yunona Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Ja też popytam :lol: , a może jakieś fotki?:eviltong: Quote
bianka0 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Przepraszam, znowu mnie długo tu nie było. Chciałabym żeby moja doba miała 48 godzin. Zresztą musiałam trochę odpocząć od ,,psich " spraw, zmęczenie materiału. Palec środkowy prawej ręki mam już trwale uszkodzony, czucie w opuszce palca już mi nie wróci, uszkodzony nerw. Uczę się używać serdecznego palca tak, żeby przejął funkcję podparcia narzędzi w trakcie zabiegów. To tylko kwestia czasu. Fiona całkiem nieźle, chodzi za mną krok w krok, to moja najwierniejsza asystentka, przytula się, coraz rzadziej załatwia się w domu. Dzisiaj odważyłam się wziąć ją na ręce, nie mogła zejść z tarasu i mnie nie ugryzła. Polcia zdrowa, znowu bardzo żywotna, tak jak w chorobie chce być ciągle w centrum zainteresowania, strasznie zrobiła się łakoma, wiecznie głodna. A mąż jej nie żałuje, twierdzi że jest już wiekowa i niech naje się smakołyków do syta na tym świecie. Tylko Tinki nie ma z nami... Quote
Mika31 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Bianka przytulam wszystkim brakuje Tinki dobrze że Jadze troche przeszło i Polcia ma lepsze dni Quote
Isadora7 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Bianka przytulam z całego serca, rozumiem bardziej niż się wydaje Quote
bianka0 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Dziękuję ze tu jeszcze czasami do nas zaglądacie, pomimo mojej nieobecności :lol: Śpiąca Poleńka :evil_lol: Moje ,,nowiutkie" oczko wodne. Niestety musieliśmy zrezygnować z udostępnienia go psiakom, jeszcze nie było napełnione wodą, a wpadła w nocy do niego Polcia, a potem Fionka. Józio zrobił nasyp z kamieni, a ja obłożyłam je donicami. Przy starych, ślepych psiaczkach mój pomysł nie zdał egzaminu. Teraz nie wejdzie do niego nawet Negra, ale pięknie im szumi i daje im chłód. Quote
bianka0 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Jak to Józio mówi : mój chart - Fiona :diabloti: Negrunia śpi na huśtaweczce. Wiosna, będziemy za nią tęsknili cały rok... Jakiś przystojniak plącze się po moim ogrodzie ;) Quote
bianka0 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Nasz kocmołuszek... ...jak zwykle walczy z piłeczką :p Moja ,,damska" miłość - Dumiśka. Stworzenie, które przeprasza że żyje. Wysiusiany trawnik w tle :diabloti: Perpetuum mobile ( do ) ad mortus defecationem :cool3: Moja charcica- wampirzyca :evil_lol: Quote
bianka0 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Joguś - szczęściarz, który ma swój kawałek miejsca na ziemi. Dzieli się z nim z tymi, z którymi chce. Niezależny i pomimo szesnastu lat ciągle buntowniczy. Dumka wpadła w swój stupor, siedzi i patrzy się w ścianę altany już od pół godziny. Nigdy nie wiem co go spowoduje :shake: Zamiast zdjęć Tuptusia - kwiaty... Tuptuś miał atak drgawkowy i spał po Luminalu. Negrrrrrrrrrrrrrunia :p Quote
bianka0 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Dziewczyna z Radys. Diabliczka :diabloti: Jej wrzask nawet zombi przywróci do życia. Goliacik - ryzykant ;) Fiona - jamniczko- charciczka :angryy: Popatrzcie nie widać już żeber. Chwila odpoczynku dla oka .....:p I.... znowu wściekły mutant :diabloti: Quote
haliza Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Ale pięknie wszystko zakwitło, a charcica na zdjęciach wygląda tak niewinnie :evil_lol::diabloti: Quote
bianka0 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Słodkiej Fiony ciąg dalszy... Nasza Czarna Małpeczka - Goliacik. :lol: Dumcia - nie zauważyła że pojawił się płotek na jej drodze. Już zauważyła... Fiona jako jedyna przeciśnie się przez bramkę do Jogiego, żeby wyjeść mu suchą karmę. Quote
Isadora7 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Błogi sen Polci :) widać ze czuje się bezpiecznie. Czy mi się wydaje czy mojemu kochanemu Goliacikowi w boczkach przybyło? Quote
kasiaprodex Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 jamnis w Radysach http://www.schroniskodworakowscy.pl/ogloszenia.php?page=ad&id=105 Quote
bianka0 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Nasze kochane Dyndadełko :loveu: Patrzy na mnie z wyrzutem, że jej nie kładę na huśtaweczkę. Przerwałam podlewanie i położyłam :cool3: Jeżeli ktoś myśli, że huśtawka jest dla ludzi, to się bardzo myli. Maluszek przyszedł sprawdzić, czy wszystko jest OK. Fiona weszła, najadła się, tylko coraz trudniej się przecisnąć pomiędzy prętami. Jakoś skurczyły się :shake: Quote
bianka0 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='kasiaprodex']jamnis w Radysach http://www.schroniskodworakowscy.pl/ogloszenia.php?page=ad&id=105 Kasiu, nie mam gdzie go zabrać. Wiem że w niedzielę byłby transport do Warszawy, ale w hotelikach zaległy mi na dobre 3 sztuki. Może Ktoś zaglądający na ten wątek go wypatrzy :roll: Moim zdaniem szorściuszki są słodsze od gładkich, ale ludziom jamnik kojarzy się tylko z golasem :no-no-no: Quote
bianka0 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Isadora7 napisał(a):Czy mi się wydaje czy mojemu kochanemu Goliacikowi w boczkach przybyło? Isadoro, Goliacik ostatnio schudł cały kilogram !!!!! Quote
wapiszon Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Wyciszyłam się oglądając Twoje psio- kwiatowe fotki :) Dziękuję Bianko, tego mi było trzeba :) Quote
bianka0 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Maluszek. Maluszek jest najlepszym negocjatorem. Quote
bianka0 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 (edited) [quote name='wapiszon']Wyciszyłam się oglądając Twoje psio- kwiatowe fotki :) Dziękuję Bianko, tego mi było trzeba :) Witaj wapiszonku :loveu: Wyciszam się już od 2 miesięcy i jakoś w tym roku nie mogę. :cool3: Ale to w końcu musi się udać. Na dzień dzisiejszy EPILOG. FIONA - moje kwaśne jabłko :p Edited June 3, 2012 by bianka0 Quote
yunona Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Aaaaaaaaaaaaaaaaaale piękny ogród, no baaaaaaaaajka! :multi::loveu: I ta feria kolorowych kwiatów i zieleni. Oczko wodne świetne , te kwiaty jeszcze bardziej bajkowym go uczyniło. No powiem wprost - RAJ. :loveu::multi::multi::multi: A jamnisie cudowne , życie kręci się dalej.... :lol: Dla Fionki to i tak za krótko, żeby była idealna, jeszcze troszkę i cudownie wtopi się w Twoje stadko:p ( pewnie jeszcze nie dowierza, że trafiła do raju:eviltong::grins: ). Dobrze, że już nie gryzie. Uściski i pozdrowienia:multi: Quote
Hotel KADIF Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia ogrodu! Rozmawiałyśmy o nim wczoraj - rzeczywiście cudowny i cieszy oczy barwami!! W przeciwieństwie do mojego, który jak kiedyś ładnie ujęłaś przypomina krajobraz księżycowy. Niestety ten krajobraz się powiększa dzięki Gryzeldzie: http://www.youtube.com/watch?v=Yu75yGjZj_k Mam nadzieję, że bianka i jej psiaki się nie obrażą za wklejenie filmiku, ale po prostu ręce mi na nią opadają! A wiem, że tutaj mogę się pożalić... ;) Quote
yunona Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='DIF']Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia ogrodu! Rozmawiałyśmy o nim wczoraj - rzeczywiście cudowny i cieszy oczy barwami!! W przeciwieństwie do mojego, który jak kiedyś ładnie ujęłaś przypomina krajobraz księżycowy. Niestety ten krajobraz się powiększa dzięki Gryzeldzie: http://www.youtube.com/watch?v=Yu75yGjZj_k Mam nadzieję, że bianka i jej psiaki się nie obrażą za wklejenie filmiku, ale po prostu ręce mi na nią opadają! A wiem, że tutaj mogę się pożalić... ;) :roflt::roflt::roflt: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::iloveyou: filmik rozwalił mnie, sorry ale popłakałam się ze śmiechu. Jakbym tam jeszcze wpuściła Harutka to myślę, że krajobraz księżycowy to byłby betka:diabloti:. Gryzia jest wspaniałym archeologiem, mam nadzieję, że coś rewelacyjnego wykopie, żeby odkupić swoją pasję:eviltong::evil_lol: Quote
Celina12 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Bajka nie ogród-tak właśnie wyobrażałam sobie Zaczarowany Ogród-kolorowy,zasypane wręcz kwiatami...tez tak KCEM!!!! TERA-ZARA!!! Oczko wodne też przepiękne-a żaby macie?:scared::scared: Mój Atosik zawsze tak spał jak Poleńka-z jęzorkiem na wierzchu.Piekne zdjęcia....uwielbiam oglądać Twoje Psiaki. Zmartwiłas nas wieścią o Twoim palcu :shake:....wiem,wiem...do wszystkiego można się przyzwyczaić-nawet do bólu,bo muszę z nim od wielu lat żyć-ale Ty musisz uczyć się inaczej trzymac narzędzia-a pracować trzeba...życzę oby jak najszybciej to się stało. No a Gryzia jest nie do pobicia...hihihi..mój Fokus przy Niej to PIKUŚ.Co się uśmiałam to moje.DIF dziękuję-takie ćwiczenia mięsni brzucha są bardzo wskazane... Quote
Recommended Posts