Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[B]PROSZĘ[/B] :modla::modla::modla:

Jeżeli ktokolwiek zagląda na moją stronkę niech prześle ten post swoim znajomym, mnie już ręce opadły.....
Dotrzymam słowa, dla mnie słowo to honor

[quote name='bianka0']Nie wiem co się dzieje, dlaczego nikt nie chce Melvinka ?
Tyle ogłoszeń na różnych forach, tyle wznowień pakietów.

Już sobie myślę, że jeżeli ktoś pomoże wyadoptować mi Melvinka do dobrego domu, to dochód z następnego bazarku przeznaczę w połowie na wybranego przez niego psiaka, oraz to co pozostanie po trwającym. A nie jest to mała suma.
Ile bezdomnych suczek zostałoby wysterylizowanych za koszty utrzymania Melvinka.[/QUOTE]

Wątek Melvinka.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/200575-MELVIN-warszawski-żulik-wyszedł-z-więzienia[/URL]

Edited by bianka0
Posted

[quote name='bianka0'][B]PROSZĘ[/B] :modla::modla::modla:

Jeżeli ktokolwiek zagląda na moją stronkę niech prześle ten post swoim znajomym, mnie już ręce opadły.....
Dotrzymam słowa, dla mnie słowo to honor

Wątek Melvinka.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/200575-MELVIN-warszawski-żulik-wyszedł-z-więzienia[/URL][/QUOTE]

Kurcze jakoś ludzie nie chcą psiaków:shake: pytałam już w sprawie Muszki wszystkich "psiarzy" jakich znam. Ludziska co kochają mają nawet po kilka, a inni wcale nie chcą:shake:

Posted

Bianeczko wątek już zapisany!... ,jak się wszystkie ciotki ,zabiorą za chłopaka to znajdzie domek!... musimy tylko bardzo chcieć:p
...trochę ... tak jak z Kubusiem, ja do wiosny... modlę się :modla:... za ten domek:roll:....

Posted

Jakoś ciężko z domkami dla piesków:shake: pytałam wszystkich znajomych mi psiarzy o adopcje Muszki... i nic. Ludzie kochający psiaki "zapsieni", a reszta no cóż... lepiej poczekać dłużej na dobry domek, taki do końca życia. Ale dalej będę próbować, zrobię małemu plakat i powieszę na tablicy ogłoszeń w pracy. Tam się kręci bardzo dużo ludzi... może będzie miał szczęście. Ale na marginesie to bardzo odpowiedzialne - znaleźć psu domek. Ludzie są tacy dziwni :shake:

Posted

Zawsze najpierw czekam na telefon od chętnych do adopcji a potem martwię się czy dom jest dobry.

Czasami jest tak jak z Bajeczką, ledwie zakończone ogłoszenia, a już zgłasza się dom ladyahii :evil_lol: Ale to zdarza się rzadko.

Posted

[quote name='Aga76']Dzień dobry,

Poproszę:

47 x 2
48 x 2
50 x 1

Dziękuję :multi: Już straciłam nadzieję na grzybki.[/QUOTE]

Aga dopisuję do Twojego zamówienia i sumę zliczę w całości jako dochód z bazarku. Dziękuję.

Posted (edited)

[quote name='ladyahia']Jakoś ciężko z domkami dla piesków:shake: pytałam wszystkich znajomych mi psiarzy o adopcje Muszki... i nic. Ludzie kochający psiaki "zapsieni", a reszta no cóż... lepiej poczekać dłużej na dobry domek, taki do końca życia. Ale dalej będę próbować, zrobię małemu plakat i powieszę na tablicy ogłoszeń w pracy. Tam się kręci bardzo dużo ludzi... może będzie miał szczęście. Ale na marginesie to bardzo odpowiedzialne - znaleźć psu domek. Ludzie są tacy dziwni :shake:[/QUOTE]
... dokładnie tak samo!... Ci kochający... to zapsieni... ale nie możemy się poddawać!...
... ja też próbuję....zawsze, no prawie zawsze ,namawiam do adopcji!... jak wyczuję dobrego człowieka ;)

Edited by anica
Posted

[quote name='bianka0']Zawsze najpierw czekam na telefon od chętnych do adopcji a potem martwię się czy dom jest dobry.

Czasami jest tak jak z Bajeczką, ledwie zakończone ogłoszenia, a już zgłasza się dom ladyahii :evil_lol: Ale to zdarza się rzadko.[/QUOTE]

Ja do dziś nie wiem jak to się stało że trafiłam na ogłoszenie o Bajce, przeznaczenie i miłość od pierwszego wejrzenia.Chore oczko przesądziło. I pamiętam jak wybierałam numer, modliłam się żeby było aktualne:p Ona od razu była moja:loveu: I nigdy wcześniej nie przeglądałam takich ogłoszeń, tylko tego dnia, którego wyszło ogłoszenie o jej adopcji. I jak tu nie wierzyć w siły nadprzyrodzone?:crazyeye:

Posted

[quote name='ladyahia']Ja do dziś nie wiem jak to się stało że trafiłam na ogłoszenie o Bajce, przeznaczenie i miłość od pierwszego wejrzenia.Chore oczko przesądziło. I pamiętam jak wybierałam numer, modliłam się żeby było aktualne:p Ona od razu była moja:loveu: I nigdy wcześniej nie przeglądałam takich ogłoszeń, tylko tego dnia, którego wyszło ogłoszenie o jej adopcji. I jak tu nie wierzyć w siły nadprzyrodzone?:crazyeye:[/QUOTE]... dokładnie tak było z moją Jasią!.... nigdy,nigdy! nie wchodziłam na te strony....tylko ja musiałam trochę powalczyć z.... rodzinką... bo... Jasia była już... ponad 10letnią, z chorym serduchem sunią... a teraz jest... takie ajlawiu że nikt już jakoś nie ma problemu z wiekiem... czy chorobami.... ważna jest Jasia:iloveyou:
....naprawdę to jest super :loveu:

Posted (edited)

To ja poprosze jeszecze
54 1
47 1
43 1
45 3
48 3

Kochana Bianko , ile ma przelac jezcze pieniazkow ?. Wychodz mi 106 zl +19,60 wysylka . Zgadza sie ? To zaraz przeleje i wyslij prosze z tymi smakolykami, kore na tym spizarniowym bazarku kupilam, dobrze ? Wyslalam 126,60 zl. Jesli cos zabraknie, napisz, to dosle. Dziekuje i pozdrawiam.

Edited by pajunia
Posted

[quote name='yunona']Widzę, że Melvinek bryka po fejsie, Danusia założyła jemu wydarzenie, tylko czekać telefonów.:lol:[/QUOTE]... i tak ma być!!!
...widzę, że nieuchronnie trzeba będzie się .... znaleźć na tym fejsie;)

Posted

Witam,

kilka lat temu brałam od Ciebie gąski, których u nas nie ma i były świetne! Na dogo nie siedzę dużo i trafiłam dopiero teraz. Wzięłam 2 słoiczki gąsek na Allegro. Widziałam 2 strony wcześniej, że były rydze marynowane.. gdyby się jeszcze przypadkiem znalazł słoiczek... bo ja nigdy rydzów nie jadłam marynowanych, a smażone 2 razy, bo u nas w górach ich praktycznie nie ma. Pozdrawiam serdecznie i dzięki za to co robisz!!!

Posted

Bianeczko ( Dorotko) przesyłka dotarła w całości z przystojnym kurierem tak, że oprócz żołądkowych dobroci jeszcze oko nacieszyłam :evil_lol:. Serdecznie dziękuję za pyszności , które przeszły przez kontrolę celną Harek Niuchaliński. Każdy papierek którym była zabezpieczona przesyłka, osobiście była rozerwana na strzępy. Marychy , ani innej kontrabandy nie znalazł:evil_lol: :diabloti:.

Posted

Yunono cieszę się że wszystko całe i Harutek miał jeszcze zabawę z upychaczami :cool3:

[quote name='AleksandraF']Witam,

kilka lat temu brałam od Ciebie gąski, których u nas nie ma i były świetne! Na dogo nie siedzę dużo i trafiłam dopiero teraz. Wzięłam 2 słoiczki gąsek na Allegro. Widziałam 2 strony wcześniej, że były rydze marynowane.. gdyby się jeszcze przypadkiem znalazł słoiczek... bo ja nigdy rydzów nie jadłam marynowanych, a smażone 2 razy, bo u nas w górach ich praktycznie nie ma. Pozdrawiam serdecznie i dzięki za to co robisz!!![/QUOTE]

Dobrze dorzucę jeszcze rydze bo mnie rozbawiłaś :evil_lol:

Bo widzisz ja po te rydze jeżdżę 2 - 3 x w roku w góry, w Karpaty, to rydze z Magóry. Wyjeżdżam po ciemku, wpadam do lasu, przez 5 godzin szaleję po górach i wracam też już po ciemku :lol:

Tylko nie płac przez PayU, podam Ci konto na maila.