ang Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 To ja tutaj tylko potwierdzam, że bardzo proszę 42 i 52 po 1 szt. Dziękuję z góry:) Quote
anica Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='JamniczaRodzina.']Wiesz Dorotko niewiem kto jest moderatorem ale niejednokrotnie sa to młode osóbki z brakiem szacunku i kultury bo odpowiedz w takim stylu mogałaś dostać tylko od gówniarza .Widziałam wczesniej bazarki z przetworami i ciekawe czy też im kazano wyrzucić do kosza.[/QUOTE]... dokładnie tak samo myślę ,że to mogła napisać ...tylko młoda ,niedoświadczona bez kultury i szacunku ,osoba!![B]! ŻENADA!!!! czy to dobry pomysł żeby złożyć protest czy zażalenie do moda?.... [QUOTE] [/QUOTE][/B][QUOTE] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]bianka0[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=20092306#post20092306"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] Do przestrzegania przepisów jestem przyzwyczajona, pisałam do dwóch modów jednocześnie, bo zależy mi na czasie. Chciałam zdążyć przed świętami, a jutro już muszę zacząć przygotowywać kontrakt. Miałam dzisiaj wolny dzień, więc przygotowałam bazarek nie otwierając go. Jeden moderator odpowiedział mi bardzo rzeczowo i konkretnie. Ale drugi..., przykro mi się zrobiło. Przygotowanie tego bazarku zajmuje mi 5 miesięcy każdej wolnej chwili. Pomaga mi w tym mąż i Bianka, to naprawdę ciężka praca, nie wyjeżdżam na urlop, stoję po nocach w garach. I nie chodzi tu tylko o psy, ale też o to że Wam smakuje i na to czekacie, doceniacie. To dla mnie wielka przyjemność. To nie są wrzucone na aukcję stare rzeczy, które nie są już w domu potrzebne, to jest coś co przygotowuje się od serca dla wybranej grupy osób. Ja całe lato skupuję świeże owoce, kupuję nowiutkie słoiczki i nakrętki, przyprawy, zużywam wodę i prąd, biegam po lesie jak idiotka. Potem po nocach pakuję paki po 20 kg. targam je do samochodu. To jest też taki cichy hołd ode mnie dla osób z dogo, które swoje życie poświęcają zwierzętom. A potem czytam słowa : ,,że sobie zrobiłaś bazarek i nie wiesz czy mozesz, bo już na wstępie powinien on wyladować w koszu i powinnam nie zezwalać na taki bazarek." Dziwne, ale to mnie jest głupio.... [/QUOTE] ... dokładnie tak sobie wyobrażałam... oddanie i serca jakie Bianca wkłada w te bazarki!... wiem, wiem że trzeba być... PONAD TO!.. ale to czasem trudne i ,,,, ja myślę ,że mi też byłoby przykro... i uważam ,że nie powinno się tego tak zostawić... z szacunku dla Bianci... całego włozonego serca... i nawet dla dobrego imienia dogo?... Quote
anica Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 a jeśli potwierdzamy zakup ;) to nr 42 - 2szt nr 44 - 4szt nr 46 - 2szt Quote
yunona Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 I ja potwierdzam swoje zamówienie "dolne" : [B]poz 42, 43,46,47,48, 51 po 1 szt i poz. nr 52 2 szt.[/B] Quote
monikapf Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Bardzo proszę nr 46- 3 szt, nr48-3szt, 50-3 szt. Mam nadzieje że zdążyłam zamówić. Pozdrawiam Quote
monikapf Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Bardzo proszę jeszcze, jeżeli jest to możliwe nr 44-2 szt, nr 6-1 szt, nr 13-1szt,nr 14 -1szt,nr 18-1szt,nr23-1szt. Quote
edyseja Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Przekopiowuję swoje posty z zamówieniem grzybowym z bazarku: [SIZE=4][B]Grzyby:[/B][/SIZE] 5 grudnia, 22:24 3 x suszone prawdziwki i 1 x podgrzybki 5 grudnia, 22:39 42 rydze po cygańsku x 2 43. gąski po cygańsku x 2 44. rydze marynowane x 4 47. gąski marynowane x 4 49. opieńki marynowane x 2 Podaję godzinę, żeby można było uwzględnić je we właściwej kolejności. Quote
edyseja Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [SIZE=4][B]Pozostałe przetwory:[/B][/SIZE] 5 grudnia, 22:39 Proszę: 8. konfitury truskawkowe x 2 10. konfitura z malin i jagód x 5 (lub tyle ile zostało wolnych) 12. jagody x 10 (lub tyle ile zostało wolnych) 17. konfitura z gruszek x 4 27. gruszki w syropie x 2 31. miód x 6 32 papryka w zalewie octowej x 4 33. sałatka z cukinii i papryki x 4 34. sałatka z kabaczków x 4 35. ćwikła x 4 36. ogórki konserwowe x 2 37. ogórki z czosnkiem i chili x 1 39. sałatka z zielonych pomidorów x 1 6 grudnia, 10:56 + 4 x truskawki Mam nadzieję, że nie narobiłam zamieszania. :) Quote
haliza Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Widziałam na własne oczy ile pracy i serca wkłada Bianka w przygotowanie tego bazarku, ma też wszystkie uprawnienia pozwalające na taką działalność, przygotowała bazarek ale wyraźnie zaznaczyła,że czeka na decyzję ( a wstawianie zdjęć staje się coraz bardziej uciążliwe), to bardzo przykre i żenujące, że taka osoba może podejmować jakieś decyzje i i obrażać swoją niekompetencją.... (42 - 1 szt, 43 - 1 szt, 44 - 2 szt, 45 -1 szt i 47 -1 szt) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [CENTER][COLOR=#339933][FONT=georgia][SIZE=5][I][B]W Mikołajki dla ca[SIZE=5]ł[/SIZE]ego [SIZE=5]J[/SIZE]amnikowa i reszty... Mikołajek... [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [IMG]http://www.psplipiny.hejnet.pl/images/stories/mikoaj.png[/IMG] [/CENTER] Quote
Wisełka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Na bazarku brałam grzybki ale wycofane nie wiem czy się liczy poza czy nie :cool3: /czyt. Bianka PW wczorajsze/ jeśli się nie da już grzybków to trudno ale na wszelki wypadek tu kopiuję /wczoraj 21.23/ 45 x 2 46 x 1 nie wiem jakie to były bo to kumpeli - również miłośniczki zwierząt :) Quote
Jo37 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Powiem tylko ,że co roku rydze i prawdziwki są wyczekiwanym prezentem gwiazdkowym. Quote
DoPi Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 na wszelki wypadek tez sie wrzucę z zamowieniem, 1B-2 2B-2 3B-1 4B-1 6B-1 7B-1 8B-2 9B-1 13 -2 15 -1 18 - 2 19B - 2 20 -1 21 - 1 22B - 2 26B- 1 32 - 1 34 -2 moze na cos sie załapie , bo na przetwory Bianki czekam nieustannie i prosze , żeby jej nie podcinać skrzydeł :shake: Quote
anica Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='DoPi']na wszelki wypadek tez sie wrzucę z zamowieniem, .. > > > moze na cos sie załapie , bo na przetwory Bianki czekam nieustannie i prosze , żeby jej nie podcinać skrzydeł :shake:[/QUOTE].... może te prośby podeprzeć trzeba skargą?...zażaleniem?... protestem?...na naganne zachowanie jednego z modów?... jakie jest Wasze zdanie na ten temat?... Quote
Jagoda1 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Z żalem czytam arogancka wypowiedż moda.... Każdy,kto chociaz raz wystawiał bazarek, wie, ile kosztuje to wysiłku, a w Twoim i Rodziny przypadku to b. ciężka praca. Mod/owa powinni wiedzieć, ze to nie Twój pierwszy bazarek, nie było skarg, że ogromna kwota została przekazana na zwierzaki, a my, kupujacy, zawsze czekamy na Twoje przetwory. NIE ROZUMIEM, O CO W TYM WSZYSTKIM CHODZI? Quote
edyseja Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='anica'].... może te prośby podeprzeć trzeba skargą?...zażaleniem?... protestem?...na naganne zachowanie jednego z modów?... jakie jest Wasze zdanie na ten temat?...[/QUOTE] Tylko do kogo miałaby być kierowana skarga? Czy forumowicze mogą głosować za odwołaniem antypatycznego moda? Quote
anica Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 ...nie wiem jaka jest hierarchia na dogo?... ale chyba jak jest regulamin ,jest mod... to musi być?!... ktoś kto tym zarządza?.... Quote
moni12 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 kurcze ja też nie wiem o co chodzi. Pomoc psom to przecież hasło przewodnie dogomanii a tu takie podejście przez moda. A kto nad nimi czuwa ,moze tam uderzyc ze skargą ?! Kochani nie wiem teraz jak kupowac a bardzo chciałabym 4szt pozycji 44. Nawet nie wiem czy jeszcze jest? Quote
edyseja Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Kiedyś pracowałam jako administrator dużego forum. Nie wiem jakie są zasady na dogo ale kiedy jest admin i moderatorzy - szef to administrator. Może to on: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/members/1-Admin[/URL] ? Tutaj jest dział administracyjny: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/forums/36-Administracja[/URL] Quote
anica Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 zapisuje... teraz trzeba się zastanowić czy napisać? co napisać? i jak napisać?.... wczoraj, dzisiaj miałam tak ciężki dzień.że nie potrafię myśleć?!...może łykend ,będzie dla mnie łaskawszy ;) Quote
bianka0 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Dziewczyny przepraszam za bałagan. Napisałam do moda o zgodę na prośbę o wystawianie grzybów, bo wiem jakie obowiązują przepisy. Dlatego nie otworzyłam bazarku i poprosiłam na nim o wstrzymanie się od zakupu. Niestety nie mam w domu skanera żeby przesłać modowi w nocy dokumenty. Odpowiedź jaką otrzymałam zniechęciła mnie w ogóle do otworzenia bazarku. Ale w międzyczasie ściągnęłam sobie informatyka i przygotowaliśmy kontrakt do NFZ, więc już teraz będę wolna i zajmę się bazarkiem. Grzybki ( niestety już resztki ) w wolnej chwili wystawiam stopniowo na allegro. Podam do aukcji linki. Zaraz spróbuję wszystko ogarnąć. Bez pomocy moderatora ( teraz już piszę do Viris ) chyba to się nie uda. Zaraz dokończę i uporządkuję bazarek. Quote
bianka0 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Przebrnęłam przez wszystkie zamówienia, która z Was zamawiała bardzo proszę zerknijcie na to czy wszystko OK. Na poprzedniej stronie zaraz uzupełnię grzybki. Quote
edyseja Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Dla mnie 42 i 43 jeszcze po jednym słoiczku bo się rodzina domaga. :) Quote
bianka0 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='edyseja']Dla mnie 42 i 43 jeszcze po jednym słoiczku bo się rodzina domaga. :)[/QUOTE] Domagania rodziny już są zaspokojone :lol: Quote
Recommended Posts