Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tez sie nabrałas. hahaha. Sweter na plecach zmył sie z chodnikiem = złudzenie optycznie CZYLI nie ciesz się nie ubyło mnie, ale sie zastanawaim nad sos odchudzanie u Karola Gacy - kurna znajomej pół nie ma...jej meza tez i znajomego..wszyscy mi mówią, ze czas i na mnie...

Jak sie ma 8 to sie siedzi na tarasie :) tak samo jak z 4 ma:)
Jak widać tylko PEPA poszła na deptak - jesu - z moja dziczą na deptak nie dalo by sie wyjsc...no moze Tekla to jeszcze..Lati tez, ale TU:LA! to po**niec

Posted

nic, a nic..serio...no moze kilo. Tak wyszło:)
ale psów mi przybyło.
TZN. biała jest mamy, ale jak to bywało z adopcjami mojej mamy...
"weź naucz ją zeby nie siakała w domu" - OK!
nauczyła się...W ten sam czas pokochała sie z TEKLĄ, która juz nam sie postarzała. Nie bawiła sie zabawkami, nie tarzała z emocji, ataki padaczki częstrze, chodziła smutna. No i pokochały się tak, że Tekla szaleje jak szczenior, bawi sie zabawkami, przeciaga z pepą sznurki i non stop sie boxują.
I wyszło tak, że PePa nie moze zostawić Tekli. na szczęście jak jadą w aucie to śpią. Tula w kontenerku i jest spokój. Jak by ich nie było. Za to sąsiad jamnik żyć nam nie daje bo sie pogubił w liczeniu i ciągle szczeka za co obwinia mnie sąsiadka :) i sie nie lubimy BARDZO!

Posted

[quote name='bianka0']Dziewczyny, popatrzcie jaki zbieg okoliczności !

Zamawiałam ogłoszenia dla Kuby na bazarku :

http://www.dogomania.pl/forum/thread...do-26-09/page2

I okazało się że Kubuś ma już swój wątek na dogo :

http://www.dogomania.pl/forum/thread...ć-JUŻ-W-DOMU!!
Znowu wrócił do punktu wyjścia :shake:, oby to trwało jak najkrócej :roll:, piękny jest i tyle fajnych rzeczy dziewczyny o nim napisały :loveu:

Posted

[quote name='bianka0']Gdzie Cię wcięło dziewczyno ?
Przeczytałam Twoje posty w nowym wcieleniu, pewne wyznanie było niezwykle intrygujące i teraz czekam na zdjęcie Anity :diabloti:

O rany, jest zdjęcie !!!!!
Czapki z głów Anita :cunao:

A jak się ma 8 psów to nawet pod Bristol nie wpuszczają :evil_lol:[/QUOTE]
Oj tam! Oj tam!... jakiś Bristol :watpliwy:
... ale te 8 psów :loveu:
Czapki z głów Anita :cunao:
zajrzę do Kubusia....

Posted (edited)

[quote name='TeklaTulaLatika&PePa']no nic :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=357711657638252

Anita !!! jakich Ty sztuczek uczysz Tulę :shake: Czyli PePa zostaje na stałe u Ciebie.

[quote name='haliza'] piękny jest i tyle fajnych rzeczy dziewczyny o nim napisały

Wiesz jaki jest, widziałaś go na żywo. Halinka pomogła nam przewieźć Kubę do hoteliku.
Siedział w domu chyba z dobę bez wypuszczania, jak go odebrałyśmy od żony zmarłego to sikał i sikał, 3 x zrobił kupę. Widać jaki jest karny, pomimo że nie mógł wytrzymać, nie zrobił nic w domu.

Edited by bianka0
Posted

Anitko, to nie świecznik spadł, tylko bardziej prowizoryczna rzecz - mop.
Ale możesz publikować, tylko mam nadzieję że ludzie nie wezmą mnie za wariatkę. Tym bardziej że jestem strasznym niedowiarkiem, z racji zawodu nie wierzę w nic co osobiście nie pomacam :cool3:
No cóż, ale czasami zdarzają się sprawy dziwne, ta miała sens. W otoczeniu zmarłego tylko ja mam bzika na punkcie psów, wiedział co robi dopóki mógł jeszcze coś przekazać.
Zresztą przez 2 miesiące, do września moje myśli wracały ciągle do wspomnień o Nim. O jego odwiedzinach i naszych spotkaniach. We wrześniu odszedł on nas definitywnie, a Kubuś jest już u Murki.

Posted

[quote name='bianka0']Anitko, to nie świecznik spadł, tylko bardziej prowizoryczna rzecz - mop.
Ale możesz publikować, tylko mam nadzieję że ludzie nie wezmą mnie za wariatkę. Tym bardziej że jestem strasznym niedowiarkiem, z racji zawodu nie wierzę w nic co osobiście nie pomacam :cool3:
No cóż, ale czasami zdarzają się sprawy dziwne, ta miała sens. W otoczeniu zmarłego tylko ja mam bzika na punkcie psów, wiedział co robi dopóki mógł jeszcze coś przekazać.
Zresztą przez 2 miesiące, do września moje myśli wracały ciągle do wspomnień o Nim. O jego odwiedzinach i naszych spotkaniach. We wrześniu odszedł on nas definitywnie, a Kubuś jest już u Murki.
... jestem przekonana ,że nie wezmą za wariatkę :).. wszystko ma sens!... powiem ,że ja pierwsza gdybym miała warunki... to starałabym się o adopcję Kubusia!... zewsząd wynika ,że to wyjątkowy chłopak!

Wiesz jaki jest, widziałaś go na żywo. Halinka pomogła nam przewieźć Kubę do hoteliku.
Siedział w domu chyba z dobę bez wypuszczania, jak go odebrałyśmy od żony zmarłego to sikał i sikał, 3 x zrobił kupę. Widać jaki jest karny, pomimo że nie mógł wytrzymać, nie zrobił nic w domu.

... i coś dziwnie jestem spokojna ,że Kuba znajdzie wspaniały domek!:saint1:

Posted (edited)

zajrzyj na wątek w moim podpisie metamorfoza mojego Pika zawsze mnie te zmiany zaskakują Pepa piękna

Edited by Mika31
Posted

Może bym i wpadła Anitko, ale co z moimi psami ?

Na wizytę po adopcyjną nie muszę tam zaglądać, DIF ma rzut beretem do domku Bajki. Zresztą tu chyba nie będę musiała, dom świetny, mam mnóstwo zdjęć i wiadomości przesłanych od piątku.To wymarzony dom dla każdego psiaka :lol:

Posted

[quote name='bianka0']Oby anica, oby.
Głęboko w to wierzę!!!... i nie śmiej się proszę... ale... często ,bardzo często moje przeczucia się sprawdzają :roll:... może taki tam... babski instynkt?!...
taaak!.. to niesamowite jak kochający domek potrafi odmienić :p... wystarczy spojrzeć na tych dwóch zdjęciach na oczy Pepy!!!.. ja widzę ... dwie różne Pepy!!!... toż to inny...PIES!!!
Laleczko -Bajko wspaniałego domku :))))))))))