anica Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Jasne ,że trzeba odpocząć!... zresztą chyba tak jesteśmy skonstruowani ,że nasz organizm i tak sam się upomina....nawet o jakieś 5 min przerwy ,zatem Bianeczko Udanego Odpoczynku :) a wyprawy po lesie.... to jak z jakiejś Bajki :) ... tylko Wy... psy...i las ... :) nie myśl teraz... jak odpoczywasz o....tych wszystkich....ludziach ,którzy przyprowadzają do Was psy!... po prostu odpoczywaj :) a Kubuś!?... nie wiem?... ale wydaje mi się....spokojny! ufny! przyjacielski!... na pewno ...nie smutny?!.... ... a u nas pod Wrocławiem ,podobno pokazały się grzyby... Quote
bianka0 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 U nas straszna susza, zobaczcie jak na zdjęciach jest wysuszony las. Ani grama wody, nie widać nawet malutkiej kałuży, pieski z lubością zażywały kąpieli piaskowej :p. Przyszły skurzone, nie ma nawet komarów i kleszczy w tym roku. Ostatni deszcz był 3 tygodnie temu. Z halizą wędrowałyśmy co drugi dzień po lesie, a zebrałyśmy zaledwie koszyk grzybów do suszenia.:shake: Kubuś jest psem bardzo łagodnym, pieszczochem, ma dopiero 4 lata. Quote
haliza Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Wreszcie dotarłam :loveu:, dzięki gościnności Dorotki spędziliśmy cudowny tydzień w jamnikowym świecie i wśród leśnej kniei.......szkoda, że taka susza, ale kilku godzinny pobyt wśród zieleni i z Dorotką pozwolił mi się zresetować :evil_lol:. Psiaki były bardzo szczęśliwe i ja też. Straszne to co ludzie wyczyniają z tymi biednymi psiakami, oby Kubuś znalazł jak najszybciej dom, a próba obarczenia Cię kolejnym psiakiem ...... brak słów.... Pozdrawiamy Ciebie i Józia oraz czochranki dla wszystkich futerek :loveu: Quote
anica Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Dziwnie to wszystko się kręci w tym roku?!... na Mazurach jak byliśmy w lipcu ,dosłownie chmary komarów!... lata całe nie było takiej plagi komarów ,much i os :shake: kleszczy , nie zauważyliśmy ale na allegro kupiłam za namową kolegi Fypryst i może dlatego?...w sobotę znajomi nazbierali trochę kozaków ,podgrzybków... miałam nadzieję ,że rozpoczął się wysyp... ale chyba na nadziejach się skończyło... bo w sklepach jeszcze nie ma.... Fajnie ,że Kubuś jest taki przyjacielski... zawsze to łatwiej z odnalezieniem się w nowym domku :lol: Quote
bianka0 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 U nas nareszcie deszcz !!!!!! Zaraz jadę do lasu. Smutno bez Ciebie Halinko, psiaki was wszędzie szukają, one uwielbiają gości :p Quote
yunona Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Niech las nabiera wilgoci a Twoje oczy niech błyszczą radością przy zbieraniu grzybów :):multi: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='yunona']Niech las nabiera wilgoci a Twoje oczy niech błyszczą radością przy zbieraniu grzybów :):multi:[/QUOTE] Nio, i ja Ci tego życzę Bianeczko;)!!! Quote
anica Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Zamieszczone przez yunona Niech las nabiera wilgoci a Twoje oczy niech błyszczą radością przy zbieraniu grzybów :smile::multi: i ja ! i ja też! :lol::lol::lol: Quote
haliza Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Dorotko Tomiczek i grubas w korytku :diabloti: Quote
JamniczaRodzina. Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Piękny kocurek Pan Buła.Dorotko jak tam grzybki ? Quote
anica Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 ....Żyją jak pies z kotem!... ma się rozumieć.. Żyją w pełnej harmonii i miłości!!! Quote
bianka0 Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Dziękuję Halinko za zdjęcia futerek :lol: Kociaki i psiaki są inne niż nasze. Wszystkie są plaskate :evil_lol: Grzyby były tylko jeden dzień, w piątek. Potem znowu susza i nie ma niczego w lesie :-( Wróciłam już do pracy i znowu nie mam czasu na las. Quote
bianka0 Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Piątkowy zbiór :-P Dzisiaj nareszcie porządnie pada, jest szansa na to że będą grzybki. Quote
Mika31 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 zazdroszczę u nas same robaczywe i ogólny brak Quote
Sarunia-Niunia Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 http://images42.fotosik.pl/582/d5dcd5d278a5a8c9med.jpg Ło mniam, mniam, ale cuda!!! Ale zamarzył mi się znowu pyszny sosik.... Quote
bianka0 Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Dziewczyny, popatrzcie jaki zbieg okoliczności ! Zamawiałam ogłoszenia dla Kuby na bazarku : http://www.dogomania.pl/forum/thread...do-26-09/page2 I okazało się że Kubuś ma już swój wątek na dogo : http://www.dogomania.pl/forum/thread...ć-JUŻ-W-DOMU!! Quote
Celina12 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 O mniam-grzybki...Krzysia na razie ni ma-więc i grzybków u nas ni ma....znaczy w domku. Zdjęcia z kasu śliczne-tyle psiątek razem...cudnie to wygląda jak każdy maszeruje....:loveu::loveu: Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 pozdrawiamy WAS CZULE! Quote
bianka0 Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='TeklaTulaLatika&PePa']pozdrawiamy WAS CZULE! [/QUOTE] No proszę, proszę. Anita_happy zamaskowana jak szpieg z krainy deszczowców :diabloti: Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='bianka0']No proszę, proszę. Anita_happy zamaskowana jak szpieg z krainy deszczowców :diabloti: bo my sie lubimy przebierać :P Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 aha - powiększyła sie nam Rodzina Quote
TeklaTulaLatika&PePa Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 a tak sie z owieczką wygląda na spacerze pod Bristolem. Pod bo na wejście nie stać jak sie ma 4 psy Quote
bianka0 Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Gdzie Cię wcięło dziewczyno ? Przeczytałam Twoje posty w nowym wcieleniu, pewne wyznanie było niezwykle intrygujące i teraz czekam na zdjęcie Anity :diabloti: O rany, jest zdjęcie !!!!! Czapki z głów Anita :cunao: A jak się ma 8 psów to nawet pod Bristol nie wpuszczają :evil_lol: Quote
Recommended Posts