anica Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 yunona napisał(a):No właśnie, kto tu czyha i czatuje :diabloti:....smakosze ,smakosze ...:eviltong: Quote
baster i lusi Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 bianka0 napisał(a):Dziękuję za podpowiedzi :loveu: Będę dzisiaj po pracy walczyła ze wstawianiem zdjęć, tylko nadal nie mam odpowiedzi od moda, czy mogę wystawiać grzybki. Najwyżej wystawię je na allegro. Napisz do moda że grzybki kupujemy na własną odpowiedzialność. Quote
edyseja Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Przepraszam najmocniej za OT, bardzo proszę o pomoc dla suni: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236846-Kama-bezdomna-szczenna-sunia-bardzo-prosz%C4%99-o-pomoc"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...%C4%99-o-pomoc[/URL]!!! Quote
anica Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Chciałam sprawdzić na reklamie bazarków czy już może jest bazarek Bianeczki?... i wyświetla mi komunikat.. [QUOTE][B]anica[/B] nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to: [LIST=1] [*]Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę, [*]Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne, [*]Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora, [/LIST] [/QUOTE].... ale zawsze mogłam ,odwiedzić wątek?....czy coś zrobiłam źle?... Quote
DoPi Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='anica']....smakosze ,smakosze ...:eviltong:[/QUOTE] łasuchy...łasuchy.. czekają i się oblizują :evil_lol: Quote
haliza Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 No, wstawianie zdjęć teraz to masakra :mad: - Może te zbiorcze wystarczą + opis ( dziewczyny znają Twoje pyszności):evil_lol: Quote
bianka0 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='haliza']No, wstawianie zdjęć teraz to masakra :mad: - Może te zbiorcze wystarczą + opis ( dziewczyny znają Twoje pyszności):evil_lol:[/QUOTE] Zdjęcia wstawione, męczę opisy. Nadal nie mam odpowiedzi od moda co do grzybów, muszę za każdym razem prosić o pozwolenie. Poprzednio pisałam do Czarodziejki i zawsze miałam błyskawiczną odpowiedź, ale teraz nawet nie wiem czy wchodzi na dogo. Już dwa dni piszę do moda Pianki i nie dostaję żadnej odpowiedzi, pomimo że wczoraj pisała posty. Quote
haliza Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='bianka0']Zdjęcia wstawione, męczę opisy. Nadal nie mam odpowiedzi od moda co do grzybów, muszę za każdym razem prosić o pozwolenie. Poprzednio pisałam do Czarodziejki i zawsze miałam błyskawiczną odpowiedź, ale teraz nawet nie wiem czy wchodzi na dogo. Już dwa dni piszę do moda Pianki i nie dostaję żadnej odpowiedzi, pomimo że wczoraj pisała posty.[/QUOTE] O to jestem pełna podziwu [IMG]http://skupca.websnadno.cz/THUMB_~16.GIF[/IMG]ja przy kilku zdjęciach myślałam, że stanę obok siebie :cool3: - no dwa dni na odpowiedź, troszkę szkoda czasu :shake: ( znikam do pracy :p) Quote
bianka0 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Wstawiam link do bazarku, ale niestety nie mogę jeszcze rozpocząć. :shake: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236873[/url] Quote
bianka0 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Dziewczyny zerknijcie które zdjęcia na bazarku mam za wysokie i czy któraś z was wie czy można wstawiać na stronach dogomanii linki do allegro. Bywam coraz rzadziej na dogo, a tu się wszystko zmienia. Quote
Jo37 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Linki do allegro widziałam w innych wątkach. Myślę,że nie musisz wystawiać aukcji . Wszystko wykupimy tutaj. Czy będziesz miała kiszone grzybki ? Quote
bianka0 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Jo wiem że wykupicie, ale nie mam możliwości dzisiaj je wystawić( brak na razie zgody moda), a dziewczyny wpadły i kupują. Muszę je zabrać z bazarku i tu sobie na razie przekopiować bo mi wywalą bazarek. Joasiu nie miałam czasu w tym roku ich ukisić. Quote
anica Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ... chyba nie nie wywalą!... nie będzie co -wykupimy:eviltong:... cel uświęca środki :roll:!!... Quote
edyseja Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Jeszcze się bazarek nie rozpoczął a już połowy rzeczy nie ma. ;) Żałuję, że się znów nie załapałam na miodek. :( Quote
bianka0 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Dziewczyny przerzucę sobie tutaj wpisy na bazarku z grzybkami i usunę je ze strony. Raczej po wpisie do mnie na PW moda już ich tu nie zechcę wystawić i chyba już nie zechcę wystawiać bazarków. Czuję się jak złoczyńca, nie jest to mi w niczym potrzebne w życiu. Na tym forum zapomnieliśmy że wszyscy pomagamy psom, szkoda że nie mogę zacytować PW, czuję się jakbym dostała w policzek. Nawet jak mam kontrolę z Funduszu Zdrowia jestem traktowana grzeczniej. W pierwszym odruchu chciałam go usunąć w całości, ale jest mi przykro wobec osób którym obiecałam sprzedaż smakołyków na święta. Quote
edyseja Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Jak komuś nie podoba się bazarek możemy kupować mailowo, cel się liczy a nie sposób sprzedaży. Pewnie ktoś po cichu zazdrości tych wszystkich smakołyków. Wyglądają na fotkach tak apetycznie, że każdemu ślinka leci, modowi na pewno też ale musi się zadowolić figą z makiem. ;) Quote
yunona Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='bianka0']Dziewczyny przerzucę sobie tutaj wpisy na bazarku z grzybkami i usunę je ze strony. Raczej po wpisie do mnie na PW moda już ich tu nie zechcę wystawić i chyba już nie zechcę wystawiać bazarków. Czuję się jak złoczyńca, nie jest to mi w niczym potrzebne w życiu. Na tym forum zapomnieliśmy że wszyscy pomagamy psom, szkoda że nie mogę zacytować PW, czuję się jakbym dostała w policzek. Nawet jak mam kontrolę z Funduszu Zdrowia jestem traktowana grzeczniej. W pierwszym odruchu chciałam go usunąć w całości, ale jest mi przykro wobec osób którym obiecałam sprzedaż smakołyków na święta.[/QUOTE] coraz gorzej...... :( [ ciach] Quote
edyseja Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Przyznam, że nie rozumiem tych dziwnych przepisów. Że niczego co zawiera alkohol nie wolno to oczywiste bo kupować mogą nieletni - nie wiemy kto siedzi po drugiej stronie monitora. Ale grzybki? W serwisach aukcyjnych są dozwolone i jakoś nikt się nie obawia tego, że ktoś zamarynował sromotnika. Quote
bianka0 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Do przestrzegania przepisów jestem przyzwyczajona, pisałam do dwóch modów jednocześnie, bo zależy mi na czasie. Chciałam zdążyć przed świętami, a jutro już muszę zacząć przygotowywać kontrakt. Miałam dzisiaj wolny dzień, więc przygotowałam bazarek nie otwierając go. Jeden moderator odpowiedział mi bardzo rzeczowo i konkretnie. Ale drugi..., przykro mi się zrobiło. Przygotowanie tego bazarku zajmuje mi 5 miesięcy każdej wolnej chwili. Pomaga mi w tym mąż i Bianka, to naprawdę ciężka praca, nie wyjeżdżam na urlop, stoję po nocach w garach. I nie chodzi tu tylko o psy, ale też o to że Wam smakuje i na to czekacie, doceniacie. To dla mnie wielka przyjemność. To nie są wrzucone na aukcję stare rzeczy, które nie są już w domu potrzebne, to jest coś co przygotowuje się od serca dla wybranej grupy osób. Ja całe lato skupuję świeże owoce, kupuję nowiutkie słoiczki i nakrętki, przyprawy, zużywam wodę i prąd, biegam po lesie jak idiotka. Potem po nocach pakuję paki po 20 kg. targam je do samochodu. To jest też taki cichy hołd ode mnie dla osób z dogo, które swoje życie poświęcają zwierzętom. A potem czytam słowa : ,,że sobie zrobiłaś bazarek i nie wiesz czy mozesz, bo już na wstępie powinien on wyladować w koszu i powinnam nie zezwalać na taki bazarek." Dziwne, ale to mnie jest głupio.... Quote
bianka0 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 (edited) Muszę tu jednak przekopiować usunięte posty, bo część zamówień przyszło na PW, jak nie zapiszę będzie mi głupio wobec tych osób, a nie będę wiedziała co zamawiały. [SIZE=5][B]POZYCJA NR [COLOR=#000000][SIZE=5]42[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=3]RYDZE PO CYGAŃSKU[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][SIZE=5][COLOR=#ff0000][B] SPRZEDANE [/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE] Kawałki rydzów smażone z cebulką, papryką i czosnkiem. Potem duszone z dodatkiem ziela angielskiego, liścia laurowego, mielonej papryki, pieprzu mielonego, ziół prowansalskich, koncentratu pomidorowego. Sałatka pikantna. Pasteryzowana. Pojemność słoika - 500 ml. [B][COLOR=blue]CENA - 14 zł[/COLOR][/B] Ilość sztuk do sprzedania - [B]16[/B] Pozostało[COLOR=#0000cd][SIZE=3][B] - 0[/B][/SIZE][/COLOR] Zakupione przez : Jo37 - szt 2 yunona - szt 1 ang - szt 1 anica - szt 4 edyseja - szt 3 figa33 - szt 1 haliza - szt 1 Ryjonek - szt 1 Celina12 - szt 1 Ryjonek - szt 1 [IMG]http://images34.fotosik.pl/484/85a390f35f306bde.jpg[/IMG] [B] ================================================== === [/B] [SIZE=5][B] POZYCJA NR [SIZE=5]4[SIZE=5]3[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=3]GĄSKI PO CYGAŃSKU [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]Kawałki gąsek siwych smażone z cebulką, papryką i czosnkiem. Potem duszone z dodatkiem ziela angielskiego, liścia laurowego, mielonej papryki, pieprzu mielonego, ziół prowansalskich, koncentratu pomidorowego. Sałatka pikantna. Pasteryzowana. Pojemność słoiczka- 500 ml. [B][COLOR=blue]CENA - 12 zł[/COLOR][/B] Ilość sztuk do sprzedania -[B] 12[/B] Pozostało -[COLOR=#0000cd][SIZE=3][B] 3[/B][/SIZE][/COLOR] Zakupione przez : Jo37 - szt 1 yunona - szt 1 edyseja - szt 3 ludwa - szt 2 haliza - st 1 Ryjonek - szt 1 pajunia - szt 1 [IMG]http://images34.fotosik.pl/484/7b8ec5629ecacda0.jpg[/IMG] [B]================================================== ======[/B] [SIZE=5][B]POZYCJA NR [SIZE=5]44[/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=3][SIZE=3]RYDZE MARYNOWANE [/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][SIZE=5][COLOR=#ff0000][B]SPRZEDANE [/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue][B][SIZE=3] [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]Rydze olchowe z dodatkiem ziela angielskiego i liścia laurowego. W zalewie octowej w proporcji 1 : 3. Pasteryzowane. Pojemność słoiczka- 315 ml. [B][COLOR=blue]CENA - 12 zł[/COLOR][/B] Ilość sztuk do sprzedania -[B] 27[/B] Pozostało [B][COLOR=#0000cd][SIZE=3]- 0[/SIZE][/COLOR][/B] Zakupione przez : Jo37 - szt 6szt moni - szt 4 anica - szt 3 edyseja - szt 4 figa33- szt 4 haliza - szt 2 monikapf - szt 2 Ryjonek - szt 1 Celina12 - szt 1 [IMG]http://images34.fotosik.pl/484/2c61daef09b6a4e4.jpg[/IMG] Edited December 15, 2012 by bianka0 Quote
bianka0 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 (edited) [INDENT] [SIZE=5][B]POZYCJA NR [SIZE=5]4[SIZE=5]5[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]MAŚLAKI[/SIZE] MARYNOWANE[/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][SIZE=5][COLOR=#ff0000][B] SPRZEDANE[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue][B][SIZE=3] [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]Maślak pstry z dodatkiem ziela angielskiego i liścia laurowego. Zalewa octowa w proporcjach 1:3. Pasteryzowane. Pojemność słoiczka- 315 ml. [B][COLOR=blue]CENA - 12 zł[/COLOR][/B] Ilość sztuk do sprzedania -[B] 7[/B] Pozostało - [COLOR=#0000cd][SIZE=3][B]0[/B][/SIZE][/COLOR] Zakupione przez : Wisełka - szt 2 haliza - szt 1 tamb - szt 1 pajunia - szt 3 [IMG]http://images49.fotosik.pl/1724/98b2aa25d195232b.jpg[/IMG] [B]================================================== =========[/B] [SIZE=5][B]POZYCJA NR [SIZE=5]4[SIZE=5]6[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]PRAWDZIWKI[/SIZE] MARYNOWANE [/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=5]SPRZEDANE [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=blue][B][SIZE=3] [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]Prawdziwki marynowane z dodatkiem ziela angielskiego i liścia laurowego. Zalewa octowa w proporcjach 1:3. Pasteryzowane. Pojemność słoiczka- 315 ml. [B][COLOR=blue]CENA - 13 zł[/COLOR][/B] Ilość sztuk do sprzedania -[B] 8 [/B] Pozostało - [COLOR=#0000cd][SIZE=3][B]0[/B][/SIZE][/COLOR] Zakupione przez : Wisełka - szt 1 Jo37 - szt 2 yunona - szt 1 baster i lusi - szt 1 anica - szt 2 monikapf - szt 1 [IMG]http://images33.fotosik.pl/488/1b9110f2c2d2f60c.jpg[/IMG] [B] ================================================== ========[/B] [SIZE=5][B]POZYCJA NR [SIZE=5]47[/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]GĄSKI[/SIZE] MARYNOWANE[/SIZE] [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]Mieszanka gąsek siwych i zielonek marynowanych z dodatkiem ziela angielskiego i liścia laurowego. Zalewa octowa w proporcjach 1:3. Pasteryzowane. Pojemność słoiczka- 315 ml. [B][COLOR=blue]CENA - 11 zł[/COLOR][/B] Ilość sztuk do sprzedania -[B] 25 [/B] Pozostało -[COLOR=#0000cd][B][SIZE=3] 5[/SIZE][/B][/COLOR] Zakupione przez : yunona - szt 1 edyseja - szt 4 ludwa - szt 7 haliza - szt 1 Jo37 - szt 2 Aga76 - szt 2 tamb - szt 1 pajunia - szt 1 yunona - szt 1 [IMG]http://images46.fotosik.pl/1880/b4cd9750170c5e9b.jpg[/IMG] [B] ================================================== ======[/B] [SIZE=5][B]POZYCJA NR [SIZE=5]4[SIZE=5]8[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]PODGRZYBKI [/SIZE]MARYNOWANE[/SIZE] [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]Podgrzybki z dodatkiem ziela angielskiego i liścia laurowego. Zalewa octowa w proporcjach 1:3. Pasteryzowane. Pojemność słoiczka- 315 ml. [B][COLOR=blue]CENA - 11 zł[/COLOR][/B] Ilość sztuk do sprzedania -[B] 16 [/B] Pozostało - [COLOR=#0000cd][SIZE=3][B]1[/B][/SIZE][/COLOR] Zakupione przez : yunona - szt 1 baster i lusi - szt 2 minikapf - szt 3 Ryjonek - szt 1 Aga76 - szt 2 tamb - szt 1 pajunia - szt 3 yunona - szt 2 [IMG]http://images37.fotosik.pl/1886/6cb45c6316dcdc58med.jpg[/IMG] [B]================================================== ======== [/B][SIZE=5][B]POZYCJA NR [SIZE=5]4[SIZE=5]9[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]OPIEŃKI[/SIZE] [/SIZE]MARYNOWANE[/SIZE] [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE] Opieńki cesarskie z dodatkiem ziela angielskiego i liścia laurowego. Zalewa octowa w proporcjach 1:3. Pasteryzowane. Pojemność słoiczka- 350 ml. [B][COLOR=blue]CENA - 11 zł[/COLOR][/B] Ilość sztuk do sprzedania -[B] 25 [/B] Pozostało - [COLOR=#0000cd][SIZE=3][B]20[/B][/SIZE][/COLOR] Zakupione przez : edyseja - szt 2 tamb - szt 1 yunona - szt 2 [IMG]http://images41.fotosik.pl/1867/e305612c8330a67amed.jpg[/IMG] [B] ================================================== =======[/B] [/INDENT] Edited December 15, 2012 by bianka0 Quote
bianka0 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 (edited) [INDENT] [SIZE=5][B]POZYCJA NR [SIZE=5]50[/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]KURKI[/SIZE] [/SIZE]MARYNOWANE [/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=5]SPRZEDANE [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]Pieprznik jadalny z dodatkiem ziela angielskiego i liścia laurowego. Zalewa octowa w proporcjach 1:3. Pasteryzowane. Pojemność słoiczka- 315 ml. [B][COLOR=blue]CENA - 12 zł[/COLOR][/B] Ilość sztuk do sprzedania -[B] 6 [/B] Pozostało -[COLOR=#0000cd][SIZE=3][B] 0[/B][/SIZE][/COLOR] Zakupione przez : monikapf - szt 3 Anastazja&Aleksander - szt 1 Aga76 - szt 1 tamb - szt 1 [IMG]http://images40.fotosik.pl/1236/69faea7c1a3a559emed.jpg[/IMG] [B] ================================================== ======= [/B] [SIZE=5][B]POZYCJA NR [SIZE=5]51[/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B]PODGRZYBKI SUSZONE[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff0000][B][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=5]SPRZEDANE[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE] Krajanka podgrzybków suszonych. Porcja zawiera [B]10 dag[/B] suszu. [B][COLOR=blue]CENA PORCJI -[/COLOR][/B] [COLOR=blue][B]14 zł[/B][/COLOR] Ilość porcji do sprzedania - [B]12[/B] Pozostało - [COLOR=#0000cd][SIZE=3][B]0[/B][/SIZE][/COLOR] Zakupione przez : yunona - szt 1 baster i lusi - szt 2 edyseja - szt 1 JamniczaRodzina - szt 1 ALMA2 - szt 1 Sprzedane na allegro [IMG]http://images34.fotosik.pl/484/ddd813a2a5acd5b6.jpg[/IMG] [B]================================================== ========[/B] [SIZE=5][B]POZYCJA NR [SIZE=5]52[COLOR=blue][SIZE=3] PRAWDZIKI[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][SIZE=3][COLOR=blue][B] SUSZONE[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=#ff0000][SIZE=5][B]SPRZEDANE[/B][/SIZE][/COLOR] Krajanka prawdziwków suszonych. Porcja zawiera [B]10 dag[/B] suszu. [B][COLOR=blue]CENA PORCJI -[/COLOR][/B] [COLOR=blue][B]18 zł[/B][/COLOR] Ilość porcji do sprzedania - [B]9[/B] Pozostało - [COLOR=#0000cd][SIZE=3][B]0[/B][/SIZE][/COLOR] Zakupione przez : yunona - szt 2 ang- szt 1 Jagoda1 - szt 1 baster i lusi - szt 2 edyseja - szt 3 [IMG]http://images36.fotosik.pl/304/0d0b58614543ff69.jpg[/IMG] [B]================================================== =====[/B] [SIZE=5][B]POZYCJA NR [SIZE=5]5[SIZE=5]3[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=3]MAŚLAKI[/SIZE] SUSZONE[/B][/COLOR][/SIZE] Krajanka maślaków suszonych. Porcja zawiera [B]10 dag[/B] suszu. [B][COLOR=blue]CENA PORCJI -[/COLOR][/B] [COLOR=blue][B]14 zł[/B][/COLOR] Ilość porcji do sprzedania - [B]3[/B] Pozostało - [COLOR=#0000cd][SIZE=3][B]1[/B][/SIZE][/COLOR] Zakupione przez : yunona - szt 1 JamniczaRodzina - szt 1 [IMG]http://images38.fotosik.pl/1871/0a3ad2786ebace68med.jpg[/IMG] ================================================== ======= [SIZE=5][B]POZYCJA NR [SIZE=5]5[SIZE=5]4[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B][SIZE=3]KOZAKI[/SIZE] SUSZONE[/B][/COLOR][/SIZE] Krajanka suszonych kozaków. Porcja zawiera [B]10 dag[/B] suszu. [B][COLOR=blue]CENA PORCJI -[/COLOR][/B] [COLOR=blue][B]14 zł[/B][/COLOR] Ilość porcji do sprzedania - [B]10[/B] Pozostało - [COLOR=#0000cd][SIZE=3][B]2[/B][/SIZE][/COLOR] Zakupione przez : JamniczaRodzina - szt 1 ALMA2 - szt 1 sprzedane na allegro pajunia - szt 1 [IMG]http://images48.fotosik.pl/520/b8fa54b49943ced2med.jpg[/IMG] [B] ================================================== ====== Po spisaniu zamówień wykasuję te posty, przepraszam, ale dzisiaj już tego nie zrobię. [/B] [/INDENT] Edited December 15, 2012 by bianka0 Quote
edyseja Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='bianka0']Do przestrzegania przepisów jestem przyzwyczajona, pisałam do dwóch modów jednocześnie, bo zależy mi na czasie. Chciałam zdążyć przed świętami, a jutro już muszę zacząć przygotowywać kontrakt. Miałam dzisiaj wolny dzień, więc przygotowałam bazarek nie otwierając go. Jeden moderator odpowiedział mi bardzo rzeczowo i konkretnie. Ale drugi..., przykro mi się zrobiło. Przygotowanie tego bazarku zajmuje mi 5 miesięcy każdej wolnej chwili. Pomaga mi w tym mąż i Bianka, to naprawdę ciężka praca, nie wyjeżdżam na urlop, stoję po nocach w garach. I nie chodzi tu tylko o psy, ale też o to że Wam smakuje i na to czekacie, doceniacie. To dla mnie wielka przyjemność. To nie są wrzucone na aukcję stare rzeczy, które nie są już w domu potrzebne, to jest coś co przygotowuje się od serca dla wybranej grupy osób. Ja całe lato skupuję świeże owoce, kupuję nowiutkie słoiczki i nakrętki, przyprawy, zużywam wodę i prąd, biegam po lesie jak idiotka. Potem po nocach pakuję paki po 20 kg. targam je do samochodu. To jest też taki cichy hołd ode mnie dla osób z dogo, które swoje życie poświęcają zwierzętom. A potem czytam słowa : ,,że sobie zrobiłaś bazarek i nie wiesz czy mozesz, bo już na wstępie powinien on wyladować w koszu i powinnam nie zezwalać na taki bazarek." Dziwne, ale to mnie jest głupio....[/QUOTE] I jesteśmy Ci za całokształt dozgonnie wdzięczni. Każdy słoiczek otwieram z przyjemnością i z nie mniejszą spożywam zawartość. Wypatruję Twoich bazarków cały czas, a aktualnego od miesięcy. Miałam dziś na targu kupić suszone grzybki na wigilijną zupę i pierogi. Cieszę się, że tego nie zrobiłam bo na pewno nie dorównują Twoim. Przetwory są dopracowane w każdym calu - nowiutkie słoiki z barwnymi nakrętkami, wszystko starannie opisane, czyściutkie. U nas w domu zajmują "honorowe" miejsce w kuchni - nie trzyma się takich kulinarnych cudeniek w piwnicy, są po to by cieszyć oczy, taki "aperitif" dla zmysłów. :) Quote
lilk_a Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Bianko , grzyby to niestety śliski temat , o ile dobrze kojarzę to ich sprzedaż i przetwórstwo określa jakaś ustawa czy rozporządzenie , wszystkie podmioty sprzedające grzyby muszą posiadać atest w tym przypadku może wystarczyłby jakiś papierek z sanepidu Quote
JamniczaRodzina. Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Wiesz Dorotko niewiem kto jest moderatorem ale niejednokrotnie sa to młode osóbki z brakiem szacunku i kultury bo odpowiedz w takim stylu mogałaś dostać tylko od gówniarza .Widziałam wczesniej bazarki z przetworami i ciekawe czy też im kazano wyrzucić do kosza. Quote
Recommended Posts