anica Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Bianeczko ...przytulam... Poleńko ...biegaj szczęśliwa za TM:-( Quote
baster i lusi Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Bianeczko tak mi przykro; [h=2]Za tęczowym mostem[/h][FONT=Arial]Zapłacz, kiedy odejdzie, jeśli Cię serce zaboli, że to jeszcze za wcześnie choć może i z Bożej woli.[/FONT] [FONT=Arial]Zapłacz, bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze, lecz niech uwierzą wierzący, że on nie odszedł na zawsze.[/FONT] [FONT=Arial]Zapłacz, kiedy odejdzie, uroń łzę jedną i drugą, i - przestań nim słońce wzejdzie, bo on nie odszedł na długo.[/FONT] [FONT=Arial]Potem rozglądnij się w koło, ale nie w górę; patrz nisko i - może wystarczy zawołać, on może być już tu blisko...[/FONT] [FONT=Arial]A jeśli ktoś mi zarzuci, że świat widzę w krzywym lusterku, to ja powtórzę: on wróci... Choć może w innym futerku[/FONT] Quote
haliza Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) O jejku ale mi smutno :shake:, a tak raźnie biegała we wrześniu po lesie :-(, biedna dzielna maleńka dziewczynka :-( (Zapomniałam Ci jeszcze napisać, że dzisiaj Tomiś obudził mnie rano o 5, był bardzo niespokojny, lizał mnie, wkładał mordkę do mojej twarzy :shake: i chciał wyjść na dwór, myślałam,że potrzebuje a on wybiegł na trawnik, usiadł na środku i szczekał, było cichutko tylko on ujadał tak jakoś dziwnie:shake:.....wróciłam ubrałam się i poszłam do niego :shake: Edited October 23, 2012 by haliza Quote
Sarunia-Niunia Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 bianka0 napisał(a):Godzinę temu, po czwartej zmarła moja Poleńka. Nie ma już z nami naszej Dyndadełki :-( Bianeczko, bardzo mi przykro, dopiero teraz znalazłam tę bardzo smutną wiadomość... Przytulam Cię!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [FONT=comic sans ms](*)Poleńko(*)[/FONT] [FONT=comic sans ms][/FONT] [FONT=comic sans ms]Pozostaniesz na zawsze w sercach Kochany Koliberku....[/FONT] Quote
bianka0 Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa. Chyba z dnia na dzień jest mi trochę lżej, powoli dociera do mnie że znowu stawiam jedną miseczkę mniej i jeden kąsek smaczków mniej dzielę do pyszczków. W nocy jeszcze ciągle budzę się żeby przykryć Dyndałkę , bardzo się rozkopywała. To już czwarta maleńka, brązowa staruszka, która mnie zostawiła. Zawsze się zastanawiam czy poczekają na mnie za TM, czy odejdą ze swoim pierwszym właścicielem a o mnie zapomną. To ostatnie zdjęcie, które jej zrobiła haliza. Quote
Mika31 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Bianco one nigdy o tobie nie zapomną dałaś im więcej niż miały w życiu dałaś miłość i prawdziwy dom Quote
Sarunia-Niunia Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Oj strasznie smutno, jak odchodzą... to boli wręcz fizycznie... Bianeczko, ja myślę, że te nasze sierotki będą jednak na nas TAM czekać, wiesz?! Taką mam nadzieję, bo jeżeli mieliby podążyć za swoimi pierwszymi ludźmi, mnie nie będzie oczekiwał TAM nikt... Quote
anica Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Mika31 napisał(a):Bianco one nigdy o tobie nie zapomną dałaś im więcej niż miały w życiu dałaś miłość i prawdziwy dom tak samo myślę!... to bezcenne... Quote
haliza Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Myślę, że one jak nawet miały pierwszy domek dobry :shake: to go nie pamiętają :shake: bo to co przeszły później zatarło się w ich pamięci, a czas kiedy zostały wyrwane z piekła i znalazły ciepły kąt, pełną miskę i tyle serca jest dla nich najważniejszy :p, będą czekać na nas i kiedyś się spotkamy tam gdzie nie ma cierpienia .... Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 bianeczko - uśmiechnij się... zimową porą pozdrawiamy WAS czule Quote
anica Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Mika31 napisał(a):boskie :loveu: Taaaaaaaaak:loveu:... ale ten śnieg?...skąd go tyle?... nawieźli?:eviltong::lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 (edited) :loveu:Super śnieżna psiarnia Anitko. Edited October 29, 2012 by JamniczaRodzina. Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 JamniczaRodzina. napisał(a)::loveu:Super śnieżna psiarnia Anitko. to dla bianki - aby na jej pychawce pojawił się uśmiech. Quote
bianka0 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='TeklaTulaLatika&PePa']to dla bianki - aby na jej pychawce pojawił się uśmiech. Dziękuję Anitko, ale jeszcze się długo nie uśmiechnę. :-( W niedzielę 28.10 była druga rocznica śmierci Lilithki. Jak ten czas szybko zleciał.... dopiero głaskałam ją po tłustym brzucholku przed przyklejaniem pampersa, a to już 2 lata jej nie ma. Śniła mi się Polcia. Śniło mi się że obudziłam się nad ranem wystraszona, że nie wpuściłam Polci w nocy do domu, podbiegam do drzwi, otwieram a ona stoi tam zmarznięta, zmoczona. Na drugą noc śniła mi się Tinka, że znowu ją nosiłam na rękach wtuloną we mnie ( tylko ona tak lubiła), czułam jej futerko na twarzy i zapach. Tym razem na razie nie jestem w stanie wziąć kolejnej staruszki.:shake: Quote
anica Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Wiem... jak to jest....Wszystkie tu chyba wiemy.... Siły...Bianko... Quote
Celina12 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 :-(:-(...ciężko...wiem też sama jak to jest....nikt i nic nie jest w stanie ukoić bólu,tęsknoty...poczucia bezradności i tęsknoty....przytulam Dorotko... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [FONT=georgia]Lilithce(*) Fryteczce(*) [SIZE=5]Tinusi(*) Poluni(*)[/FONT] [FONT=georgia]i innym bliskim[SIZE=5], których już nie ma....[/FONT] Quote
Recommended Posts