Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasne ,że trzeba odpocząć!... zresztą chyba tak jesteśmy skonstruowani ,że nasz organizm i tak sam się upomina....nawet o jakieś 5 min przerwy ,zatem Bianeczko Udanego Odpoczynku :) a wyprawy po lesie.... to jak z jakiejś Bajki :) ... tylko Wy... psy...i las ... :)
nie myśl teraz... jak odpoczywasz o....tych wszystkich....ludziach ,którzy przyprowadzają do Was psy!... po prostu odpoczywaj :)
a Kubuś!?... nie wiem?... ale wydaje mi się....spokojny! ufny! przyjacielski!... na pewno ...nie smutny?!....
... a u nas pod Wrocławiem ,podobno pokazały się grzyby...

Posted

U nas straszna susza, zobaczcie jak na zdjęciach jest wysuszony las. Ani grama wody, nie widać nawet malutkiej kałuży, pieski z lubością zażywały kąpieli piaskowej :p. Przyszły skurzone, nie ma nawet komarów i kleszczy w tym roku. Ostatni deszcz był 3 tygodnie temu. Z halizą wędrowałyśmy co drugi dzień po lesie, a zebrałyśmy zaledwie koszyk grzybów do suszenia.:shake:

Kubuś jest psem bardzo łagodnym, pieszczochem, ma dopiero 4 lata.

Posted

Wreszcie dotarłam :loveu:, dzięki gościnności Dorotki spędziliśmy cudowny tydzień w jamnikowym świecie i wśród leśnej kniei.......szkoda, że taka susza, ale kilku godzinny pobyt wśród zieleni i z Dorotką pozwolił mi się zresetować :evil_lol:. Psiaki były bardzo szczęśliwe i ja też.
Straszne to co ludzie wyczyniają z tymi biednymi psiakami, oby Kubuś znalazł jak najszybciej dom, a próba obarczenia Cię kolejnym psiakiem ......
brak słów....
Pozdrawiamy Ciebie i Józia oraz czochranki dla wszystkich futerek :loveu:

Posted

Dziwnie to wszystko się kręci w tym roku?!... na Mazurach jak byliśmy w lipcu ,dosłownie chmary komarów!... lata całe nie było takiej plagi komarów ,much i os :shake: kleszczy , nie zauważyliśmy ale na allegro kupiłam za namową kolegi Fypryst i może dlatego?...w sobotę znajomi nazbierali trochę kozaków ,podgrzybków... miałam nadzieję ,że rozpoczął się wysyp... ale chyba na nadziejach się skończyło... bo w sklepach jeszcze nie ma....
Fajnie ,że Kubuś jest taki przyjacielski... zawsze to łatwiej z odnalezieniem się w nowym domku :lol:

Posted

Zamieszczone przez yunona

Niech las nabiera wilgoci a Twoje oczy niech błyszczą radością przy zbieraniu grzybów :smile::multi:

i ja ! i ja też! :lol::lol::lol:

Posted

Dziękuję Halinko za zdjęcia futerek :lol: Kociaki i psiaki są inne niż nasze. Wszystkie są plaskate :evil_lol:

Grzyby były tylko jeden dzień, w piątek. Potem znowu susza i nie ma niczego w lesie :-(
Wróciłam już do pracy i znowu nie mam czasu na las.

Posted

O mniam-grzybki...Krzysia na razie ni ma-więc i grzybków u nas ni ma....znaczy w domku.

Zdjęcia z kasu śliczne-tyle psiątek razem...cudnie to wygląda jak każdy maszeruje....:loveu::loveu:

Posted

Gdzie Cię wcięło dziewczyno ?
Przeczytałam Twoje posty w nowym wcieleniu, pewne wyznanie było niezwykle intrygujące i teraz czekam na zdjęcie Anity :diabloti:

O rany, jest zdjęcie !!!!!
Czapki z głów Anita :cunao:

A jak się ma 8 psów to nawet pod Bristol nie wpuszczają :evil_lol: