bianka0 Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Już udało mi się w końcu zagłosować z innej przeglądarki. Szkoda że przegrywają :-( Quote
danka1234 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Witam,serdecznie pozdrawiam całą psio- ludzką rodzinkę z naciskiem na Maluszka. Quote
bianka0 Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 danka1234 napisał(a):Witam,serdecznie pozdrawiam całą psio- ludzką rodzinkę z naciskiem na Maluszka. Jak miło Cię widzieć Danusiu :loveu: Tak dawno Cię u nas nie było..... Quote
Sarunia-Niunia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Jestem po prawie 20-to dniowej przerwie spowodowanej urlopem i brakiem dostępności do neta.... Mam dużo zaległości, ale musiałam zajrzeć do cudownej brygady:) Będę przejeżdżać przez "Jamników" w weekend, więc gdyby trzeba coś było Dorotko na niedzielę z Zamościa - służę pomocą:) Quote
danka1234 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 bianka0 napisał(a):Jak miło Cię widzieć Danusiu :loveu: Tak dawno Cię u nas nie było..... Byłam,czytałam,oglądałam ino nie pisałam. Quote
yunona Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Jak te upały przeżywacie? Bo w mieście łokropny gorąc z oddychaniem kłopoty. Jest fajny bazarek foto a ponieważ masz piękny ogród, to się pochwal. Co prawda wstawienie 1 zdjęcia kosztuje, ale idzie na psie biedy. Ja wstawiłam swój balkon http://www.dogomania.pl/forum/threads/229676-Zaczarowany-ogród-dla-Animalii-Skarbonarii-i-Tinki-do-20-sierpnia-do-godz-19-00?p=19475813#post19475813 a co tam :) Quote
bianka0 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Jestem po prawie 20-to dniowej przerwie spowodowanej urlopem i brakiem dostępności do neta.... Mam dużo zaległości, ale musiałam zajrzeć do cudownej brygady:) Będę przejeżdżać przez "Jamników" w weekend, więc gdyby trzeba coś było Dorotko na niedzielę z Zamościa - służę pomocą:) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Saruniu, nie było mnie tyle dni na dogo,:shake: szkoda że nie zadzwoniłaś, mogłyśmy się spotkać.:-( Quote
bianka0 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='yunona']Jak te upały przeżywacie? Bo w mieście łokropny gorąc z oddychaniem kłopoty. Jest fajny bazarek foto a ponieważ masz piękny ogród, to się pochwal. Co prawda wstawienie 1 zdjęcia kosztuje, ale idzie na psie biedy. Ja wstawiłam swój balkon http://www.dogomania.pl/forum/threads/229676-Zaczarowany-ogród-dla-Animalii-Skarbonarii-i-Tinki-do-20-sierpnia-do-godz-19-00?p=19475813#post19475813 a co tam :) Yunono, wstawiłabym, tylko nie mam na nic czasu, siedzę całymi dniami w przetworach. Upały u nas piekielne, wczoraj 34 stopni w cieniu, a ja mam jeszcze zapalenie oskrzeli. Dzisiaj wróciłam do pracy i już jest trochę cłodniej. [quote name='danka1234']Byłam,czytałam,oglądałam ino nie pisałam. Cieszę się że do nas zaglądasz Danusiu :loveu: Quote
haliza Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Wstawiaj, wstawiaj Bianeczko ;), ogród jest przepiękny :loveu: - w realu pewno bez porównania co zdjęcia :p Quote
bianka0 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 haliza napisał(a):Wstawiaj, wstawiaj Bianeczko ;), ogród jest przepiękny :loveu: - w realu pewno bez porównania co zdjęcia :p :evil_lol: Już połowa sierpnia. Sierpniowy ogród nie jest już tak piękny jak w czerwcu i lipcu. A do września niewiele z niego zostanie :roll: Quote
haliza Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 bianka0 napisał(a)::evil_lol: Już połowa sierpnia. Sierpniowy ogród nie jest już tak piękny jak w czerwcu i lipcu. A do września niewiele z niego zostanie :roll: E, tam zdjęcia zamieść z lipca lub wcześniej, niech cieszą oczy ;), ja pytałam czy można wiosenne, bo teraz też nie koniecznie :cool3: Quote
bianka0 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 We wrześniu za to najpiękniejsze są lasy. No i grzyby.... Quote
haliza Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 bianka0 napisał(a):We wrześniu za to najpiękniejsze są lasy. No i grzyby.... O tak, może dziewczyny zrobią konkurs na jesienne klimaty ;) - ale i tak najlepiej zobaczyć to na własne oczy :loveu:- szkoda, że tak ten czas szybko ucieka, wrzesień to już prawie jesień :p Quote
bianka0 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 To lato było u nas strasznie męczące. Od 2 miesięcy upały ponad 30 stopni, duszno, silne wiatry. Lato nie sprawiało nam radości, do ogrodu można było wyjść tylko raniutko , lub o zmierzchu. Temperatury były ekstremalne, więc wyprawy do lasu z psami nie wchodziły w grę. Dzisiaj nareszcie trochę chłodniej - 25 stopni, ale nadal strasznie sucho, od półtora tygodnia nie spadła kropla deszczu. Tydzień temu przeszła tylko jedna nawałnica, niewiele deszczu, powyrywało drzewa z korzeniami, zniszczyło piękny, park ze starodrzewem. Z chęcią powitam jesień :cool3: Quote
funia Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Dorotko zrobiłam obchód sadu ...... Na o,5 h sadu śliwkowego są sladowe ilości . Teraz juz wiem ,ze nasz sad rodzi co dwa lata .WIęc pojemy w 2013 roku .Szkoda bo to przepyszne śliwki . Czereśnia nie obrodziła wcale nie liczę pojedyńczych czereśni ,które zjadły szpaki . Wiesz ,ze ja chyba też jak nigdy w zyciu uciesze się jesieńia ....ale taka polska złotą ;) Quote
haliza Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Oby była taka na jaką czekacie, ciepła, słoneczna i z babim latem........oby tylko nie deszczowa :cool3:. Lato dało się we znaki to może ta pora roku nam się uda :p Quote
bianka0 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 haliza napisał(a):..oby tylko nie deszczowa :cool3:. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Halizo, ale ja czekam na deszczową i ciepłą. Codziennie z nadzieją oglądam prognozę pogody, że w końcu u nas spadnie deszcz. Jeżeli nie będzie deszczu, to drugi rok z rzędu nie będzie grzybów. Uwielbiam deszczową jesień w lesie. :cool3: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 bianka0 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Halizo, ale ja czekam na deszczową i ciepłą. Codziennie z nadzieją oglądam prognozę pogody, że w końcu u nas spadnie deszcz. Jeżeli nie będzie deszczu, to drugi rok z rzędu nie będzie grzybów. Uwielbiam deszczową jesień w lesie. :cool3: Oj już lepiej, zeby był ten deszcz i w jego następstwie grzyby, bo będzie co kupować na Twoim bazarku Bianeczko:):):) Quote
bianka0 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 funia napisał(a):Dorotko zrobiłam obchód sadu ...... Na o,5 h sadu śliwkowego są sladowe ilości . Teraz juz wiem ,ze nasz sad rodzi co dwa lata .WIęc pojemy w 2013 roku .Szkoda bo to przepyszne śliwki . Czereśnia nie obrodziła wcale nie liczę pojedyńczych czereśni ,które zjadły szpaki . Wiesz ,ze ja chyba też jak nigdy w zyciu uciesze się jesieńia ....ale taka polska złotą ;) Funiu nie martw się już część śliwek wysmażyłam i zamówiłam następne. napadniemy Cię w przyszłym roku. Sarunia-Niunia napisał(a):Oj już lepiej, zeby był ten deszcz i w jego następstwie grzyby, bo będzie co kupować na Twoim bazarku Bianeczko:smile::smile::smile: Kupować będzie co :cool3: Tylko szkoda żeby znowu nie było grzybków. Ale i tak zaczyna mi brakować półek w spiżarni, będzie chyba trzeba ją powiększyć. Quote
wieso Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 oj,zebym tylko nie przegapila tego bazarku, juz nam slinka cieknie :) Quote
bianka0 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Najprawdopodobniej będzie w drugiej połowie listopada. Kończą się grzyby, kończę mycie okien i mogę stawać 2 tygodnie pakować paczki. :cool3: Teraz czekamy na bardzo miłego gościa we wrześniu. :lol: Bardzo się cieszę, będę go goniła do lasu na grzyby ( pomimo lęku przed kleszczami), zagonię do pomocy przy robieniu sałatek :diabloti: Quote
haliza Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 bianka0 napisał(a):Najprawdopodobniej będzie w drugiej połowie listopada. Kończą się grzyby, kończę mycie okien i mogę stawać 2 tygodnie pakować paczki. :cool3: Teraz czekamy na bardzo miłego gościa we wrześniu. :lol: Bardzo się cieszę, będę go goniła do lasu na grzyby ( pomimo lęku przed kleszczami), zagonię do pomocy przy robieniu sałatek :diabloti: Oho, ho oby się nie przestraszył :diabloti: - więc trzymam kciuki za ten deszcz i udane grzybobranie ;) a kleszczom na pohybel :cool3: Quote
haliza Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='bianka0']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Halizo, ale ja czekam na deszczową i ciepłą. Codziennie z nadzieją oglądam prognozę pogody, że w końcu u nas spadnie deszcz. Jeżeli nie będzie deszczu, to drugi rok z rzędu nie będzie grzybów. Uwielbiam deszczową jesień w lesie. :cool3:[/QUOTE] No u nas leje drugi dzień z rzędu :cool3:, mam nadzieję, że u Was też bo przecież to nie jest daleko ode mnie :p, więc myślę, że jak dobrze pójdzie doczekasz się tych grzybków :evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Bianeczko, pozwole sobie na twoim wątku poprosić o pomoc dla Maxia... tu zagląda tyle Cioteczek, może któraś da uśmiech Maxiowi... [CENTER][COLOR=#00ff00][SIZE=7][FONT=georgia][B]Maxio,[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/224448-Czy-te-oczy-Maxa-mog%C4%85-k%C5%82ama%C4%87-Dlaczego-nie-mam-domu/page16"] [B]Czy te oczy Maxa mogą kłamać? - Dlaczego nie mam domu? [/B] [/URL][COLOR=#00ff00][SIZE=4][FONT=georgia][B]po prawie dwóch latach pobytu w schronisku, ma szanasę na domek... Pomóżmy Mu opuścić schroniskowy kojec i pozwólmy, by nie musiał patrzeć na świat zza krat...[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] [SIZE=5][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230739-Bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Maxa-Pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-pojecha%C4%87-do-domku-%29-%21"][COLOR=#ff0000]Bazarek cegiełkowy dla Maxa. Pomóżmy mu pojechać do domku :smile: ![/COLOR][/URL][/B][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=#00ff00][FONT=georgia][B]Podarujmy Maxiowi uśmiech!!![/B][/FONT][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
Recommended Posts