yunona Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Bianko jeśli jeszcze da radę, poproszę nr [B]53[/B] - suszone maślaki 1 szt :) Quote
bianka0 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='yunona']Bianko jeśli jeszcze da radę, poproszę nr [B]53[/B] - suszone maślaki 1 szt :)[/QUOTE] Owszem yunono, serdecznie dziękuję :loveu: Quote
yunona Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='bianka0']Owszem yunono, serdecznie dziękuję :loveu:[/QUOTE] Cha, cha to ja serdecznie dziękuję :loveu: Quote
bianka0 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 (edited) [B]PROSZĘ[/B] :modla::modla::modla: Jeżeli ktokolwiek zagląda na moją stronkę niech prześle ten post swoim znajomym, mnie już ręce opadły..... Dotrzymam słowa, dla mnie słowo to honor [quote name='bianka0']Nie wiem co się dzieje, dlaczego nikt nie chce Melvinka ? Tyle ogłoszeń na różnych forach, tyle wznowień pakietów. Już sobie myślę, że jeżeli ktoś pomoże wyadoptować mi Melvinka do dobrego domu, to dochód z następnego bazarku przeznaczę w połowie na wybranego przez niego psiaka, oraz to co pozostanie po trwającym. A nie jest to mała suma. Ile bezdomnych suczek zostałoby wysterylizowanych za koszty utrzymania Melvinka.[/QUOTE] Wątek Melvinka. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/200575-MELVIN-warszawski-żulik-wyszedł-z-więzienia[/URL] Edited December 9, 2012 by bianka0 Quote
ladyahia Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='bianka0'][B]PROSZĘ[/B] :modla::modla::modla: Jeżeli ktokolwiek zagląda na moją stronkę niech prześle ten post swoim znajomym, mnie już ręce opadły..... Dotrzymam słowa, dla mnie słowo to honor Wątek Melvinka. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/200575-MELVIN-warszawski-żulik-wyszedł-z-więzienia[/URL][/QUOTE] Kurcze jakoś ludzie nie chcą psiaków:shake: pytałam już w sprawie Muszki wszystkich "psiarzy" jakich znam. Ludziska co kochają mają nawet po kilka, a inni wcale nie chcą:shake: Quote
anica Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Bianeczko wątek już zapisany!... ,jak się wszystkie ciotki ,zabiorą za chłopaka to znajdzie domek!... musimy tylko bardzo chcieć:p ...trochę ... tak jak z Kubusiem, ja do wiosny... modlę się :modla:... za ten domek:roll:.... Quote
ladyahia Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Jakoś ciężko z domkami dla piesków:shake: pytałam wszystkich znajomych mi psiarzy o adopcje Muszki... i nic. Ludzie kochający psiaki "zapsieni", a reszta no cóż... lepiej poczekać dłużej na dobry domek, taki do końca życia. Ale dalej będę próbować, zrobię małemu plakat i powieszę na tablicy ogłoszeń w pracy. Tam się kręci bardzo dużo ludzi... może będzie miał szczęście. Ale na marginesie to bardzo odpowiedzialne - znaleźć psu domek. Ludzie są tacy dziwni :shake: Quote
bianka0 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 Zawsze najpierw czekam na telefon od chętnych do adopcji a potem martwię się czy dom jest dobry. Czasami jest tak jak z Bajeczką, ledwie zakończone ogłoszenia, a już zgłasza się dom ladyahii :evil_lol: Ale to zdarza się rzadko. Quote
Aga76 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Dzień dobry, Poproszę: 47 x 2 48 x 2 50 x 1 Dziękuję :multi: Już straciłam nadzieję na grzybki. Quote
bianka0 Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Aga76']Dzień dobry, Poproszę: 47 x 2 48 x 2 50 x 1 Dziękuję :multi: Już straciłam nadzieję na grzybki.[/QUOTE] Aga dopisuję do Twojego zamówienia i sumę zliczę w całości jako dochód z bazarku. Dziękuję. Quote
anica Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 (edited) [quote name='ladyahia']Jakoś ciężko z domkami dla piesków:shake: pytałam wszystkich znajomych mi psiarzy o adopcje Muszki... i nic. Ludzie kochający psiaki "zapsieni", a reszta no cóż... lepiej poczekać dłużej na dobry domek, taki do końca życia. Ale dalej będę próbować, zrobię małemu plakat i powieszę na tablicy ogłoszeń w pracy. Tam się kręci bardzo dużo ludzi... może będzie miał szczęście. Ale na marginesie to bardzo odpowiedzialne - znaleźć psu domek. Ludzie są tacy dziwni :shake:[/QUOTE] ... dokładnie tak samo!... Ci kochający... to zapsieni... ale nie możemy się poddawać!... ... ja też próbuję....zawsze, no prawie zawsze ,namawiam do adopcji!... jak wyczuję dobrego człowieka ;) Edited December 10, 2012 by anica Quote
ladyahia Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='bianka0']Zawsze najpierw czekam na telefon od chętnych do adopcji a potem martwię się czy dom jest dobry. Czasami jest tak jak z Bajeczką, ledwie zakończone ogłoszenia, a już zgłasza się dom ladyahii :evil_lol: Ale to zdarza się rzadko.[/QUOTE] Ja do dziś nie wiem jak to się stało że trafiłam na ogłoszenie o Bajce, przeznaczenie i miłość od pierwszego wejrzenia.Chore oczko przesądziło. I pamiętam jak wybierałam numer, modliłam się żeby było aktualne:p Ona od razu była moja:loveu: I nigdy wcześniej nie przeglądałam takich ogłoszeń, tylko tego dnia, którego wyszło ogłoszenie o jej adopcji. I jak tu nie wierzyć w siły nadprzyrodzone?:crazyeye: Quote
bianka0 Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 To jest po prostu zawsze przeznaczenie :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Kochani! Wiem, że to spam, ale mam nadzieję, że bianeczka się nie pogniewa na mnie! :) Kliknijcie proszę i obejrzyjcie spot z udziałem Piotra Cyrwusa (Rysiek z "Klanu") na rzecz zwierząt: http://www.siepomaga.pl/r/dlapsa Po prostu rewelacja! :):):) Quote
bianka0 Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 DIF-ciu super :cool2: Wstyd mi się przyznać, ale to jest to co lubię. Quote
bianka0 Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Tak, super!!! O DIF-ci już wiem że jest ,, małą, niegrzczną dziewczynką" :diabloti: Ale i Ty Saruniu :crazyeye: Witaj w kubie :p Quote
anica Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='ladyahia']Ja do dziś nie wiem jak to się stało że trafiłam na ogłoszenie o Bajce, przeznaczenie i miłość od pierwszego wejrzenia.Chore oczko przesądziło. I pamiętam jak wybierałam numer, modliłam się żeby było aktualne:p Ona od razu była moja:loveu: I nigdy wcześniej nie przeglądałam takich ogłoszeń, tylko tego dnia, którego wyszło ogłoszenie o jej adopcji. I jak tu nie wierzyć w siły nadprzyrodzone?:crazyeye:[/QUOTE]... dokładnie tak było z moją Jasią!.... nigdy,nigdy! nie wchodziłam na te strony....tylko ja musiałam trochę powalczyć z.... rodzinką... bo... Jasia była już... ponad 10letnią, z chorym serduchem sunią... a teraz jest... takie ajlawiu że nikt już jakoś nie ma problemu z wiekiem... czy chorobami.... ważna jest Jasia:iloveyou: ....naprawdę to jest super :loveu: Quote
yunona Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Widzę, że Melvinek bryka po fejsie, Danusia założyła jemu wydarzenie, tylko czekać telefonów.:lol: Quote
pajunia Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 (edited) To ja poprosze jeszecze 54 1 47 1 43 1 45 3 48 3 Kochana Bianko , ile ma przelac jezcze pieniazkow ?. Wychodz mi 106 zl +19,60 wysylka . Zgadza sie ? To zaraz przeleje i wyslij prosze z tymi smakolykami, kore na tym spizarniowym bazarku kupilam, dobrze ? Wyslalam 126,60 zl. Jesli cos zabraknie, napisz, to dosle. Dziekuje i pozdrawiam. Edited December 14, 2012 by pajunia Quote
anica Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='yunona']Widzę, że Melvinek bryka po fejsie, Danusia założyła jemu wydarzenie, tylko czekać telefonów.:lol:[/QUOTE]... i tak ma być!!! ...widzę, że nieuchronnie trzeba będzie się .... znaleźć na tym fejsie;) Quote
AleksandraF Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Witam, kilka lat temu brałam od Ciebie gąski, których u nas nie ma i były świetne! Na dogo nie siedzę dużo i trafiłam dopiero teraz. Wzięłam 2 słoiczki gąsek na Allegro. Widziałam 2 strony wcześniej, że były rydze marynowane.. gdyby się jeszcze przypadkiem znalazł słoiczek... bo ja nigdy rydzów nie jadłam marynowanych, a smażone 2 razy, bo u nas w górach ich praktycznie nie ma. Pozdrawiam serdecznie i dzięki za to co robisz!!! Quote
yunona Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Bianeczko ( Dorotko) przesyłka dotarła w całości z przystojnym kurierem tak, że oprócz żołądkowych dobroci jeszcze oko nacieszyłam :evil_lol:. Serdecznie dziękuję za pyszności , które przeszły przez kontrolę celną Harek Niuchaliński. Każdy papierek którym była zabezpieczona przesyłka, osobiście była rozerwana na strzępy. Marychy , ani innej kontrabandy nie znalazł:evil_lol: :diabloti:. Quote
bianka0 Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Yunono cieszę się że wszystko całe i Harutek miał jeszcze zabawę z upychaczami :cool3: [quote name='AleksandraF']Witam, kilka lat temu brałam od Ciebie gąski, których u nas nie ma i były świetne! Na dogo nie siedzę dużo i trafiłam dopiero teraz. Wzięłam 2 słoiczki gąsek na Allegro. Widziałam 2 strony wcześniej, że były rydze marynowane.. gdyby się jeszcze przypadkiem znalazł słoiczek... bo ja nigdy rydzów nie jadłam marynowanych, a smażone 2 razy, bo u nas w górach ich praktycznie nie ma. Pozdrawiam serdecznie i dzięki za to co robisz!!![/QUOTE] Dobrze dorzucę jeszcze rydze bo mnie rozbawiłaś :evil_lol: Bo widzisz ja po te rydze jeżdżę 2 - 3 x w roku w góry, w Karpaty, to rydze z Magóry. Wyjeżdżam po ciemku, wpadam do lasu, przez 5 godzin szaleję po górach i wracam też już po ciemku :lol: Tylko nie płac przez PayU, podam Ci konto na maila. Quote
moni12 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Bianeczko poprosze o konto na wpłatę z bazarku. Quote
Recommended Posts