego, nie mając pojęcia że takie są. Wszyscy goście zawsze się śmieli z Dumisi że jest olbrzymim jamnikiem, rodzina nazywała ją jamnikiem XXL, waży 17,5 kg. Dopiero Ala, która ją po raz pierwszy zobaczyła uświadomiła nam że są bassety szorstkowłose -petit basset griffon verdeen. :evil_lol:

Posted

Piękne Świąteczne Futerka, tak naprawdę jak się przyjrzeć kazdemu z osobna to jest w nim coś pięknego... wyjątkowego:loveu:!!...
czyż można wymarzyć, sobie piękniejsze Święta :tree1:
Tobi w tej pozie do zacałowania:loveu:

Posted

Ale piękna sesja, futerka urocze i kochane :loveu:, ale Dumisia :crazyeye:........Dumisia zaskoczyła wszystkich, kto by pomyślał, że to taki rasowiec (a swoją drogą na ulicy ląduje wszystko :-(, a mówią, ze jak ktoś zapłaci pieniądze to będzie bardziej dbał o pieska :shake:). Zdjęcia robione już nowym aparatem ? :diabloti:

Posted

haliza napisał(a):
, ale Dumisia :crazyeye:........Dumisia zaskoczyła wszystkich, kto by pomyślał, że to taki rasowiec

Ja myślę że Dumiś to jest tylko w typie rasy, do wzorca to jej pewnie wiele brakuje tak jak większości naszym jamnikom :evil_lol: Jedyny rasowiec w moim gronie to Tuptuś.
Ale nareszcie mamy odpowiedź skąd biorą się takie olbrzymie jamniki jak Dumka :p

Tak Halinko zdjęcia robione już nowym aparatem, ale jeszcze ćwiczę.

Posted

haliza napisał(a):
Są super, ale jak nabierzesz wprawy to padniemy z wrażenia :evil_lol: :crazyeye:
( piesia u Murki nie będzie :-()

Dlaczego pieska nie będzie :crazyeye: Odszedł ?