TeklaTulaLatika&PePa Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 tez sie nabrałas. hahaha. Sweter na plecach zmył sie z chodnikiem = złudzenie optycznie CZYLI nie ciesz się nie ubyło mnie, ale sie zastanawaim nad sos odchudzanie u Karola Gacy - kurna znajomej pół nie ma...jej meza tez i znajomego..wszyscy mi mówią, ze czas i na mnie... Jak sie ma 8 to sie siedzi na tarasie :) tak samo jak z 4 ma:) Jak widać tylko PEPA poszła na deptak - jesu - z moja dziczą na deptak nie dalo by sie wyjsc...no moze Tekla to jeszcze..Lati tez, ale TU:LA! to po**niec *** Quote
bianka0 Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='TeklaTulaLatika&PePa']tez sie nabrałas. hahaha. [/QUOTE] Mnie nie oszukasz. To nie żadne złudzenie apteczne. Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 nic, a nic..serio...no moze kilo. Tak wyszło:) ale psów mi przybyło. TZN. biała jest mamy, ale jak to bywało z adopcjami mojej mamy... "weź naucz ją zeby nie siakała w domu" - OK! nauczyła się...W ten sam czas pokochała sie z TEKLĄ, która juz nam sie postarzała. Nie bawiła sie zabawkami, nie tarzała z emocji, ataki padaczki częstrze, chodziła smutna. No i pokochały się tak, że Tekla szaleje jak szczenior, bawi sie zabawkami, przeciaga z pepą sznurki i non stop sie boxują. I wyszło tak, że PePa nie moze zostawić Tekli. na szczęście jak jadą w aucie to śpią. Tula w kontenerku i jest spokój. Jak by ich nie było. Za to sąsiad jamnik żyć nam nie daje bo sie pogubił w liczeniu i ciągle szczeka za co obwinia mnie sąsiadka :) i sie nie lubimy BARDZO! Quote
haliza Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='bianka0']Dziewczyny, popatrzcie jaki zbieg okoliczności ! Zamawiałam ogłoszenia dla Kuby na bazarku : http://www.dogomania.pl/forum/thread...do-26-09/page2 I okazało się że Kubuś ma już swój wątek na dogo : http://www.dogomania.pl/forum/thread...ć-JUŻ-W-DOMU!! Znowu wrócił do punktu wyjścia :shake:, oby to trwało jak najkrócej :roll:, piękny jest i tyle fajnych rzeczy dziewczyny o nim napisały :loveu: Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 poczytałam o Kubie - ja wierzę w energie itp...Az ciarki mialam jak to czytałam Quote
anica Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='bianka0']Gdzie Cię wcięło dziewczyno ? Przeczytałam Twoje posty w nowym wcieleniu, pewne wyznanie było niezwykle intrygujące i teraz czekam na zdjęcie Anity :diabloti: O rany, jest zdjęcie !!!!! Czapki z głów Anita :cunao: A jak się ma 8 psów to nawet pod Bristol nie wpuszczają :evil_lol:[/QUOTE] Oj tam! Oj tam!... jakiś Bristol :watpliwy: ... ale te 8 psów :loveu: Czapki z głów Anita :cunao: zajrzę do Kubusia.... Quote
Nath Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/542058_287933347949417_33750199_n.jpg hahah jaki pancerz :D Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 bo to mój PANcernik :) hahahahhahaha Quote
Nath Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='TeklaTulaLatika&PePa']bo to mój PANcernik :) hahahahhahaha[/QUOTE] :cool3: Nic mu na drodze nie stanie ;p Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 no nic :) https://www.facebook.com/photo.php?v=357711657638252 Quote
bianka0 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 (edited) [quote name='TeklaTulaLatika&PePa']no nic :) https://www.facebook.com/photo.php?v=357711657638252 Anita !!! jakich Ty sztuczek uczysz Tulę :shake: Czyli PePa zostaje na stałe u Ciebie. [quote name='haliza'] piękny jest i tyle fajnych rzeczy dziewczyny o nim napisały Wiesz jaki jest, widziałaś go na żywo. Halinka pomogła nam przewieźć Kubę do hoteliku. Siedział w domu chyba z dobę bez wypuszczania, jak go odebrałyśmy od żony zmarłego to sikał i sikał, 3 x zrobił kupę. Widać jaki jest karny, pomimo że nie mógł wytrzymać, nie zrobił nic w domu. Edited September 23, 2012 by bianka0 Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 ja TULE?? eee... tylko tyle nas jest - Pomogę w sprawie Kuby na fb - chwilowo. Bianka - dajesz zgode na opublikowanie tej histori o tym swieczniku co spadł o 10.30? Quote
Mika31 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 ale wesoło fajne przytulanki owieczka słodka:loveu: Quote
bianka0 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Anitko, to nie świecznik spadł, tylko bardziej prowizoryczna rzecz - mop. Ale możesz publikować, tylko mam nadzieję że ludzie nie wezmą mnie za wariatkę. Tym bardziej że jestem strasznym niedowiarkiem, z racji zawodu nie wierzę w nic co osobiście nie pomacam :cool3: No cóż, ale czasami zdarzają się sprawy dziwne, ta miała sens. W otoczeniu zmarłego tylko ja mam bzika na punkcie psów, wiedział co robi dopóki mógł jeszcze coś przekazać. Zresztą przez 2 miesiące, do września moje myśli wracały ciągle do wspomnień o Nim. O jego odwiedzinach i naszych spotkaniach. We wrześniu odszedł on nas definitywnie, a Kubuś jest już u Murki. Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 oka. wróce z lasu - podrasuej. Jesu - jak dziewica sie czuje z tymi postami:) Quote
bianka0 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='TeklaTulaLatika&PePa']oka. Jesu - jak dziewica sie czuje z tymi postami:)[/QUOTE] DOBRE!!!! Przepis Anity na odzyskanie dziewictwa :diabloti: Quote
anica Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='bianka0']Anitko, to nie świecznik spadł, tylko bardziej prowizoryczna rzecz - mop. Ale możesz publikować, tylko mam nadzieję że ludzie nie wezmą mnie za wariatkę. Tym bardziej że jestem strasznym niedowiarkiem, z racji zawodu nie wierzę w nic co osobiście nie pomacam :cool3: No cóż, ale czasami zdarzają się sprawy dziwne, ta miała sens. W otoczeniu zmarłego tylko ja mam bzika na punkcie psów, wiedział co robi dopóki mógł jeszcze coś przekazać. Zresztą przez 2 miesiące, do września moje myśli wracały ciągle do wspomnień o Nim. O jego odwiedzinach i naszych spotkaniach. We wrześniu odszedł on nas definitywnie, a Kubuś jest już u Murki. ... jestem przekonana ,że nie wezmą za wariatkę :).. wszystko ma sens!... powiem ,że ja pierwsza gdybym miała warunki... to starałabym się o adopcję Kubusia!... zewsząd wynika ,że to wyjątkowy chłopak! Wiesz jaki jest, widziałaś go na żywo. Halinka pomogła nam przewieźć Kubę do hoteliku. Siedział w domu chyba z dobę bez wypuszczania, jak go odebrałyśmy od żony zmarłego to sikał i sikał, 3 x zrobił kupę. Widać jaki jest karny, pomimo że nie mógł wytrzymać, nie zrobił nic w domu. ... i coś dziwnie jestem spokojna ,że Kuba znajdzie wspaniały domek!:saint1: Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 jak ktos chce pokukać JAK PEPA sie zmieniła - sama nie wierzę... to tutaj wklejam foty http://www.dogomania.pl/forum/threads/182189-Szyd%C5%82owiec-syzyfowa-praca-prosimy-o-DT-og%C5%82oszenia-i-pomoc-w-sterylizacjach/page151 TAK BYŁO ! zdjęcie z punktu przetrzymań w szydłowcu Quote
Mika31 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) zajrzyj na wątek w moim podpisie metamorfoza mojego Pika zawsze mnie te zmiany zaskakują Pepa piękna Edited September 23, 2012 by Mika31 Quote
bianka0 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 One wszystkie pięknieją w kochających domach :p W piątek do domu w Warszawie pojechała moja Laleczka, ma teraz na imię Bajka. http://www.dogomania.pl/forum/threads/229182-LALKA-Laleczka-male%C5%84stwo-w-typie-gryfonika-barbanckiego-do-adopcji Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 w sumie moje okolice - Marysin Wawerski - Wpadniesz kiedys ?Bianka do mnie to pojedziesz napoadopcyjna Quote
bianka0 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Może bym i wpadła Anitko, ale co z moimi psami ? Na wizytę po adopcyjną nie muszę tam zaglądać, DIF ma rzut beretem do domku Bajki. Zresztą tu chyba nie będę musiała, dom świetny, mam mnóstwo zdjęć i wiadomości przesłanych od piątku.To wymarzony dom dla każdego psiaka :lol: Quote
anica Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='bianka0']Oby anica, oby. Głęboko w to wierzę!!!... i nie śmiej się proszę... ale... często ,bardzo często moje przeczucia się sprawdzają :roll:... może taki tam... babski instynkt?!... taaak!.. to niesamowite jak kochający domek potrafi odmienić :p... wystarczy spojrzeć na tych dwóch zdjęciach na oczy Pepy!!!.. ja widzę ... dwie różne Pepy!!!... toż to inny...PIES!!! Laleczko -Bajko wspaniałego domku :)))))))))) Quote
Recommended Posts