Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ladyahia napisał(a):
Yunona:crazyeye: ja wlaśnie Żywca kupowałam i po nim tak moja mała sikała...na zmianę z Kroplą Beskidu

Moje cały czas taką piją i nie sikają, może rzeczywiście mała jednak coś nie ma w porządku. Jeden po wodzie u mnie ma rozwol...e a drugi nie.
Czysta woda spełnia rolę wypłukiwania z organizmu produktów przemiany materii, czyli oczyszcza organizm i starym zapyziałym jamnikom , które przez 5 pierwszych lat swojego życia nie wiadomo co jadły ze śmietnikiem włącznie, to im ta woda dobrze robi a poza tym są przyzwyczajone. Nie każdy widać i u psiaków może pić taką wodę.

Posted

DoPi napisał(a):
Czytam i czytam jak karmicie swoje psiny, aż mi się przypomniało ( zaburczało mi w brzuchu), czy ja przegapiłam jesienny bazarek Bianki z jej pysznościami?
Bo się zastrzelę:wallbash:
Nie przegapiłaś :evil_lol:, podglądaj około środy :p

Posted

Ale Heca!... nie rozumiem :hmmmm:.. całą sobotę dawałam Jasi przegotowaną wodę... i piła jak smok .. chyba ze dwa razy więcej... dywan zasikany :mad::shock:.. w niedzielę pod wieczór?....jakby trochę mniej?... zobaczymy dzisiaj ,jak wrócę do domu?...
ja dawałam jej żywca ,staropolankę ,krople beskidu , zresztą ciągle inną ...mineralną i żródlaną:flop:

Posted

Witajcie, cieszę się bardzo że mój wątek żyje pomimo mojej nieobecności :multi:.
Bardzo Wam dziękuję :loveu:.
Z Muszką zaczęły się kłopoty, mała gryzie wszystko co wpadnie jej w ząbki, rozbrykała się :p No i nie chce wychodzić na siusiu, rozsmakowała się w cieple i na poduszeczkach. Chyba boi się wychodzić z domu na zimno, żeby nie stracić ciepłej miejscówki w domku.
U nas dzisiaj śnieg i zamieć, napadało z 10 cm, z trudem wróciłam z pracy, drogowców kompletnie zaskoczyła zima.
Znowu spóźniam się z bazarkiem, nie wiem jak go zrobię, mam kłopoty ze wstawianiem zdjęć, trwa to strasznie długo i mogę tylko po jednym, albo tworzyć kopię na równoległej stronie. Nie wiem jak sobie z tym poradzić :shake:

Przyjechały dzisiaj do Krzemienia takie dwa chłopaczki z Zamościa na DT do ludzi, którzy rok wcześniej przetrzymali Puszę - sunię leonbergera.

Posted

danka1234 napisał(a):
No no,po takiej reklamie zaraz zbiegnie się tu kolejka wyczekujących Twojego bazarku

Reklama jest na razie tylko ,,wewnętrzna " :p Mam nadzieję że jutro wrócę z pracy w miarę dobrym stanie żeby wszystko już przygotować do wystawienia.

Posted

bianka0 napisał(a):
Witajcie, cieszę się bardzo że mój wątek żyje pomimo mojej nieobecności :multi:.
Bardzo Wam dziękuję :loveu:.
Z Muszką zaczęły się kłopoty, mała gryzie wszystko co wpadnie jej w ząbki, rozbrykała się :p No i nie chce wychodzić na siusiu, rozsmakowała się w cieple i na poduszeczkach. Chyba boi się wychodzić z domu na zimno, żeby nie stracić ciepłej miejscówki w domku.

A próbowałaś zainteresować ją gryzakami? U nas od lat najlepiej sprawdzają się kostki waniliowe http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/27/72/34/88/2772348876 i z prasowanej skóry http://www.swiatzwierzaka.pl/Img.ashx?Id=11474

Posted

edyseja napisał(a):
O mamuńciu, to wszystko na bazarek? Już mi jęzor wisi do pasa. :D

Smaluszek będzie bo nie widzę?

Niestety nie będzie tym razem smalcu, składniki do jego wytworzenia strasznie na razie podrożały, cena słoiczka byłaby zbyt wysoka. Ale mam nadzieję że zmieni się to po świętach.

Czekam na odpowiedź moderatora czy mogę wystawić grzybki.

edyseja napisał(a):
A próbowałaś zainteresować ją gryzakami? U nas od lat najlepiej sprawdzają się kostki waniliowe http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/27/72/34/88/2772348876 i z prasowanej skóry http://www.swiatzwierzaka.pl/Img.ashx?Id=11474

Tak, ale jej uwaga skupia się na kosteczce tylko przez chwilę. Potem kostka zostaje skradziona i pożarta przez pozostałe bestie.

Posted

Kostki waniliowej tak szybką nie pożrą bo jest bardzo twarda, naszym poprzednim psom przy regularnym użytkowaniu wystarczyła na całe 15-letnie życie. W sklepach są też dostępne waniliowe kółka z identycznego tworzywa (jest i wersja czekoladowa ale na nią jakoś amatorów nie było).

Posted

edyseja napisał(a):
Kostki waniliowej tak szybką nie pożrą bo jest bardzo twarda, naszym poprzednim psom przy regularnym użytkowaniu wystarczyła na całe 15-letnie życie. W sklepach są też dostępne waniliowe kółka z identycznego tworzywa (jest i wersja czekoladowa ale na nią jakoś amatorów nie było).

Nie znasz mojego Tuptusia :evil_lol:

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Widzisz Dorotko ile tu ciotek siedzi po cichutku i czycha na Twój bazarek :diabloti:

Bardzo się cieszę z tego powodu :loveu:
Coś porobili z wątkiem reklamowym bazarków, jest nowy, ale połowa bazarków na nim usunięta.

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Widzisz Dorotko ile tu ciotek siedzi po cichutku i czycha na Twój bazarek :diabloti:

No właśnie, kto tu czyha i czatuje :diabloti:

Posted

bianka0 napisał(a):
A to nasza piwniczka w tym roku, wszystko przygotowane. Może uda mi się jutro jakimś cudem powstawiać zdjęcia.

Kłopoty ze wstawianiem zdjęc i ja mam od dłuższego czasu. Do tej pory wstawiałam link foty w kwadracik z zielonym drzewkiem i szło jak na taśmie. Teraz jedno, a następne po prostu otwieram na wielkość dodawania (640 ) i robię kopiuj obrazek i wstawiam na wątku bezpośrenio jak tekst i robię wklej. Foty są do dzisiaj, więc ok. Ja mam albumy w googlach.

Posted

Ja już od 3 tygodni zaczynam i kończę dzień
sprawdzając posty Bianki czy szykuje się bazarek.
Po powrocie z pracy też lecę do komputera.
Myślę ,że wystarczy sam " spis treści" bez zdjęć .
Tak jak co roku - dwa dni i po bazarku.

Posted

Dziękuję za podpowiedzi :loveu:
Będę dzisiaj po pracy walczyła ze wstawianiem zdjęć, tylko nadal nie mam odpowiedzi od moda, czy mogę wystawiać grzybki.
Najwyżej wystawię je na allegro.